astropedia.gr

Αριθμοί και Υγεία

Αριθμοί και Υγεία
Παρακάτω ακολουθεί λίστα με τον τρόπο που ο κάθε αριθμός συνδέεται με θέματα που αφορούν στην υγεία και σε μέρη του σώματος που μπορεί να χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη προσοχή. Για να βρείτε ποιος από τους αριθμούς μπορεί να σας φέρει πιθανά προβλήματα και να μπορέσετε να προλάβετε πιθανά ''τρεχάματα'' αρκεί να δώσετε βάση στον αριθμό του μήνα της γέννησής σας (π.χ. Απρίλιος άρα αριθμός 4) καθώς επίσης και στις προσωπικές χρονιές και μήνες που συμπίπτουν με αυτόν τον αριθμό. Γενικότερα, λαμβάνετε υπόψη οποιοδήποτε αριθμό επαναλαμβάνεται στην ημερομηνία σας.

Ο αριθμός της προσωπικής χρονιάς βρίσκεται αν προσθέσουμε ττην ημέρα και τον μήνα της γέννησής μας στον αριθμό του τρέχοντος έτους και ο αριθμός του προσωπικού μήνα βρίσκεται αν προσθέσουμε στον αριθμό της προσωπικής μας χρονιάς τον αριθμό του τρέχοντος μήνα.

Ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε όλους τους προσωπικούς σας αριθμούς είναι να συμβουλευτείτε το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα που προσφέρει η ιστοσελίδα μας εδω με ερμηνείες και ανάλυση για κάθε προσωπική μέρα, μηνα και έτος. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980        
         

Αριθμός 1
Ο αριθμός 1 είναι ο πρώτος αριθμός και σχετίζεται με την αρχή. Στο σώμα μας επηρεάζει το κεφάλι γιατί είναι η αρχή του σώματος, τους πνεύμονες γιατί είναι το βασικό όργανο του θώρακα και το πέος γιατί ο αριθμός 1 είναι το όργανο από το οποίο πρακτικά αρχίζει η ζωή. Όταν ο αριθμός αυτός τονίζεται στην ημερομηνία σας τότε θα σας φανεί πολύ χρήσιμο το να ασχοληθείτε με τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης γιατί τα περισσότερα προβλήματα υγείας σας είναι ψυχοσωματικής φύσης.

Αριθμός 2
Ο αριθμός 2 σχετίζεται με το κρυμμένο, το μυστήριο και το εσωτερικό και γι’ αυτό το λόγο στο σώμα μας επηρεάζει τα εσωτερικά όργανα, τον εγκέφαλο, το ηλιακό πλέγμα αλλά και το νευρικό σύστημα. Όταν ο αριθμός αυτός τονίζεται είτε στην ημερομηνία σας είτε στην τρέχουσα χρονιά σας τότε να προσέξετε πάρα πολύ την υγεία σας γενικότερα και σε περιόδους που είστε καταβεβλημένοι πάρτε πολλές βιταμίνες, ξεκουραστείτε αρκετά και φροντίστε το περιβάλλον σας να είναι ήρεμο και τακτοποιημένο.

Αριθμός 3
Ο αριθμός 3 σχετίζεται με την έκφραση και τη δημιουργία και επηρεάζει τα όργανα που έχουν αυτή τη λειτουργία όπως ο λαιμός, οι φωνητικές χορδές, ο λάρυγγας, η γλώσσα αλλά και το δέρμα, τα δάχτυλα και τους όρχεις. Όταν ο αριθμός αυτός τονίζεται στην ημερομηνία σας τότε θα σας βοηθήσει να μην ασχολείστε και να αφήνετε να σας επηρεάζουν οι γνώμες των άλλων και να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας με υγρά αλλά και με φρούτα.

Αριθμός 4
Ο αριθμός 4 σχετίζεται με το σταθερό το συγκεκριμένο και το βασικό και επηρεάζει το στομάχι, τα χέρια και γενικά τον θώρακα, τη μέση και τα οπίσθια.  Όταν ο αριθμός αυτός τονίζεται στην ημερομηνία σας πρέπει να προσέξετε τις λιπαρές τροφές και να μην παραγγέλνετε πολύ συχνά απ’ έξω. Να γυμνάζεστε και να ασκείστε συχνά γιατί θα έχετε πρόβλημα παχυσαρκίας. Επίσης προσέξτε την κυκλοφορία του αίματος και την πίεση και να ξεκουράζεστε οπωσδήποτε σε περιόδους πίεσης στην εργασία σας.

Αριθμός 5
Ο αριθμός 5 σχετίζεται με την ελεύθερη βούληση και την απόλαυση και επηρεάζει τα χέρια, το συκώτι, τη χολή και την  ωμοπλάτη. Όταν ο αριθμός αυτός τονίζεται στην ημερομηνία σας τότε πρέπει να δώσετε έμφαση και προσοχή στην κατάθλιψη, στους νευρικούς κλονισμούς αλλά και πολύ προσοχή όταν διασχίζετε τον δρόμο γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων που μπορεί να είναι από δική σας απροσεξία. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να δέχεστε και να εναρμονίζεστε με τις αλλαγές.

Αριθμός 6
Ο αριθμός 6 σχετίζεται με την ισορροπία, την αρμονία και την ομορφιά και επηρεάζει το δέρμα, το αίμα, την καρδιά αλλά και τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα. Όταν ο αριθμός αυτός τονίζεται στην ημερομηνία σας έχει μεγάλη σημασία η διατροφή σας να είναι πάντα ισορροπημένη αλλά επίσης το περιβάλλον σας και ο τρόπος ζωής σας να προάγουν την αρμονία και την ευτυχία.

Αριθμός 7
Ο αριθμός 7 αντιστοιχεί στη μεταφυσική και στο χειρισμό της σκέψης και επηρεάζει τη σπλήνα και το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Όταν ο αριθμός αυτός τονίζεται στην ημερομηνία σας πρέπει να μην ξεχνάτε να τρέφεστε και να προσέχετε τι βάζετε στο στόμα σας όπως επίσης να μην τρώτε μηχανικά ενώ δεν πεινάτε και ποτέ να μην τρώτε όταν είστε εκνευρισμένοι ή όταν έχετε πάρα πολύ άγχος. Προτιμήστε τις φυσικές τροφές.

Αριθμός 8

Ο αριθμός 8 σχετίζεται με την ενέργεια του ελέγχου και της επιβολής επάνω στην ύλη και επηρεάζει τα μάτια, το έντερο, τους ώμους αλλά και τα γόνατα. Όταν ο αριθμός αυτός τονίζεται στην ημερομηνία σας πρέπει να ασκείστε συχνά μιας και η σωματική άσκηση σας ανανεώνει και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια και σας βοηθάει να αποφεύγετε τους πονοκεφάλους και τη δυσπεψία.

Αριθμός 9

Ο αριθμός 9 σχετίζεται με το περιβάλλον, την ανθρωπότητα και το καινούργιο που πάει να γεννηθεί, με την σύλληψη μιας ιδέας και επηρεάζει τα νεφρά και τα γεννητικά όργανα. Όταν ο αριθμός αυτός τονίζεται στην ημερομηνία της γέννησής σας θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που διάγετε τη ζωή σας, τις συνήθειές σας και τις επιβλαβείς ουσίες όπως ναρκωτικά και αλκοόλ καθώς επίσης και τις μολύνσεις.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter