astropedia.gr

Αριθμολογία Μαρτίου: Περίοδος αλλαγών!

Αριθμολογία Μαρτίου: Περίοδος αλλαγών!
Καλό μήνα σε όλους!
Οι αριθμολογικές δονήσεις του Μαρτίου από τον Athan.

Ο Μάρτιος για αυτό το έτος σφραγίζεται από τον αριθμό 2/11 και προμηνύεται αρκετά έντονος, τόσο από την πλευρά της εξωτερικής πραγματικότητας και των γεγονότων, όσο και από την εσωτερική πλευρά των συναισθημάτων και των βαθύτερων σκέψεων και αναγκών.

Περίοδος που συμβαίνουν αρκετές αλλαγές, τροποποιήσεις, μετατροπές και διαφοροποιήσεις κυριως στην ψυχονοητική μας σφαίρα, κάτι όμως που θα επηρεάσει και θα φέρει γεγονότα και στις σχέσεις μας, οι οποίες θα περάσουν από επανεξέταση και στις επαγγελματικές μας συνεργασίες, οι οποίες έχουν την ευκαιρία μέσα σε αυτόν τον μήνα να ξεκαθαρίσουν και να ανασυγκροτηθούν, με τρόπο όμως που ίσως δεν αρέσει σε όλους...

Κόκκινες ημέρες ~ Stop!
Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλουμε είναι στις 2 και στις 3 του μήνα, στις 5, στις 8, στις 11 πάρα πολύ έντονα, στις 22 επίσης πολύ έντονα και στις 27.

Πράσινες ημέρες ~ Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές μέρες αυτόν τον μήνα είναι η πρώτη του Μάρτη, στις 12 πάρα πολύ έντονα, από τις 13 μέχρι και τις 18 και τέλος στις 20 του μήνα. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχαριστές και χαλαρές, είναι όμως πολύ εποικοδομητικές, εκμεταλλευτείτε τες!

Ερωτικές ημέρες ~ Feel the Love!

Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά μας, είτε για να συζητήσουμε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση μας είτε για να τονίσουμε περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό μας και να ανανεώσουμε την σχέση μας. Φυσικά αυτές οι μέρες μπορούν να πυρροδοτήσουν διενέξεις και χωρισμούς, αν βέβαια η σχέση βρίσκεται ήδη σε κρίση. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν αυτόν τον μήνα πέφτει την πρώτη και στις 4 του μήνα, στις 9, 10 και 13, στις 18, 19 και 22, στις 27, 28 και την τελευταία μέρα του μήνα. 

Επαγγελματικές ημέρες ~ Shut up and Work!
Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλεια εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθούμε έτσι ώστε να ωφεληθούμε. Η ενέργεια αυτού του μήνα μας συνδέει με τα επαγγελματικά μας περισσότερο στις 2 και στις 3, στις 8, 11 και 12, στις 17, 20 και 21, στις 26, 29 και 30. 

Ανάλογα βέβαια με την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης και το πώς αυτή αναλύεται, μπορεί οι παραπάνω ημερομηνίες να μην λειτουργήσουν τόσο άσχημα ή δύσκολα για εσάς ή όχι και τόσο ευχάριστα και δημιουργικά. Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύη και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Στην ανάλυση του μήνα για τον προσωπικό θεμέλιο λίθο παρακάτω, θα δείτε τις θετικές και αρνητικές ημέρες για εσάς προσωπικά.

Ας δούμε πώς θα λειτουργήσουν οι
δονήσεις για τον καθένα μας ξεχωριστά
 
Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Ο μήνας για εσάς είναι αρκετά δημιουργικός και εκφραστικός. Μπορείτε χρησιμοποιώντας έξυπνους τρόπους να οργανώσετε διαφορετικά ή καλύτερα και πιο αποτελεσματικά την ζωή σας και να ανοιχτείτε περισσότερο στο περιβάλλον σας, απολαμβάνοντας επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά θέματα. Ειδικά στα αισθηματικά σας, ο Μάρτιος πρόκειται να είναι ένας πολύ ευχάριστος και απολαυστικός μήνας.

Οι πρώτες επτά μέρες του μήνα έχουν μεγάλη δυναμική για εσάς. Παρότι υπάρχουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα βιώσετε, μπορείτε να ξεπεράσετε το παρελθόν (είτε αυτό σημαίνει συγκεκριμένα πρόσωπα είτε σημαίνει τραύματα ή εμπόδια στην ψυχολογία σας που προέρχονται από παλιότερες καταστάσεις) και να εστιάσετε την ενέργειά σας σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά εσάς και την πρόοδό σας.

Από τις 8 μέχρι και τις 17 του μήνα, το διάστημα ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Ειναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κόντρες με συνεργάτες ή με το ταίρι σας, αλλά μέσα από αυτές καταλαβαίνετε τι ακριβώς θέλετε εσείς, ποιά είναι η βαθύτερη επιθυμία σας και ποιές είναι οι επιφανειακές και πρόσκαιρες ανάγκες σας. Κατά κάποιο τρόπο λοιπόν αυτό το διάστημα γίνεται εσωτερικά ενα καλό φιλτράρισμα στην συναισθηματική σας σφαίρα.

Από τις 18 μέχρι και τις 27 του μήνα, οι μέρες είναι ευχάριστες, δημιουργικές και ερωτικές. Ειναι το δυνατό κομμάτι του μήνα και τότε μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας και τον εαυτό σας στην σχέση, στην εργασία και στην κοινωνία. Διαστημα κατά το οποίο θα υπάρξουν αρκετές επαφές με συγγενείς, αλλά και με δημιουργικούς άνθρώπους πυ θας δώσουν καινούργιες ιδέες. Οι τελευταίες τέσσερις μέρες του μήνα, από τις 28 μεχρι τις 31 δηλαδή, είναι δραστήριες, με πολλή κούραση αλλά και ανταμοιβές, κυρίως σε εργασία και θέματα σπιτιού. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Κόκκινες ημέρες: 1, 2, 4, 7, 10, 21 και 26
Πράσινες ημέρες: από 11 μέχρι 17 και 19
Ερωτικές ημέρες: 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27 και 30
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28 και 29


 Θεμέλιος Λίθος 2
Ένας μήνας δύσκολος και αρκετά σοβαρός αρχίζει για εσάς. Η έμφαση δίνεται περισσότερο στα επαγγελματικά σας θέματα τα οποία χρειάζονται την προσοχή σας καθώς επίσης σε θέματα που αφορούν την ευταξία και την εύρυθμη λειτουργία στο σπίτι και στις σχέσεις που έχετε με τους οικείους σας, τουλάχιστον όσον αφορά στο πρακτικό μέρος αυτών των σχέσεων. Ένας αρκετά κουραστικός Μάρτιος, θα χρειαστεί να προσέξετε την σωματική και την ψυχολογική κόπωση και καλό θα ήταν να βρίσκετε σε τακτά χρονικά διαστήματα χρόνο για να ξεκουράζετε και να επαναφορτίζετε σώμα και πνεύμα.

Οι πρώτες έξι μέρες του μήνα σας δίνουν αρκετές ευκαιριες να κινήσετε καταστάσεις στα εργασιακά σας θεματα ώστε να οργανώσετε, να τακτοποιήσετε και να εδραιώσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας και να βάλετε τάξη στο χάος. Προσοχή μην παραβιάσετε λεπτές γραμμές επικοινωνίας και μην υπερεκτιμήσετε ούτε τις καταστάσεις ούτε τις ικανότητες των άλλων.

Από τις 7 μέχρι και τις 16 του μήνα το διάστημα σάς προσφέρει αρκετές συγκινήσεις και αν έχετε κινηθεί σωστά και λογικά μέχρι τώρα, βάζοντας νερό στο κρασί σας και λογική στην καρδιά σας, τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα διάστημα που θα σας δικαιώσει επαγγελματικά και θα σας προσφέρει ικανοποίηση και ζεστασιά στα αισθηματικά σας. Αυτόν τον μήνα όμως, τίποτα δεν κερδίζεται αν δεν εργαστείτε με κόπο και επιμονή. Τίποτα δε σας χαρίζεται, αλλά μπορείτε να κερδίσετε πολλά με το σπαθί σας και την επιμελή αφοσίωση και ενασχόληση με τα θέματά σας.

Από τις 17 μέχρι και τις 26 είναι διάστημα δραστήριο και δημιουργικό, αν και θα συναντήσετε μερικά εμπόδια στις προσπάθειές σας που προέρχονται από το περιβάλλον σας (έμψυχο και άψυχο) με αποτέλσμα να δημιουργείται μέσα σας η τάση να βάλετε τις φωνές και να τινάξετε πράγματα στον αέρα. Ουσιαστικά διανύετε έναν μήνα καρμικού χρέους που σχετίζεται με το μάθημα της υπομονής και τις επιμονής, με την προσήλωση στον στόχο και με τον σωστό τρόπο χρήσης του λόγου και της σκέψης. Αν υπερβείτε τα εμπόδια αυτού του διαστήματος, τότε θα έχετε επεξεργαστεί με επιτυχία μια βαθυτερη πτυχή του εαυτού σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό το διάστημα, μιας και πέρα από τα εμπόδια θα υπάρξουν αρκετές στιγμές απόλαυσης με το ταιρι και με φίλους.

Από τις 27 μέχρι και το τέλος του μήνα, το διάστημα ειναι σημαντικό για να εδραιώσετε σημαντικά πράγματα στην ζωή σας, για να ασχοληθείτε με την εργασία σας λεπτομερώς και επισταμένως, για να δώσετε πιο συγκεκριμένη μορφή σε αυτό που ήδη υπάρχει στα αισθηματικά σας και για να κλείσετε τον μήνα σας με μια σημαντική απόφαση ή δήλωση. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Κόκκινες ημέρες: 1, 3, 6, 9, 20, 25 και 31
Πράσινες ημέρες: από 10 μέχρι 16 και 17
Ερωτικές ημέρες: 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28


Θεμέλιος Λίθος 3
Αρκετά καλός και ζωντανός ο μήνας για εσάς, με την τάση της αλλαγής να γίνεται πραγματικότητα και την ανάγκη για ανανέωση να ικανοποιείται. Καινούργιες γνωριμίες, ανανέωση στην προσωπική σας ζωή και επαγγελματικές ευκαιρίες. Μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα όμως γιατί αυτός ο μήνας είναι φορτισμένος με καρμικά χρέη και συγκεκριμένα χρειάζεται να είστε σε επιφυλακή και να διατηρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει. Μην αφήνετε κάτι ημιτελές για αργότερα, επειδή θέλετε να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο και πιο συναρπαστικό σχέδιο.

Οι πρώτες πέντε μέρες του μήνα σας προσανατολίζουν σε ένα νέο ξεκίνημα, σε μια καινούργια ιδέα που τώρα αρχίζει να διαμορφώνεται ξεκάθαρα και προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να φανεί σημαντικό στην πορεία του μήνα, για τα επαγγελματικά σας ή για τα προσωπικά σας θέματα. Γενικά οι πρώτες αυτές ημέρες είναι ευχάριστες, με αυτοκυριαρχία και αυτοέκφραση, με εξόδους και χαρά.

Από τις 6 μέχρι και τις 15 του μήνα είναι διάστημα που εντοπίζετε κάποια στοιχεία που λειτουργούν ως εμπόδιο στις σχέσεις σας με τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο και στις συνεργασίες σας. Η ψυχολογική φόρτιση, οι αέναες σκέψεις και ο εσωτερικός διάλογος με τον εαυτό σας μπορεί κατά το διάστημα αυτό να τονιστούν, αλλά δεν είναι απαραίτητα βοηθητικό αυτό. Θα ευνοηθείτε περισσότερο αν έχοντας εντοπίσει τα προβλήματα, τα συζητήσετε και τα επεξεργαστείτε λογικά και ψύχραιμα, εστιάζοντας σε αυτά συγκεκριμένα στο εδώ και τώρα και όχι παρασυρόμενοι από το οτιδήποτε άλλο έχει γίνει σε σχέση με αυτά τα θέματα στο παρελθόν. Καλό διάστημα όσον αφορά στα εργασιακά σας θέματα για να επεξεργαστείτε μαι καινοτομία στο επάγγελμά σας ή για να εισάγετε ένα καινούργιο στοιχείο στον τρόπο που δουλεύετε. Στα αισθηματικά σας, σάς δινονται ευκαιρίες για να περάσετε ρομαντικά με το ταίρι σας ή για να βρείτε ταιρι αν είστε μόνοι σας, όχι όμως αβασάνιστα.

Από τις 16 μέχρι και τις 25 του μήνα, το διάστημα προσφέρεται για αισθηματικά θέματα, για γνωριμίες και για χαρά. Αρκετά εύγλωττο και επικοινωνιακό διάστημα, με μετακινήσεις κυριολεκτικά αλλά και κινηση μυαλού και ιδεών. Μπορείτε πιο εύκολα τώρα να εκφράσετε, να μοιραστείτε, να κοινοποιήσετε και να υλοποιήσετε ιδέες που έχετε, αλλά προσοχή να μην γίνει αυτό χωρίς να λάβετε υπόψιν την ήδη υπάρχουσα δομή των καταστάσεων και τις υποχρεώσεις που έχετε σε αυτά που έχετε αναλάβει.

Από τις 26 και μέχρι τα τέλη του μήνα, το διάστημα σας περιορίζει και κάποιους που είχαν ξεφύγει τους επαναφέρει στην πραγματικότητα. Τώρα ειδικά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε λεπτομέρεις που σας είχαν διαφύγει και να αφιερωθειτε στην εργασία σας η σε θέματα σπιτιού και οικείων προσώπων με στόχο να επαναφέρετε ισορροπίες και ουσιαστικό σκοπό να παραδεχτείτε λάθη στη συμπεριφορά σας που έχετε κάνει μέχρι τώρα.  Μπαίνει τάξη μέσα και έξω λοιπόν αυτές τις τελευταίες έξι μέρες του μήνα, με την προοπτική να κλείστε πληγές του παρελθόντος σας και να διορθώσετε παρεμβατικές πτυχές τις προσωπικότητάς σας. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Κόκκινες ημέρες: 2, 4, 8, 19, 24 και 30
Πράσινες ημέρες: από 9 μέχρι 15 και 17
Ερωτικές ημέρες: 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19, 25 και 28
Επαγγελματικές ημέρες: 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26 και 27

 
Θεμέλιος Λίθος 4
Ένας μήνας με αυξημένες υποχρεώσεις αρχίζει για εσάς αλλά ταυτόχρονα με την αίσθηση πως τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, ότι οι αλλαγές που έρχονται δεν είναι τόσο τρομακτικές και ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Γίνεστε λίγο πιο ζεστοί με την σχέση σας και με την οικογένειά σας και κάποιες αλλαγές που έρχονται διαφοροποιούν την γενικότερη, μεγάλη εικόνα. Αυτόν τον μήνα θα σας απασχολήσουν πιο συνειδητά τα οικονομικά σας και μπορείτε να βρείτε τρόπους για να φέρετε ισορροπία σε αυτόν τον τομέα.

Θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές και επαναπροσαρμογές στην ζωή σας κατά τον Μάρτιο, πράγμα που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Σκεφτείτε ότι δεν αλλάζει ολόκληρος ο κόσμος σας με αυτό και πως κάθε αλλαγή δεν ειναι κάτι που κρατάει για πάντα. Αποδεχτείτε την μεταβατικοτητα αυτής της περιόδου και μην κρατιέστε με νύχια και με δόντια από καταστάσεις που δεν λειτουργούν θετικά πλέον απλά και μόνο στο όνομα της σταθερότητας και των παραδοσιακών αξιών.

Οι πρώτες τέσσερις ημέρες του μήνα έχουν στοιχεία αλλαγής με τροπο που ίσως φανεί παρεμβατικός και απόλυτος για εσάς, αλλά ταυτόχρονα μπορείτε να θέσετε και εσείς τα δικά σας όρια. Από τις 5 μέχρι και τις 14 του μήνα είναι το διάστημα που θα χρειαστείτε για να απορροφήσετε τα καινούργια δεδομένα, να τα χωνέψετε και για να σκεφτείτε πώς θα κινηθείτε. Η ενέργεια εκείνο το διάστημα θα εστιαστεί σε θέματα σχέσεων με κοντινά σας πρόσωπα, στα οικονομικά σας και σε ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν από την συμμετοχή σας σε συμφωνίες καθε είδους με ανδρικά πρόσωπα.

Από τις 15 μέχρι και τις 24 του μήνα το διάστημα σας δίνει την ανάσα που χρειάζεστε για να κινηθείτε πιο ξεκάθαρα σε σχέση με τους άλλους, αλλά και για να συζητήσετε και να συμφωνήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Το κλίμα στην καθημερινότητά σας γίνεται περισσότερο διαυγές, απομακρύνονται ενοχές και μπαίνει τάξη στο μυαλό και στην καρδιά σας. Προσοχή αυτές τις μέρες να μην αμελήσετε υποχρεώσεις και να μην διαλύσετε σχέσεις που μπορεί να διορθωθούν. Αν από την άλλη, έχετε σκεφτεί σοβαρά και έχετε εξετάσει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν, τότε είναι ακριβώς το διάστημα που μπορείτε να τελειώσετε μια σχέση που είναι αδιέξοδη.

Από τις 25 και μέχρι τα τέλη του μήνα το διάστημα επικεντρώνεται σε θέματα εργασίας και σπιτιού, οικονομικά θέματα που απορρέουν από εργασία και στην προσπάθειά σας να γίνετε καλύτεροι βελτιώνοντας σημαντικές για εσάς λεπτομέρειες της ζωής και ασχολούμενοι πρακτικά και χειροπιαστά με την διεκπεραίωση θεμάτων που μάλλον είχατε φορτώσει στον περίφημο κόκκορα μέχρι τώρα. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Κόκκινες ημέρες:  1, 4, 7, 18, 23 και 29
Πράσινες ημέρες: από 8 μέχρι 14 και 16
Ερωτικές ημέρες:  5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24, και 27
Επαγγελματικές ημέρες: 4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25, 26 και 31

  
Θεμέλιος Λίθος 5
Ένας πνευματικός μήνας αρχίζει για εσάς που σας δίνει το περιθώριο να αποσυμβολίσετε όλα αυτά που συνέβησαν την τελευταία περίοδο στη ζωή σας. Αυτό δε σημαίνει πως όλο τον Μάρτη θα είστε σε κατάσταση ζεν και θα διαλογίζεστε φυσικά, μιας και κατά την διάρκεια του μήνα θα σας απασχολήσουν υποχρεώσεις που αμελήσατε και οικονομικά θέματα που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη. Σκέψεις και συνειδητοποιήσεις αναφορικά με την οικογένειά σας, τους φίλους σας και την παρουσία ή την απουσία της σχέσης σας θα σας απασχολήσουν επίσης.
Οι πρώτες τρεις μέρες του μήνα είναι αρκετά θετικές, εκμεταλλεύεστε τις δυνατότητες που υπάρχουν και πετυχαίνετε. Μπορείτε να αρχίσετε πράγματα που θα ολοκληρωθούν και να χρησιμοποιήσετε την δύναμη του γραπτού λόγου.
Από τις 4 μεχρι τις 13 του μήνα, το διάστημα είναι ήρεμο και προσφέρεται για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Θα σας απασχολήσει πιο έντονα αυτό το διαστημα θέμα σχέσης που παραπαίει στο πλατωνικό επίπεδο ή θέματα φιλίας γενικότερα. Είναι καλό διάστημα για να σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε και ποιές είναι οι αληθινές σας ανάγκες.
Από τις 14 μέχρι τις 23 του μήνα,  αποφασίζετε να δημιουργήσετε χώρο και χρόνο στην ζωή σας. Μην ξεχνάτε όμως οτι διανύετε εναν μήνα καρμικού χρέους που σχετίζεται με τις ισορροπίες και τις ευθύνες σας και γι'αυτό μην προβείτε σε δραστικές αποφάσεις που παραβιάζουν την καθημερινή ροή της ζωής σας και της ζωής των άλλων γύρω σας. Είναι διάστημα που μπορεί να σας φέρει απαντήσεις σε σχέση με το προς τα πού εξελίσσεται μια σχέση ή αναφορικά με τους σκοπούς και τις προθέσεις των άλλων γύρω σας.
Από τις 24 και μέχρι το τέλος του μήνα το διάστημα ειναι κουραστικό αλλά εποικοδομιτικό σε θέματα εργασίας και καλείστε τόσο σε εργασιακά όσο και σε θέματα σχέσεων να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, να βάλετε σε τάξη παρανοήσεις και να εδραιώσετε απόψεις πεποιθήσεις και αποφάσεις που πήρατε κατα την διάρκεια των προηγούμενων ημερών. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Κόκκινες ημέρες: 3, 6, 17, 22, 28 και 31
Πράσινες ημέρες: από 7 μέχρι 13 και 15
Ερωτικές ημέρες: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23, 26 και 31
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25 και 30


Θεμέλιος Λίθος 6
Σημαντικός μήνας ο Μάρτιος για εσάς καθώς βρίσκεστε στο σημείο που είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα έχετε πάρει αποφάσεις και πλέον κινείστε με σκοπό την ολοκλήρωση των σχεδίων σας και το αντίκρυσμα στις μέχρι τώρα προσπάθειές σας. Επιχειρηματικός μήνας που θα σας απασχολήσει το οικονομικό ώφελος αλλά και η ικανοποίηση από την εργασία σας, ενώ στα αισθηματικά σας ζητήματα έρχεστε να ανιμετωπίσετε το θέμα της εξέλιξης της σχέσης σας με πρακτικό τρόπο πλέον και των συμφωνιών που κάνετε με τον σύντροφό σας.

Από την πρώτη μέχρι και τις 12 του μήνα δέχεστε ερεθίσματα και αντιδράτε σε αυτά με τρόπο που στοχεύει στην τακτοποίηση παρεξηγησεων σε σχέση ή σε συνεργασίες σας και παράλληλα βάζετε σε τάξη και τις εσωτερικές σας συγκρούσεις και ανασφάλειες. Διάστημα κατά το οποίο θα βγουν στην επιφάνεια αρκετές απωθημένες ή καταστρατηγημένες επιθυμίες σας και θα θελήσετε να διεκδικήσετε την μερίδα του λέοντος για εσάς αυτή την φορά.

Από τις 13 μέχρι και τις 22 του μήνα οι καταστάσεις γύρω σας γίνονται πιο εύκολες να τις καταλάβετε και να τις διαχειριστείτε και εσεις περισσότερο επικοινωνιακοί και ερωτικοί. Τώρα είστε σε καλύτερη θεση για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα και να δώσετε άλλη πνοή στον οικονομικό σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος. Περίοδος που μπορεί να ξοδέψετε χρήματα σε ωραία πράγματα που σας χαροποιούν και σας φτιάχνουν την διάθεση, αλλά και για να κάνετε σωστές επενδύσεις των κεφαλαίων σας.
 
Από τις 23 μέχρι και το τέλος του μήνα είναι διάστημα που θα χρειαστεί να συγκεντρωθειτε στην πραγματικότητα της καθημερινότητάς σας, να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τα θέματα που τρέχουν εκεί και να εφαρμόσετε πρακτικά τις αποφάσεις που έχετε πάρει ή που πρέπει να πάρετε στην εργασία σας. Αρκετή δουλεία και φόρτο εργασίας έχει για εσάς το τελευταίο οκταήμερο του μήνα, με δυνατότητα επιτυχίας και επίλυσης προβλημάτων που υπήρχαν και σας εμπόδιζαν μέχρι τώρα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι όλα λύνονται, καθώς κάποια θέματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αλλάξουν και οτώ μέρες δεν αρκούν για όλα, αλλά ένα σημαντικό εμπόδιο τακτοποιειται. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Κόκκινες ημέρες: 2, 5, 16, 21, 27 και 30
Πράσινες ημέρες: από 6 μέχρι 12 και 14
Ερωτικές ημέρες: 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25 και 30
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24 και 29


Θεμέλιος Λίθος 7
Η πνευματικότητα και ο εσωτερισμός σας μπορεί να συγκρουστούν αυτόν τον μήνα με τους ανθρώπους γύρω σας που δεν βλέπουν τα πράγματα όπως εσείς. Οι αρχές σας μπορεί και να έρθουν σε αντίθεση με τις ανάγκες της καθημερινότητας και αυτό να πάει πίσω υποθέσεις σας που σχετίζονται με οικονομικά, εμπορικά ή υλικά θέματα. Το κλειδί αυτού του μήνα είναι να βρεθείτε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ιδανικά και μαζί μπορείτε αν όχι να αλλάξετε τον κόσμο γύρω, τουλάχιστον να τον κάνετε λίγο καλύτερο.

Από την πρώτη μέχρι και τις 11 του μήνα το διάστημα σάς καλεί να συνεργαστείτε με τους άλλους και να μπείτε στην θέση τους προσπαθώντας να κατανοήσετε τους λόγους τους και τα επιχειρήματά τους. Είναι διάστημα που σας κάνει ευαίσθητους και δεκτικούς σε πληροφορίες που έρχονται μη λεκτικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει αυξημένη διαίσθηση, μια σειρά από συμπτώσεις που κάτι θέλουν να σας πουν ή ακόμη και το να μπορείτε να διαβάζετε πίσω από τις γραμμές και τα λεγόμενα των άλλων. Για τα αισθηματικά σας είναι διάστημα που μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και να ανανεώσετε όρκους αγάπης ή στην αντίθετη περίπτωση, αν δεν εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύμματος με εσάς,  να αισθανθείτε ότι είναι ξένος και πως δεν σας καταλαβαίνει, μιας και μπορεί να μην έχει ίδια ιδανικά με τα δικά σας.

Από τις 12 μέχρι και τις 21 του μήνα, το διαστημα καταπραϋνει τυχόν αμφιβολίες και λαχτάρες που βιώσατε προηγουμενως και σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και τον εαυτό σας με απλό και κατανοητό τρόπο. Οι περιστάσεις γύρω σας θα είναι πιο κινητικές, περισσότερο κοινωνικές και είναι διάστημα που μπορεί να βγείτε έξω περισσότερο με φίλους ή να χρειαστεί να κινηθείτε και να μετακινηθείτε περισσότερο. Μην αποφύγετε αυτές τις μέρες την επαφή και την συναναστροφή με τους άλλους και μην κλείνεστε πολύ στον εαυτό σας. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Από τις 22 μέχρι και τα τέλη του μήνα, το διάστημα σας καλεί να φανείτε περισσότερο πρακτικοί και λιγότερο θεωρητικοί και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και να αποδεχτείτε ή το γεγονός οτι κάτι τελειώνει και δε μπορεί να συνεχίσει ή το γεγονός ότι κάποια πράγματα ή άνθρωποι απλά δε μπορούν να βελτιωθούν και να εναρμονιστούν με τους δικούς σας στόχους και τα δικά σας όνειρα. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Κόκκινες ημέρες: 1, 4, 15, 20, 26, 29 και 31
Πράσινες ημέρες: από 5 μέχρι 11 και 13
Ερωτικές ημέρες: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29 και 30
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 28 και 31

 
Θεμέλιος Λίθος 8

Ο μήνας είναι αρκετά δυναμικός για εσάς και η ατμόσφαιρα του προηγούμενου μήνα αλλάζει αισθητά προς το καλύτερο. Μπορείτε να περιμένετε αλλά και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, θα νοιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και δυναμικοί, θα πάρετε αποφάεις και θα διεκδικήσετε την ζωή. Προσοχή γιατί ο μήνας αυτός φορτίζεται για εσάς με καρμικές ενέργειες και θα χρειαστεί να ελέγξετε τις προθέσεις σας και το κατά πόσο πίσω από τις κινήσει σας κρύβεται ο εγωισμός σας. Φροντίστε αυτόν τον μήνα οι κινήσεις σας να είναι ωφέλιμες όχι μόν για εσάς, αλλά και για τους άλλους και κάποιες φορές φανείτε διαλλακτικοι και υποχωρητικοί στα θέλω ή στις απόψεις των αλλων.

Από την πρώτη μέχρι και τις 10 του μήνα, το διάστημα πιθανότατα να σας δυσκολέψει μιας και η ορμητική σας ενεργεια μπορεί να παρασύρει τους άλλους με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να σας εναντιωθούν. Τα πράγματα στη σχέση σας και στις συνεργασιες σας θα είναι ρευστά, καθώς θα γίνονται και από τις δύο πλευρές αμοιβαίες αναγνωρισεις. Στα αισθηματικά σας συγκεκριμένα η τάση είναι να διεκδικήσετε από το ταίρι σας αυτό που θεωρείτε οτι σας αξίζει και όντως να το αποκτήσετε, αλλά χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά η ψυχική συμφωνία του συντρόφου. Μην πιέσετε πολύ τις καταστάσεις.

Από τις 11 μέχρι και τις 20 του μήνα, το διάστημα είναι πιο ξεκάθαρο και πιο δημιουργικό. Ξεμπλοκάρουν καθυστερήσεις και εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια και στα αισθηματικά το κλίμα γίνεται περισσότερο ανοιχτό, επικοινωνιακό, ερωτικό και η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί σχεδόν σύμφωνα με αυτό που θέλετε. Κατάλληλο διάστημα για ένα παιδί αν αυτό είναι στα σχέδιά σας, όπως επίσης για οποιαδήποτε ιδέα που κυοφορείτε το τελευταίο διάστημα και τώρα θέλετε να την φέρετε στο φως.

Από τις 21 μέχρι και τα τέλη του μήνα, τα πράγματα σοβαρεύουν και το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο, αλλά με πολύ θετικά αποτελέσματα για εσάς. Πολλή δουλειά, πολλά πράγματα να κανετε και να διεκπεραιώσετε και άλλα τόσα για να δείτε πώς εξελίσσονται από αυτά που ξεκινήσατε μέσα στον μήνα. Η σχέση μπορεί να πάει πίσω αυτό το διάστημα λόγω φόρτου εργασίας και πολλών σχεδίων και καλό θα ήταν να μην παραμελήσετε το ταίρι σας πολύ. Η τελευταία μέρα του μήνα κρύβει μια έκπληξη για εσάς ή μια ανατροπή. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Κόκκινες ημέρες: 3, 14, 19, 25, 28 και 30
Πράσινες ημέρες: από 4 μεχρι 10 και 12
Ερωτικές ημέρες: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28 και 29
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 30 και 31
 
 

Θεμέλιος Λίθος 9
Συναισθηματικός μήνας, με πολλά πράγματα να αλλάζουν μέσα σας και να αναθεωρείτε απόψεις και αντιλήψεις καθώς βλέπετε τις καταστάσεις να αλλάζουν γύρω σας. Μήνας που μπορεί οι εντάσεις μέσα σας να μη μπορέσουν να αποσιωποιηθούν και να έρθετε σε δύσκολη θέση με φίλους, συνεργάτες ή και το ταίρι σας.  Σκεφτείτε τι προέρχεται από εσάς και τι μπορεί να είναι άγχος ή ανασφάλεια που προσλαμβάνετε από τους άλλους. Μην ξεχνάτε εξάλλου πως πολλές φορές λειτουργείτε ώς ένα απορροφητικό σφουγγάρι των δονήσεων του περιβάλλοντός σας. Στα θετικά του μήνα είναι το ότι θα έρθετε πολύ πιο κοντά με το ταίρι σας ή αν είστε μόνοι αυτός μπορεί να είναι ο μήνας που θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Από την πρώτη μέχρι και τις 9 του μήνα, το διάστημα ειναι εντονο ψυχολογικά και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θέματα που σχετίζονται με αλλαγή σε χώρο σπιτιού ή εργασίας θα σας απασχολήσουν και ταυτόχρονα δε θα είστε σίγουροι για αυτό που θέλετε. Οι ανάγκες των άλλων γύρω σας θα είναι αυξημένες και για κάποιο τρόπο θα σας απασχολούν πολύ περισσότερο από τις δικές σας ανάγκες. Έντονη περίοδος που οι καταστάσεις όχι μόνο στα διαπροσωπικά σας και στις σχέσεις σας, αλλά και στα επαγγελματικά σας θα τρέχουν αφήνοντάς σας την αίσθηση ότι μένετε πίσω.

Από τις 10 μέχρι τις 19 του μήνα, το διάστημα είναι πιο θετικό μιας και με τη βοήθεια προσώπων, αλλά και με την δική σας κυριαρχία στον εαυτό σας, θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τις καταστάσεις. Τα αισθηματικά σας έχουν προτεραιότητα αυτές τις μέρες και είτε είστε μόνοι είτε μαζί με κάποιον, η συναισθηματικη σας σφαίρα θα ηρεμήσει και θα βρει τρόπους να γεμίσει με την αγάπη και την συντροφικότητα που χρειάζεστε. Η απομόνωση που περάσατε στις αρχές του μήνα αλλάζει και η κινητικότητα και η χαρά την αντικαθιστούν. Αν είστε σε σχέση, κάτι προκύπτει, κατι γεννιέται και κάτι ανθίζει μέσα από αυτήν.

Από τις 20 μέχρι και τα τέλη του μήνα, το διάστημα σας αναγκάζει να οριοθετήσετε και να προφυλάξετε τις σταθερές τις ζωής σας τόσο σε αισθηματικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Στην εργασία σας εμφανίζονται συνθήκες που είναι από κουραστικες έως ενοχλητικές. Ισως δεν μπορείτε ακόμη να αλλάξετε τα πράγματα, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να διαχωρίσετε την θέση σας από αυτές, χωρίς να χάσετε κάτι. Το ταίρι σας σάς ζητά περισσότερα απο αυτά που μπορείτε να δώσετε αυτή την στιγμή. Οι τελευταίες δύο μέρες του μήνα κρύβουν εκπλήξεις και ανατροπές. Μην προγραμματίσετε σημαντικά ραντεβού και σχέδια στα τέλη του μήνα. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Κόκκινες ημέρες: 2, 13, 18, 24, 27 και 29
Πράσινες ημέρες: από 3 μέχρι 9 και 11
Ερωτικές ημέρες: 1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 27, 28 και 31
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26, 29 και 30Newsletter