astropedia.gr

Νοέμβριος 2018 - Αριθμολογία

Νοέμβριος 2018 - Αριθμολογία
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα! Ο Νοέμβριος μας οδηγεί στο τέλος του φθινοπώρου και παράλληλα μας εισάγει σε ένα κλίμα προετοιμασίας για καινούργιες καταστάσεις που σταδιακά προετοιμάζονται και που σχετίζονται με σημαντικές αλλαγές και ανατροπές αργότερα. Μέχρι να συμβεί αυτό, το διάστημα του μήνα που μόλις τώρα ξεκινά είναι περίοδος που μας καλεί να ξεκαθαρίσουμε με αποτελεσματικό τρόπο τις υποθέσεις μας και να κινηθούμε γύρω από πρακτικά και σημαντικά θέματα, παίρνοντας και τις ανάλογες αποφάσεις, ώστε να είμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προετοιμασμένοι για το μέλλον. Ο μήνας είναι κατάλληλος για να θέσουμε σταθερές βάσεις και να έχουμε αποτελέσματα, αλλά χρειάζεται υπομονή, επιμονή και κυρίως ξεκάθαρη στόχευση και κριτική ικανότητα. Η περίοδος δεν ευνοεί τόσο τις αισθηματικές υποθέσεις, ενώ δίνει τον πρώτο ρόλο σε επαγγελματικά και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι.

μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτος και να τινάξεις στον αέρα ό,τι έχτιζες το τελευταίο διάστημα ή ό,τι ήδη υπάρχει και σου δίνεται για να σε υποστηρίξει πρακτικά στη ζωή σου. Η περίοδος έχει ανατροπές και αλλαγές που δεν θα πρέπει να σε τρομάξουν, αλλά τώρα χρειάζεται να προσπαθήσεις να συγκεράσεις το παλιό με το καινούργιο.

Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με ευθύνες που ήδη υπάρχουν ή νέες που προκύπτουν κατά την πορεία του μήνα, πράγμα που αυξάνει το άγχος σου και σε βάζει σε διαδικασία να επιθυμείς να απελευθερωθείς και να ζήσεις χωρίς περιορισμούς και χρονοδιαγράμματα. Δεν είναι ο καλύτερος μήνας για να κάψεις γέφυρες και να επαναστατήσεις, οπότε υπομονή και λογική και ψύχραιμη αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Δώσε έμφαση στα πρόσωπα που είναι κοντά σου και προσπάθησε να απολαύσεις όμορφες στιγμές στα αισθηματικά.

Θεμέλιος λίθος 3
Περίοδος που ευνοεί την μελέτη, την έρευνα και την σπουδή ενός αντικειμένου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο τώρα σε κάτι που από καιρό ήθελες να κάνεις αλλά δεν υπήρχε ο χρόνος ή οι συνθήκες δεν ήταν έτοιμες και δεν το ευνοούσαν. Παράλληλα σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή με πολύ κοντινά σου πρόσωπα και θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι τα τέλη του μήνα για να δεις αυτές τις καταστάσεις να ξεκαθαρίζουν.

Θεμέλιος λίθος 4
Είσαι σε μια καλή θέση ισχύος και δύναμης αυτόν τον μήνα και μπορείς να βάλεις όρια και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις και καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα καιρό τώρα ή που με κάποιο τρόπο σε βασάνιζαν ή σε εμπόδιζαν να προχωρήσεις. Ιδανική περίοδος για να ασχοληθείς με λεπτομέρειες και να οργανώσεις τόσο την επαγγελματική σου πορεία, όσο και την οικιακή και προσωπική σου ζωή. 

Θεμέλιος λίθος 5
Ήρθε η στιγμή για να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις που σε μπλοκάρουν σαν άνθρωπο και δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις ελεύθερα και να εκφράσεις την ατομικότητά σου. Πάντα με λογική και με ψύχραιμη αντιμετώπιση και όχι εν βρασμώ ψυχής και με παρορμητισμούς, μπορείς να πεις αυτό που πιστεύεις στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και να απομακρυνθείς από αυτά, χωρίς επιστροφή. Μήνας ξεκαθαρισμάτων λοιπόν. 

Θεμέλιος λίθος 6
Καλό είναι αυτόν τον μήνα να αφήσεις κατά μέρος τις ντροπές, τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες και να τολμήσεις να κάνεις κινήσεις και να διεκδικήσεις αυτό που θες ή αυτό που χρειάζεται να γίνει. Θα βρεις πιο εύκολα την υποστήριξη ή την βοήθεια και την ανταπόκριση που χρειάζεσαι στις επιδιώξεις σου και θα έχεις αποτελέσματα, αρκεί βέβαια να μην εκμεταλλευτείς πρόσωπα και καταστάσεις.  

Θεμέλιος λίθος 7
Με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπαίνει ο μήνας και δεν βρίσκεσαι σε θέση ηρεμίας και ψυχραιμίας για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο. Είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να κινηθείς μόνο γύρω από πρακτικά ζητήματα καθημερινότητας και να εξασφαλίσεις την σταθερότητα στην ζωή σου, χωρίς να φέρεις στο τώρα αλλαγές και ανατροπές.

Θεμέλιος λίθος 8
Επικοινωνία, κίνηση, διαπραγμάτευση και επιτυχία είναι τα στάδια που ακολουθεί η ενέργεια για σένα αυτόν τον μήνα, προσπάθησε να ακολουθήσεις και εσύ αυτή την σειρά στις καθημερινές σου υποθέσεις ή ακόμη και σε κάποια σημαντικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Πολλά πράγματα θα μπουν σε τάξη και θα συνειδητοποιήσεις ακόμη περισσότερες πτυχές προσώπων και καταστάσεων. Έχοντας περισσότερα στοιχεία θα μπορέσεις να πάρεις πιο εμπεριστατωμένες αποφάσεις. 

Θεμέλιος λίθος 9
Μια απαιτητική περίοδος με έντονα τα στοιχεία της κούρασης (σωματικής και ψυχολογικής) αρχίζει με τον Νοέμβριο, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό όμως. Η περίοδος δεν προμηνύει αρνητικά γεγονότα, θα υπάρξουν βέβαια καθυστερήσεις, κολλήματα και μπλοκαρίσματα, αλλά ουσιαστικά τα αγαθά κόποις κτώνται και αυτόν τον μήνα θα καταφέρεις (με υπομονή, αντοχή και ψυχραιμία) να σταθεροποιήσεις και να θέσεις τις βάσεις για αύξηση και πρόοδο σε πολλούς τομείς.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: