astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Μάιος 2023

Αριθμολογικές προβλέψεις - Μάιος 2023
Ο μήνας φέρνει δικαιοσύνη και αρμονία στις υποθέσεις μας, οι εκκρεμότητές μας τακτοποιούνται και τα πράγματα μπαίνουν σε τάξη. Σε κάποιες περιπτώσεις ο τρόπος που γίνεται αυτό είναι αναμενόμενος και έρχεται ως αποτέλεσμα στις προσπάθειές μας και στις σωστές προνοητικές μας κινήσεις, ενώ σε άλλες περιπτώσεις μπορεί ο τρόπος που έρχεται η δικαιοσύνη και η αρμονία να είναι επιτακτικός, αναγκαστικός, πέρα από την δική μας θέληση και όχι απαραίτητα ευχάριστα. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο μήνας αυτός μας βοηθά να δούμε ξεκάθαρα που μας έχουν οδηγήσει οι μέχρι τώρα κινήσεις μας και αν έχουμε πάρει σωστή ή λανθασμένη κατεύθυνση. Το πρώτο reality check της χρονιάς!   

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;


Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Μπορεί αυτός να είναι και ο μήνας που περίμενες. Οι εξελίξεις γενικότερα τρέχουν στην ζωή σου σε πολλά και πολλαπλά επίπεδα. Αυτή η περίοδος είναι αρκετά κοινωνική και θα έρθεις σε επαφή με καινούργια πρόσωπα για επαγγελματικούς, πρακτικούς ή διαπροσωπικούς λόγους. Αυτό μεταφράζεται ως καινούργιες γνωριμίες που αργότερα θα εξελιχθούν από φιλία σε κάτι περισσότερο ή ότι θα χρειαστεί να αποτανθείς σε ειδικούς για κάποιο θέμα σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Ένας λίγο δύσκολος μήνας για σένα, αν και όχι απαραίτητα αρνητικός. Η δυσκολία έγκειται στο ότι θα χρειαστεί να περιοριστείς και να συγκεντρωθείς πολύ πρακτικά σε αυτά που έχεις να κάνεις και που πρέπει να γίνουν. Είναι λίγο κόντρα στην φύση σου αυτός ο μήνας, αλλά θα μπορέσεις επιτέλους να αισθανθείς στο τέλος ότι έχεις ένα αποτέλεσμα και ότι το βουνό από τα πράγματα που έπρεπε να γίνουν έχει γίνει τώρα λόφος. Σε προσωπικό επίπεδο η σχέση σου σοβαρεύει και καλείσαι και εσύ μαζί να αναλάβεις ευθύνες και να γίνεις συγκεκριμένος. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Ανατροπές και αλλαγές έχει ο μήνας. Στην επαγγελματική αρένα οι εξελίξεις είναι μάλλον καλές και πολλά υποσχόμενες, αλλά μην βάλεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι ακόμη. Θα περιμένεις για να δεις το πώς θα μοιραστούν τα χαρτιά και πού θα τοποθετηθούν οι μάρκες. Το παιχνίδι θα παίζεται και αυτόν αλλά και τον επόμενο μήνα και για σένα όλα είναι ανοιχτά. Σε προσωπικό επίπεδο μην παραβιάζεις τον ατομικό χώρο του συντρόφου και μην υπερβάλεις με απαιτήσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Τα πράγματα σοβαρεύουν ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχεις καθώς αυτός ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με εσωτερικά διλήμματα και ευθύνες που σε φορτώνουν με σκέψεις, σε φορτίζουν με εντάσεις και γενικά σε κουράζουν. Θα ήθελες σίγουρα να πάρεις άδεια από δουλειά και υποχρεώσεις και να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας την ζωή σου. Όντως προς τα τέλη του μήνα μπορείς να χαλαρώσεις και να είσαι ο εαυτός σου, κάνοντας αυτά που επιθυμείς και βλέποντας την ζωή με άλλο μάτι. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Ένας μήνας ξεκούρασης και ενασχόλησης με τον εαυτό σου και το εσωτερικό σου κομμάτι. Έρχεσαι σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες σου τις οποίες το τελευταίο διάστημα είχες αγνοήσει, παραμελήσει ή και ξεχάσει. Ευνοούνται καινούργιες γνωριμίες με πρόσωπα που είτε λόγω επαγγελματικής ιδιότητας είτε λόγω χαρακτήρα σου ασκούν έλξη και σε μαγνητίζουν δημιουργώντας σκέψεις για το τι θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Δύναμη και έλεγχο πάνω στις υποθέσεις σου δίνει αυτός ο μήνας αλλά στο δίνει γιατί κάτι θέλει να πάρει. Θα μπορέσεις να επεξεργαστείς με περισσότερες λεπτομέρειες ζητήματα που σε απασχολούν και θα έχεις επιπλέον πληροφόρηση για κρυμμένες πτυχές των ζητημάτων αυτών. Ακόμη και η ίδια σου η αντίληψη ή η διαίσθησή σου θα σου αποκαλύψουν πτυχές και στο μανίκι σου αυτόν τον μήνα θα έχεις κρυμμένους άσσους. Μπορείς αυτόν τον μήνα να πετύχεις καλύτερες συνθήκες στα οικονομικά σου, μπορείς να διευθετήσεις οικονομικές ή άλλου είδους εκκρεμότητες και μπορείς να δρομολογήσεις και να επηρεάσεις καταστάσεις προς το συμφέρον σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Ένας υπέροχος και διπολικός μήνας αρχίζει για σένα. Από τη μία όλα τα φώτα και τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου, κάτι που σου αρέσει γιατί τώρα μπορείς να εξαργυρώσεις την αξία σου με πολλούς τρόπους και σε πολλά επίπεδα. Από την άλλη όμως κάτι σου λείπει αυτόν τον μήνα και το κενό δεν αναπληρώνεται από την λατρεία του πλήθους, την επιβεβαίωση και τα οφέλη που αποκομίζεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Μια νέα αρχή μπορείς να κάνεις στην ζωή σου αυτόν τον μήνα και να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Νοιώθεις και είσαι πιο δυναμικός και μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία που εμφανίζεται. Και αν δεν μπορέσεις μόνος, έχεις την βοήθεια του κοινού! Φίλοι και συνεργάτες αυτόν τον μήνα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεσαι, αρκεί βέβαια να τους το ζητήσεις. Στα προσωπικά σου ζητήματα η περίοδος σε κάνει πιο ενεργό, πιο ερωτικό και περισσότερο διεκδικητικό. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Μήνας ζεστός και ερωτικός για σένα που έχεις σχέση και είσαι καλά μέσα σε αυτήν. Πέρα από τον ερωτισμό σου που αυξάνεται, μεγαλώνει μαζί του και η ανάγκη σου να ενωθείς βαθύτερα με τον σύντροφο και να μοιραστείς μαζί του τα τρίσβαθα της ψυχής σου. Το ίδιο βέβαια θα απαιτήσεις και από τον ίδιο και στην περίπτωση που το έτερον ήμισυ δεν είναι στην αντίστοιχη συχνότητα, τότε ίσως αντιμετωπίσεις διλήμματα σε σχέση με το πού βαδίζεις εσύ μέσα στην σχέση και πόσο τελικά σε ικανοποιεί ουσιαστικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter