astropedia.gr

Ζυγός 6 λόγοι για να καμαρώνεις!

Ζυγός 6 λόγοι για να καμαρώνεις!
Αν θέλει κάποιος να πει, θα πει! Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Και για σένα Ζυγέ, κάτι το ένα, κάτι το άλλο, θα βρουν να πουν, για να μειώσουν αυτό που είσαι. Ό,τι και να πουν όμως, δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντικρούσουν το ότι είσαι το πιο γλυκό και ευγενικό πλάσμα του ζωδιακού και το πιο περιποιητικό και διπλωματικό παιδί. Μα πάνω απ’ όλα θα ρισκάρουν να τους κοπεί η γλώσσα αν έστω υπονοήσουν πως είσαι άδικος. Τυχαίο που συμβολίζεσαι από την ζυγαριά; Τυχαίο το όνομά σου; Δεν νομίζω!

Να είσαι περήφανος που είσαι Ζυγός, γιατί :

1. Είσαι ο απόλυτος μετρ της ισορροπίας και της δικαιοσύνης.

Είσαι ο Σολομώντας του ζωδιακού. Όπως εκείνος έτσι και εσύ Ζυγέ, είσαι ο πλέον ικανός να λύσεις μια διαφωνία και να αποδώσεις τα του Καίσαρα στον Καίσαρα. Ως πυροσβέστης θα σβήσεις ισορροπημένα και δίκαια το οποιοδήποτε πρόβλημα και όποιος απευθυνθεί σε σένα για την επίλυση ενός θέματος θα βρει στο πρόσωπό σου εκείνον που θα του δώσει την πιο νηφάλια συμβουλή. Ξέρεις να βλέπεις κάθε κατάσταση απ’ όλες τις πλευρές της και με λογική ξέρεις να τοποθετείσαι, έτσι ώστε να μην πληγωθεί κανείς ανεπανόρθωτα και να πάρει ο καθένας το ακριβές μερίδιο που του αναλογεί, στο οποιοδήποτε θέμα.

2. Ξέρεις τι θα πει ομορφιά και δεν προσβάλλεις την καλαισθησία.

Είτε σε ό,τι αφορά σε σένα προσωπικά, είτε στο χώρο, είτε οπουδήποτε, είσαι ένας καλλιτέχνης. Έχεις υψηλή αισθητική χωρίς καν να προσπαθείς ιδιαίτερα ή να γίνεσαι σνομπ. Ξέρεις να διαλέγεις ρούχα, να ντύνεσαι όμορφα χωρίς επιτηδεύσεις, να φροντίζεσαι ώστε να είσαι ωραίος και κομψός χωρίς να ξοδεύεις πολλά χρήματα, και ταυτόχρονα «φροντίζεις» και τα μάτια των άλλων που θα σε αντικρύσουν και δεν θα πάθουν ποτέ κανένα πολιτισμικό σοκ! Ομοίως, μπορείς να αναμορφώσεις ακόμα και τον πιο αδιάφορο χώρο, σε χώρο ζεστό, μοντέρνο και όμορφο. Παντού κομψότητα και ομορφιά. Μέσα έξω!

3. Είσαι φύση βαθιά ερωτική.

Το φλερτ είναι τέχνη και εσύ την κατέχεις καλά! Άρχοντας του φλερτ, ξέρεις να ρίχνεις ματιές όλο νόημα, να κινείσαι με ερωτισμό και γοητεία γύρω από το πλάσμα του πόθου σου και να το σαγηνεύεις. Με την Αφροδίτη κυβερνήτη σου, είσαι γεμάτος πάθος, φιλάς φλογερά και με έναν «πονηρό» τρόπο δημιουργείς στον παρτενέρ σου διακαή πόθο για ..συνέχεια, δεν έχεις ταμπού στο σεξ, διαθέτεις αχαλίνωτη φαντασία που δεν φοβάσαι να την αφήσεις ελεύθερη, αγαπάς κάθε ερωτικό παιχνίδι, και δεν το βάζεις κάτω αν δεν ικανοποιήσεις ψυχή τε και σώματι τον ερωτικό σου παρτενέρ. Μπορεί να έχεις τη φήμη του ερωτικά επιπόλαιου και του εύκολα εμπλεκόμενου σε παράλληλες ή αδιέξοδες σχέσεις, αλλά αν μη τι άλλο και αυτό ακόμα συνηγορεί στη βαθιά ερωτική σου φύση.

4. Είσαι παιδί μάλαμα.

Είσαι ευγενικός, τρυφερός, περιποιητικός και γλυκομίλητος. Είσαι εκείνος που ακόμα ανοίγει την πόρτα για να περάσει πρώτος κάποιος άλλος. Είσαι εκείνος που θα ενδιαφερθεί και θα ρωτήσει ίσα με εκατό φορές αν θέλει κανείς κάτι να πιει ή να φάει. Είσαι εκείνος που θα φερθείς με ευγένεια και σεβασμό στο ντελιβερά, στον σερβιτόρο, στον οδοκαθαριστή, στον άνθρωπο που μαζεύει τα σκουπίδια, στον ρακοσυλλέκτη. Με ζεστό χαμόγελο και μαλακό βλέμμα για όλους, χωρίς διακρίσεις και ρατσισμούς. Οι αγενής άνθρωποι σε φρικάρουν και δεν θα μπορούσες ποτέ να γίνεις σαν κι αυτούς. Είσαι παιδί μάλαμα, λοιπόν!

5.  Δεν τσακώνεσαι.
Είσαι και μπορείς να παραμείνεις χαλαρός ακόμα και αν όλος ο κόσμος καταρρέει τριγύρω σου. Δεν αφήνεις μικροπράγματα και διαφωνίες δευτερεύουσας σημασίας να ταράξουν εσένα ή τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ξέρεις πότε πρέπει να σταματήσεις ώστε να μην δημιουργηθεί ένταση ή σύγκρουση. Δεν ειρωνεύεσαι. Ακούς με προσοχή τα παράπονα που μπορεί να έχει κανείς μαζί σου. Κι όλα αυτά, όχι γιατί δεν θέλεις να γίνεσαι δυσάρεστος (όπως λένε οι κακές γλώσσες), ούτε γιατί δεν είσαι ειλικρινής στις σχέσεις σου (κι αυτό λένε οι κακές γλώσσες), αλλά γιατί πολύ απλά είσαι φύση χαλαρή και ακριβοδίκαιη ακόμα κι αν πρόκειται για σένα τον ίδιο να «κατηγορείσαι» για άδικος. Αυτό και αν είναι κακή γλώσσα για όποιον το πει!

6. Η φιλία σου είναι … πολιτισμική.
Με την κοινωνικότητα που σε χαρακτηρίζει, μπορείς να κάνεις εύκολα φίλους, από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αγαπάς και ενθουσιάζεσαι με τις νέες καταστάσεις, με την περιπέτεια και οτιδήποτε είναι πάνω από τον μέσο όρο του συνηθισμένου. Με το κέφι σου, το ζεστό σου χαμόγελο και την δίκαιη συμπεριφορά σου, δεν δυσκολεύεις τους άλλους να σε συμπαθήσουν και να σου δώσουν τον ρόλο του συνδετικού κρίκου που μπορεί να κρατά ενωμένους ταιριαστούς και αταίριαστους. Ποιος άλλος, άλλωστε, θα ήταν καταλληλότερος στο να διατηρεί την αρμονία και την ειρήνη, εκτός από σένα;

Και επειδή, λοιπόν, είσαι γοητευτικός, ειρηνιστής, συνεργάσιμος, δίκαιος, τρυφερός, ευέλικτος, κοινωνικός, ευγενικός, ερωτικός και ξέρεις να κάνεις τους άλλους γύρω σου ευτυχισμένους, έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι περήφανος που είσαι Ζυγός, Ζυγέ μου!Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.    
 Newsletter