astropedia.gr

Ζώδια, άντρες και έρωτας!

Ζώδια, άντρες και έρωτας!
Γνωρίσατε τώρα τελευταία κάποιον άντρα που έχει γίνει το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σας. Ρωτήστε το ζώδιό του για να μάθετε τι θέλει από εσάς και κάντε τον για πάντα δικό σας.

Ο Άντρας Κριός:
Ο  αιώνιος κυνηγός, ο Δον Ζουάν του ζωδιακού, το απόλυτο αρσενικό, νιώθει τις αισθήσεις του ν’ ανεβαίνουν στο ζενίθ όταν προσπαθεί να κατακτήσει τη γυναίκα που τον έχει εμπνεύσει, και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Το ‘όχι’ δεν είναι κάτι που  δέχεται σαν απάντηση. Του αρέσουν οι πολύ θηλυκές, ερωτικές γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και πιστεύουν στον εαυτό τους, όμως θα θέλει αυτός να έχει πάντα τον έλεγχο. Εκφραστικός, γενναιόδωρος, προστατευτικός, όταν ερωτεύεται νιώθει ότι είναι ο ήρωας του παραμυθιού κι έτσι θέλει να φαντάζει στα μάτια σας. Προχωράει πάντα μπροστά, είναι ανοιχτό βιβλίο, δεν του αρέσει η ρουτίνα και το sex παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση του.

Ο Άντρας Ταύρος:
Ο ανατολίτης του έρωτα είναι ένας παραδοσιακός άντρας, που θα προσεγγίσει τη γυναίκα που θέλει μ’έναν αργό, ίσως παλιομοδίτικο τρόπο. Θα φροντίσει να γνωρίσει καλά τη γυναίκα που θέλει μέχρι να κάνει την κίνηση του. Του αρέσουν οι έντονα θηλυκές γυναίκες κι έχει κάτι πολύ προστατευτικό στο τρόπο του. Αμετακίνητος πολλές φορές, δεν αλλάζει εύκολα τις συνήθειες του. Προτιμά τα ήσυχα μέρη και πολύ συχνά του αρέσει να κάθεται σπίτι με τη σύντροφο του. Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο sex, στο οποίο είναι ακούραστος και απίστευτα αισθησιακός. Τον ενδιαφέρουν έντονα οι ανέσεις και τα υλικά αγαθά. Είναι σταθερός τύπος, κι αν ακόμα παρασυρθεί σε μια εφήμερη περιπέτεια δε θα διακόψει με τίποτα τη σταθερή του σχέση ή το γάμο του.

Ο Άντρας Δίδυμος:
Είναι ο αιώνιος έφηβος. Θα σας φλερτάρει, θα σας μιλήσει για χίλια δυο πράγματα, θα ανταλλάξει απόψεις μαζί σας και θα θαυμάσει την πνευματικότητα σας. Ο άντρας των δύο προσωπικοτήτων, το ένα βράδυ θα σας μιλάει για τα συναισθήματα του και το επόμενο κάπου θα είναι εξαφανισμένος! Μην τον πιέσετε, μην τον ανακρίνετε, μην του κάνετε σκηνές. Τα ερωτικά δράματα δεν είναι γι’ αυτόν. Αφήστε τον να νιώθει ελεύθερος, προσεγγίστε τον λογικά, έχετε οπωσδήποτε και δικά σας ενδιαφέροντα και τότε ο Δίδυμος θα είναι κοντά σας. Θερμός εραστής, γεμάτος χιούμορ και πνευματικότητα θα είναι πάντα η χαρά της ζωής, δύσκολα όμως θα πάρει τις ευθύνες που συνεπάγεται μια μακροχρόνια σχέση.

Ο Άντρας Καρκίνος:
Ερωτικός, έντονα προστατευτικός απέναντι στη γυναίκα που αγαπάει, είναι ένας δύσκολος άντρας, με την έννοια ότι δε θα αφήσει εύκολα τα συναισθήματα του αν δεν διαισθανθεί ότι είστε η ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν. Είναι εκλεκτικός, δεν ερωτεύεται εύκολα, από τη στιγμή όμως που κερδίσετε την καρδιά του, θα σας είναι απόλυτα αφοσιωμένος θα σας γεμίσει με αγάπη,  απέραντη τρυφερότητα  και απίστευτο  ερωτισμό. Θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί χρειάζεται χρόνο για να σπάσετε το προστατευτικό περίβλημα που καλύπτει την καρδιά του. Είναι ευαίσθητος στην κριτική και μία ‘άκομψη’ έκφραση από τη μεριά σας μπορεί να τον κάνει να νιώσει απόρριψη. Η δημιουργία οικογένειας, η απόλυτη συναισθηματική ταύτιση με το ταίρι του είναι πάντα τα ζητούμενα του.

Ο Άντρας Λέων:
Είναι ο Άρχοντας του ζωδιακού. Ο άντρας που θα τα δώσει όλα σε μια γυναίκα χωρίς να σκεφτεί τίποτα και χωρίς να ζητάει τίποτα για τον εαυτό του παρά μόνο να νιώθει ότι για την αγαπημένη του είναι ο ένας και μοναδικός. Είναι πατριαρχικός και θέλει να έχει τον έλεγχο στη σχέση και παρόλο που του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες δεν θα ανεχτεί εύκολα από την καλή του να δίνει προτεραιότητα σε άλλες δραστηριότητες πέραν του ίδιου! Είναι σίγουρα κυνηγός, εξωστρεφής, με μεγάλη αγάπη στις διασκεδάσεις στα θεάματα και καμιά φορά στο τζόγο! Αγαπάει με πάθος, φλόγα και διάρκεια και το εκφράζει πολύ έντονα. Ανήκει στους πιστούς και σταθερούς άντρες, αν προδωθεί πληγώνεται ανεπανόρθωτα και σπάνια δίνει δεύτερη ευκαιρία.

Ο Άντρας  Παρθένος:
Ο εργατικός, ο εγκρατής, ο μοναχικός, ο χαμηλών τόνων άντρας με την ευάλωτη καρδιά, βάζει πάντα ένα πρόγραμμα κι ένα πλάνο και δύσκολα παρεκκλίνει απ’ αυτό. Συγκρατημένος στις εκδηλώσεις του και στα συναισθήματα του, δύσκολα θα ερωτευθεί κι αν αυτό συμβεί δε θα το παραδεχτεί εύκολα ούτε καν στον εαυτό του. Αντιθέτως ο ίδιος έλκει πολλές γυναίκες με το ωραίο του παρουσιαστικό, το κοφτερό μυαλού του, το ιδιαίτερο χιούμορ του. Επιδιώκει να είναι χρήσιμος γι’αυτό και δίνει τόση σημασία στη δουλειά του. Θα περάσει από   κόσκινο τη σύντροφο του, θα την ταλαιπωρήσει με τη μανία του για τάξη, ανάλυση και λεπτομέρεια, όμως θα είναι πάντα εκεί γι’αυτήν στηρίζοντας την και προσφέροντας της την αγάπη του, με πράξεις παρά με λόγια.

Ο Άντρας Ζυγός:
Ο αιώνιος εραστής, είναι ο άντρας που με τη συμπεριφορά του θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε κάτι ανεκτίμητο και μοναδικό. Λατρεύει την ομορφιά, γοητεύεται από όμορφες γυναίκες με στυλ και μπορεί εύκολα να εξαπατηθεί για λίγο από την εμφάνιση μιας γυναίκας της οποίας ο χαρακτήρας δεν είναι αυτό που είχε φανταστεί. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα και από τη στιγμή που θα μπει σε σχέση θα προσπαθήσει πάρα πολύ γι’αυτήν, γιατί η συντροφικότητα είναι που τον αφορά πάνω απ’ όλα. Αν και είναι απόλυτα ρομαντικός, η λογική παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του, και είναι περισσότερο λογικός κι εγκεφαλικός παρά συναισθηματικός. Αν τον ταράζετε με σκηνές ζήλειας τον πιέζετε και του γκρινιάζετε, θα απομακρυνθεί πολύ σύντομα. Το να έχει το χώρο του για ν’ αναπνέει είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν, όπως και το να λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν, ήρεμα και με διάλογο.

Ο Άντρας Σκορπιός: 

Ηφαίστειο εν ενεργεία ή παγωμένη ανταρκτική, αυτός ο άντρας θα σας αγαπήσει με τόσο πάθος, που ακόμα κι αν χωρίσετε δεν πρόκειται να τον ξεχάσετε ποτέ. Θα σας νιώθει μέχρι τον πυρήνα της ύπαρξης σας και θα ξέρει ακόμα και τις πιο κρυφές σας σκέψεις και κίνητρα. Δεν αντέχει τα επιφανειακά, επιπόλαια συναισθήματα κι απαιτεί να ξέρει όλες τις κινήσεις σας ενώ ο ίδιος είναι μυστικοπαθής και δεν αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του. Όταν ερωτεύεται φανατίζεται με τη σύντροφο του, όπως φανατίζεται με όλα όσα αγαπάει ή μισεί, κι αποκτάει εξάρτηση  απ’ αυτήν. Όσο πιο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί σας τόσο λιγότερα εκφράζει. Η κτητικότητα του και η ζήλεια του δεν έχουν όρια. Απόλυτος, αρσενικός, με έντονες μεταπτώσεις και κλεισίματα, αντιλαμβάνεται τον κόσμο σαν ένα πεδίο μάχης, επειδή τη μάχη την κουβαλάει μέσα του. Και θα σας θέλει  ολοκληρωτικά στο πλευρό του, όπως θα είναι πάντα εκείνος για σας

Ο Άντρας Τοξότης:
Ο αιώνιος εργένης του ζωδιακού πολύ δύσκολα θα μπει σε μια κανονική σχέση, πόσο μάλλον σε γάμο. Ενθουσιάζεται αμέσως, ερωτεύεται κεραυνοβόλα, μ’ έναν επιφανειακό όμως τρόπο, δε φημίζεται για τη σταθερότητα και το βάθος των συναισθημάτων του. Αν κάποιος ανακάλυψε to ‘one night stand’ αυτός θα ήταν σίγουρα Τοξότης!! Όπως ο Δίας ο κυρίαρχος πλανήτης του, ο Τοξότης είναι ο άντρας της επέκτασης στον έρωτα και θα περάσουν πολλές γυναίκες απ’ τη ζωή του. Και σίγουρα είναι κυνηγός. Πάντα γελαστός, αισιόδοξος με ευγενικούς τρόπους απέναντι στη γυναίκα που τον ενδιαφέρει, θα της μεταδώσει τον ενθουσιασμό του για τη ζωή, θα την κάνει να χαίρεται και θα τη γεμίσει διασκέδαση και περιπέτεια. Έχει μεγάλη καρδιά, είναι ονειροπόλος και ιδεαλιστής. Η γυναίκα που θα καταφέρει να τον κρατήσει θα είναι ανεξάρτητη, δυναμική, θηλυκή, με τα δικά της ενδιαφέροντα και χωρίς καμία ανάγκη να τον βάλει σε όρια και πειθαρχία.

Ο Άντρας  Αιγόκερως: 

Όλη η ζωή αυτού του άντρα είναι ένας αγώνας προς την κορυφή και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο απ’ αυτήν. Του αρέσει η εξουσία και η δύναμη και θα δουλέψει πολύ σκληρά για να την κατακτήσει. Κι από τη γυναίκα που θα γίνει η σύντροφός του περιμένει να είναι δίπλα του σ’ αυτή του τη προσπάθεια και να τον στηρίζει. Επειδή η ανάγκη του για σιγουριά είναι μεγάλη, ψάχνει για τη σχέση που θα του προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια. Έντονα πατριαρχικός και παραδοσιακός, έχει μεγάλη αίσθηση της αντρικής αξιοπρέπειας και θα προσφέρει στη γυναίκα του, όλα αυτά που θα την κάνουν να νιώθει ότι έχει έναν άντρα δίπλα της στον οποίο μπορεί να στηριχτεί .Δεν του αρέσουν οι πολύ δυναμικές, ανεξάρτητες γυναίκες γιατί θέλει αυτός να είναι ο κυρίαρχος και ο δυνατός στη σχέση. Όταν αφεθεί ερωτικά, θα σας ξαφνιάσει με τη τρυφερή και στοργική πλευρά του.

Ο  Άντρας  Υδροχόος:

Είναι ο πιο μπερδεμένος άνθρωπος σε ότι έχει σχέση με τα συναισθηματικά  του! Ερωτεύεται με το μυαλό του κι επεξεργάζεται συνεχώς τι του συμβαίνει εγκεφαλικά. Δεν είναι ο άντρας που θα σας γεμίσει με εκφράσεις πάθους και έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις. Σέβεται τη συντροφικότητα που βασίζεται στη φιλία, στον αμοιβαίο σεβασμό και στη καλή επικοινωνία. Δεν είναι ότι δεν έχει πάθος. Έχει πάθος, το οποίο είναι όμως εγκεφαλικό. Το να ελέγχει τα συναισθήματα του είναι μεγάλη υπόθεση  γι’ αυτόν. Ακόμα κι όταν υποφέρει δε θα το δείξει, θα παρουσιάζεται ψυχρός κι αποστασιοποιημένος. Αγαπάει την ελευθερία του και δε θα ανεχτεί με τίποτα  κραυγαλέες σκηνές που θεωρεί  ότι μειώνουν την αισθητική του. Χρειάζεται  μια γυναίκα που θα σκέφτεται, που θα τον προκαλεί, που θα είναι απρόβλεπτη  και  θα επιζητά την ελευθερία της όπως κι εκείνος, για να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του.

Ο Άντρας  Ιχθύς:
Ο ποιητής του ζωδιακού, ο καλλιτέχνης, ο άντρας που ξυπνάει στις γυναίκες προστατευτικά συναισθήματα, παρασύρεται από τις διαθέσεις του και γοητεύει τον περίγυρο του με την απαλότητα του και την παντελή έλλειψη επιθυμίας του να επιβληθεί πάνω στους άλλους. Αν ψάχνετε για έναν άντρα σκληρό, που θα αποφασίζει πριν από σας για σας και που θα σας λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας σας με αποτελεσματικότητα και συνέπεια, διαλέξτε καλύτερα ένα άλλο ζώδιο. Ο Ιχθύς θα σας ταξιδέψει στον κόσμο ενός άυλου αισθησιασμού, ενός κόσμου που είναι ιδανικά συναισθηματικός και μυστικιστικός και που σαν όνειρο θα γεμίζει τις νύχτες σας. Το δύσκολο μέρος του έργου είναι οι μέρες, κι αυτό όχι γιατί αυτός ο άντρας δεν μπορεί να είναι πρακτικός, αλλά γιατί του είναι δύσκολο να μπει σε καλούπια και να προσαρμοστεί σε ότι μπορεί να του φαίνεται συμβατικό ή να τον περιορίζει.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter