astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα


ASTRACARD 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σουχωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   


Η κάρτα του μήνα είναι η Βασίλισσα Πεντάκτινο


Ο πρώτος μήνας της άνοιξης φέρνει θετικές ενέργειες που ανανεώνουν και μας βοηθάνε να ξεπεράσουμε τον δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό ψυχολογικά μήνα που προηγήθηκε. Οι αποφάσεις που πήραμε το προηγούμενο διάστημα, τώρα αρχίζουν να δημιουργούν εξελίξεις και να φέρνουν αποτελέσματα, τα οποία όμως για να έχουν ένα πρακτικό όφελος χρειάζεται να κινηθούμε ρεαλιστικά και να παραμείνουμε εστιασμένοι και αφιερωμένοι στον στόχο μας. Η διαφθορά και η απληστία που ούτως ή άλλως υπάρχει, αυτόν τον μήνα προβάλλονται έντονα μέσα από συγκεκριμένα πρόσωπα στην ζωή μας που μας εμποδίζουν να κινηθούμε ελεύθερα και δημιουργικά. Δεν είναι μήνας όμως για να τεμπελιάσουμε ή να παραιτηθούμε, με σοβαρό σκεπτικό και υπομονή μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας  εφόσον είναι ρεαλιστικοί.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980     

ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος

Ο μήνας σε βοηθά να αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα δεν πάνε παραπέρα και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να κάνεις την μετάβαση από το παρελθόν στο μέλλον. Τίποτε δεν είναι ακόμη όμως αποφασισμένο και οριστικό και μέσα από την έξυπνη και δημιουργική σου σκέψη θα μπορέσεις να ξεπεράσεις το μπέρδεμα και την πολυπλοκότητα, κάνοντας τα πράγματα απλά και ήρεμα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Εγκράτεια

Κινείσαι με υπομονή, βήμα-βήμα και με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αποφεύγεις τις αρνητικές επιρροές και τις σκοτεινές ενέργειες και βαδίζεις προς την εκπλήρωση στόχου μέσα από μετριοπάθεια και έλεγχο. Μην απογοητεύεσαι αν κάποιοι δεν έχουν την ίδια άποψη με σένα και δεν μοιράζονται τις ίδιες ιδέες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Ξίφος

Ο μήνας είναι περίεργος και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και σε αυτά που κάνεις γιατί κάποιοι μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι δεν είσαι συνεπής, ότι πρόδωσες την εμπιστοσύνη τους ή ότι κινείσαι ύπουλα και πονηρά… Φρόντισε να είσαι εντάξει λοιπόν με όλους και όλα και να μην δώσεις αφορμές. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Πεντάκτινο

Αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να οργανωθείς πρακτικά σε κάθε τομέα της ζωής σου και να αποφύγεις να απομονώνεσαι ή να λειτουργείς υπερπροστατευτικά προς πρόσωπα και καταστάσεις. Η περίοδος έχει την τάση να σε κάνει να εστιάσεις περισσότερο στις υλικές ανάγκες και τα χρήματα, καλό είναι να μην ξεχάσεις ότι πάντα εμφανίζεται αυτό που έχεις ανάγκη. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Μάγος

Ο μήνας σου χαρίζει την αυτοπεποίθηση που σου είχε στερήσει το προηγούμενο διάστημα και τώρα είσαι δυνατός και μπορείς να σταθείς στα δικά σου πόδια και να προωθήσεις πιο εύκολα και πιο έξυπνα τα σχέδια και τους στόχους σου. Θα παρατηρήσεις όμως κάποιες αδικίες να γίνονται εις βάρος σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Κύπελλο

Μην αντιστέκεσαι στο καινούργιο και μην παραμένεις κολλημένος με αυτό που έχεις γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις νέες ευκαιρίες και τις τάσεις που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο. Με το να παραμένεις στην τσαντίλα και με το να μην είσαι προσβάσιμος στους άλλους και κλεισμένος στον εαυτό σου, δεν πετυχαίνεις τίποτα! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Πεντάκτινο

Ο μήνας κινείται λογικά και προβλεπόμενα και δεν υπάρχουν μεγάλες ανατροπές. Εσύ αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λειτουργείς λογικά, πρακτικά και με επιτυχία, κάτι που σε κάνει ποθητό από το περιβάλλον σου και αυτή την περίοδο σου δίνονται ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις μια αισθηματική σου υπόθεση. Όλα καλά λοιπόν, αρκεί να μην είχες και αυτό το πείσμα που σε κάνει να χάνεις ευκαιρίες… Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Κύπελλο

Η περίοδος σε βοηθά να αντιμετωπίσεις παρελθοντικές καταστάσεις και να καταφέρεις να απελευθερωθείς ψυχικά και συναισθηματικά από ό,τι σε κάνει να υποφέρεις και να σου τρώει την ενέργεια. Αυτόν τον μήνα ακολουθείς τον δικό σου δρόμο και καταλαβαίνεις ότι η αποχώρηση από καταστάσεις που σε αναγκάζουν να παραμείνεις επιβάλλεται! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος

Ο μήνας φέρνει επιτυχίες και θετικές εξελίξεις, αλλά δεν είναι τέτοιες που μπορούν να σε ικανοποιήσουν πλήρως. Η περίοδος έχει ανασφάλεια, διαπιστώνεις και ανακαλύπτεις ίντριγκες πίσω από την πλάτη σου ή ακόμη-ακόμη δημιουργείς και εσύ ο ίδιος ζήλιες και συμμετέχεις ρίχνοντας λάδι στην φωτιά. Μην πέφτεις σε παγίδες και φρόντισε να κινηθείς ηθικά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Κύπελλο

Αλλάζουν τα πράγματα αυτόν τον μήνα και οι καταστάσεις γίνονται πιο βατές, πιο όμορφες και πιο συναισθηματικές. Κάνεις όνειρα και σχέδια και η προσπάθειά σου να βρεις την ευτυχία φέρνει αποτέλεσμα. Όμως κάτι δεν κολλάει, κάποιος που σε ενδιαφέρει κάτι κρύβει… Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ράβδος

Αυτόν τον μήνα έχεις την μεγάλη ευκαιρία να αναγνωρίσεις την εσωτερική σου δύναμη και ενέργεια. Είσαι δημιουργικός και ζωντανός και κινείσαι με ενθουσιασμό και δύναμη. Η περίοδος αυξάνει το πάθος γιατί είναι γνωστό ότι η δύναμη λειτουργεί αφροδισιακά. Φρόντισε να αποφύγεις παγίδες που σε οδηγούν σε υπερβολές και βιασύνες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τρελός

Ένας μήνας που είναι απρόβλεπτος και πολλά μπορούν να συμβούν αν αφήσεις τον εαυτό σου πιο ελεύθερο και εμπιστευτείς τους ανθρώπους. Όχι σε βαθμό όμως που να μετατρέψεις τον εαυτό σου σε θύμα και να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης! Κάπου πρέπει να βάλεις τα όριά σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

Newsletter