astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

ASTRACARD 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σουχωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   

Η κάρτα του μήνα είναι το 10 Ράβδος

Το μοτίβο της προσπάθειας, της δράσης και της παραγωγικότητας του προηγούμενου μήνα συνεχίζει και αυτόν τον μήνα, αλλά τώρα η προσπάθεια είναι κουραστική γιατί είναι περισσότερη από αυτό που θα έπρεπε και ίσως κινούμαστε, σκεφτόμαστε και δρούμε υπερβολικά ή πεισματικά με κίνδυνο αυτόν τον μήνα να χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων και να βρεθούμε με περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορούμε να διαχειριστούμε. Τώρα χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας γιατί το βάρος μπορεί να είναι ασήκωτο. Χρειάζεται να μην καταπιέζουμε τον εαυτό μας και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα χωρίς να απωθούμε ή να ωραιοποιούμε καταστάσεις. Είναι μήνας που πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια και να μοιραστούμε το βάρος.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
 Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
  Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 


 
ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Πεντάκτινο
Ο μήνας θα σου συμπεριφερθεί καλά και θα φανεί γενναιόδωρος μαζί σου! Είναι μια περίοδος που αισθάνεσαι την αγάπη, την βοήθεια και την υποστήριξη από το περιβάλλον σου και βλέπεις ότι έχεις την προστασία που χρειάζεσαι για να κινηθείς ελεύθερα και να φέρεις τις ισορροπίες ξανά στην ζωή σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Θάνατος
Δύσκολος μήνας που σε φέρνει αντιμέτωπο με σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις τώρα και οι οποίες θα επηρεάσουν τις εξελίξεις και στο μέλλον. Είναι μια περίοδος που μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία και βρίσκεσαι στο τέλος του δρόμου, αλλά δεν είναι έτσι γιατί τώρα έχεις την δύναμη να σταθείς στα δικά σου πόδια και να ξαναγεννηθείς. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Κύπελλο
Ο μήνας είναι κάπως δύσκολος και μπορεί τα γεγονότα να σε απογοητεύσουν, όχι απαραίτητα γιατί τα ίδια είναι τόσο αρνητικά, αλλά γιατί άλλο περιμένεις και άλλο έρχεται τελικά, κάτι που σε κάνει να πιστεύεις ότι οι κόποι σου δεν ανταμείβονται ή πως κάτι δεν κάνεις καθόλου σωστά. Εστιάσου στο μέλλον και συνέχισε τις προσπάθειές σου και μην μένεις υπερβολικά στα άσχημα. Η περίοδος θα σε βοηθήσει να ξαναθυμηθείς την κρυμμένη σου δύναμη! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ράβδος
Ο μήνας φέρνει αρμονία και σε απελευθερώνει από βαριά συναισθήματα και βασανιστικές σκέψεις. Τα γεγονότα που έρχονται είναι θετικά και δημιουργούν χαρά και αισιοδοξία, ενώ μπορείς τώρα να βρεις την ευτυχία και να ξεπεράσεις κάθε τσακωμό, ασυμφωνία ή παρανόηση που υπήρξε στις σχέσεις σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Πεντάκτινο
Ο μήνας σου δίνει μια θετική και μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσεις, με το πνεύμα και με την πράξη, μια νέα πραγματικότητα για σένα. Είναι μια περίοδος που τα γεγονότα φέρνουν πλούτο και κέρδος, ενώ ολοκληρώνεσαι σε προσωπικό επίπεδο και ανταμείβεσαι με σταθερότητα και επιτυχία. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Πεντάκτινο
Ο μήνας σε βοηθά να ασχοληθείς περισσότερο με τις λεπτομέρειες και να δραστηριοποιηθείς έτσι ώστε να διεκπεραιώσεις σωστά και άρτια αρκετά από τα σχέδια και τους στόχου που έχει βάλει αυτόν τον μήνα. Είναι μια καλή περίοδος για να εξειδικευτείς σε κάτι ή να μάθεις κάτι ακόμη καλύτερα από όσο το ξέρεις, αλλά πρέπει και να φροντίσεις να μην χάσεις γενικότερα το ενδιαφέρον σου, επειδή ασχολείσαι υπερβολικά και μόνο με συγκεκριμένα ζητήματα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΖΥΓΟΣ
 Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Κύπελλο
Ο μήνα ξεκινά με μια θετική κάρτα και η περίοδος θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από παρελθοντικές καταστάσεις και να προχωρήσεις μπροστά απελευθερώνοντας την ενέργειά σου, το μυαλό σου και τις πράξεις σου. Αυτή η απελευθέρωση συμβαίνει ακριβώς γιατί συνειδητοποιείς ότι τώρα είναι η στιγμή για να απομακρυνθείς οικειοθελώς από πρόσωπα ή καταστάσεις και να μην περιμένεις τίποτα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δύναμη
Είναι ένα πολύ δυνατός μήνας αυτός για σένα! Η ερωτική σου ζωή θα πάρει φωτιά και θα θελήσεις να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, ενώ ταυτόχρονα θα είσαι απόλυτα αποφασισμένος να ανταγωνιστείς και να εξουδετερώσεις κάθε πιθανό εμπόδιο, αντίπαλο ή τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο και στα επαγγελματικά σου, όπου θα λάμψεις και θα έχεις απόλυτη επιτυχία! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις. 


 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τρελός
Ένας περίεργος και απρόβλεπτος μήνας ξεκινά για σένα κατά την διάρκεια το οποίου μπορείς να βρεις πάρα πολλές ευκαιρίες να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς απλά με αυτό που θες, να ξεκουραστείς και να ξεχάσεις για λίγο κάθε πρόβλημα ή ευθύνη που σε πιέζει. Όμως θα πρέπει αυτό να το κάνεις με μέτρο και να μην φορτώσεις τα πάντα στον κόκορα γιατί θα υπάρχουν συνέπειες. Μπορείς να λειτουργήσεις σαν παιδί, αλλά δεν είσαι παιδί.. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ράβδος
Ο μήνας είναι δυνατός και γεμάτος ενέργεια που σε σπρώχνει να πετύχεις πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις ότι μπορείς! Είναι μια περίοδος που είναι γεμάτη δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και ζωντάνια. Το πάθος σου για την ζωή μεγαλώνει και η δράση σου φέρνει αποτελέσματα σε κάθε τομέα της ζωής σου. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός όμως ή βιαστικός και μην ξεκάνεις τον εαυτό σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Πεντάκτινο
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με δυσκολίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και μπορεί το μυαλό σου να το γεμίσει ο φόβος ότι δεν θα τα καταφέρεις ή ότι θα υπάρξει απώλεια και αποτυχία. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι! Αρκεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι μόνος και όταν χρειάζεσαι κάτι, υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει, αρκεί να δεχτείς την βοήθειά του. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


 
ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Ράβδος
Ένας μήνας με αισιοδοξία, καθαρή σκέψη, ζωτικότητα και χαρά για ζωή! Η ερωτική σου ζωή παίρνει τα πάνω της, υπάρχει πάθος και σεξουαλικότητα και μπορείς να γίνεις το αντικείμενο του πόθου όχι μόνο ενός προσώπου αυτή την περίοδο, πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις όμως για να μην έχεις μπερδέματα ή ζήλιες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.Newsletter