astropedia.gr

Αφροδίτη τρίγωνο Άρης (R) στις 24/9

Αφροδίτη τρίγωνο Άρης (R) στις 24/9
Από τις 17 ως τις 27 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη από το φλογερό ζώδιο του Λέοντα θα είναι σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό. Αυτή η ευνοϊκή όψη θα επηρεάσει θετικά πρωτίστως Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους και Υδροχόους δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 23η ως την 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Πρόκειται για μια περίοδο που βιώνεις πιο έντονα τη γοητεία και τον ερωτισμό, σαν αποτέλεσμα αυτής της όψης, καθώς ο Άρης μας ωθεί να παλέψουμε για όσα πιστεύουμε πως μας ανυψώνουν ψηλότερα, για όσα μας αξίζουν, ενώ η Αφροδίτη δείχνει πως ξέρουμε τι θέλουμε στις σχέσεις και τώρα ήρθε η ώρα να το διεκδικήσουμε. Ο Άρης σε αυτή την θέση όμως χρησιμοποιεί στρατηγικές και παίζει μόνο για να κερδίσει! Αυτές τις μέρες λοιπόν ζητάς να δώσεις και να πάρεις αγάπη, ενώ όσα κάνεις φαίνονται ελκυστικά στους άλλους.

Έχεις περισσότερη διάθεση να βγεις και να διασκεδάσεις, ενώ ένα πολύ σημαντικό σημείο αυτής της όψης είναι πως σου δίνονται ευκαιρίες να εκφράσεις στοργική διάθεση απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άλλωστε σε αυτή την περίοδο ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου και αν είσαι μόνος ή μόνη δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία, τα ακούς αναλυτικά και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Πλέον παθιάζεσαι με όσα σε γεμίζουν μέσα σου και στις ερωτικές επαφές δεν σου αρκεί μόνο η ικανοποίηση αλλά έχεις ανάγκη και από ψυχική σύνδεση. Αν ανήκεις σε εκείνους που είναι ήδη σε σχέση, τώρα ανάβει και πάλι το ερωτικό πάθος ανάμεσά σας και μπορείς πιο άνετα να μοιραστείς όμορφες στιγμές. Τώρα είναι η ώρα άλλωστε για συμβιβασμούς που ωφελούν (ανάδρομος Άρης) τελικά όλες τις πλευρές, ενώ παράλληλα έρχεσαι πιο κοντά στην ιδεατή εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου και αποκομίζεις σημαντικά οφέλη από αυτή τη διαδικασία. Επιπρόσθετα, είναι εξαιρετικές μέρες για οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Ταυτόχρονα όμως, την ίδια περίοδο που κορυφώνεται αυτή η όψη, κορυφώνεται επίσης το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: