astropedia.gr

Αριθμολογία Ιουνίου: Σκέψεις και απιστίες

Αριθμολογία Ιουνίου: Σκέψεις και απιστίες
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ένας μήνας αρχίζει ο οποίος μας καλεί πρώτα από όλα να ξεκουραστούμε ψυχικά και σωματικά. Ανοίγει μπροστά μας μια περίοδος που θα έχουμε την ανάγκη να απομονωθούμε λίγο και να απομακρυνθούμε από τον βόμβο της καθημερινότητας με σκοπό να ανανεωθούμε, αλλά και να σκεφτούμε με ηρεμία και να σχεδιάσουμε τις επόμενες μας κινήσεις. Είναι ευτυχής σύμπτωση φυσικά το ότι ο μήνας μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με διακοπές ή με κάποια άδεια που μπορούμε να πάρουμε από την εργασία μας, ώστε και πρακτικά να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που χρειαζόμαστε: να βρούμε τον χρόνο και την ηρεμία για να ανασυντάξουμε τον εαυτό μας και να αφήσουμε ελεύθερο το μυαλό μας να γεννήσει τις εικόνες του μέλλοντος. Κατά την διάρκεια του μήνα θα πρέπει να δοθεί προσοχή και να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τάσεις φυγής, υπερβολικής απομόνωσης και αποφυγής των ευθυνών μας.
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 4, 6, 7, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 19, 22 και 26 του μήνα.

Αισθηματικά
Στο προσωπικό μας κομμάτι ο μήνας ευνοεί την ψυχική επαφή ανάμεσα στους συντρόφους και την ενίσχυση των δεσμών αγάπης και κοινής πορείας για το μέλλον. Η πίστη στην ανώτερη δύναμη που ενώνει το ζευγάρι μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν όλες οι πρόσκαιρες ανασφάλειες που σίγουρα υπάρχουν σε κάθε σχέση. Οι αδέσμευτοι αυτόν τον μήνα μπορούν να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα έχουν όμως ένα περίεργο στοιχείο, δεν θα είναι απαραίτητα πολύ ξεκάθαρες και θα υπάρχει ο παράγοντας του μυστηρίου που σίγουρα θα μετρήσει θετικά. Τα καινούργια πρόσωπα χρειάζονται όμως προσοχή και δεν είναι διόλου απίθανο να κρύβουν μυστικά που δεν είναι βοηθητικά για την εξέλιξη μιας γνωριμίας σε σχέση. Προσοχή τα παντρεμένα ζευγάρια γιατί υπάρχει κίνδυνος απιστίας.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23 και 26 του μήνα.

Επαγγελματικά
Οι ρυθμοί του μήνα χαλαρώνουν και δεν ευνοούν την επιχειρηματική δράση ή δεν κινούν τόσο έντονα το αγοραστικό κοινό που αυτόν τον μήνα γίνεται πιο προσεκτικό, λιγότερο παρορμητικό και θέλει να επενδύσει σε λίγα και καλά πράγματα. Ευνοούνται επιχειρήσεις ή εργασίες που έχουν να κάνουν με την ανάλυση, την έρευνα ή τον σχεδιασμό και είναι καλή περίοδος για να σχεδιάσουμε τις μακροπρόθεσμες κινήσεις της επιχείρησής μας ή να ενταχθούμε σε διαδικασίες μάθησης και έρευνας γύρω από το αντικείμενό μας, ώστε να γίνουμε καλύτεροι στον τομέα μας και να εκσυγχρονίσουμε πτυχές της εργασίας μας που έχουν μείνει μέχρι τώρα λίγο πίσω.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι στις 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25 και 30 του μήνα.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Το οικονομικό σου κομμάτι σε απασχολεί λίγο περισσότερο αυτόν τον μήνα και καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να κάνεις καλύτερη διαχείριση των πόρων σου ή να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις σε αυτόν τον τομέα με ένα διαφορετικό μάτι και να εφαρμόσεις διαφορετική τακτική. Δεν είναι κακή ιδέα να αφήσεις την διαχείριση σε κάποιον δικό σου που ξέρει καλύτερα ή να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Στο προσωπικό κομμάτι καταστάσεις και σκέψεις ξεκαθαρίζουν και παίρνεις απαντήσεις σε διλήμματα.
Ευνοϊκές ημέρες: στις 4 και από 15 έως 23
Δύσκολες ημέρες: 3, 5, 6, 8, 11, 14 και 25
Επαγγελματικά: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23 και 24
Αισθηματικά: 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22 και 25

Θεμέλιος λίθος 2
Έχεις φτάσει στο σημείο που θεωρείς ότι όντως δεν μπορείς να συνεχίσεις και πως αν δεν αλλάξει κάτι, σίγουρα θα εκραγείς. Δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά ναι, είναι ακριβώς έτσι! Είναι η περίοδος που πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν περνάνε όλα από το χέρι σου και πως σε κάποια θέματα χρειάζεται να υποχωρήσεις και να αφήσεις τους άλλους να χαράξουν την πορεία τους. Ο μήνας σε καλεί να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα τόσο μέσα σου όσο και στο άμεσο περιβάλλον σου. Όσο πιο νωρίς και πιο συνειδητά το κάνεις, τόσο πιο νωρίς μπορείς να απολαύσεις τις ημέρες του Ιούνη κάνοντας διακοπές ή αφιερώνοντας χρόνο σε εσένα.
Ευνοϊκές ημέρες: στις 3 και από 14 έως 22
Δύσκολες ημέρες: 2, 4, 5, 7, 10, 13, 24
Επαγγελματικά: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23
Αισθηματικά: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24

Θεμέλιος λίθος 3
Ένας πολύ δυνατός μήνας αρχίζει για σένα που αυξάνει βέβαια και τις απαιτήσεις των άλλων γύρω σου. Η δράση σου, οι αποφάσεις σου και οι κινήσεις σου αυτή την περίοδο σε οδηγούν σε αποτελέσματα και σε εξελίσσουν προχωρώντας σε ένα βήμα παρά πέρα από την τωρινή σου θέση ή κατάσταση. Παράλληλα ο ενθουσιασμός του καινούργιου και η πρόοδος στα προσωπικά σου θέματα δημιουργούν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχία και καταξίωση. Αυτό που οφείλεις να προσέξεις κατά την διάρκεια του μήνα είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια που διαχωρίζουν την αυτοπεποίθηση από τον εγωισμό και την απολυτότητα.
Ευνοϊκές ημέρες: στις 2 και από 13 έως 21
Δύσκολες ημέρες: 1, 3, 4, 6, 9, 12, 23
Επαγγελματικά: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22
Αισθηματικά: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας σε βάζει σε διαδικασίες που είναι έντονες και θα σε κουράσουν, κυρίως από την ψυχολογική πλευρά και θα σε εξωθήσουν στα άκρα, αν δεν διαχειριστείς ισορροπημένα το θυμικό σου και τις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που μπορεί να έχεις απέναντι στις καταστάσεις που θα εξελίσσονται γύρω σου αυτή την περίοδο. Το βασικό μοτίβο του μήνα έχει να κάνει με την αλλαγή που συντελείται αυτή την περίοδο μέσα σου και οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι αψυχολόγητες, καθώς και εσύ ο ίδιος αναζητάς να βρεις τις λύσεις, κάτι που δημιουργεί πίεση. Αυτόν τον μήνα μπορεί να σε απασχολήσουν αλλαγές σε σχέση με το σπίτι, συζητήσεις με τον σύντροφο και οφείλεις να προσέξεις τον κίνδυνο απομάκρυνσης λόγω τεταμένων συνθηκών
Ευνοϊκές ημέρες: την πρώτη του μήνα και από 12 έως 20
Δύσκολες ημέρες: 2, 3, 5, 8, 11, 22
Επαγγελματικά: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21
Αισθηματικά: 1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22

Θεμέλιος λίθος 5
Η έκφραση και η εκδήλωση τόσο στα συναισθηματικά θέματα όσο και στις πρακτικές επαφές σου είναι το βασικό μοτίβο του μήνα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες καλείσαι να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να καταφέρεις να πετύχεις την επαγγελματική συμφωνία που ήθελες, να πάρεις την επιβεβαίωση από τον σύντροφο που σου είναι απαραίτητη για να συνεχίσεις ή να δημιουργήσεις την καινούργια επαφή (ερωτική ή επαγγελματική γνωριμία)που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις παραπέρα.  Είναι ένας μήνας αρκετά δημιουργικός, ζωντανός, επικοινωνιακός και ερωτικός, φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς και να χαλαρώσεις αποβάλλοντας το άγχος της προηγούμενης περιόδου.
Ευνοϊκές ημέρες: από 11 έως 19
Δύσκολες ημέρες: 1, 2, 4, 7, 10, 21
Επαγγελματικά: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20
Αισθηματικά: 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας έχει κάποιες δυσκολίες οι οποίες κυρίως εντοπίζονται στον τομέα του σπιτιού , της οικογενείας ή της εργασίας σου. Η περίοδος είναι κουραστική και σίγουρα είναι ο μήνας που επιβάλλεται να βρεις τον χρόνο για να  ξεκουραστείς παίρνοντας άδεια από την δουλειά σου ή φροντίζοντας και οργανώνοντας έτσι το πρόγραμμά σου ώστε να αποφύγεις περισσότερες ευθύνες στον οικογενειακό τομέα και να χαλαρώσεις. Χρειάζεται να προσέξεις τα νεύρα σου ειδικά στις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται πιο κάτω και το τι λες, γιατί αυτά που θα πεις αυτόν τον μήνα θα έχουν επίδραση και βάρος για μεγάλο διάστημα. Χρησιμοποίησε τον λόγο σου θετικά, δημιουργικά και λαμβάνοντας υπόψιν τον συνομιλητή σου.
Ευνοϊκές ημέρες: από 10 έως 18
Δύσκολες ημέρες: 1, 3, 6, 9, 20
Επαγγελματικά: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19
Αισθηματικά: 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20

Θεμέλιος λίθος 7
Το βασικό μοτίβο του μήνα είναι η αλλαγή με πολλούς τρόπους και σε πολλά επίπεδα.  Η καθημερινότητά σου αλλάζει και νέα δεδομένα κάνουν την εμφάνισή τους για να σε ανανεώσουν αλλά και για να σε προβληματίσουν, καθώς κάποιες από τις αλλαγές που φέρνει ο μήνας είναι απρόσμενες και ίσως όχι επιθυμητές, γιατί δεν είσαι έτοιμος ακόμη για κάποια πράγματα. Δεν είναι ο μήνας για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις, είναι περισσότερο ο μήνας για να επεξεργαστείς τα νέα δεδομένα και να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να ζήσει και να βιώσει αυτό που συμβαίνει γύρω σου.
Ευνοϊκές ημέρες: από 9 έως 17
Δύσκολες ημέρες: 2, 5, 8, 19, 26, 30
Επαγγελματικά: 5, 8, 9, 14, 17, 18
Αισθηματικά: 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19

Θεμέλιος λίθος 8
Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αυτόν τον μήνα και θα χρειαστεί να φέρεις σε ισορροπία έσοδα με έξοδα, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείς αυτό που σου αρέσει. Αντιθέτως το νόημα βρίσκεται ακριβώς εκεί: στο να μπορέσεις να ζήσεις την καθημερινότητα ικανοποιημένος και χαρούμενος βρίσκοντας νέους τρόπους για να το κάνεις αυτό. Στα προσωπικά σου ζητήματα ο μήνας σε ευνοεί για να σταθεροποιήσεις θετικές καταστάσεις ή να περάσεις το μήνυμα στον σύντροφο, αν η σχέση δεν σε ικανοποιεί, ότι μάλλον κάτι χρειάζεται να αλλάξει. Θέματα οικογενειακά ή του στενού σου φιλικού κύκλου επίσης θα σε απασχολήσουν κατά την διάρκεια αυτού του μήνα.
Ευνοϊκές ημέρες: από 8 έως 16
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 7, 18, 25, 29
Επαγγελματικά: 4, 7, 8, 13, 16, 17
Αισθηματικά: 5, 6, 9, 14, 15, 18

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας έχει καταστάσεις που είναι αναπόφευκτες. Αυτό εξ ορισμού σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, δύσκολα και πιεστικά. Από την άλλη όμως αυτό ακριβώς το αναπόφευκτο είναι και το στοιχείο που σε κάνει να αποδεχτείς αυτό που συμβαίνει και να μπορέσεις να επεξεργαστείς και να σκεφτείς βαθύτερα πάνω στα γεγονότα. Το μοτίβο του μήνα έχει να κάνει με εντάσεις και ανισορροπίες που εμφανίζονται σε οικογένεια και αισθηματικά, όπως επίσης με την σχέση που έχεις με την έννοια της ευθύνης. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, να τις τηρήσεις και να μην αναλάβεις περισσότερες αυτόν τον μήνα.
Ευνοϊκές ημέρες: από 7 έως 15
Δύσκολες ημέρες: 3, 6, 17, 24, 28
Επαγγελματικά: 3, 6, 12, 15, 16
Αισθηματικά: 4, 5, 8, 13, 14, 17Newsletter