astropedia.gr

Αριθμολογία Μαΐου: Καρμικές εξελίξεις

Αριθμολογία Μαΐου: Καρμικές εξελίξεις
Καλό μήνα σε όλους!
Οι αριθμολογικές τάσεις του Μαϊου από τον Athan

Ο Μάιος σφραγίζεται από τον αριθμό 13/4 και μας προδιαθέτει για σοβαρότητα και εργασία. Κάποιες εξελίξεις θα έχουν καρμικό χαρακτήρα, με την έννοια ότι θα είναι αναπόφευκτες και θα χρειαστεί να αναγνωρίσουμε το μάθημα που κρύβεται πίσω από αυτές. Ο τομέας όπου θα υπάρξουν αυτές οι εξελίξεις είναι κυρίως τα επαγγελματικά μας και οι δυσκολίες που θα υπάρξουν εντοπίζονται στην εργασία μας και όχι τόσο στον συναισθηματικό μας τομέα, όπου τα πράγματα μπορεί βέβαια να μην κινούνται με τον πιο ρομαντικό τρόπο αυτόν τον μήνα, αλλά θα υπάρξει σταθερότητα στις σχέσεις και σαφήνεια.

Κόκκινες ημέρες-Stop!
Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλουμε είναι για τον Μάιο την Πρωτομαγιά, στις 3, στις 6, στις 9, στις 16 πολύ έντονα, στις 20, στις 25 και την τελευταία μέρα του μήνα.

Πράσινες ημέρες-Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές μέρες αυτόν τον μήνα είναι από τις 10 μέχρι τις 15 (ιδιαιτερα έντονη και δυναμική είναι η 12η Μαϊου), στις 18 του μήνα, από τις 23 μέχρι τις 29 και η τελευταία μέρα του μήνα. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχαριστές και χαλαρές, είναι όμως πολύ εποικοδομητικές, εκμεταλλευτείτε τες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ερωτικές ημέρες-Feel the Love!

Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά μας, είτε για να συζητήσουμε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση μας είτε για να τονίσουμε περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό μας και να ανανεώσουμε την σχέση μας. Φυσικά αυτές οι μέρες μπορούν να πυρροδοτήσουν διενέξεις και χωρισμούς, αν βέβαια η σχέση βρίσκεται ήδη σε κρίση. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν αυτόν τον μήνα πέφτει στις 2, στις 7, στις 8, στις 11, στις 16, στις 17, στις 20, στις 25, στις 26 και στις 29 του μήνα. Προσοχή στις ερωτικές μέρες αυτόν τον μήνα που ταυτίζονται με κόκκινες ημέρες, υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων.

Επαγγελματικές ημέρες-Shut up and Work!
Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλειά εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθούμε έτσι ώστε να ωφεληθούμε. Η ενέργεια αυτού του μήνα μας συνδέει με τα επαγγελματικά μας περισσότερο είναι την Πρωτομαγιά, στις 6, στις 9, στις 10, στις 15, στις 18, στις 19, στι; 24, στις 27 και στις 28.

Ανάλογα βέβαια με την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης και το πώς αυτή αναλύεται, μπορεί οι παραπάνω ημερομηνίες να μην λειτουργήσουν τόσο άσχημα ή δύσκολα για εσάς οι αρνητικές ημέρες ή όχι και τόσο ευχάριστα και δημιουργικά οι θετικές. Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύη και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Η δική σας προσωπική ημερομηνία θα καθορίσει το αν είναι θετική ή δύσκολη η ημέρα σας και θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε κάποιον Αριθμολόγο.


Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης:

Ας δούμε πώς θα λειτουργήσουν οι δονήσεις για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Ο θεμέλιος λίθος της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα
μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 1
Αυτός ο μήνας σας φέρνει αρκετές αλλαγές και σας ανανεώνει. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς θα νοιώσετε δυνατοί και δραστήριοι καθώς σας δίνεται υλικό για να ασχοληθείτε και ευκαιρίες επαγγελματικές που θα εκμεταλλευτείτε. Προσοχή χρειάζεται να δώσετε σε καταστάσεις που αφορούν το σπίτι σας ή την σταθερή σας σχέση ώστε να μην γκρεμίσετε αυτό που υπάρχει.

Θεμέλιος Λίθος 2
Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας αυτόν τον μήνα και καλό είναι να φροντίσετε από την αρχή του Μάη για εξασφαλίσετε το τέλος του μήνα και οτιδήποτε πρέπει να πληρωθεί ή να τακτοποιηθεί οικονομικά τότε. Στα αισθηματικά ζητήματα οι δεσμευμένοι να προσέξετε πιθανούς χωρισμούς ή εντάσεις που δημιουργούνται από τρίτα πρόσωπα και οι αδέσμευτοι μπορείτε να προχωρήσετε κάνοντας κινήσεις προς πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Θεμέλιος Λίθος 3
Μια σημαντική περίοδος αρχίζει για εσάς που παρότι δεν έχει σημαντικά γεγονότα, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε βαθύτερα, να χαλαρώσετε και να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Η σταθερή σας σχέση σας θα περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα και τρίτα πρόσωπα θα σας βάλουν ψύλλους στα αυτιά, ενώ οι αδέσεμευτοι μπορείτε να κάνετε γνωριμίες και να περάσετε όμορφα, αλλά δεν δημιουργείται σε αυτή την φάση μια σχέση με μέλλον, τουλάχιστον όχι ακόμη.

Θεμέλιος Λίθος 4

Μηνας καλός και ευνοϊκός στα οικονομικά σας. Ανταμοίβονται οι κόποι σας και η ενέργεια που έχετε επενδύσει στην εργασία σας ή στις γενικότερες ασχολίες σας. Στα αισθηματικά παιρνετε αυτόν τον μήνα το πάνω χέρι και είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, εσείς θα δρομολογήσετε τις καταστάσεις.  Ποροσχή μόνο στα όρια και σοτυς κανόνες που βάζετε, αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να είστε λίγο πιο ελαστικοί με τους άλλους γύρω σας.

Θεμέλιος Λίθος 5

Αυτόν τον μήνα χρειάζεται να βάλετε όντως τάξη τόσο στις σκέψεις σας και στα σχέδιά σας, όσο και στο πώς προσεγγίζετε πρακτικά την ζωή σας και τις καθημερινές σας ασχολίες. Οι σχέσεις σας ολοκληρώνουν έναν μικρό κύκλο και κάποιες προχωράνε στο επόμενο στάδιο, ενώ κάποιες άλλες σταματάνε εδω. Θα σας απασχολήσει η διαχείριση των οικονομικών σας ή της δύναμης που έχετε πάνω σε άτομα για τα οποία είστε υπεύθυνοι.Καλός μήνας για επαγγελματική λάμψη και επιτυχία.

Θεμέλιος Λίθος 6
Ένας δυνατός αλλά και καρμικός μήνας είναι για εσάς ο Μάϊος. Η ζωή σας γεμίζει με νέα ξεκινήματα, δράση, αποφασιστικότητα και ερωτισμό και ενα ανδρικό πρόσωπο θα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε πρόκειται για τον αισθηματικό σας τομέα, είτε προκειται για τα επαγγελματικά σας, με τις αποφάσεις που θα πάρει ή με τις κινήσεις που θα κάνει. Προσοχή στα εγωιστικά κίνητρα που κρύβονται πίσω από την βοήθεια που δίνετε ή την βοήθεια που παίρνετε.

Θεμέλιος Λίθος 7
Εντάσεις και ανακατατάξεις στην αισθηματική σας ζωή αυτόν τον μήνα. Είστε ένα βήμα προτού αρχίσετε να εφαρμόζετε αυτό που σκέφτεστε τον τελευταίο καιρό και αυτό που διαισθητικά γνωρίζετε ότι είναι καλό να γίνει. Οι δεσμευμένοι να προσέξετε περισσότερο την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε καλές ευκαιρίες να μπλεχτείτε στα δίχτυα του έρωτα. Περίοδος αλλαγών σε θέματα σπιτιού. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Θεμέλιος Λίθος 8

Επικοινωνίες, δώρα, μετακινήσεις, φλερτ, αλλά και δουλειά, εργασία και χαρά και αποτελέσματα στους κόπους σας. Γενικότερα, ευχάριστος μήνας που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να εκφραστείτε, αλλά και να περάσετε τα μηνύματά σας σε αυτούς που θέλετε. Μεγάλη τόνωση στην ερωτική σας ζωή.

Θεμέλιος Λίθος 9

Κρίσμος αυτός ο μήνας, κυρίως σε θέματα εργασίας και οικογένειας. Αρκετοί περιορισμοί που σας δένουν τα χέρια, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει οτι δε μπορείτε να κάνετε τίποτα απολύτως. Αντιθέτως, επιμείνετε στο πρόβλημα και στην δυσκολία που έχετε, μην εθελοτυφλείτε και μην περιμένετε βοήθεια από το πουθενά. Τώρα μπορείτε να βάλετε τάξη, αν και με κόπο, στην ζωή σας.  Newsletter