astropedia.gr

Ο Οκτώβριος αριθμολογικά

Ο Οκτώβριος αριθμολογικά
Οι αριθμολογικές δονήσεις του Οκτωβρίου μέσα από την ημερομηνία της γέννησής σας και τον Athan.

Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που αριθμολογικά σφραγίζεται φέτος από τον αριθμό 8. Πρόκειται για έναν μήνα που δίνει την επίσημη έναρξη σε μια σειρά από γεγονότα και καταστάσεις που θα έχουν σημαντικό και σοβαρό αντίκτυπο στη ζωή μας. Συγκεκριμένα, η ενέργεια του μήνα επηρεάζει αισθητά καταρχάς θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μας και τον τρόπο που πλέον διαχειριζόμαστε την καθημερινότητα και την πραγματικότητά μας. Οι σχέσεις μας γίνονται πιο χειροπιαστές και καλούμαστε μέσα από αυτές να αντιμετωπίσουμε, να αποδεχτούμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Τα συναισθήματα βαθαίνουν αλλά ταυτόχρονα χάνουν οτιδήποτε είναι περιττό και μη λειτουργικό. Ίσως αυτόν τον μήνα, ο ρομαντισμός να φύγει όχι για να πάψει να υπάρχει, αλλά για να γίνουν οι σχέσεις πιο στέρεες και πιο βιώσιμες. 

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Οκτωβρίου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας. 
 
Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε. 

Θεμέλιος Λίθος 1
Για εσάς ο Οκτώβριος είναι προσωπικός μήνας με αριθμό 9. Τον προηγούμενο μήνα μπήκαν σε τάξη κάποια από τα πράγματα που είχατε στο μυαλό σας και έχετε ήδη αρχίσει να προγραμματίζετε τα οικονομικά σας θέματα, δημιουργώντας κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη ένα κλίμα ασφάλειας. Ψυχολογικά, αρχίζει για εσάς μια περίοδος που σας κάνει να αναγνωρίζετε ότι τα πράγματα αλλάζουν και πως πρέπει να εναρμονιστείτε με τις αλλαγές που φέρνει ο καιρός. Έχετε το δύναμη να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να φυτέψετε ένα καινούργιο σπόρο για το μέλλον κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Χρησιμοποιείστε τον χρόνο για να ανανεωθείτε οι ίδιοι και να ανανεώσετε τις σχέσεις. Στα αισθηματικά οι σταθερές σχέσεις αλλάζουν μορφή καθώς αποβάλλονται περιττά πράγματα και για όσους δεν έχετε σχέση είναι περίοδος που ναι μεν υπόσχεται καινούργιες γνωριμίες αν είστε ανοιχτοί, αν και η τάση περιστρέφεται κυρίως γύρω από το παρελθόν και τις μνήμες μιας παλιάς σχέσης. Δεν αποκλείονται επανασυνδέσεις αυτον τον μήνα, αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτή την φορά.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 2
Για εσάς ο Οκτώβριος είναι προσωπικός μήνας με αριθμό 1 από 10. Μετά τις δυσκολίες που είχατε τον προηγούμενο μήνα τώρα μπορείτε να αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε την θέση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Προσοχή βέβαια θα χρειαστεί να δείξετε στον τρόπο που το κάνετε, όχι για να μην φανείτε αγενείς αλλά για να μην ξεπεράσετε τα όρια ηθικής και ευγένειας που εσείς οι ίδιοι έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Ψυχολογικά, αισθάνεστε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που έχει για εσάς ο μήνας αν και ακόμη δεν ειναι ξεκαθαρα υλοποιημένο στο μυαλό σας πώς ακριβώς θα το κάνετε αυτό. Στα αισθηματικά θέματα, είναι περίοδος νεων αρχών και καλό είναι να κανετε εσείς τις πρώτες κινήσεις για να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα στην σχέση που ήδη έχετε ή να κάνετε την πρώτη κίνηση οι αδέσμευτοι προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
  
Θεμέλιος Λίθος 3
Για εσάς ο Οκτώβριος είναι προσωπικός μήνας με αριθμό 2. Η περίοδος ευνοεί συνεργασίες και σχέσεις. Τα πράγματα αρχίζουν και αποκτούν μια λίγο πιο σοβαρή αίσθηση και είτε προκειται για μια συνεργασία που έχει ξεκινήσει πρόσφατα είτε για μια σχέση, θα αρχίσετε να βλέπετε ότι χρειάζεται να ασχοληθείτε σοβαρά και ότι δεν πρόκειται για κάτι που είναι εφήμερο ή που μπορεί να λειτουργήσει με τον αυτόματο πιλότο. Πρέπει να ασχοληθείτε προσωπικά και να αφιερώσετε χρόνο αλλά και προσωπική ενέργεια. Ψυχολογικά διανύετε περίοδο σκέψης και εσωτερικευμένων ή απωθημένων συναισθηματων που προσπαθούν να εξωτερικευτούν και αυτό να σας δημιουργήσει ίσως κάποιες εντάσεις. Χρειάζεται σωστή διαχείριση του ψυχολογικού σας φόρτου αυτη η περίοδος. Στα αισθηματικά αποφύγετε να χωρίσετε αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι, η περίοδος είναι φορτισμένη συναισθηματικά και δεν σκέφτεστε απαραίτητα ψυχραιμα. Από τη θετική πλευρά ο μήνας θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα θετικά στοιχεία μιας σχέσης και να εκφραστείτε περισσότερο. Οι αδέσμευτοι θα νοιωσετε έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα, ανταλλαγή συναισθημάτων και η μοναξιά σας μπορεί και να σας σπρώξει προς κάποιο πρόσωπο. Φροντίστε να γνωρίσετε πρώτα καλύτερα αυτόν ή αυτήν για να μην επενδύσετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που στο τέλος θα φανεί οτι δεν έχει προοπτικές.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 4
Για εσάς ο Οκτώβριος είναι προσωπικός μήνας με αριθμό 3 από 12. Μια πιο ευχάριστη και δημιουργική περίοδος αρχίζει για εσάς σε πολλά επίπεδα, αρκεί βέβαια να μπορέσετε να το αντιληφθείτε. Ο περίγυρός σας γίνεται πιο φιλικός προς το άτομό σας και δίνονται πολλές ευκαιρίες για δικτύωση, τόσο κοινωνική όσο και επαγγελματική. Ψυχολογικά αισθανεστε καλύτερα από τον προηγούμενο μήνα που για κάποιους ήταν αρκετά δύσκολος και αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Στα αισθηματικά θέματα, ο μήνας σάς δίνει αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και είτε αδέσμευτοι είτε σε σχέση μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα, την επικοινωνία σάρκας και ψυχής και ίσως κάποιοι από εσάς να βάλετε μπρος για ένα παιδί.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 5
Για εσάς ο Οκτώβριος είναι προσωπικός μήνας με αριθμό 4. Αρχίζει μια περίοδος για εσάς που θα σας δυσκολέψει και ίσως χρειαστεί να περιορίσετε λίγο την ελευθερία σας και τις πρωτοβουλίες σας. Είναι μηνας εργασίας και χαράς και μπορείτε να βάλετε στέρεες και ανθεκτικές βάσεις για το μέλλον σας. Ψυχολογικά μπορεί να αισθανθείτε περιορισμένοι και να μη νοιώθετε ότι έχετε την ελευθερία να πάρετε εσείς τις αποφάσεις και να ασκήσετε την ελεύθερη βούλησή σας. Είναι καλή περίοδος όμως για να δείτε τις λεπτομέρειες σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί και να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτό. Όσο κουραστικό και να είναι αυτό για την ελεύθερη σας φύση θα δείτε αποτελεσματα που θα σας χαροποιήσουν στο τέλος του μήνα. Στα αισθηματικά οι ανάγκες περιορίζονται, φροντίστε να μην παραμελήσετε πλήρως το ταίρι σας αν έχετε και οι ελεύθεροι περιμένετε εξελίξεις από το τέλος του μήνα και μετά, μιας και αυτός ο μήνας δεν είναι ο πιο ρομαντικός της ζωής σας. Οι σταθερές σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα με αφορμές καθημερινά πράγματα, τα οικονομικά ή τη στενοκεφαλιά του συντρόφου.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 6
Για εσάς ο Οκτώβριος είναι προσωπικός μήνας με αριθμό 5. Αλλαγές υπόσχεται ο καινούργιος μήνας σε πολλά επίπεδα. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν τυχερό μήνα και ακόμη και τις εξελιξεις που σε πρώτη ανάγνωση δεν είναι θετικές μπορείτε κατά την πορεία των ημερών να τις εκμεταλλευτείτε και να τις μετατρέψετε σε κάτι θετικό. Ψυχολογικά έχετε την ανάγκη να αλλάξετε τις καταστάσεις και να δώσετε ένα καινούργιο αέρα στη ζωή σας. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε προσωπικά και να ανανεώσετε το περιβάλλον σας. Εργασιακές εξελίξεις θα σας κάνουν να δείτε πιο θετικά τα πράγματα και στα αισθηματικά σας να περιμένετε αλλαγές που θα σας κάνουν πιο ερωτικούς και πιο ελεύθερους. Γενικότερα είναι μήνας απελευθέρωσης και ανανέωσης για εσάς, σαν να μπαίνει η άνοιξη.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 7
Για εσάς ο Οκτώβριος είναι προσωπικός μήνας με αριθμό 6. Μήνας που θα σας απασχολήσουν αρκετές ευθύνες που σχετίζονται με την οικογένειά σας αλλά και με τα οικονομικά σας. Για εσάς ίσως αυτός ο μήνας να έχει ψυχολογικά την αίσθηση του τέλους εποχής και του κλείσιμου ενός κύκλου, τακτοποιώντας αυτά που πρέπει να τακτοποιήσετε. Κατι από τη μελαγχολία του Φθινοπώρου σας επηρεάζει, αλλά όχι τόσο ώστε να σας ρίξει ψυχολογικά. Στα αισθηματικά σας θέματα, επικρατεί αγάπη και κατανόηση με τον σύντροφο. Αν υπάρχουν θέματα μεταξύ σας που δημιουργούν προβληματα φροντίστε να τα τακτοποιήσετε με λογική και ψυχραιμη συζήτηση, γιατι αν κινηθείτε φορτισμένοι συναισθηματικά μπορεί και να υπάρξουν συγκρούσεις που οδηγούν σε πάγωμα ή ακόμη και σε χωρισμό. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γνωρίσετε πρόσωπο μέσα από τον φιλικο σας κύκλο ή μέσα από την εργασία σας.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 8
Για εσάς ο Οκτώβριος είναι προσωπικός μήνας με αριθμό 7.  Έχετε βάλει σε ιεραρχία τις ανάγκες σας και αυτόν τον μήνα τρέχετε και δε φτάνετε για να εκτελέσετε όλα τα πράγματα που είναι στην λίστα σας. Ευνοϊκός μήνας για υποθέσεις που σχετίζονται με το να δώσετε δημιουργική ώθηση σε οτιδήποτε. Ψυχολογικά μπορεί να νοιώσετε κάπως περιορισμένοι από τις ανάγκες ή το σκεπτικό των κοντινών σας ατόμων ή από τις συνθήκες εργασίας σας. Ουσιαστικά η ενέργεια αυτού του μήνα σας καλεί να αφήσετε για λίγο τον έλεγχο σε κάποιον άλλον ή σε κάτι άλλο και αυτό κατα βάθος σας αγχώνει. Στα αισθηματικά σας θέματα είναι στο χέρι σας προς τα πού θα κινηθεί η σχέση σας. Αναγνωρίστε την αλλαγή του συντρόφου και αποδεχτείτε την καινούργια φάση στην οποία περνάει η σχέση σας. Οι ελεύθεροι έχετε επιστροφή από παρελθόν αλλά και γνωριμίες που μπορρεί να είναι αρκετά περίεργες και έντονες εγκεφαλικά. Φροντίστε να μάθετε τα πάντα γιατί τα καινούργια πρόσωπα που γνωρίζετε αυτόν τον μήνα κρύβουν πολλά μυστικά. 
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 9
Για εσάς ο Οκτώβριος είναι προσωπικός μήνας με αριθμό 8. Είναι καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα και γενικότερα για να αποκτήσετε σε κάποιο μεγάλο βαθμό τον έλεγχο της ζωής σας. Καποιές ανισορροπίες στην οικογενειακή σας ζωή ενδέχεται να προκύψουν κατα τη διάρκεια του μήνα οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και θα χρειαστεί να δώσετε εσείς ή τις λύσεις ή τις κατευθύνσεις και το γενικό πρόσταγμα. Ψυχολογικά είναι μήνας που έχετε ενέργεια που σε κάποια σημεία σάς μπλοκάρει γιατί δεν ξέρετε ακόμη πώς να την χρησιμοποιήσετε ενεργητικά και αποφασιστικά. Στα αισθηματικά σας ζητήματα, ο μήνας υποσχεται ικανοποίηση των πρακτικών αναγκών σας μέσα στη σχέση και μια καλή και εφ'όλης της ύλης συνεννόησης με το ταίρι σας και οι αδέσμευτοι αναζητήστε ταίρι όχι σε μπαρ και καφετέριες αλλά σε χώρους εργασίας ή παροχής υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: