astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούλιος 2020

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούλιος 2020
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο καινούργιος μήνας έχεις εσωτερικές πιέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στον στενό μας κύκλο και παίζουν κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στην ζωή μας, ενώ ταυτόχρονα η πίεση που αισθανόμαστε μπορεί να εκτονωθεί μέσα από συγκρούσεις και υποχωρήσεις που θα χρειαστεί να κάνουμε στον εργασιακό τομέα. Δεν είναι ο πιο κατάλληλος μήνας για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και καλό είναι να προσπαθήσουμε να κινηθούμε ψύχραιμα και με λογική, δημιουργώντας έτσι καλύτερες βάσεις για το μέλλον μας. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας θέλει να εκφραστείς προσωπικά και να κινηθείς γύρω από τις ιδέες σου και τα σχέδια αυτά που σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανός και σε εγρήγορση. Μίλησε με κάποιον στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη και σειρά τις επιθυμίες σου ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν.

Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας φέρνει δυσκολίες και κούραση και σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την εργασία σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τι πρέπει ακριβώς να κάνεις, πού να δράσεις και πού να περιμένεις ακόμη γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.. Η περίοδος απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες, επαγρύπνηση και σωστό σχεδιασμό, όχι όμως άγχος γιατί δεν χρειάζεται να γίνουν όλα τώρα, ένα βήμα κάθε φορά.

Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας σε ανανεώνει και σου δίνει ευκαιρίες να ξεκουράσεις μυαλό και σώμα, μέσα από συνθήκες που σε βοηθούν να αλλάξεις αυτά που σε ενοχλούν και να κάνεις καινούργιο και φρέσκα βήματα. Οι αλλαγές όμως μπορεί να μην είναι όλες θετικές και χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος και για τα πιθανά αρνητικά σενάρια. Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε από πριν τι πρόκειται να συμβεί.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας φέρνει αναστάτωση και αρκετές από τις συνήθειες σου και τα δεδομένα πρόκειται να αλλάξουν και θα χρειαστεί εσύ για άλλη μια φορά να προσπαθήσεις να βρεις τις καινούργιες ισορροπίες. Θέματα οικονομικά σε απασχολούν, όπως επίσης και θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου και κυρίως την ισορροπία που υπάρχει στον στενό σου φιλικό κύκλο και την οικογένειά σου. Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να βρεις τρόπους να κινηθείς πρακτικά και αποτελεσματικά, με όσον δυνατόν τις λιγότερες φθορές και απώλειες.

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας φέρνει αναστάτωση στα σχέδιά σου και περίεργα μηνύματα και πληροφορίες έρχονται για να σε κάνουν να αλλάξεις κατεύθυνση ή να αμφισβητήσεις αυτά που μέχρι τώρα ξέρεις και θεωρείς αληθινά. Καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα μάθεις ακόμη περισσότερα και θα εκπλαγείς από τα πόσα πρόκειται να αλλάξουν την επόμενη περίοδο. 

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας είναι σοβαρός και σημαντικός καθώς φέρνει εξελίξεις σε θέματα οικονομικά. Αυτή την περίοδο καλείσαι να αναβαθμίσεις με κάποιον τρόπο το στάτους σου και να ενισχύσεις την εικόνα που δίνεις προς τα έξω, μέσα από τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σου επαφές. Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις πού να επενδύσεις την ενέργειά σου και πού δεν αξίζει να χάσεις τον χρόνο σου.
 
Θεμέλιος λίθος 7

Ο μήνας σε θέλει να πρωταγωνιστείς στα πράγματα, αν και άτι μέσα σου αντιδρά και νοιώθεις πιθανώς ότι δεν είσαι έτοιμος να γίνεις το πρόσωπο της ημέρας. Αυτόν τον μήνα όμως είτε το θέλεις είτε όχι, επηρεάζεις με τις απόψεις και τις ιδέες σου το περιβάλλον σου και καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορείς να καταλάβεις πώς μπορείς να το κάνεις αυτό προς όφελός σου.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας θέλει δυναμικά ξεκινήματα και ξεκάθαρες αποφάσεις. Η ενέργεια που απαιτείται για να δράσεις και να υλοποιήσεις στόχους και σχέδια υπάρχει και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αν βέβαια έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και δεν κωλυσιεργείς. Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να πάρεις καίριες συμβουλές και να κινηθείς έτσι ώστε να έχεις την επιτυχία που θες.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με θέματα που σε βασανίζουν ψυχολογικά και τώρα χρειάζεται να τα αντιμετωπίσεις και να βρεις λύσεις, ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να υποφέρεις. Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να πάρεις τις κατάλληλες κατευθύνσεις σε θέματα αισθηματικά και για να μπορέσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου ψύχραιμα και με λογική.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: