astropedia.gr

Σχέση μεταξύ συντρόφων που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο

Σχέση μεταξύ συντρόφων που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο
Σύντροφοι του ίδιου ζωδίου μπορούν να δημιουργήσουν μια σχέση βγαλμένη από τον παράδεισο ή την κόλαση. Παρόλο που οι δυο σας είστε απολύτως όμοιοι, θα δεις μερικά από τα καλύτερα και τα χειρότερα χαρακτηριστικά σου να αντικατοπτρίζονται στον σύντροφο σου. Κάποια ζευγάρια του ίδιου ζωδίου είναι εκ φύσεως πιο ταιριαστά και συμβατά από άλλα. Στο τέλος θα εξαρτηθεί και από τους δυο σας, αν θα εντοπίσετε και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν.


Κριός με Κριό
Όταν τα δυο ζώδια της φωτιάς συναντηθούν, συνήθως ακολουθεί και μια έκρηξη! Δύσκολα θα ταιριάξουν δυο Κριοί σε μια ερωτική σχέση και οι δυο μάχονται επίμονα για την  θέση του αρχηγού. Αν παρόλα αυτά υποχωρήσουν και εμπνευστούν ο ένας από τον άλλον ως προς την τόλμη και τη δυναμικότητα που διαθέτουν, αυτή η σχέση έχει πιθανότητες να λειτουργήσει.

Ταύρος με Ταύρο
Ένα ζευγάρι Ταύρων θα μπορούσε να είναι αρκετά συμβατό αφού και οι δυο τις περισσότερες φορές είναι από την φύση τους σπιτόγατοι. Τα δύο αυτά γήινα ζώδια όταν ενωθούν γίνονται το σύμβολο της σταθερότητας. Οι λόγοι που θα γίνουν αιτία για να διαφωνήσουν θα αφορούν σίγουρα οικονομικά ζητήματα ή οτιδήποτε άλλο απειλεί την σταθερότητα στη ζωή τους.

Δίδυμος με Δίδυμο
Ένα ερωτικό σκίρτημα μεταξύ Διδύμων μπορεί να παρομοιαστεί με ένα αεράκι που φύσηξε και χάθηκε ή με μια παθιασμένη περιπέτεια με ατελείωτες συζητήσεις. Σε βάθος χρόνου όμως η εξέλιξη της σχέσης κινδυνεύει! Χωρίς πλανήτες σε σταθερά ζώδια για να κρατάνε τη σχέση στο έδαφος, οι Δίδυμοι το πιο πιθανό είναι να παρασυρθούν και να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο απλώς γιατί βαρέθηκαν.

Καρκίνος με Καρκίνο
Ένα ζευγάρι Καρκίνων μπορεί να λειτουργήσει καλά μαζί με την προϋπόθεση πως ο καθένας ξεχωριστά θα μάθει να εκτιμά το γεγονός πως έχει δίπλα του έναν εξίσου ευαίσθητο σύντροφο. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως αυτή η σχέση θα ξεχειλίζει από ανεξέλεγκτα συναισθήματα και σε περίπτωση που αποτύχει, το τέλος θα συνοδευτεί από μια θάλασσα δακρύων! 

Λέων με Λέων

Η σχέση μεταξύ δυο λιονταριών δεν μπορεί να λειτουργήσει απλά επειδή είτε ο ένας είτε ο άλλος θα νιώθει την ανάγκη να ηγείται παντού και πάντα. Αυτή η δύναμη ίσως για λίγο περιοριστεί εξαιτίας της έλξης αλλά σε αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό δεν θα υπάρξει ποτέ πραγματική ισότιμη αντιμετώπιση μεταξύ των συντρόφων και στο τέλος θα έχει μια γερή δόση ''δράματος'' και από τους δύο.

Παρθένος με Παρθένο
Δυο Παρθένοι αποτελούν πραγματικά ένα ζευγάρι βγαλμένο από τον παράδεισο! Και οι δύο έχουν υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις από τον σύντροφο. Κάποιες φορές αυτό ίσως οδηγήσει στην απογοήτευση, αλλά τις περισσότερες οδηγεί το ζευγάρι στο να αλληλοστηρίζονται και να αλληλοβοηθιούνται ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και σύντροφοι. Το να μπορείς να υπολογίζεις στον σύντροφό σου είναι ο χρυσός κανόνας μιας πετυχημένης σχέσης!

Ζυγός με Ζυγό
Η ερωτική σχέση μεταξύ Ζυγών μπορεί να έχει επιτυχία, μόνο εάν και οι δύο μάθουν να επιλέγουν τις μάχες τους. Η ειρωνεία είναι πως και οι δύο επιθυμούν την αρμονία και ανά διαστήματα χάριν της ηρεμίας θα αφήνουν σοβαρά ζητήματα να ξεγλιστρούν και άλλοτε θα διαφωνούν και θα γκρινιάζουν και για την παραμικρή ασήμαντη λεπτομέρεια. Η συμβατότητα μεταξύ τους θα εξαρτηθεί από το αν θα αναγνωρίσουν συνειδητά αυτό το θέμα ώστε να το αντιμετωπίσουν. 

Σκορπιός με Σκορπιό
Παρόλο που δυο Σκορπιοί μπορούν να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον πολύ δυνατά και πολύ γρήγορα, δύσκολα θα πετύχουν μια ομαλή σχέση εξαρχής. Τα συχνά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σε συνδυασμό με την καχυποψία και τους επίσης συχνούς καβγάδες θα αποσταθεροποιούν τον δεσμό. Οι δυο τους μπορούν να κάνουν τη σχέση λειτουργική αλλά πάντα το έντονο πάθος θα δημιουργεί σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.

Τοξότης με Τοξότη

Δυο Τοξότες είναι δύσκολο να κρατηθούν μαζί σε μία αρμονική σχέση, απλώς επειδή είναι και οι δύο τόσο ανεξάρτητοι και φοβικοί ως προς τη δέσμευση η οποία απειλεί την ελευθερία τους. Ευτυχώς μεταξύ τους είναι τόσο ειλικρινείς που ίσως καταφέρουν να ελαττώσουν την φυσική ασυμβατότητα του δεσμού.

Αιγόκερως με Αιγόκερω
Μια σχέση μεταξύ Αιγόκερων μπορεί να διαρκέσει για πάρα πολύ καιρό! Εφόσον βέβαια και οι δυο αναγνωρίζουν πως ο σύντροφος τους χρειάζεται να έχει ζωή και έξω από τη σχέση. Σέβονται την δουλειά και τον προσωπικό χρόνο ο ένας του άλλου. Ένα ζευγάρι Αιγόκερων σταθερά δημιουργούν έναν βαθύ ουσιαστικό δεσμό στον οποίο μοιράζονται κοινές αξίες.

Υδροχόος με Υδροχόο
Ενώ δυο Υδροχόοι μπορούν να γίνουν αχώριστοι φίλοι, ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλον να εξερευνήσει την ζωή και τον εαυτό του, όταν βρεθούν σε ερωτική σχέση γίνονται εγωκεντρικοί. Οι δυο τους είναι πιθανό να αγνοούν τα συναισθηματικά ζητήματα που προκύπτουν μέσα στη σχέση έκτος κι αν καταφέρουν να συμφωνήσουν πως θα δώσουν τη λύση από κοινού στο οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ιχθύς με Ιχθύ
Δυο ψάρια  είναι πιθανό να μοιάζουν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, αυτό όμως είναι μια επιφανειακή παραδοχή. Στην πραγματικότητα έχουν την τάση να ονειρεύονται και να σχεδιάζουν διάφορα χωρίς στην ουσία να κάνουν κάτι ώστε να τα πραγματοποιήσουν. Αυτό κάποια στιγμή ίσως οδηγήσει σε μια αποτυχημένη σχέση. Θα πρέπει να σιγουρευτούν πως δεν θυσιάζουν τον εαυτό τους σε βαθμό που γίνονται εντελώς στατικοί ή υποχωρητικοί εμποδίζοντας την ζωή τους να εξελιχθεί.Newsletter