astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2023

Αριθμολογικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2023
Προβλέψεις και αριθμολογικές τάσεις για τον Σεπτέμβριο

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μπορεί να φανεί δύσκολος καθώς τα γεγονότα μας κάνουν να καταλάβουμε ότι χρειάζεται περισσότερη σκέψη, καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία, εκτενέστερη έρευνα πάνω στους στόχους που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και γενικότερα το μυαλό μας μπορεί να κουραστεί από τις απαιτήσεις του καθημερινού μας προγράμματος σε συνδυασμό με τις επιθυμίες και τα θέλω μας που τρέχουν στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Είναι ευνοϊκή περίοδος όμως για μελέτες και για έρευνες, ειδικότερα για σπουδαστές ή αν θέλουμε να ξεκινήσουμε κάποιο είδος σεμιναρίου ή να αποκτήσουμε μια πιο εξειδικευμένη γνώση πάνω σε κάποιο αντικείμενο. Δεν είναι όμως κατάλληλη περίοδος για ένα καινούργιο ξεκίνημα στην αισθηματική μας ζωή γιατί, αν και υπάρχει μυστήριο και μαγνητισμός που μας ελκύει σε μια καινούργια γνωριμία, υπάρχει και ομίχλη που κρύβει καλά τα μυστικά και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται τώρα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;


Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Οικονομικά και αισθηματικά είναι στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα και θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στους χειρισμούς που θα κάνεις. Η τάση είναι να μπει τάξη και να ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις προς το καλό ή προς το κακό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχεις εσύ απαραίτητα το πάνω χέρι σε αυτά τα ξεκαθαρίσματα. Δέχεσαι τα αποτελέσματα των πράξεων σου αυτόν τον μήνα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Ένας μήνας που ολοκληρώνει καταστάσεις και θέματα που σας απασχολούσαν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως είναι οι μέρες που απελευθερώνεσαι από εμμονές και περιττά βάρη κάνοντας καινούργιες αρχές και αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι αόρατο υπάρχει που σε βοηθάει, ο γνωστός από μηχανής θεός ή απλά ένας άγνωστος που βρέθηκε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή.. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Αν προσέξεις εγωιστικές τάσεις και υπέρμετρες  εκδηλώσεις της ανάγκης σου να ξεχωρίσεις, αυτός ο μήνας θα είναι σημαντικός τόσο όσον αφορά στην αυτοεκτίμησή σου αλλά και όσον αφορά στα επιτεύγματα που θα καταφέρεις. Φρόντισε την όποια οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει άμεσα, δήλωσε την παρουσία σου στα επαγγελματικά σου και πάρε πρωτοβουλίες στον έρωτα. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας σε φορτίζει αρκετά ψυχολογικά και θέματα που αφορούν σε σημαντικές σχέσεις, συνεργασίες αλλά και συγγενικά πρόσωπα περνάνε μια δύσκολη καμπή που θα κορυφωθεί με το πέρας του μήνα. Οι αντοχές σου μπορεί να αισθάνεσαι ότι είναι σε οριακό σημείο, αυτό μπορεί και να ισχύει εν μέρει και αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια είναι η λογική και ψύχραιμη δράση χωρίς αυξομειώσεις από συναισθηματική φόρτιση, όπως και το να αποφύγεις να πιστέψεις αυτά που ακούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας είναι πολύ δυνατός, με εξελίξεις σημαντικές που σου δίνουν ευκαιρίες και σου ανοίγουν τον δρόμο να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα ταλέντα σου και να εφαρμόσεις πρακτικά τις γνώσεις και τα σχέδιά σου. Θετικότατος μήνας και για τα αισθηματικά σου, η επικοινωνία ανοίγει καινούργιους δρόμους με το ταίρι σου ή μια πολύ καλή γνωριμία σε ευχάριστο ή καλλιτεχνικό χώρο για τους αδέσμευτους. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Κουραστικός ο μήνας, γεμάτος πράγματα που πρέπει να κάνεις, πράγματα που πρέπει να γίνουν και καταστάσεις που τρέχουν και δε σε αφήνουν να απολαύσεις τη ζωή έτσι όπως συνήθως κάνεις. Η αίσθηση του προγράμματος και του περιορισμού του χρόνου για τον εαυτό σου μπορεί να είναι ασφυκτική σε σχέση με το ελεύθερο πνεύμα που είσαι, αλλά αν στρωθείς στη δουλειά και αν στα αισθηματικά θέματα ικανοποιήσεις τις πρακτικές ανάγκες του συντρόφου σου, τότε τα αποτελέσματα στο τέλος του μήνα θα σε εκπλήξουν και θα σε δικαιώσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Δημιουργικός μήνας, με πολλές εξελίξεις που μπορεί και να θελήσεις να σταματήσει για λίγο ο πλανήτης για να ηρεμήσεις. Η παγίδα του μήνα μπορεί να είναι το ότι κάποιες από τις ευθύνες που αναλαμβάνεις δεν είναι στην ουσία δικές σου και καλό θα ήταν αυτόν τον μήνα να ασκήσεις την ικανότητα της διάκρισης και να βάλεις μια έστω υποτυπώδη τάξη στη ζωή σου. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις, αυτόν τον μήνα δεν επιτρέπονται και δεν παραγράφονται οι υστερίες και οι καθυστερήσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Μήνας που δίνεις σημασία περισσότερο στο πρακτικό κομμάτι της ζωής, στο σπίτι και στα θέματα οικογενειακής φύσης. Συγγενείς, σύζυγος, παιδιά, οικογένεια και φίλοι σε απασχολούν ο καθένας με τον τρόπο του. Μήνας επίσης με θέματα οικονομικά που θα χρειαστεί να διευθετήσεις και να φέρεις σε ισορροπία. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Μήνας που σε κλείνει λίγο στον εαυτό σου με αποτέλεσμα να καταλάβεις περισσότερο τα μέσα σου και τις ανάγκες που έχεις αυτή την περίοδο. Η τάση σε οδηγεί σε θέατρα, κινηματογραφικές αίθουσες ή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τέχνη και το βάθος της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτόν τον μήνα ευνοούνται τα γραπτά και οτιδήποτε έχει να κάνει με χαρτιά, έγγραφα και ημερολόγια. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.