astropedia.gr

Ζώδια και επέτειος

Ζώδια και επέτειος
Ημερομηνίες, ημερομηνίες, ημερομηνίες! Γενέθλια, γιορτές, το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί, το πρώτο άγγιγμα, η πρώτη συνουσία, ο αρραβώνας, ο γάμος, η … απιστία. «Πόσες πια ημερομηνίες να θυμάται κανείς;!», θα αναρωτηθούν κάποιοι αντιπρόσωποι ζωδίων, και, «Μα τόσο δύσκολο είναι να θυμάσαι πέντε πράγματα;!», θα αναρωτηθούν κάποιοι άλλοι. Ποιοι θα πουν τι; Ας δούμε λοιπόν τη σχέση με τις επετείους για το κάθε ζώδιο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 


ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι ότι δεν θέλει ή ότι το κάνει επίτηδες να μην θυμάται ούτε τι έφαγε χτες. Αντιθέτως, τον πιάνουν και τα νευράκια του αν δεν θυμηθεί κάτι και μπορεί να ακούσεις εσύ ένα «Σιγά μωρέ! Τόσο φοβερό ήταν που δεν το θυμήθηκα;!», αλλά εκείνος βράζει μέσα του γιατί αν μη τι άλλο ασχολείται και με τόσα πράγματα μέσα στο 24ωρό του και με τέτοια ταχύτητα που όλο και κάτι μπορεί να του ξεφύγει. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις εσύ όταν συμβεί το black out της μνήμης του είναι την πάπια, και την επόμενη φορά που θα πλησιάζει μια επέτειος θύμισέ του το με τρόπο σε μια κουβέντα λίγο νωρίτερα.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο άνθρωπος της οργάνωσης και του ελέγχου δεν νοείται να ξεχάσει επέτειο! Αν συμβεί αυτό ποτέ, τότε είτε κάτι δεν πάει καλά με τον ίδιο είτε εσύ φταις που ξέχασε! Κριτής του εαυτού του, θα του φανεί απαράδεκτο να ξεχάσει κάτι και θα γίνει διπλά έξαλλος αν καταστάσεις ή πρόσωπα τον πίεσαν, τον αποσυντόνισαν, τον έβγαλαν από τους ρυθμούς του και του δημιούργησαν την αίσθηση της απώλειας του ελέγχου. Και επειδή δεν θέλει να χαλάει την αυτοεκτίμησή του και την ιδέα που θέλει να έχει για το πανέξυπνο μυαλό του, δεν θα δει μόνο την δική του θέση αν ξεχάσει επέτειο αλλά και τη δική σου. Το νου σου!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θυμάται τα πάντα. Όμως, στην πράξη φαίνονται τα πράγματα. Και στην πράξη δεν θυμάται διαρκώς και όλο και κάτι μπορεί να του ξεφύγει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το παραδεχτεί κιόλας! Θα σου πει ότι το είχε συνεχώς στο μυαλό του αλλά κάτι μεσολάβησε, κάτι «ανωτέρας βίας» και έτσι θα θελήσει να τον απαλλάξεις από κάθε ευθύνη. Και έτσι για να ξέρεις, όχι μόνο δεν ξέχασε την επέτειο αλλά θα σου έπαιρνε και δώρο αν δεν του τύχαινε εκείνο το «ανωτέρας βίας». Μη τον ρωτήσεις όμως τι ήταν αυτό που τον ανάγκασε να χάσει την επέτειο, γιατί δεν θα σου πει ποτέ πως ήταν η συνέλευση της πολυκατοικίας για το πετρέλαιο…


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ έχουμε καλή μνήμη αλλά… επιλεκτική. Συνήθως δεν ξεχνά κάτι που να αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις και δη ρομαντικές, μιας και είναι από τους μεγαλύτερους αισθηματίες του ζωδιακού, αλλά κάποιες γιορτές ή επετείους γεγονότων χαμηλότερης αξίας για κείνον δύναται να ξεχαστούν κάποιες φορές. Το καλό πάντως στην περίπτωση του Καρκίνου είναι πως μπορεί να παίρνεις δωράκια και χωρίς επετείους! Ε, εντάξει! Μετράει αν ξεχάσει και κάτι κάποτε, σωστά;


ΛΕΩΝ

Έλα τώρα που ξέχασε! Κάνεις λάθος! Φυσικά και το θυμόταν! Απλώς η αυτού μεγαλειότητα είχε κι άλλα πράγματα στο πολυάσχολο μυαλό της. Και για να ξέρεις κιόλας, είχε πει στον τάδε να του το θυμίσει και ίσως και να φροντίσει για κείνον να πάρει και το ανάλογο δώρο, αλλά η άδικη ζωή του φέρθηκε άσχημα και ο τάδε δεν του το θύμισε! Φταίει αυτός; Ε, όχι βέβαια! Μη σου πω ότι μπορεί να φταις και εσύ που δεν του το θύμισες κι ας μην είχες αναλάβει αυτή την ευθύνη! Πάντως, θα αποζημιωθείς διπλά γιατί η γενναιοδωρία του δεν παίζεται, ακόμα και μετά εορτής…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ μιλάμε για καθήκον και ευθύνη τόσο αναπτυγμένες μέσα του που δεν επιτρέπει ο ίδιος στον εαυτό του να ξεχάσει το οτιδήποτε. Έχει εντρυφήσει σε όλες τις τεχνικές για ενίσχυση του μνημονικού. Άσε που να παίρνει και ανάλογα συμπληρώματα διατροφής που αφορούν στην μνήμη. Και επειδή άνθρωποι είμαστε και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, έχει και τα ανάλογα back ups για υπενθυμίσεις, βλέπε ατζέντες, σημειώσεις σε κινητό, υπολογιστή, tablet κτλ. Και μη του τύχει το αναπάντεχο και δεν θυμηθεί!! Θα εκνευριστεί απίστευτα πολύ ο ίδιος που εσύ δεν θα προλάβεις ούτε παραπονάκι να κάνεις! Μη σου πω ότι θα τον παρηγορείς κιόλας! Μιλάμε για ψυχαναγκασμό, έτσι;


ΖΥΓΟΣ

Επειδή θυμάται περισσότερα από όσα θα ήθελε και ο ίδιος, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να αποκτήσει επιλεκτική μνήμη. Ο Ζυγός δεν θα ξεχάσει ποτέ τα γενέθλιά σου, τη γιορτή σου, την επέτειό σας, αλλά ούτε και εκείνο το εστιατόριο που είχατε πάει για να γιορτάσετε κάτι λιγότερο σημαντικό. Δεν θα παραλείψει να στείλει ευχές σε όλο τον κοινωνικό του κύκλο που δεν είναι και μικρός εδώ που τα λέμε, για οποιαδήποτε αρμόζουσα περίσταση. Είναι καθόλα «κύριος» σε αυτές τις καταστάσεις. Μην ανησυχείς, δεν θα ξεχαστείς!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός θα πρέπει να είναι απίστευτα πιεσμένος ψυχολογικά για να εμφανίσει διαρροές στο μνημονικό του. Δεν ξεχνά ποτέ τίποτα! Και αυτό καλά κάνει και ακούγεται και ως απειλή! Με έναν Σκορπιό τίποτε δεν είναι τυχαίο. Θυμάται τα πάντα και για πάντα! Μπορεί να υπάρξουν φορές που να θέλει επίτηδες να δείξει πως κάτι ξέχασε, είτε για να σου κάνει καψόνι, είτε γιατί κάπου αποσκοπεί, αλλά μη γελιέσαι. Θυμάται! Αν συμβεί ποτέ το αδιανόητο και κάτι ξεχάσει πραγματικά, τότε θυμώνει πολύ με τον εαυτό του ή με τον υπαίτιο αν δεν είναι ο ίδιος. Έχεις δει Σκορπιό θυμωμένο; Ουπς!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε αυτή την περίπτωση σηκώνει κανείς τα χέρια ψηλά. Εδώ έχουμε μία καταπληκτική μνήμη που αφορά σε οτιδήποτε άλλο εκτός από επετείους! Μπορεί να θυμηθεί και τα δευτερόλεπτα της ώρας που αναχωρεί το αεροπλάνο που θα τον πάει σε άλλη γη σε άλλα μέρη αλλά θα πέσει μερικές βδομάδες ή και μήνες έξω από την ημέρα που του είπες πως γεννήθηκες. Όμως, επειδή είναι ένας αξιολάτρευτος καταφερτζής, θα απολογηθεί με χάρη και με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο και άντε τώρα εσύ να του κρατήσεις μούτρα…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ζήτημα τιμής και περηφάνιας να θυμάται τα πιο υποχρεωτικά, τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που θα πρέπει να το αποδείξει αυτό. Μόλις ξεμπερδέψει με τα υποχρεωτικά διαγράφει θριαμβευτικά και περνά στα επόμενα. Είναι μέσα στα υποχρεωτικά οι επέτειοι; Χμμ… Αν είναι η 28η Οκτωβρίου τότε ναι! Ένας Αιγόκερως είναι πιθανότερο να ξεχάσει κάτι που αφορά σε διασκέδαση, χαρά ή πάρτι παρά μια αγγαρεία και μια επέτειο βαριά. Αν λοιπόν του διαφύγει εντελώς ότι θα πηγαίνατε για φαγητό με φίλους για την γιορτή σου, μη σου φανεί περίεργο. Αν όμως ξεχάσει πως έρχεται η 25η Μαρτίου και πρέπει να βάλει τη σημαία στο μπαλκόνι, τότε ναι, να σου φανεί πολύ περίεργο. Μάλλον κάτι του συμβαίνει και είναι σοβαρό!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θυμάται σίγουρα όσα θεωρεί ο ίδιος σημαντικά, όπως ας πούμε ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ, πότε είναι η επόμενη συγκέντρωση των εθελοντών που μοιράζουν συσσίτια ή την επίσκεψη στο χωριό SOS. Τα λιγότερο σημαντικά για κείνον είναι σε δεύτερη μοίρα, και αυτό συμπεριλαμβάνει ίσως μέχρι και τα δικά του γενέθλια. Αφαιρείται εύκολα γιατί το μυαλό του το έχει στις ανθρωπιστικές καταστάσεις. Όσες δικές σας/σου επετείους θυμάται τόσο σημαντικό είναι αυτό που μοιράζεται μαζί σου. Αυτό να το θυμάσαι.


ΙΧΘΥΣ

Το θέμα με τον Ιχθύ δεν είναι πόσα ξεχνάει αλλά πόσα θυμάται… Ονειροπόλος, με πλούσια φαντασία, συναισθηματικός, αφηρημένος, και μόνο που είναι ενήλικος και με σωματική ακεραιότητα είναι από μόνο του ένα θαύμα. Για τις επετείους που έχουν να κάνουν με έρωτα, αγάπη, συναίσθημα, υπάρχουν ελπίδες να τις θυμηθεί και να ενεργήσει με πολύ ρομαντισμό. Για τις άλλες, ούτε να παραπονιέσαι γιατί είναι εγωιστικό και είσαι αχάριστος. Εδώ λέμε πως είναι και θαύμα που είναι ενήλικος και δεν έχει πάθει τίποτα από την αφηρημάδα που έχει!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter