astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούνιος 2020

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούνιος 2020
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο Ιούνιος μας καλεί να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας, να χρησιμοποιήσουμε τα ταλέντα μας και να ενεργοποιήσουμε το κρυμμένο μας δυναμικό. Είναι ένα μήνας καινούργιων ξεκινημάτων και έχει ισχυρή ενέργεια που μπορεί να μας σπρώξει στο να κάνουμε καινούργια πράγματα και να διεκδικήσουμε αποφασιστικά τις επιθυμίες, τους στόχους και τα όνειρά μας. Βασιζόμαστε στον εαυτό μας και όχι στους άλλους.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ένας μήνας με περίεργες προδιαγραφές, καθώς από την μία τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωράνε και τώρα μπορείς να βρεις και ανθρώπους στο πλευρό σου ως βοηθούς σύμμαχους ή συνεργάτες που θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σου, από την άλλη όμως η προσωπική σου ζωή (ψυχολογική κατάσταση και προσωπικές σχέσεις) περνάει από πολλές διακυμάνσεις και τίποτα δεν είναι σταθερό.. Τις αμφιβολίες σου και τα ερωτηματικά σου θα τα απαντήσει κάποιος στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

Θεμέλιος λίθος 2
Προετοιμαζόσουν και σκεφτόσουν αρκετά ήδη από τον προηγούμενο μήνα και πήρες ήδη τις συμβουλές και τις κατευθύνσεις κάποιου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και αυτόν τον μήνα έχει έρθει η στιγμή για να θέσεις σε εφαρμογή τις αποφάσεις σου. Βλέπεις πιο καθαρά, η ψυχολογική σου κατάσταση έχει αρχίσει πλέον να ισορροπεί και τώρα μπορείς να μιλήσεις πιο συγκροτημένα, με επιχειρήματα και άρα πιο αποτελεσματικά. Αν ακόμη αισθάνεσαι ότι κάτι χρειάζεται να ξεκαθαρίσει μέσα σου, μπορείς πάντα να συμβουλευτείς κάποιον που ξέρει, όσες φορές χρειάζεσαι καλώντας στα παραπάνω νούμερα. 

Θεμέλιος λίθος 3
Ένας απαιτητικός και κάπως δύσκολος μήνας αρχίζει, καθώς τώρα καλείσαι να εφαρμόσεις πρακτικά και με κάθε λεπτομέρεια τις αποφάσεις που έχεις πάρει και όλοι ξέρουμε πόσο μπορεί να απέχει η θεωρία από την πράξη μερικές φορές. Ένας γνώστης στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει και να σου δώσει ημερομηνίες και κατευθύνσεις που σε ευνοούν ή να σου υποδείξει τις μέρες ου μήνα που δεν ευνοείσαι και χρειάζονται προσοχή. Αυτόν τον μήνα απόφυγε τις συγκρούσεις και τις πολύ μεγάλες αλλαγές.

Θεμέλιος λίθος 4
Ένας μήνας που φέρνει αλλαγές και το κλίμα γύρω σου ανανεώνεται σε όλους τους τομείς. Χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς ο μήνας έχει την ενέργεια της ανατροπής σε αυτόν τον τομέα και καλό είναι να συμβουλευτείς κάποιον στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, ώστε να κάνεις τις κινήσεις σου την καλύτερη στιγμή και με τον καλύτερο τρόπο. Στα αισθηματικά σου ή προσωπική σου ζωή σου τρώει χρόνο και δημιουργούνται τριβές που φέρνουν προβλήματα που αντικατοπτρίζονται και στα επαγγελματικά σου.

Θεμέλιος λίθος 5
Αυτόν τον μήνα καλείσαι να βρεις την ισορροπία που σου λείπει και να εναρμονίσεις όλες τις πτυχές της ζωής σου και να μην αφήνεις πλέον τα επαγγελματικά σου να λειτουργούν εις βάρος της προσωπικής σου ζωής ή το αντίθετο. Ένας ειδικός στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και να σου υποδείξει τον τρόπο που μπορείς να χειριστείς τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Ο μήνας είναι ευνοϊκός για τις σχέσεις κάθε είδους και καλό είναι να μην χάσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας φέρνει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς τώρα πλέον δεν ανέχεσαι να σε υποτιμούν ή να σε χρησιμοποιούν και θέλεις να ανταμείψεις μόνο τις σωστές συμπεριφορές που αναγνωρίζουν την αξία σου και την προσφορά σου. Μίλησε με έναν ειδικό στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να κινηθείς με τον καλύτερο τρόπο και με ισορροπία χωρίς να τινάξεις τα πάντα στον αέρα. Στα οικονομικά σου ο μήνας απαιτεί προσοχή και μετριοπάθεια.

Θεμέλιος λίθος 7
Ικανός μήνας να σε βάλει σε τροχιά απογείωσης και να σου δώσει την ευκαιρία να πετύχεις επιτέλους αυτό που έψαχνες. Οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει μέχρι τώρα φέρνουν αποτέλεσμα και το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην κινηθείς άκρως εγωιστικά λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο το δικό σου καλό και την επιτυχία, αλλά το καλό και την επιτυχία και των άλλων. Κατά την διάρκεια του μήνα θα νιώσεις ότι κάτι σου κρύβουν οι άλλοι και πως υπάρχει γενικότερα μια κρυφή ατζέντα. Κάλεσε κάποιον ειδικό στο 14780 ή στο 900 90980,  αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να σου λύσει κάθε σου απορία. 

Θεμέλιος λίθος 8
Αυτόν τον μήνα ξεκινάνε καινούργια πράγματα στην ζωή σου και η τάση είναι να μπορέσεις να έχεις επιτυχία και να νιώσεις την ικανοποίηση, αρκεί να αφήσεις όμως πίσω σου παλιές συμπεριφορές και περιοριστικές απόψεις ή αντιλήψεις. Άφησε τους άλλους να είναι ο εαυτός τους και να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις και συγκεντρώσου σε σένα και σε αυτό που εσύ θέλεις να πετύχεις μέσα σε αυτόν τον μήνα. Κάλεσε κάποιον που έχει την γνώση και μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός από εσένα στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρον τις ευκαιρίες που σου δίνει ο μήνας.

Θεμέλιος λίθος 9
Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και αυτόν τον μήνα ανοίγεις τα φτερά σου στο μέλλον, όσο και αν  αυτό μπορεί να σου φαίνεται εγωιστικό ή επικίνδυνο σε κάποιες περιπτώσεις. Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις και να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και ευνοεί καινούργια ξεκινήματα τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Κάλεσε κάποιον που γνωρίζει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να πάρεις τις κατάλληλες ημερομηνίες που σε ευνοούν και να για να καταλάβεις καλύτερα τι πρέπει να κρατήσεις και τι να αφήσεις πίσω σου αυτόν τον μήνα, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: