astropedia.gr

Ζώδια & ταιριάσματα!

Ζώδια & ταιριάσματα!
Υπάρχουν ζώδια που είναι συμβατά με κάποια και δεν είναι συμβατά με κάποια άλλα. Μερικές φορές ο συνδυασμός παραπλανά και κάποιες άλλες το καλό ταίριασμα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά...

Διαβάστε παρακάτω για το κάθε ζώδιο αναλυτικά    
 


Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Ο Κριός ταιριάζει πάρα πολύ με τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντας και Τοξότης). Με το Λιοντάρι μπορεί όντως να ζήσει έναν πολύ δημιουργικό έρωτα και να μπορέσει να γεννήσει συναισθήματα αλλά και παιδιά. Με τον Τοξότη η σχέση μπορεί να έχει άλλες βάσεις πιο φιλοσοφικές αλλά μπορεί να αναπτυχθεί ένας πλατωνικός έρωτας με έντονες σκέψεις αλλά όχι απαραίτητα σχέση ζωής σε πρακτικό επίπεδο. Με τον Ζυγό η σχέση μπορεί να είναι πολύ έντονη αλλά σε γάμο ένας Κριός μπορεί να καταλήξει με το ζώδιο του Καρκίνου ή του Αιγόκερω. Ένα πάρα πολύ καλό ζευγάρι αν και όχι απαραίτητα για γάμο είναι με τον Σκορπιό ο οποίος γοητεύεται από την ευθύτητα του Κριού και την άμεση προσέγγιση που έχει στα πράγματα αλλά από την άλλη κουράζει και λίγο τον Κριό μιας και η μυστικοπάθειά του δεν αφήνει τον Κριό να τον εμπιστευθεί.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 

Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Ο Ταύρος ταιριάζει πολύ με τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένος και Αιγόκερως). Το ζώδιο που μπορεί να ταλαιπωρήσει πολύ έναν Ταύρο είναι ο Σκορπιός και αυτό γιατί οι προσωπικότητές τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και πέρα από τη σωματική έλξη πρέπει να υπάρχουν και άλλες παράμετροι που να βοηθάνε τη σχέση να συνεχίσει. Με τον Σκορπιό η σχέση είναι καρμική και σχεδόν πάντα αυτό το ζώδιο θα βρεθεί με κάποιο τρόπο στη ζωή ενός Ταύρου. Με τον Καρκίνο η σχέση μπορεί να είναι πάρα πολύ καλή όπως επίσης και με τον Δίδυμο. Με τον Ζυγό, επίσης ζώδιο της Αφροδίτης, μπορούμε να μιλάμε για μια πολύ ρομαντική σχέση όπου όμως ο Ταύρος θα κληθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Η σχέση με έναν Τοξότη μπορεί να λειτουργήσει επίσης πολύ καλά αν και ο Ταύρος θα χρειαστεί όντως να επιστρατεύσει την υπομονή του γιατί ο Τοξότης τουλάχιστον στην αρχή θα θελήσει να δοκιμάσει την περίφημη ταυρίσια υπομονή δείχνοντας του το πρόσωπο της ελευθερίας που ανεμίζει σα σημαία ο Τοξότης.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 

Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου  

Ο Δίδυμος ταιριάζει με τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγός και Υδροχόος) περισσότερο όμως για θέματα φιλίας και ερωτικών συναναστροφών. Ο Τοξότης είναι μια καλή περίπτωση για έναν Δίδυμο αλλά πολύ περισσότερο ένας Παρθένος που μπορεί να κάνει τον Δίδυμο να προσγειωθεί σε πρακτικά θέματα με αποτέλεσμα η σχέση να είναι παραγωγική και δημιουργική. Η σχέση με τον Τοξότη είναι λίγο επικίνδυνη και για τους δύο και πολλά θα εξαρτηθούν από τους χάρτες των ατόμων αλλά σε γενικές γραμμές τα δύο αυτά ζώδια είναι τυπολογίες που έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψεις και ο Δίδυμος παρότι δεν είναι χαζός δε θα μπορέσει απαραίτητα να κατανοήσει πλήρως το δαιδαλώδες μυαλό του Τοξότη με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να ξεπεράσει τη σχέση όταν αυτή τελειώσει μιας και σας Δίδυμος θα συνεχίσει να θέλει να καταλάβει, να ανακαλύψει και να εξιχνιάσει το χαοτικό μυαλό του Τοξότη. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
 
Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου

Ο Καρκίνος ταιριάζει με τα υπόλοιπα ζώδια του στοιχείου του που είναι το Νερό δηλαδή με τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς. Αυτά τα ζώδια μπορεί να τον καταλάβουν εντελώς διαισθητικά σε πολλά επίπεδα με αποτέλεσμα μια συνεννόηση πέρα από τις λέξεις και με πολλά συναισθήματα. Για μια πιο σταθερή όμως σχέση ο Καρκίνος χρειάζεται την συναισθηματική ένταση και τα έντονα γεγονότα κάτι που μπορεί να του προσφέρει ως επί το πλείστον ένας Κριός! Πολύ καλή σχέση όμως και με σταθερότητα μπορεί να έχει με έναν Ταύρο ή με έναν Παρθένο πολύ περισσότερο όμως με έναν ανατρεπτικό Υδροχόο. Τα συγκεκριμένα βέβαια ζώδια μπορεί να μη μπορέσουν να κρατήσουν τη σχέση για πάντα αλλά σίγουρα η χημεία που έχουν θα κρατήσει ζωντανό στη μνήμη του ενός τον άλλο. Ο Αιγόκερως τέλος είναι πολύ καλό ζώδιο για έναν Καρκίνο γιατί τον συμπληρώνει και τον φροντίζει προσέχοντας τον.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 

Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  

Ο Λέοντας ταιριάζει με τα άλλα ζώδια της Φωτιάς (Κριός και Τοξότης) αλλά περισσότερο με τον Τοξότη γιατί με τον Κριό υπάρχει έντονη κόντρα στα Εγώ τους. Το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να δημιουργήσει ένα καλό σπιτικό για το Λιοντάρι και να του παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεται αλλά πολύ καλή σχέση υπάρχει με τον Ταύρο και πολύ καλή χημεία με τον Σκορπιό. Ειδικά με τον τελευταίο που θα κάνει τα πάντα για να γοητεύσει και να κατακτήσει έναν Λέοντα μπορούν να φτάσουν σε ένα πολύ καλό γάμο αλλά ο Λέοντας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να φροντίσει ο Σκορπιός να έχει τα ψυχολογικά του θέματα λυμένα γιατί διαφορετικά η σχέση δε θα έχει θετική έκβαση αλλά μάλλον τραγική.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
 
Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου  

Ο Παρθένος τα πάει πολύ καλά με τα άλλα ζώδια της Γης (Ταύρος και Αιγόκερως) όταν όμως ο Παρθένος έχει ολοκληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας του. Η σχέση με έναν Καρκίνο έχει πολλές πιθανότητες να καταλήξει σε γάμο ή να είναι μακροχρόνια και με έναν Ιχθύ να κάνει τον Παρθένο να αισθάνεται υπεύθυνος και λίγο σαν να είναι ο γονιός στη σχέση. Με τον Ταύρο υπάρχει έντονο σεξουαλικό ενδιαφέρον και με έναν Υδροχόο μπορούν να καταλήξουν μαζί σε γάμο. Βέβαια ένας γάμος με το ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον τυπολάτρη Παρθένο και μάλλον θα πρέπει να βάλει αρκετό νερό στο κρασί του για να λειτουργήσει θετικά αυτή η σχέση. Τα θετικά είναι ότι το ερωτικό στοιχείο είναι πολύ έντονο μεταξύ τους και στο κρεβάτι μπορούν να λύσουν πολλά από τα προβλήματα της σχέσης τους.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
 
Ζυγός  23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου   

Ο Ζυγός ελκύεται από τα άλλα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος και Υδροχόος) αλλά κυρίως για θέματα φιλίας, επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών. Αν υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες στον προσωπικό χάρτη του καθένα και στη συναστρία τότε μπορούμε να μιλάμε ακόμη και για γάμο. Ο Ζυγός κάνει καλό ζευγάρι με έναν Καρκίνο, με τον Ταύρο αλλά και με τον Αιγόκερω. Με τον Αιγόκερω και με τον Ταύρο μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε γάμο ενώ με τον Καρκίνο είναι πολύ εύκολο να καταλήξει σε γάμο και μετά να πάρει διαζύγιο εκτός αν υπάρχουν άλλα στοιχεία στον προσωπικό τους χάρτη που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της σχέσης. Ο Τοξότης αλλά και ο Λέοντας από τα ζώδια της Φωτιάς είναι πιθανότατοι εραστές, σύντροφοι αλλά και σύζυγοι του Ζυγού αλλά όχι και τόσο πολύ ο Κριός που παρότι μπορεί να συναρπάσει έναν Ζυγό η σχέση δε θα κρατήσει πολύ και απλά θα είναι άλλη μια εμπειρία του Ζυγού.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
 
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Ο Σκορπιός ταιριάζει με τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνος και Ιχθύς) γιατί μπορεί να αισθανθεί αλλά και να διαισθανθεί την κατανόηση που χρειάζεται. Όμως είναι λίγο δύσκολο σε πρακτικά θέματα που προκύπτουν σε  μια σχέση να βγάλουν άκρη χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά του Σκορπιού που δεν τις κάνει και πολύ εύκολα στην ουσία. Μια πάρα πολύ καλή σχέση και με διάρκεια μάλιστα μπορεί να κάνει με τον Ταύρο αλλά και με την Παρθένο που τον κατανοεί σεξουαλικά, όπως επίσης και με ένα Λιοντάρι ή έναν Κριό. Η σχέση με τον Ταύρο όμως θα του μείνει αξέχαστη και θα τον μεταμορφώσει εσωτερικά μιας και πρόκειται για μια κατεξοχήν καρμική σχέση και μέσα από την εμπειρία αυτή ο Σκορπιός μπορεί να καταλάβει σα να κοιτάζει σε καθρέφτη πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό του. Η σχέση μπορεί να είναι  για πάντα ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια αν και αυτό εξαρτάται από το πόσο εξελιγμένος και ώριμος είναι ο Σκορπιός.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου   

Ο Τοξότης ταιριάζει με τα ζώδια της Φωτιάς δηλαδή τον Κριό και τον Λέοντα αλλά μια σχέση με έναν Ταύρο μπορεί να τον κάνει να ηρεμήσει και να αισθανθεί σπίτι του. Με τον Καρκίνο μπορεί και να φτάσει και σε γάμο και με έναν Υδροχόο σίγουρα θα βρει την κατανόηση αλλά και την ελευθερία που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Η σχέση με έναν άλλο Τοξότη είναι περίεργη και η επιτυχία της εξαρτάται τελείως από τους προσωπικούς χάρτες των ατόμων. Μπορεί να είναι όμως σχέση ζωής! Σε αυτό τον συγκεκριμένο συνδυασμό ο ένας βλέπει τον εαυτό του στον άλλο σα να κοιτάζει σε καθρέφτη. Αυτό αρχικά είναι καλό γιατί επιτέλους βρίσκει κάποιον ισάξιό του που τον καταλαβαίνει. Στην πορεία όμως και όσο η σχέση προχωράει αρχίζει και βλέπει και τα αρνητικά του κομμάτια που η έμφυτη αισιοδοξία του ζωδίου δεν τον είχε αφήσει να τα δει από την αρχή. Και επειδή αυτά τα αρνητικά είναι ακριβώς και τα δικά του αρνητικά εξαρτάται μόνο από την πνευματική εξέλιξη του Τοξότη για το αν θα συνεχίσει τη σχέση ή όχι.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
  
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   

Ο Αιγόκερως ταιριάζει με τα άλλα ζώδια της Γης  (Ταύρος και Παρθένος) γιατί τον καταλαβαίνουν και του δίνουν το χρόνο που χρειάζεται για να εδραιωθούν τα συναισθήματα μέσα του. Πολύ καλή σχέση μπορεί να έχει με το αντίθετο του ζώδιο, τον Καρκίνο, με τον οποίο θα τα πάνε απλά υπέροχα αρκεί τα επαγγελματικά του Αιγόκερω να είναι τακτοποιημένα, αλλά και με τον Κριό καθώς επίσης με τον Ζυγό με τον οποίο μπορεί να φτάσει και σε γάμο χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δε θα υπάρχουν προβλήματα μέχρι το ευτυχές γεγονός. Την ανάγκη του Αιγόκερω για ασφάλεια, κατανόηση και σταθερότητα μέσα σε μια σχέση μπορεί να του την καλύψει όλως περιέργως ένας Υδροχόος γιατί, αν και φαινομενικά ασύνδετα ζώδια το ένα με το άλλο, ο ερωτευμένος Υδροχόος θα κάνει άπειρες υποχωρήσεις στα θέλω του εργασιομανούς και ευαίσθητου Αιγόκερω.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
  
Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Ο Υδροχόος ταιριάζει πολύ σε θέματα επικοινωνίας, φιλίας και αλληλοκατανόησης με τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος και Ζυγός) αλλά για αισθηματικά ζητήματα είναι περισσότερο συμβατός με τον Ζυγό. Ο Καρκίνος αλλά και ο Παρθένος κάνουν ένα πολύ καλό ζευγάρι με τον Υδροχόο όπως επίσης και ο Τοξότης γιατί μπορούν αυτοί οι δύο να μοιραστούν την αίσθηση της ελευθερίας μαζί και να καταλήξουν σε γάμο χωρίς να το καταλάβουν. Τέλος και με έναν Ταύρο τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά αρκεί και οι δύο να έχουν συνειδητοποιήσει τον εαυτό τους. Το πείσμα του Ταύρου απελπίζει αλλά και διεγείρει ταυτόχρονα τον Υδροχόο ενώ η υπομονή του κάνει τον Υδροχόο να νοιώθει ότι κάποιος τον καταλαβαίνει. Η σχέση όμως κρύβει πολλές συναισθηματικές παγίδες ενώ με τον Τοξότη η σχέση όντως μπορεί να είναι ακόμη και ιδανική.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 

Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς ταιριάζει με τα άλλα ζώδια του Νερού με τα οποία συνήθως κάνει σχέσεις αν και καλύτερος συνδυασμός είναι με τον Σκορπιό. Μια καλή σχέση με βάσεις και σταθερότητα μπορεί να έχει με έναν Ταύρο και με έναν Παρθένο αν και με τον τελευταίο η σχέση έχει πολλά επίπεδα ανάγνωσης και κρύβει έντονο πάθος που μπορεί να γίνει ακόμα και μοιραίο. Ο Τοξότης θα τον συναρπάσει τον Ιχθύ και ο Ζυγός θα τον ενθουσιάσει ερωτικά αλλά το πιθανότερο είναι να καταλήξει σε γάμο με έναν Κριό ή έναν Αιγόκερω γιατί αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να προσφέρουν στον Ιχθύ τη σταθερότητα που έχει ανάγκη, την υλική του αλλά και συναισθηματική του κάλυψη όπως επίσης και να τον αναγκάσουν, με τον τρόπο του το κάθε ζώδιο, να αναλάβει ευθύνες και να λειτουργήσει πρακτικά στη ζωή.  Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter