astropedia.gr

Απόλαυσε το καλοκαίρι με την σωστή παρέα!

Απόλαυσε το καλοκαίρι με την σωστή παρέα!
Απόλαυσε το καλοκαίρι με την σωστή παρέα!

Η ώρα να αρχίσει ο καθένας να σκέφτεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές, έφτασε!
Πού θέλει να πάει, τι θα έχει μαζί του, πόσο καιρό θα μπορεί να μείνει σε κατάσταση διακοπών, τι θα ήθελε να κάνει, με ποιους θα είναι. Ειδικά με ποιους θα είναι! Παράγοντας που θα μπορούσε να κάνει το όνειρο του καλοκαιριού να μοιάζει με ... εφιάλτη, αν δεν υπολογιστεί σωστά.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Καλές διακοπές σε όλους!

 
ΚΡΙΟΣ

Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους και Αιγόκερους. Η πολλή ηρεμία δεν είναι για σένα. Θέλεις έντονες καταστάσεις, ξενύχτια, ξεσαλώματα και περιπέτεια, οπότε, όσο καλά παιδιά κι αν είναι οι φίλοι σου που ανήκουν στα παραπάνω ζώδια, μια μικροκατάθλιψη θα στην περάσουν, χωρίς να έχουν τέτοια πρόθεση εξ αρχής. Άσε που και για κείνους, η δική σου υπερκινητικότητα θα τους φέρει σε κατάσταση εξάντλησης και θα πρέπει να έχουν μαζί τους και αγχολυτικά... Θα περάσεις καλύτερα με Δίδυμους, Τοξότες και Υδροχόους. Μια υπερ-κοινωνικότητα και κινητικότητα την έχετε όσο να ‘ναι εσείς.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Το πολύ ξεσάλωμα είναι έξω από τις προδιαγραφές σου. Θέλεις χαλαρές καταστάσεις, ηρεμία και ξεκούραση. Η ταλαιπωρία και ο εκνευρισμός είναι σχεδόν δεδομένα με μια παρέα από άτομα που ανήκουν στα παραπάνω ζώδια. Άσε που δεν θα προλαβαίνεις να φας σαν άνθρωπος σε μια καλή ψαροταβέρνα! Διακοπές με φαγητό στο πόδι δεν είναι το καλύτερό σου, σωστά; Θα περάσεις καλύτερα με Καρκίνους, Λέοντες, Παρθένους και Αιγόκερους. Με την ησυχία σας και το εκλεπτυσμένο, καθαρό και σχεδόν σπιτικό φαγητό, έχεις σοβαρές πιθανότητες να περάσεις σούπερ.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους. Εκπέμπεται σε διαφορετική μήκη επικοινωνίας και επιθυμιών. Θέλεις να επικοινωνείς, να διασκεδάζεις, να αστειεύεσαι και να σχολιάζεις τους πάντες και τα πάντα! Τα παραπάνω ζώδια δεν θα είναι εξαιρετικοί συνοδοιπόροι σε μια περίοδο διακοπών, και στο τέλος θα βρεθείς σε άλλη παρέα, σίγουρα! Εκεί που θα αισθανθείς ότι θα απολαύσουν την παρέα σου περισσότερο! Θα περάσεις καλύτερα με Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους. Μια τρελίτσα -με την καλή την έννοια- σας διέπει όλους εσάς.   

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Κριούς, Τοξότες και Υδροχόους. Ωραία άτομα, αλλά πέραν του δικού σου βεληνεκούς για διακοπές. Θέλεις να περνάς απαρατήρητος εκεί που είσαι, να απολαμβάνεις πιο ήρεμες καταστάσεις κι αν μπορείς να έχεις και το ταπεράκι με τα καλούδια που θα έχεις ετοιμάσει από το σπίτι! Άσε που, αν η παρέα σου αποτελείται από άτομα των παραπάνω ζωδίων, δεν θα έχεις την ευκαιρία να τους προστατεύσεις και να τους φροντίσεις. Είναι πιο φευγάτοι οσονούπω. Θα περάσεις καλύτερα με Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες. Όσο πιο ήρεμα τόσο πιο ευχάριστα για σένα.

  
ΛΕΩΝ

Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες. Ναι μεν, θα λάμπεις και θα ξεχωρίζεις ανάμεσά τους, αλλά είναι περισσότερο μαλθακοί απ' όσο αντέχεις. Θέλεις να σε προσέχουν όπου κι αν βρίσκεσαι και να σκορπίζεις την αρχοντιά σου και την μεγαλοσύνη σου. Θεαματικές καταστάσεις, φλερτ, παιχνίδια και γέλιο είναι αυτά που σε ανεβάζουν. Και φυσικά, να τραβήξεις όλα τα βλέμματα! Θα περάσεις καλύτερα με Κριούς, Ταύρους και Ζυγούς. Διασκέδαση, πολυτέλεια και ομορφιά αντίστοιχα. Ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον, και συ όλους μαζί!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  
Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους, τον μισό ζωδιακό κύκλο, δηλαδή!. Κανείς τους δεν θα καταλάβει πως δεν κάνει να βάζεις αντηλιακό με μικρότερο δείκτη του 50! Θέλεις διακοπές σε ήσυχα και καθαρά μέρη. Απολαμβάνεις την ηλιοθεραπεία σου κάτω από σκιά, γιατί ως γνωστόν ο ήλιος βλάπτει πλέον! Εκτιμάς πολύ να ξέρεις τι ώρα θα πάτε για ένα καλό υγιεινό φαγητό σε μια καθαρή ψαροταβέρνα. Θα περάσεις καλύτερα με Ταύρους, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ιχθύς. Οι πιθανότητες κατανόησης και αποδοχής του ενός προς τον άλλον, είναι μεγαλύτερες.
 
ΖΥΓΟΣ
Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους. Η λιτότητα δεν σου ταιριάζει ιδιαίτερα. Θέλεις παντού και πάντα να σε συνοδεύει η κομψότητα. Σου αρέσει να είσαι στόχος για τα μάτια των άλλων και απολαμβάνεις κρυφά-κρυφά και τα φλερτάκια. Κάνεις εύκολα φιλίες και δεν αρνείσαι κουβεντούλες και με άτομα που μέχρι πριν δεν γνώριζες. Κοινωνικότητα και ζωηράδα , είναι μέσα στον χαρακτήρα σου άλλωστε. Θα περάσεις καλύτερα με Ταύρους, Λέοντες και φυσικά με ομοζώδιούς σου. Όλοι μαζί είναι σίγουρο πως θα έλκετε κάθε βλέμμα!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Κριούς, Παρθένους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Μιλούν περισσότερο από σένα και δεν απομονώνονται όσο θα ταίριαζε σε σένα.
Θέλεις να κινείσαι και μοναχικά. Χάσιμο χρόνου οι περιττές κουβέντες. Προτιμάς να κάνεις ηλιοθεραπεία με τις ώρες και να αναλύεις συμπεριφορές άλλων παρατηρώντας τους. Στο τέλος, η προκλητικότητα και ο αισθησιασμός την ώρα που βάζεις αντηλιακό, θα σε προάγει σε ζευγαρωμένο μέχρι να έρθει η νύχτα. Θα περάσεις καλύτερα με Ταύρους, Λέοντες και Ιχθύς. Δεν θα λέτε πολλά και θα απολαμβάνεται ο καθένας τα θέλω του.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους, αν θες να επιστρέψεις από τις διακοπές σου χωρίς τάσεις κατάθλιψης.
Θέλεις να κινείσαι συνεχώς και να δραστηριοποιείσαι σε οτιδήποτε δεν θα σε κάνει να βαρεθείς. Μία και μόνο τοποθεσία δεν είναι αρκετή για να περάσεις το διάστημα των διακοπών σου. Ακόμα και ένα μικρό νησάκι, θα το εξερευνήσεις μέχρι και το τελευταίο βότσαλο. Η πολλή ησυχία δεν είναι ταιριαστή σε σένα. Θα περάσεις καλύτερα με Κριούς, Λέοντες και φυσικά Τοξότες σαν και σένα. Θα βιώσετε όλοι μαζί την ενέργεια και τη ζωή που θέλετε να αισθάνεστε στο πετσί σας.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Κριούς, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους. Δεν θα καταλάβει κανείς απ΄ αυτούς το γιατί δεν απολαμβάνεις τη ξεγνοιασιά και σκέφτεσαι τι σε περιμένει στη δουλειά όταν θα επιστρέψεις. Θέλεις να χαλαρώσεις όσο το δυνατό περισσότερο και -μεταξύ μας τώρα- συνήθως οι διακοπές είναι σκοτούρα για σένα. Τα παιδιά, τι τα φέρνουν στις παραλίες; Κι αυτοί με τα τακ-τουκ και τις ρακέτες τους! Να πάνε σε γήπεδο του τένις να παίξουν! Και ο ήλιος καίει, που να πάρει! Θα περάσεις καλύτερα με Ταύρους, Παρθένους και Ιχθύς. Δεν θα σου φέρνουν και πολλές αντιρρήσεις και θα διατηρούν την ησυχία σου.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Ταύρους, Καρκίνους και Ιχθύς. Μιλούν λιγότερο και τρώνε περισσότερο... Θέλεις να κοινωνικοποιείσαι και να μοιράζεσαι όσα ξέρεις και όσα δεν ξέρεις. Να απολαμβάνεις τη μουσική, τον χορό και το ξεφάντωμα. Διακοπές και διασκέδαση πάνε σαν τους Χιώτες! Δυο-δυο! Κάνεις εύκολα φίλους και ακόμα ευκολότερα θα τους αναλύσεις κάθε δρώμενο επί παντός επιστητού. Θα περάσεις καλύτερα με Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς και Τοξότες. Θα αναζητάτε νέες εμπειρίες, όλοι μαζί.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Απόφυγε για τις διακοπές σου μια παρέα από Δίδυμους, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους. Σίγουρα θα είναι κάπου άλλου την ώρα του ηλιοβασιλέματος! Θέλεις να ταξιδεύεις το μυαλό και τη φαντασία σου αγναντεύοντας τη θάλασσα και να γίνεσαι νοητά ένα κομμάτι των χρωμάτων του ουρανού σε κάθε ανατολή και δύση του ηλίου, να μην μιλάς πολύ και να βυθίζεσαι στα όνειρά σου και στις σκέψεις σου. Ντροπαλός γαρ, δύσκολα κάνεις νέους φίλους και δεν συμμετέχεις με άνεση σε παρέες και δραστηριότητες. Θα περάσεις καλύτερα με Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς φυσικά. Δεν θα κουραστεί κανείς με περιττές εκδρομούλες και θα απολαύσετε την ηρεμία σας.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  

Newsletter