astropedia.gr

Αριθμολογία Δεκεμβρίου: Καινούργια ξεκινήματα και ο Θεος βοηθός!

Αριθμολογία Δεκεμβρίου: Καινούργια ξεκινήματα και ο Θεος βοηθός!
Καλό μήνα σε όλους!
Η αριθμολογική διάγνωση του τελευταίου μήνα του έτους από τον Athan.

Ο Δεκέμβριος ειναι ένας μήνας που αριθμολογικά σφραγίζεται απο τον αριθμό 10, ο οποίος ανήκει στος καρμικούς αριθμούς. Αρχίζει λοιπόν ένας δυνατός και σημαντικός μήνας, κατά την διάρκεια του οποίου μπορούμε να κάνουμε και ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα και αρχές σε πολλά επίπεδα. Αυτά τα ξεκινήματα δεν είναι τόσο τα καινούργια πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό από το πουθενά, αλλά περισσότερο είναι καταστάσεις και θέματα που ήδη υπάρχουν και τα έχουμε αντιμετωπίσει ή επεξεργαστεί σε πρότερο χρόνο και τώρα έρχεται η στιγμή που θα τους δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται για να προχωρήσουν προς την επιτυχία και την ολοκλήρωση τους.

Κόκκινες ημέρες-Stop!
Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλουμε είναι στις 10 και 11 του μήνα, στις 13 και 14, στις 16 και 19 όπως επίσης στις 22, στις 25 και από τις 28 μέχρι και 30.

Πράσινες ημέρες-Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές είναι οι πρώτες μέρες μέχρι και τις 9 του μήνα. Οχι απαραίτητα ευχαριστές και χαλαρές, αλλά πολύ επικοδομητικές μπορούν να είναι οι ημέρες από 23 έως 27 καθώς επίσης η τελευταία μέρα του μήνα.

Ερωτικές ημέρες-Feel the Love!
Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά μας, είτε για να συζητήσουμε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση μας είτε για να τονίσουμε περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό μας και να ανανεώσουμε την σχέση μας. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν πέφτει για τον Δεκέμβριο στις 2, στις 5, στις 11, στις 14, στις 20 και στις 23 του μήνα.

Επαγγελματικές ημέρες- Shut up and Work!
Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλεια εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθούμε έτσι ώστε να ωφεληθούμε. Η ενέργεια του μήνα μας συνδέει με τα επαγγελματικά μας περισσότερο στις 3 και 4 του μήνα, στις 7, από 12 μέχρι 14, από 16 έως 19, από 21 έως 23 και την ημέρα των Χριστουγέννων!
 
Ανάλογα βέβαια με την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης και το πώς αυτή αναλύεται, μπορεί οι παραπάνω ημερομηνίες να μην λειτουργήσουν τόσο άσχημα ή δύσκολα για εσάς ή όχι και τόσο ευχάριστα και δημιουργικά.. Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύη και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Στην ανάλυση του μήνα για τον προσωπικό θεμέλιο λίθο σας παρακάτω, θα δείτε τις θετικές και αρνητικές ημέρες για εσάς προσωπικά.

Αισθηματικά
Γενικότερα, στα αισθηματικά μας θέματα ο μήνας φέρνει καινούργιες εξελίξεις, καταστάσεις και πρόσωπα που μας ανανεώνουν και μπορούμε να ξανα-γνωριστούμε κατά κάποιο τρόπο μέσα στην σχέση, θέτοντας τα όρια και διεκδικώντας αποτελεσματικά ο καθένας την αυτονομία και την αυτοδιάθεσή του. Πολλές φορές στις σχέσεις χάνουμε κάποια στιγμη κομμάτια του εαυτού μας για να μπορέσει αυτο το καινούργιο ον που λέγεται σχέση να λειτουργήσει και να ζήσει. Αλλά κάποιες φορές λόγω έλλειψης διάκρισης ή λόγω υποχωρητισμού για χάρη της ισορροπίας, αφήνουμε πίσω σημαντικά κομμάτια του εαυτού μας. Αυτόν τον μήνα θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε πάλι αυτά τα κομμάτια που έχουμε χάσει ή αφήσει πίσω. Στις σχέσεις μας γίνονται ξεκαθαρίσματα πλέον, μια διαδικασία που έχει σαν στόχο της να ορίσει μια νέα κατάσταση όπου και εγώ και εσύ είμαστε καλά μαζί. Αυτό μπορεί να γίνει βέβαια (ανάλογα με τον άνθρωπο) με τρόπο απόλυτο ή παρορμητικό και να μην έχει άμεσα το αποτέλεσμα που ο καθένας μας θα ήθελε.. Προσοχή λοιπόν στον τρόπο που διεκδικούμε τον εαυτό μας μέσα στην σχέση αυτόν τον μήνα. Δε θέλει φωνές και τελεσίγραφα ο έρωτας. Θέλει αποφασιστικότητα και τρόπο. 

Εργασιακά
Στα εργασιακά μας θέματα, ο μήνας μας ευνοεί για δυναμικά ξεκινήματα με αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και πίστη στους συνεργάτες μας. Η ενέργεια εστιάζεται περισσότερο σε εμάς και λιγότερο στους άλλους, με αποτέλεσμα τα εργασιακά μας να κριθούν αυτόν τον μήνα από τη δικη μας δράση και τις δικές μας πρωτοβουλίες. Είναι περίοδος που αποδίδουν οι ενέργειες και οι δράσεις που παρουσιάζονται καθαρά, με λεπτομέρειες και οργανωμένη σκέψη αλλά και με οργανωμένο πλάνο ή χρονοδιάγραμμα. Οι ατομικές επιχειρήσεις μπορούν και θα τα πάνε καλύτερα ενώ οι εταιρείες ή οι συλλογικές εργασίες επίσης θα τα πάνε καλά, αλλά στην περίπτωσή τους θα υπάρξουν κάποιες ανατρεπτικές αλλαγές, ενδοεταιρικές διαφωνίες και θα χρειαστεί ένα ισχυρό και επιβλητικό κεφάλι που αποφασίζει και καθοδηγεί ξεκάθαρα. 

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Δεκεμβρίου, αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.


Θεμέλιος λίθος 1
Αρχίζει μια περίοδος για εσάς αρκετά σημαντική κυρίως όσων αφορά την εσωτερική ανακατανομή και ανασκόπηση σκέψεων, συναισθηματων και αναγκών. Κάποια θέματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με σπίτι, μετακομίσεις ή αλλαγές μέσα στο σπίτι θα σας απασχολήσουν και θα εξελιχθούν κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα με αποτέλεσμα  να αρχίσετε από τις 10 του μήνα και μετά να κινείστε περισσότερο, να είστε δραστήριοι και αρκετά διαδραστικοί με το περιβάλλον σας. Από τις 10 του μήνα και μέχρι τις 19 είναι μια αρκετά ερωτική περίοδος που καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε, κυρίως όσοι από εσάς βρίσκεστε σε σχέση γιατί μπορείτε να αναζωπυρρώσετε την φλόγα που ίσως για κάποιους τρεμόπαιζε τον προηγούμενο μήνα και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας τόσο ερωτικά όσο και επικοινωνιακά. Ας μην ξεχνάμε οτι και ο έρωτας είναι βασικά μια μορφή επικοινωνίας που γίνεται με σωματικό τρόπο και ένα από τα πυρηνικά χαρακτηριστικά όσως έχουν θεμέλιο λίθο ένα είναι και η εκδήλωση της ύπαρξης μέσα από την φυσική μορφή και την σωματική παρουσία. Από τις 20 του μήνα και μέχρι τις 29 η περίοδος σας καλεί να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που αφορούν στις αλλαγές που έχουν συμβεί στην ζωή σας στις αρχές του μήνα. Τα εργασιακά θέματα επίσης θα σας απασχολήσουν είτε γιατί ο φόρτος της εργασίας σας θα αυξηθεί είτε γιατί οι περιορισμοί λόγω εργασίας και ο χρόνος που δαπανάτε στο γραφείο είναι εις βάρος της προσωπικής σας ζωής. Ειναι κατάλληλες μέρες όμως για να βάλετε μια τάξη στα εργασιακά σας και όχι μόνο να δείτε τι ακριβώς θελετε από το επάγγελμα σας αυτή την περίοδο, αλλά και να αρχίσετε πρακτικα να βάζετε τάξη σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας. Οι τελευταίες δύο μέρες του μήνα σας απελευθερώνουν από πολλά βάρη, αναπνέετε ελεύθεροι και έχετε εκπληξούλες. Θετικά σας αποχαιρετά ο Δεκέμβρης, απλά μην κανονίσετε πολύ σημαντικά πράγματα στις 29, 30 και 31 γιατι υπάρχουν ανατροπές και τα σχέδιά σας μπορεί να ανατραπούν..
Κόκκινες ημέρες: 2, 9, 13, 18, 24, 27, 29
Πρασινες ημέρες: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 28
Ερωτικές ημέρες: 1, 3, 4, 7, 10, 12, 13, 16, 19, 21, 22, 25, 28, 30, 31 
Επαγγελματικές ημέρες: 8, 9, 15, 17, 18, 24, 26, 27
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 2
Είναι ο κατάλληλος μήνας για να βάλετε τάξη στην ζωή σας ουσιαστικά και όχι επιφανειακά, για να πάρετε τις αποφάσεις που καθυστερείτε να πάρετε, για να εφαρμόσετε πρακτικά τις ιδέες σας και για να αναλάβετε τα ηνία τόσο στη σχέση σας όσο και στην δουλειά σας. Βέβαια, με αυτόν τον θεμέλιο λίθο δεν είστε ο άνθρωπός που από την φύση του θέλει να έχει το πάνω χέρι, να είναι μπροστά και να αποφασίζει. Είστε περισσότερο υποστηρικτές και συνεργοί στο έγκλημα, όχι αυτουργοί. Επειδή αυτόν τον μήνα σας βγαίνουν περισσότερο εξωστρεφείς συμπεριφορές (κάτι που δεν είναι κακό φυσικά), υπάρχει η τάση και ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιοι να κινηθείτε λίγο περισσότερο υπερβολικά από ό,τι θα χρειαζόταν και θέλοντας ουσιαστικά να πάρετε την επιβεβαίωση που χρειάζεστε ότι όντως αξίζετε, να το απιτήσετε υπερβολικά και χωρίς διπλωματικούς τρόπους. Καλός μήνας όπως είπαμε για αποφάσεις, δράσεις και κινη΄σεις, αλλά καλύτερα από τις 9 του μήνα και μετά να τα κάνετε όλα αυτά γιατί μέχρι τις 9 είναι διάστημα που για λίγο ακόμη θα αισθάνεστε μπερδεμένοι και θα παρασύρεστε περισσότερο από τις συναισθηματικές σας ανάγκες χωρίς λοιπόν να έχετε καθαρή και ισορροπημένη κρίση. Από τις 9 του μήνα και μέχρι τις 19 είναι το διάστημα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας και να αποκτήσετε αυτό ου θέλετε. Ημέρες που σας κάνουν περισσότερο ερωτικούς, εκδηλωτικούς και εκφραστικούς, διάστημα με πολλές επαφές και επικοινωνίες, δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες μετακινήσεις τότε ή σύντομα ταξιδάκια που είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για προσωπικούς θα είναι ευχάριστα και προπαντώς αποδοτικά. Από τις 20 και μέχρι τις 28 θα δείτε αποτελέσματα σε πράξεις και κινήσεις σας. Πιεσμένες μέρες που σας κουράζουν, αλλα σας ανταμοίβουν πρακτικά. Λίγο προσχοχή στην κούραση, στην υπερκόπωση και γενικότερα στην υγεία σας και το νευρικό σας σύστημα δε θα έβλαπτε αυτές τις μέρες. Ο Δεκέμβριος σας αποχαιρετά από τις 29. Οι τελευταίες τρεις μέρες του μήνα είναι για εσάς μέρες ανανέωσης που σας φέρνουν καινούργια δεδομένα όμως τα οποία ίσως δεν τα είχατε προβλέψει. Σίγουρα θα ξεκουραστείτε και σίγουρα θα μπορέσετε να απολαύσετε τις γιορτές. Αν εξαιρέσουμε κάποιες οικονομικές ατασθαλίες που θα κάνετε προφανώς λόγω των εορτών, θα μπορέσετε να αδειάσετε το μυαλό και την καρδία από σκέψεις και βαριά συναισθήματα και να χαρείτε την πρωτοχρονιά! 
Κόκκινες ημέρες: 1, 8, 12, 17, 23, 26, 28
Πρασινες ημέρες: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 27
Ερωτικές ημέρες: 2, 3, 6, 9, 11, 12, 15, 18, 20, 21, 24, 27, 29, 30
Επαγγελματικές ημέρες: 7, 8, 14, 16, 17, 23, 25, 26
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 3
Ο Δεκέμβριος εγκαινιάζει για εσάς μια περίοδο που θα δώσει τα περισσότερα αποτελέσματα από τις 18 του μήνα και μετά. Μέχρι τότε βρίσκεστε στα νερά σας, οι δονήσεις είναι ευνοϊκές για εσας και αισθανεστε ότι τα καλύτερα έρχονται. Όντως αυτο είναι πραγματκότητα, μιας και μέχρι τότε έχετε την ενέργειακ αι την διάθεση να δημιουργήσετε, να εκδηλωθείτε, βλέπετε θετικές αντιδράσεις από τους άλλους είτε αυτό έχει να κάνει με την σχεση σας, είτε με τον επαγγελματικό σας κύκλο και τις καινούργιες ιδέες ή αλλαγές που συμβαίνουν στην δουλεία σας. Σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρα και με αποστασιοποιημένη από το συναισθημα σκέψη κατά τις πρώτες επτά μέρες του μήνα και μην πάρετε τις αποφάσεις σας μέχρι τότε. Από τις 8 του μήνα και μέχρι τις 17 είναι το κατάλληλο διαστημα για να εκδηλωθείτε ουσιαστικά στα θέματα και σους ανθρώπους που σας απασχολούν. Από τις 19 του μήνα και μέχρι τις 27 είναι η περίοδος που αναφέρθηκε στην αρχή, η περίοδος κατά την οποία ο μήνας θα δώσει αυτό που έχει να σας δώσει. Διαστημα κουραστικό, με πολλές ασχολίες και υποχρεώσεις που θα πρέπει να ικανοποιήσετε και αυτές τις μέρες ίσως να τις εκλαβετε περιοριστικές για τηνπροσωπική σας έκφραση. Ομως ειναι ακριβώς οι ημέρες κατά τις οποίες θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την ζωή σας και να δείτε πού πατάτε και πού βρίσκεστε. Καλή περίοδος για τον σχεδιασμό του μέλλοντός σας και για τα γνωστα resolutions της καινούργιας χρονιάς. Το πιο ερωτικό διάστημα για εσάς θα είναι όλως περιέργως οι πρώτες δέκα μέρες του μήνα (περίοδος κατά την οπόια όμως δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όπως προαναφέραμε..). Πολύ καλό διάστημα για επαγγελματικές εξελίξεις και αλλαγές που σας ανανεώνουν είναι οι τελευταίες μέρες του μήνα, από τις 28 και μετά. Μέρες χαράς και απόλαυσης σε όλα τα επίπεδα, είστε από αυτούς που θα υποδεχτούν την νέα χρονιά με τον καλύτερο και πιο θετικό και ηχηρό τρόπο!
Κόκκινες ημέρες: 7, 11, 16, 22, 25, 27 
Πρασινες ημέρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 26
Ερωτικές ημέρες: 1, 2, 5, 8, 10, 11, 14, 17, 19, 20, 23, 26, 28, 29
Επαγγελματικές ημέρες: 6, 7, 13, 15, 16, 22, 24, 25, 31
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 4
Αλλαγές και ανανέωση υπόσχεται αυτός ο Δεκέμβρης για εσάς! Τα αισθηματικά θέματα που σας απασχολούν και ίσως να σας προβληματίζουν θα σας απασχολήσουν ακόμη για λίγες μέρες, μέχρι τις 6 του μήνα ώστε να λυθούν και από εκεί και πέρα να μπορείτε να ξερετε πού πατάτε και πού βρίσκεστε με την σχέση σας αλλά και γενικότερα με το τι θέλετε ακριβώς εσείς από την σχέση και αν αυτό τελικά είναι εφικτό και μέχρι ποιον βαθμό. Θα μπορούσαμε με άλλα λόγια να πούμε ότι μέχρι τις 6 του μήνα γίνονται ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων σας, κάτι που είναι απαραίτητο και αναγκαίο για εσάς ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ασφάλεια και ξεκάθαρη σταθερότητα. Μια δημιουργική περίοδος του μήνα για εσάς τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε ερωτικά θέματα είναι αυτή από τις 7 μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου. Ημέρες που τα πράγματα κινούνται γρήγορα και οργασμικά και μπορείτε να απολάυσετε αυτά για τα οποία έχετε εργαστεί μέχρι τώρα, τα αποτελέσματα των κόπων σας και να δείτε λίγο πιο χαλαρα ΄την ζωή. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο και να ωφεληθείτε πρακτικά και ψυχικά περνώντας περισσότερο χρόνο με φίλους βγαίνοντας έξω ή συζητώντας. Ερωτική περίοδος επίσης, και για όσους σκέφτονται ένα παιδί ή μια αλλαγή που να εξελίσει ακόμη περισσότερο την σχέση είναι ακριβώς οι ημέρες για να πάρετε την απόφαση και να αρχίσετε να εργάζεστε για την υλοποίησή της. Από 17 μέχρι 26 του μήνα οι μέρες είναι κατάλληλες για να θεσετε και να ορίσετε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και να σταθεροποιήσετε την περιοχή των ορίων σας. Ευνούνται θέματα εργασιακά όπως επίσης και θέματα που έχουν να κάνουν με μια σχέση που σοβαρεύει, με έναν γάμο ή θέματα που άπτονται της οικογενείας σας και της περιουσίας σας. Από τις 27 του μήνα και μέχρι το τέλος είναι το διάστημα που μπορείτε να καθήσετε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας, να φυσήξετε απελευθερωτικά τον καπνό από το τσιγάρο σας, να πετάξετε τα παπούτσια σας μακρυά και να αφεθείτε σε χαλάρωση σωματική και πνευματική, Ανατροπές σε πρόγραμματα θα έχετε, κάτι που ενώ γενικότερα σας αγχώνει, αυτή την φορά όμως δε θα σας πειράξει τόσο γιατί κατά κάποιο τρόπο τις περιμένετε αυτές τις ανατροπές.. Ένα καινούργιο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σας τις τελευταίες μέρες του μήνα που σχετίζεται ή που θα σχετιστεί με το επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Κόκκινες ημέρες: 6, 10, 15, 21, 24, 26
Πρασινες ημέρες: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 25
Ερωτικές ημέρες: 1, 4, 7, 9, 10, 13, 16, 18, 19, 22, 25, 27, 28
Επαγγελματικές ημέρες: 5, 6, 12, 14, 21, 23, 24, 30
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 5
Ενας πολύ δημιουργικός μήνας, γεμάτος από ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις αλλά και από υποχρεώσεις που είτε σχετίζονται με την οικογένειά σας, είτε με τους φίλους σας είτε ακόμη-ακόμη με την σχέση σας,θα τις αναλάβετε ευχάριστα και θα μπορέσετε να τις φέρετε εις πέρας. Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να κινηθείτε σωστά στα οικονομικά σας θέματα και να φροντίσετε να διεκπεραιώσετε όποιες ευθύνες υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα. Σημαντικές ημέρες που μπορεί να σας απασχολήσει εμπρακτα αυτό το θέμα θα είναι οι πρώτες ημέρες του μήνα, κυρίως μέχρι τις 5 του Δεκέμβρη. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας μέχρι τότε και μην αφήσετε κάτι εκτός πλάνου και στην τύχη του. Από τις 6 μέχρι και τις 15 του μήνα θα έχετε ένα ευχάριστο, δημιουργικό, εκφραστικό και προπάντων ερωτικό διάστημα μπροστά σας για να το εκμεταλλευτείτε και για να γευτείτε πολλές από τις απολαύσεις που μπορεί να σας προσφέρει η ζωή. Έντονα επικοινωνιακό και κινητικό διάστημα που τα περισσότερα από τα σχέδιά σας θα στεφθούν από επιτυχία, εκτός βέβαια αν κάτι από το σύνολο της ημερομηνίας σας το παρεμποδίζει... Από τις 17 του μήνα και μέχρι τις 25 είναι περίοδος που σκύβετε πάνω από τα επαγγελματικά σας θέματα και ασχολήστε περισσότερο με ό,τι μπορεί να εκτυλίσσεται αυτή την περίοδο κάτω από την στέγη του σπιτιού σας. Ισως αυτές τις ημέρες αισθανθείτε ότι τα πράγματα κάπως δυσκολεύουν και ότι πιέζεστε. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά σκεφτείτε περισσότερο προς την κατεύθυνση ότι μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας απασχολούσαν και τώρα έρχεται η ώρα τους και πώς οι κόποι σας, εφόσον έχετε σκεφτεί και δράτε σωστά και προγραμματισμένα, δε θα πάνε χαμένοι. Αυτό ακριβώς το διάστημα θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην ζωή σας. Δε θα το συνιστούσαμε αυτό ακόμη! Η αλλαγή είναι στην φύση του θεμέλιο λίθου σας και το θέμα της αλλαγής είναι ενα μοτίβο που έρχεται και επανέργεται στην ζωή σας με θετικο ή δύσκολο τρόπο (αλλαγή-ανατροπή), αλλά οι αλλαγές που θα θελήσετε να κανετε θα είναι αποτέλεσμα της πίεσης που θα βιώσετε και της σοβαρότητας των καταστάσεων που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μέσα στο διάστημα από 16 μέχρι 25 του μήνα. Ο μήνας από τις 26 μέχρι και το τέλος του σας επιφυλλάσσει πολλές αλλαγές και ανανέωση! Είναι μέρες που θα αισθανθείτε ότι άξιζε τον κόπο για το πιθανο ''λούκι'' που βάλατε τον εαυτό σας και τώρα θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τον σωματικό και ψυχοσυναισθηματικό σας φορέα με καινούργια ενέργεια. Μην κάνετε λοιπόν αλλαγές πριν τις 26, γιατί οι αλλαγές ειναι δρομολογημένες να γίνουν. Απόλαυση σε ερωτικά, καινούργια φλερτ και γνωριμίες, ανακουφιστικές εξελίξεις και ειδήσεις που αφορούν τα εργασιακά σας. Ο μήνας σας φροντίζει με το παραπάνω στο κλείσιμό του. 
Κόκκινες ημέρες: 5, 9, 14, 20, 23, 25
Πρασινες ημέρες: 1, 2, 3, 4, 7, 24
Ερωτικές ημέρες: 3, 6, 8, 9, 12, 15, 17, 18, 21, 24, 26, 27
Επαγγελματικές ημέρες: 4, 5, 11, 13, 14, 20, 22, 23, 29, 31
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μηνας έχει για εσάς κλείσιμο υποθέσεων, τακτοποίηση οριστική των βασικών θεμάτων σας ή αν δεν τακτοποιηθούν οριστικά μετατίθενται για πολύ αργότερα μέσα στην επόμενη χρονιά, οπότε παύουν να σας απασχολούν και να σας αγχώνουν προς το παρόν, μέσα στην καθημερινότητα της ζωής σας. Είναι μήνας που μπαίνετε σταδιακά σε μια πιο χαλαρή, εσωτερική κατάσταση και αρχίζετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Υπάρχει μια περίεργη προσμονή και μια αδιόρατη αγωνία για το μέλλον σας και ο Δεκέμβρης θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες γιαν  ασκεφτείτε, να απομακρυνθείτε από τις πηγές άγχους και να φιλοσοφήσετε λίγο την ζωή. Η αλήθεια είναι οτι σαν χαρακτήρες είστε πάντα μέσα στην ζωή και τρεχετε για να βοηθήσετε κάποιον που σας χρειάζεται ή αναλαμβάνετε και επωμίζεστε πολλές φορές υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν είναι δικές σας αλλά μπορεί να ανήκουν σε ένα αλλο μελός της οικογενείας σας, να είναι ενός φίλου σας ή καποιου συνεργάτη σας. Αυτόν τον μήνα κάνετε ένα διάλλειμα από τον χαρακτήρα σας και απομακρύνεστε λίγο από την εικόνα για να την δείτε καλύτερα. Είναι πολύ δημιουργικές, ερωτικές και εκφραστικές οι ημέρες από 5 έως 14 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να είστε ο εαυτός σας, να εκφράσετε τις δικές σας ανάγκες, όχι επιβλητικά και απόλυτα, αλλά με τρόπο που θα σας κάνει ακόμη πιο επιιθυμητους και αγαπητους στους άλλους. Είναι δυναμική περίοδος που μπορείτε να προωθήσετε έντεχνα ή άμεσα τα σχέδιά σας και γιατί όχι να ικανοποιήσετε κάποια μικρά σας όνειρα. Από τις 15 μέχρι τις 24 του μήνα θα λέγαμε ότι διανύετε μια περίοδο ωρίμανσης και αναγκαστικής προσγείωσης στην ωμή πραγματικότητα. Αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι σας συμβαίνουν άσχημα πράγματα ή οτι έχετε καταστάσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Αντιθέτως είναι διάστημα που μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε οτιδήποτε προκύπτει είτε στην εργασάι σας είτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μέσα από αυτάπ ουθ α συμβαίνουν και θα βιώνετε εκείνες τις ημ΄ρες θα έχετε την αίσθηση πως ωριμάζετε, μεγαλώνετε και ότι το τέλειο και απόλυτα αρμονικό ίσως τελικά να μην υπάρχει. Περίοδος συμβιβασμού με τις ιδέες σας λοιπόν, με τον εαυτό σας αλλα και με την οικογένειά σας. Ενδέχεται εκείνες τις μέρες να προκύψουν εντάσεις ειδικα στην οικογένεια, αλλά ακριβώς αυτό θα σας βοηθήσει να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα ή κάποια πρόσωπα τελικά δεν αλλάζουν. Από τις 25 του μήνα και μέχρι να σας αποχαιρετήσει ο Δεκέμβρης, έχετε μια περίοδο ανατροπών, ευχάριστων εξελίξεων και τονίζεται η χάρα της ζωής, η απόλαυση γενικότερα και ειδικότερα η απόλαυση του έρωτα και η διερεύνηση του άλλου. Με φωτιά στα αισθηματικά σας σας αφήνει λοιπόν ο Δεκέμβριος αλλα και με κάποια επαγγελματική πρόταση που καλα θα κανετε να την σκεφτείτε.. 
Κόκκινες ημέρες: 4, 8, 13, 19, 22, 24, 31
Πρασινες ημέρες: 1, 2, 3, 6, 23
Ερωτικές ημέρες: 2, 5, 7, 8, 11, 14, 16, 17, 20, 23, 25, 26
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 4, 10, 12, 13, 19, 21, 22, 28, 30, 31
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας για εσάς έχει γεγονότα και καταστάσεις που θα αποτελέσουν δυναμικό εφαλτήριο ώστε να αναπτύξετε, να εδραιώσετε και να ασκήσετε την δύναμή σας στην εξωτερική πραγματικότητα. Συνήθως είστε άνθρωποι που σκέφτεστε πριν μιλήσετε, αλλά πολύ συχνά κρατάτε τις σκέψεις για τον εαυτό σας. Είστε οι κοσμικοί παρατηρητές. Αυτόν τον μήνα μπαίνετε θέλοντας και μη σε διαδικασία εξωτερικευσης και εφαρμογής τω νιδεών σας και των απόψεών σας. Είναι διάστημα που θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά και οι εαφές σας με εταιρείες, τράπεζες και οργανώσεις. Επίσης κάποια ζητήματα και ανισορροπίες που υπάρχουν στον οικογενειακό σας χώρο ή στον στενό σας φιλικό κύκλο θα χτειαστεί να τα τακτοποιήσετε εσείς, αναλαμβάνοντας τον ρόλο αυτού που κινεί τα νήματα. Οι πρωτες τρείς μέρες του μήνα είναι αρκετά ικανοποιητικές για εσάς, καθώς αισθάνεστε και λειτουργείτε πολύ φυσικά και σύμφωνα με τους ρυθμούς σας. Από τις 4 μέχρι και τις 13 του μήνα είναι διάστημα που είστε αρκετά κοινωνικοί και δημιουργικοί και μάλιστα μπορείτε να πετύχετε αρκετές επαφές και να συζητήσετε με άτομα από τα οποία θα πάρετε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες. Δημιουργικό διάστημα που μπορεί να γίνει και αρκετά ερωτικό! Από τις 14 μέχρι και τις 23 του μήνα τονίζονται θέματα σπιτιού και εργασίας και υπάρχει η πιθανότητα κάποιων λανθασμένων κινήσεων. Φροντίστε αυτό το διάστημα λοιπόν να είστε πρσεκτικοί σε λεπτομέρειες, να εργάζεστε επιμελώς και να είστε σωστοί με τους οικείους σας. Θα προσέξετε επίσης λίγο περισσότερο εκείνες τις ημέρες την υγεία σας και θα φροντίσετε να ξεκουράζετε μυαλό και σώμα. Από τις 24 του μήνα και μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη είναι διαστημα με αλλαγές, ανατροπές και επιχειρηματκές ιδές και σχέδια που είτε θα εμπνευστείτε μόνοι σας είτε κάποιος θα σας τα προτείνει. Μια σοβαρή σχέση εκείνες τις ημέρες μπορεί να προχωρήσει ή να τροποποιηθεί, ενα μακρινό ταξίδι έχει πολλές πιθανότητες να γίνει (δικό σας ή προσώπου που σας ενδιαφέρει) και γενικότερα ο μήνας και η χρονιά σας αφήνουν με την γεύση του απρόσμενου και των εκπλήξεων 
Κόκκινες ημέρες: 3, 7, 12, 18, 21, 23, 30
Πρασινες ημέρες: 2, 5, 22, 31
Ερωτικές ημέρες: 1, 4, 6, 7, 10, 13, 15, 16, 19, 22, 24, 25, 31
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 3, 9, 11, 12, 18, 20, 21, 27, 29, 30
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 8
Μήνας ολοκλήρωσης υποθέσεων και κύκλων. Πράγματα και πρόσωπα φεύγουν από την ζωή σας και καινούργια έρχονται. Αυτός ο μήνας έχει κάτι μυητικό και σας δημιουργεί την διάθεση να πετάξετε ψηλά και πάνω από όλες τις καθημερινές έγνοιες. Αν εξαιρέσουμε τις δυο πρώτες μέρες του μήνα κατά τις οποίες είστε πιεσμένοι, αλλά παρόλαυτα συνεχίζετε και κάνετε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα αυτό που κάνετε, από τις 3 μέχρι και τις 12 του μήνα αρχίζει για εσάς μια πολύ δυναμική περίοδος με πολλές επικοινωνίες και πολλή χαρά. Ερωτικές μέρες επίσης που θα τονώσουν και θα τονίσουν την ερωτική σας φλόγα. Καινούργια πρόσπα μπαίνουν στην ζωή σας και με τα ήδη υπάρχοντα κάνετε ενα ξεκαθαρισμα και μια επαναπροσέγγιση που στόχο έχει την καλύτερη λειτουργία της μεταξύ σας σχέσης, Διάστημα που όμως θα χρειαστεί να το αξιοποιήσετε και επαγγελματικά γιατί ακόμη έχετε την ελευθερία των κινήσεων και ο λόγος σας περνάει. Από τις 13 το κλίμα αλλάζει και μέχρι τις 22 το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο, η δουλειες σας πιέζουν και ο χρόνος είναι λίγος. Είστε ικανοποιημένοι από την ροή των πραγμάτων και βλέπετε αποτελέσματα, παρά την κούραση ή τον περιορισμένο χρόνο που έχετε στην διάθεσή σας για προσωπική ζωή. Σημαντικό διάστημα για εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα αλλά και για θέματα οικογενείας, σπιτιού, ακινήτων και οικονομικά. Από τις 23 και μετά αρχίζετε να χαλαρώνετε πάλι, όχι γιατί οι ρυθμοί της ζωής σας αλλάζουν αλλά γιατί νοιώθετε πώς έχετε πάλι την ελευθερία των κινήσεων και μπροστά σας οι επιλογές είναι ανοιχτές. Διάστημα που θα προβείτε σε αλλαγές και ανανέωση τόσο της επαγγελματικής σας ζωής όσο και της προσωπικής, ειδικότερα από 23 μέχρι και 27.  
Κόκκινες ημέρες: 2, 6, 11, 17, 20, 22, 29, 31
Πρασινες ημέρες: 1, 4, 21, 30
Ερωτικές ημέρες: 3, 5, 6, 9, 12, 14, 15, 18, 21, 23, 24, 30
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 2, 8, 10, 11, 17, 19, 20, 26, 28, 29
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 9
Ένας σημαντικός μήνας μιας και αυτός ο Δεκέμβρης σηματοδοτεί για εσάς ένα τέλος και μια αρχή στην ζωή σας και μια σημαντική εσωτερική αλλαγή. Βλέπετε τα πράγματα μέσα από άλλο πρίσμα πλέον και είστε έτοιμοι να κάνετε κινήσεις που στόχο έχουν τη δική σας ικανοποίηση αυτή την φορά και όχι τόσο την ικανοποιήση των άλλων. Συνήθως είστε οι άνθρωποι που γίνεστε χαλάκι να σας πατήσουν οι άλλοι και στο μέτωπό σας είναι γραμμένη η φράση ''χρησιμοποίησέ με''. Αυτή την φορά όμως κάνετε την αλλαγή και διεκδικείτε με αποφασιστικότητα και χωρίς φόβο και ενοχή την δική σας αυτοδιάθεση και τον δικό σας χρόνο. Θα προσέξετε την πρώτη του μήνα, μέρα με αρκετή ένταση για εσάς και ίσως σημαδιακή για τα κλεισίματα και τις οριστικοποιήσεις που θέλετε να κάνετε. Από τις 2 μέχρι και τις 11 του μήνα είναι διάστημα ερωτικό, διεκδικητικό, επικοινωνιακό και υπερβολικά δημιουργικό. Φροντίστε να μην αναλάβετε περισσότερα από ό,τι μπορείτε να καταφέρετε, η τάση της υπερβολής θα είναι ορατή εκείνο το διάστημα και αποφύγετε να συμφωνήσετε σε σχέδια για τα οποία δεν είστε σίγουροι οτι σας εξυπηρετούν και σας ταιριάζουν. Από 12 μέχρι και 21 του μήνα είναι ένα δεκαήμερο γεμάτο εργασία και χαρά, πίεση και χρονοδιαγράμματα και καλείστε να βάλετε σε σειρά και τάξη τις υποθέσεις σας. Αρχίζει εξάλλου η αντίστροφη μέτρηση για την νέα χρονιά και τις καινούργιες αρχές στην ζωή σας και θέλετε να προλάβετε όλα να είναι ετοιμα. Δώστε εμφαση αυτό το διάστημα σε πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς, σε εναν γονιό ή εναν σύζυγο, καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Από τις 22 μέχρι και να βγεί ο μήνας έχετε πολλές ευκαιρίες να ολοκληρώσετε και να  αφήσετε πίσω ό,τι δεν είναι πλέον χρήσιμο σε πρακτικό, υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Βιώνετε πολλές αλλαγές και αισθάνεστε ότι υπάρχει βοήθεια όταν την χρειάζεστε σε κάποια δύσκολη στιγμή σας. Ο Δεκέμβρης και η χρονιά, πριν σας εγκαταλείψουν, σας αφήνουν ένα πέπλο προστασίας και με την πίστη στον εαυτό σας θα μπορέσετε να κινήσετε ακόμη και βουνα.
Κόκκινες ημέρες: 1, 5, 10, 16, 19, 21, 28, 30-31
Πρασινες ημέρες: 3, 20, 29
Ερωτικές ημέρες: 2, 4, 5, 8, 11, 13, 14, 17, 20, 22, 23, 29
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 7, 9, 10, 16, 18, 19, 25, 27, 28
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: