astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2020

Αριθμολογικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2020
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο προτελευταίος μήνας της χρονιάς μας καλεί να έρθουμε σε επαφή με την πραγματικότητα και να δουλέψουμε θέματα ιδεαλισμού και ανεξαρτησίας. Οι καταστάσεις και το πώς εξελίσσονται κατά την διάρκεια του Νοέμβρη μας κάνουν να συνειδητοποιούμε ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε μόνοι και ότι η δύναμή μας βρίσκεται στην ένωση και στην ομάδα. Είναι μια περίοδος που καλό είναι να δημιουργήσουμε γέφυρες που ενώνουν τόσο στα αισθηματικά μας όσο και σε επαγγελματικά θέματα λοιπόν, να μοιραστούμε το όραμά μας και να ενώσουμε το παρελθόν με το παρόν για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Η περίοδος που αρχίζει σε βάζει σε μια περίεργη διαδικασία εξακρίβωσης του τι είναι αληθινό και τι όχι.. Αρχίζεις και βάζεις ερωτηματικά σε αυτό που ακούς και βλέπεις και ψάχνεις τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων, ειδικά αυτών με τους οποίους συνδέεσαι άμεσα και προσωπικά. Όλα τα ερωτηματικά σου όμως θα απαντηθούν καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάθε αμφιβολία σου θα λυθεί άμεσα.

Θεμέλιος λίθος 2
Οι δυνατότητες του μήνα είναι πολλές και είναι στο χέρι σου να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο αυτό που υπάρχει ώστε να έχεις και όφελος υλικό, αλλά και να σχεδιάσεις καλύτερα το μέλλον σου. Ευνοούνται περισσότερο πρακτικά και οικονομικά θέματα, ενώ τα αισθηματικά μπαίνουν για λίγο στην άκρη. Μάθε περισσότερα και μην αφήσεις τις ευκαιρίες να φύγουν καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 3
Μήνας που θέλεις να βάλεις σε τάξη ό,τι σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά και να απελευθερωθείς από καταστάσεις που απλά σου τρώνε χρόνο. Είναι μια καλή περίοδος για να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή μέσα από καινούργιες γνωριμίες ή να λύσεις τα θέματα που απασχολούν την σχέση σου. Μάθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 4

Σε δυναμικά ξεκινήματα και σε δράση με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα σε προτρέπει αυτός ο μήνας! Αφήνεις πίσω σου τα προβλήματα που δεν έχουν λύση και βάζεις πλώρη για καινούργια κεφάλαια στην ζωή σου, κάτι που βέβαια μπορεί να φέρει αναστάτωση στις σχέσεις που έχεις με τους άλλους και στις σε κάποιο βαθμό άρρωστες ισορροπίες που διατηρούσες. Μάθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να βρεις τον τρόπο να προφυλαχτείς από καινούργια λάθη και από παλιούς εχθρούς.

Θεμέλιος λίθος 5

Οι σχέσεις και η ισορροπία που χρειάζονται για να μπορούν να λειτουργούν θετικά και δημιουργικά είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει κατά την διάρκεια αυτού του μήνα και θα χρειαστεί ίσως να βάλεις σε κάποια σημεία λίγο νερό στο κρασί σου έτσι ώστε αυτό που έχεις και είναι καλό να συνεχίσει να υπάρχει και να γίνει καλύτερο. Μάθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, όχι μόνο για την αισθηματική σου ζωή, αλλά και για τα οικονομικά σου που αυτόν τον μήνα σε απασχολούν αρκετά..

Θεμέλιος λίθος 6

Πολλές οι απαιτήσεις των άλλων αυτόν τον μήνα και βρίσκεσαι σε μια περίοδο που υπάρχουν ατελείωτες συζητήσεις, επαφές και συνεννοήσεις με τους γύρω σου, κάτι που κάποιες στιγμές σε κουράζει και σου διασπά την προσοχή. Είναι μια καλή περίοδος για να δουλέψεις επικοινωνιακά πάνω σε θέματα σχέσεων και καλό είναι να μάθεις περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις και περάσεις διαφορετικά μηνύματα από αυτά που πρέπει.

Θεμέλιος λίθος 7

Μήνας δύσκολος με αρκετές απαιτήσεις, κυρίως σε πρακτικά θέματα. Οι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις στην δουλειά σου σε εξαντλούν και οι ευθύνες στο σπίτι αυξάνονται με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι χρόνο για να διεκπεραιώσεις αυτά που πρέπει, πράγμα που επιβαρύνει ακόμη και την υγεία σου. Φρόντισε τον εαυτό σου καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 8

Ο μήνας φέρνει αλλαγές και υπάρχει η δυνατότητα να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό διάστημα που πέρασε. Αυτή την περίοδο προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα και μπορείς να μάθεις περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. Στα προσωπικά σου θέματα αλλάζεις τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και αυτό φέρνει ανανέωση και μέσα στην σχέση.

Θεμέλιος λίθος 9
Αρκετές είναι οι υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί και τώρα καλείσαι να διεκπεραιώσεις ό,τι έχει μείνει πίσω ή ακόμη και να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες μέσα από την δουλειά σου ή την σχέση σου. Μάθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα σε ισορροπία, χωρίς να χάσεις τον εαυτό σου.


AstraCard   
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.    
   

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: