astropedia.gr

Άρης στον Λέοντα από 20/5

Άρης στον Λέοντα από 20/5
Ο Άρης  εγκαταλείπει τον Καρκίνο και εισέρχεται στον Λέοντα στις 20 Μαΐου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Ιουλίου. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Από 20/5 έως 7/6 η επιρροή του πλανήτη ασκείται στον πρώτο δεκανό των ζωδίων, από 7/6 έως 23/6 στον δεύτερο και από 23/6 έως 10/7 την επιρροή την δέχεται ο τρίτος δεκανός των ζωδίων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, είμαστε δυναμικοί αλλά και αυταρχικοί. Ακόμα και οι πιο ντροπαλοί ενισχύονται από την ενέργεια αυτοπεποίθησης που εκπέμπεται αυτή την περίοδο από τον Λέοντα! Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ζητήσεις ραντεβού σε κάποιον ή απλά να εστιάσεις στο να πάρεις αυτό που θέλεις σε μια σχέση. Εάν κάτι όμως στη ρομαντική σου ζωή δεν λειτουργεί ικανοποιητικά, ο Άρης από τον Λέοντα θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να απαιτήσεις το καλύτερο για τον εαυτό σου, κάτι που μερικές φορές μπορεί να σημαίνει ακόμη και το να αφήσεις πίσω σου έναν σύντροφο... Έχεις πραγματικά την ευκαιρία να γνωρίσεις την αξία σου και να μην συμβιβαστείς με λιγότερα.

Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης από τον Λέοντα

  • Στις 21/5, ο Άρης θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Δες περισσότερα για αυτή την όψη.
  • Στις 23/5, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Δία. Δες περισσότερα για αυτή την όψη.
  • Στις 21/6, ο Άρης θα δεχτεί εξάγωνο από τον Ερμή, όψη που δείχνει αποφασιστικότητα και οξύνοια. Μιλάμε ξεκάθαρα, με ειλικρίνεια και βρίσκουμε πρακτικές λύσεις ενώ τα σχέδιά μας προχωράνε με γοργούς ρυθμούς.
  • Στις 26/6, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που δείχνει ότι έχουμε την δύναμη και την θέληση να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας, παρουσιάζονται τεχνικά και μηχανικά προβλήματα, αλλά οι λύσεις βρίσκονται, προσοχή όμως σε συνθήκες που μπορεί να φέρουν ατυχήματα…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Η επιρροή της διέλευσης του Άρη από τον Λέοντα και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης θα κινείται στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του πάθους, της δημιουργικότητας και της χαράς. Θα έχεις μια ισχυρή επιθυμία να προχωρήσεις μπροστά. Κάνεις στην άκρη τις ανησυχίες σου και μοιράζεσαι έντονες σεξουαλικές στιγμές με το άλλο σου μισό. Βρίσκεις νέους ιδέες για να αποβάλεις την ανία και τη ρουτίνα, εφευρίσκεις τρόπους για να κάνεις πιο ζωντανή και ενθουσιώδη τη σχέση σου και αναζωπυρώνεται η φλόγα του πάθους σου. Έρχεται στο προσκήνιο η παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική φύση σου και εκδηλώνεις το πάθος σου στους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σου ή τον σταθερό σου σύντροφο. Αν είσαι μόνος, ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να φέρει προς τα έξω το εσωτερικό παιδί που κρύβεις μέσα σου, κάποιο άτομο που σου παρέχει ισορροπία και πάθος. Αν είσαι όμως γονιός, τα παιδιά σου θα σε χρειαστούν. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.ΤΑΥΡΟΣ
Διαφωνίες και εντάσεις στο σπίτι σου ή με ένα μέλος της οικογένειάς σου δημιουργεί ο Άρης στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, ή μπορεί να έχεις προστριβές για ένα ζήτημα ακινήτου ή ακόμα να μην επιθυμείς να βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Ο Άρης θα μπορούσε επίσης να υποκινήσει εντάσεις με ένα συγγενή σου. Ίσως πάλι έρθεις αντιμέτωπος με το πώς οι επιλογές της μητέρας σου έχουν επηρεάσει τη ζωή σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια πίεση από ένα μέλος της οικογένειάς σου που χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από ό,τι είσαι σε θέση να δώσεις στο παρόν. Μπορεί επίσης, να κάνεις κάποιες βασικές αλλαγές στη δομή και οργάνωση του σπιτιού σου ή απλά εκκαθάριση των συναισθημάτων του παρελθόντος. Πρόσεχε τάσεις για ατυχήματα και πεσμένο ανοσοποιητικό. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου και σε βοηθά να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να προβάλεις τις ιδέες σου για ένα έργο σου. Όμως, δεν χρειάζεται να βιαστείς να υπογράψεις μια συμφωνία, καλύτερα συζήτησε όλες τις παραμέτρους και περίμενε. Εναλλακτικά, μπορεί να έχεις μια διαφωνία με το κοντινό σου περιβάλλον, έτσι προσπάθησε να μην είσαι επιθετικός και μη λες τίποτα που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως αμφιλεγόμενο. Μια έξυπνη συνομιλία όμως μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία. Ίσως προβάλεις τις ιδέες σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόσεξε όμως τις πληροφορίες που μεταφέρεις. Ο Άρης υποδαυλίζει επίσης την ανταγωνιστική πλευρά σου, έτσι μπορεί να νιώσεις πίεση προκειμένου να συμβαδίσεις με τις απόψεις των φίλων σου ή του συντρόφου σου. Μην εναντιώνεσαι στους γύρω σου και μην επιβάλεις τις δικές σου ανάγκες, αντίθετα βρες έναν εποικοδομητικό τρόπο να επικοινωνήσεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και τώρα σε καλεί να ασχοληθείς λιγότερο με τις προσωπικές σου ανάγκες και περισσότερο με την υλική σου ασφάλεια και τα οικονομικά σου καθώς κινείται στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, της σταθερότητας και των χρημάτων. Μπορεί να ποθείς περισσότερο τις πολυτέλειες τώρα ή να ξοδεύεις πιο πολλά χρήματα για το σύντροφό σου και τους φίλους σου, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου. Αν σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία οικονομικής συνεργασίας, μελέτησε τα πάντα και διαπραγματεύσου τους οικονομικούς όρους προκειμένου να είναι υπέρ σου. Οι συνθήκες τώρα θα είναι τέτοιες που θα σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες περικοπές και να περιορίσεις τα έξοδά σου. Νιώθεις γενικότερα πίεση για να αποπληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις σου, ίσως παρουσιαστούν κάποιες έκτακτες δαπάνες στην καθημερινότητά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Αισθάνεσαι δυνατός και είσαι τολμηρός στις ενέργειές σου χάρη στον Άρη που διέρχεται από το ζώδιό σου, μπορεί λοιπόν να γίνεις πιο τολμηρός και πιο διεκδικητικός στις προσωπικές σου ανάγκες. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να αποπλανήσεις το σύντροφό σου, αναθερμαίνοντας το σεξουαλικό πάθος μεταξύ σας. Οι συνήθεις ευγενικοί και αριστοκρατικοί τρόποι σου πηγαίνουν στην άκρη κάτω από την επιρροή αυτής της διέλευσης, όμως σου δίνει περισσότερη δύναμη από το συνηθισμένο να αγωνιστείς για την ικανοποίηση των προσωπικών σου αναγκών. Ίσως να έχεις διακυμάνσεις στη διάθεσή σου ή ακόμα να γίνεις πιο επιθετικός με τους συνεργάτες σου ή με το σύντροφό σου, ειδικά αν δεν μπορέσεις να εκτονώσεις το σεξουαλικό πάθος σου. Πρόσεχε τις βιαστικές κινήσεις, γυμνάσου σου, πρόσεχε κρυολογήματα και μικροατυχήματα! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η αεικίνητη φύση σου είναι τώρα στο περιθώριο, καθώς ο Άρης κινείται στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, του ονείρου και της φαντασίας. Έτσι λοιπόν, κρυφές καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτος. Μπορεί ακόμα να ενοχληθείς όταν ανακαλύψεις ότι κάποιος έχει σκοπούς αντίθετους με τους δικούς σου και σε υπονομεύει. Απομάκρυνε λοιπόν όσους απομυζούν την ενέργειά σου! Ίσως ξεκινήσεις ένα νέο έργο πίσω όμως από τα παρασκήνια καθώς όταν ο Άρης εισέρθει στο ζώδιό σου, θα κινηθείς και πάλι με την ταχύτητα φωτός, δεν θα υπάρχει χρόνος για να ξεκουραστείς! Τα όνειρα θα μπορούσαν επίσης να σου δημιουργήσουν άγχος αλλά μην τα παραβλέψεις, σημείωσέ τα καθώς είναι σημαντικά, ενδεχομένως ακόμη και προφητικά, η ζωτικότητά σου πάντως είναι πιο πεσμένη. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Θα είναι δύσκολο να είσαι τώρα σε αρμονία με τους φίλους σου ή κάποιοι φίλοι σου μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και των ομάδων. Μπορεί επίσης να νιώθεις παραγκωνισμένος από κάποιες φιλίες σου, αλλά δεν θα ήταν φρόνιμο να επιτεθείς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αναθεωρήσεις κάποιες φιλίες και ομάδες που ανήκεις και να τις αντικαταστήσεις. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να νιώσεις μια ακαταμάχητη σεξουαλική χημεία με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Πάντως η πιο ζωηρή πλευρά σου έρχεται στο προσκήνιο και τώρα επικοινωνείς περισσότερο με τους φίλους σου ή κάνεις νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι προωθείς τους στόχους σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τώρα ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, ενισχύει τη δύναμή σου και το θάρρος σου για την υλοποίηση των μεγάλων φιλοδοξιών σου. Προγραμματίζεις για το μέλλον σου, είσαι δημιουργικός και αναγνωρίζονται οι ατομικές σου προσπάθειες και δεξιότητες. Θα υπάρξουν πολλά γεγονότα στο χώρο της εργασίας σου. Μόνο πρόσεξε μην επιβάλεις την εξουσία σου στο χώρο της εργασίας σου, αν δεν θέλεις να διακυβευτεί η φήμη σου. Άλλωστε ορισμένα ζητήματα στην εργασία σου μπορεί να σου προκαλέσουν ένταση και το ίδιο μπορεί να συμβεί αν υπερφορτώνεις το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην προβάλεις την ανταγωνιστική και αυταρχική πλευρά σου, αν το κάνεις θα χάσεις κάποια πολύτιμα άτομα από κοντά σου. Σημαντικά πρόσωπα θα έχουν απαιτήσεις από εσένα. Πρόσεχε επίσης τάσεις για ατυχήματα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης βρίσκεται σε έναν ευνοϊκό τομέα του χάρτη σου, τον επεκτατικό και γνωστικό ένατο ηλιακό οίκο σου, και αλλάζει τη διάθεσή σου, θέλεις να κάνεις τόσα πολλά. Μπορεί να δοθεί τέλος σε μια νομική διαμάχη. Αν θέλεις να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να πάρεις επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση, ο Άρης σε βοηθά εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σου. Ίσως πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις νέα επιχειρηματικά σχέδια καθώς τώρα έχεις δύναμη και πρακτικό τρόπο σκέψης που σε βοηθούν να τα υλοποιήσεις, όμως οι συνθήκες δεν είναι ρόδινες... Ο Άρης σου δίνει επίσης την ευκαιρία για μια αλλαγή σκηνικού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχεις ό,τι θέλεις, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε απερισκεψίες που τελικά θα σε μπλέξουν σε μπελάδες με τον νόμο. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά που έχεις από κοινού με τους άλλους θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα καθώς ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, δημιουργεί αυξημένη κινητικότητα και δράση σε σχέση με τα χρήματα που μοιράζεσαι με τους άλλους. Νιώθεις έντονη την ανάγκη να δράσεις για να ξοφλήσεις κάποια από τα χρέη σου ή μπορεί να νιώσεις άγχος από αυτά. Με τον δυναμικό Άρη αισθάνεσαι επιτακτική την ανάγκη να αναλάβεις δράση για την ισορροπία των αποταμιεύσεων σου εξαιτίας μεγάλων εξόδων που ξεπροβάλλουν απρόβλεπτα. Ακόμα, το διαισθητικό μυαλό σου θα εντοπίσει και θα αξιοποιήσει κάποιες παθητικές πηγές εισοδήματος ή θα βρεις τρόπους για να προσελκύσεις κάποιες προσοδοφόρες επενδύσεις. Τέλος, θα πρέπει όμως να δεις καθαρά τις βαθιές σου ανάγκες και τις εμμονές σου, πάθη στα ερωτικά που σε κρατούν όμως πίσω. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει ηφαιστειακές εκρήξεις και θυμό στη σχέση σου ή μια συνεργασία σου. Τώρα δυσκολεύεσαι να επιλύσεις τις διαφορές σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ούτε έχεις και την υπομονή να είσαι συμβιβαστικός και διπλωμάτης, αντίθετα, νιώθεις δυνατός και προσπαθείς να επιβάλεις τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου. Γίνεσαι λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις σου ή ίσως κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις ή ευθύνες στην εργασία σου, σε κάνουν να απομακρυνθείς προσωρινά από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, το έντονο σεξουαλικό πάθος σου σε οδηγεί σε μια νέα ερωτική περιπέτεια, ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σου αυξάνονται, περιστοιχίζεσαι από πολύ κόσμο και συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Αισθάνεσαι τώρα αυξημένη τη λίμπιντο σου, αλλά έχεις τάση για ατυχήματα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της ευεξίας, σε ωθεί να ασχοληθείς με τη βελτίωση της υγείας σου και σου χαρίζει δύναμη να αλλάξεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υποστήριξη, έτσι μπορεί να λάβεις βοήθεια από τους άλλους σε κάποια προβλήματα της εργασίας σου ή της καθημερινότητάς σου. Ίσως νιώσεις άγχος ασχολούμενος με τις πεζές λεπτομέρειες της ζωής σου ή εξαιτίας επιπρόσθετων υποχρεώσεων. Η δυναμική επιρροή του Άρη σε αυτόν τον αναλυτικό και σχολαστικό τομέα του χάρτη σου θα μπορούσε να σε κουράσει. Επίσης, κάποιοι προβληματισμοί στα επαγγελματικά σου βρίσκουν λύσεις, εάν όμως δώσεις υπερβολική σημασία στην ανάλυση και τη λεπτομέρεια, στο τέλος δεν θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.