astropedia.gr

10 Βήματα για την επιτυχία

10 Βήματα για την επιτυχία
Η έννοια της επιτυχίας εκτός από υψηλές θέσεις και υλικά αγαθά, περιλαμβάνει και την παροχή βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, την καλλιέργεια των φυσικών μας κλίσεων και ταλέντων και την απόλαυση της ζωής μέσα από ένα πρίσμα πραότητας και προσωπικής δύναμης. 

Η απόκτηση κάποιων αρετών είναι προϋπόθεση για να περπατήσουμε στο μονοπάτι προς την επιτυχία. Χρειάζεται να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, ευελιξία στη σκέψη και στη ζωή, δημιουργικό πνεύμα και ικανότητα να αυτοσχεδιάζουμε. Να είμαστε ελεύθεροι από περιορισμούς και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα.

Μια δυνατή και συγκροτημένη προσωπικότητα σε συνδυασμό με ένα δημιουργικό πνεύμα, μπορεί να μας τροφοδοτήσει με τεραστία ποσά ενέργειας. Για να τη διαμορφώσουμε, πρέπει να γνωρίζουμε τον εαυτό μας σε βάθος. Οι καρποί και τα οφέλη μιας τέτοιας εσωτερικής αναζήτησης θα μας συντροφεύουν και θα μας βοηθούν για μια ολόκληρη ζωή. Μπορούμε λοιπόν με μερικούς απλούς, πρακτικούς τρόπους να αναπτύξουμε τακτικές και συνήθειες που θα μας οδηγήσουν σε έναν πιο υγιή τρόπο σκέψης και σε μια καινούρια, στην κυριολεξία, ζωή για μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

1: Μην αρνείστε τη βοήθεια που σας προσφέρουν

Μη διστάζετε να ζητάτε βοήθεια όταν το έχετε ανάγκη και αφήστε στην άκρη δουλείες, τις οποίες νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε. Κατανικήστε τυχόν φόβους που έχετε σχετικά με συνεργασίες και αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας συμπαρασταθούν και να σας βοηθήσουν. Αν ερευνήσετε προσεχτικά τους λόγους για τους οποίους αποφεύγετε να δημιουργείτε συνεργασίες, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει κάποιος φόβος που σας κρατάει μακριά από υποστηρικτικούς ανθρώπους. Σαν άσκηση, τις επόμενες 30 μέρες, επιβάλλετε στον εαυτό σας να ζητάει βοήθεια για κάτι, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.


2: Οραματιστείτε

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας, κάθε μέρα, για να οραματιστείτε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Αναλογιστείτε τις ενέργειες που έχετε κάνει έως τώρα και αναλάβετε να κάνετε μια πράξη κάθε μέρα που θα σας φέρει όλο και πιο κοντά στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Να θυμάστε ότι η ποιότητα είναι αυτή που μετράει και όχι η ποσότητα. Εισάγετε τον οραματισμό στη ζωή σας και δημιουργήστε το μέλλον σας μέσα από την οργανωμένη και συνειδητή σκέψη σας.

3: Αποκτήστε το γούρι σας

Αναζητήστε ένα αγαπημένο αντικείμενο, ένα σύμβολο φενγκ σούι ίσως, για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να σας εμπνεύσει για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ενεργήσετε. Κάντε μια λίστα με τις αρετές που θα θέλατε να έχετε και ανακοινώστε στο σύμπαν την επιθυμία να αποκτήσετε ένα «σύμβολο δύναμη» που θα σας διδάσκει και θα σας καθοδηγεί.

4: Αποφύγετε τη στάσιμη ενέργεια

Αν δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά που έχετε αναλάβει, αφήστε την κατά μέρος και ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Το ίδιο ισχύει και όταν νιώθετε μπλοκαρισμένοι ή ανήμποροι. Θα έχετε μεγαλύτερη παραγωγικότητα αν στρέψετε την προσοχή σας κάπου αλλού και δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για ανασυγκρότηση. Κάντε ένα διάλειμμα και συνεχίστε δριμύτεροι.

5: Παραιτηθείτε από κάθε προσκόλληση στο αποτέλεσμα

Κατανοήστε ότι το σύμπαν είναι σοφό και σας φέρνει γεγονότα και καταστάσεις στη ζωή σας που πραγματικά χρειάζεστε. Μην ακινητοποιείτε τον ανώτερο εαυτό σας, επιμένοντας σε μια συγκεκριμένη έκβαση των πραγμάτων. Εμπιστευτείτε τον Θεό και επιτρέψτε του να σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Υιοθετήστε τη θέση του «ενδιαφερόμενου παρατηρητή» και αφήστε το σύμπαν να κάνει τα μάγια του.

6: Κάντε ένα βήμα κάθε φορά

Συνηθίστε στην ιδέα ότι δεν ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας. Η έμπνευση θα σας έρθει, μόλις θα έχετε ολοκληρώσει τη δουλειά που απαιτείται τη δεδομένη στιγμή. Η ανυπομονησία προκαλεί τη μεγαλύτερη απώλεια ενέργειας.

7: Εξυψωθείτε κάνοντας καλές πράξεις

Ενθαρρύνετε, βοηθήστε και υποστηρίξτε τους ανθρώπους γύρω σας. Η ανταμοιβή θα έρθει σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η ενέργεια που εκπέμπετε, γυρίζει πίσω σε σας πολλαπλασιασμένη. Αυτή είναι η αλήθεια του σύμπαντος.

8: Έχετε συνείδηση των λόγων σας

Προσέξτε τα λόγια που χρησιμοποιείτε όταν αναφέρεστε στα όνειρά σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια και τις εικόνες που δημιουργείτε στο μυαλό σας και μην αποκαλύπτετε σε όλους τις επιθυμίες σας. Μοιραστείτε τα όνειρα σας μόνο με ανθρώπους που ξέρετε ότι θα σας υποστηρίξουν και θα σας αποκαλύψουν με αγάπη τα αδύνατα σημεία σας. Το σώμα σας ακούει όλα αυτά λέτε σχετικά με την υγεία. Το μυαλό σας ακούει κάθε λέξη σχετικά με τις ικανότητες σας. Η κυτταρική σας μνήμη αποθηκεύει όλες τις σκέψεις για τον εαυτό σας, είτε τις λέτε φωναχτά, είτε όχι. Προγραμματίστε το μυαλό σας ώστε να εγκαταλείψει το παρελθόν και να παράγει μόνο θετικές σκέψεις για το μέλλον.

9: Φροντίστε τον εαυτό σας

Μια περιποίηση, ένα απολαυστικό, ζεστό μπάνιο, είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας σε καθημερινή βάση. Ανακοινώστε στον εαυτό σας ότι αξίζετε να απολαμβάνετε τη ζωή και μην αυτομαστιγώνεστε όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλετε. Κινητοποιηθείτε και απολαύστε τη στιγμή, όποια κι αν είναι αυτή, όπου κι αν βρίσκεστε.

10: Τελειώστε τη μέρα σας με γαλήνη

Αφήστε τη μέρα να φύγει, χωρίς κριτική ή αρνητικές σκέψεις. Αναγνωρίστε ότι κάνατε το καλύτερο δυνατό ανάλογα με τον χρόνο που είχατε στη διάθεση σας και βοηθήστε τον εαυτό σας διώξει κάθε αρνητικό συναίσθημα. Παραδοθείτε στην ονειρική καθοδήγηση, προετοιμάζοντας τον εαυτό σας για έναν ευχάριστο, γλυκό ύπνο.           


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.