astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Μάρτιος 2020

Αριθμολογικές προβλέψεις - Μάρτιος 2020
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Αυτός ο Μάρτης είναι ένας  μήνας δημιουργικός που εξελίσσει τις μέχρι τώρα προσπάθειές μας, δίνοντάς μας ταυτόχρονα μια πνευματική και ουσιαστική οπτική των πράξεων μας και των σχεδίων που έχουμε. Αυτή την περίοδο ενισχύεται η συνεργασία και το κοινό όραμα που μπορεί να υπάρχει σε μια σχέση ή σε ένα επαγγελματικό σχέδιο, ενώ οι τάσεις για απομόνωση και μοναξιά που μπορεί να υπάρχουν δεν θα ευνοήσουν τις εξελίξεις, αντιθέτως θα μας πάνε ακόμη πιο πίσω.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον.
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. Θεμέλιος λίθος 1

Μήνας που σε βάζει σε διαδικασία να επικεντρωθείς ακόμη περισσότερο στους στόχους σου και να οργανώσεις ακόμη καλύτερα τις κινήσεις σου. Είναι περίοδος που ευνοείται να κάνεις μια ενδελεχή έρευνα στα θέματα που θέλεις να επιδιώξεις, να προωθήσεις και να πετύχεις και τώρα θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις και να έχεις μια σαφέστερη εικόνα των οικονομικών σου, αλλά και γενικότερα του τι μπορείς να πετύχεις πρακτικά στο μέλλον.

Θεμέλιος λίθος 2

Ψυχολογικά δεν είναι ένα από τους καλύτερους μήνες για σένα, καθώς σκέφτεσαι πολλά και διάφορα και συνειδητοποιείς ότι πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου για να έχεις αποτελέσματα, αλλά και λιγότερο άγχος στην καθημερινότητά σου. Αυτή την περίοδο μπορείς όμως να έχεις την βοήθεια που χρειάζεσαι από τους άλλους, οι οποίοι θα είναι καλοί μαζί σου και θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου ή σε προσωπικό επίπεδο θα σε καταλάβουν  και θα σου συμπαρασταθούν.

Θεμέλιος λίθος 3
Θετικός μήνας επιτυχίας και δράσης, κατά τον οποίο μπορείς να δεις σχέδια και όνειρα να πραγματοποιούνται άμεσα και γρήγορα, χωρίς πολλά εμπόδια ή καθυστερήσεις. Χρησιμοποίησε τον χρόνο σου σοφά όμως και εστίασε κατευθείαν στον στόχο, χωρίς να κάνεις γύρω-γύρω διαδρομές που δεν χρειάζονται. 

Θεμέλιος λίθος 4

Σημαντικός μήνας κατά τον οποίο χρειάζεται να περιορίσεις μέσα σου και κυρίως γύρω σου οτιδήποτε σε κάνει να έχεις αμφιβολίες ή σου ρουφάει την ενέργεια και σε βάζει σε άσχημες σκέψεις. Ο μήνας είναι θετικός όσον αφορά επιτυχία τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και σε επαγγελματικά, αλλά χρειάζεται υπομονή και κυρίως πίστη στον εαυτό σου.

Θεμέλιος λίθος 5
Δημιουργική περίοδος κατά την οποία μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αυτό που έχει να σου προσφέρει η ζωή και οι εκπλήξεις της καθημερινότητας. Παράλληλα είναι μια περίοδος προσωπικής δημιουργίας και επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς βλέπεις τα εμπόδια που υπήρχαν να υποχωρούν και τις εξελίξεις στην ζωή σου να κυλάνε πιο θετικά και ανενόχλητα.

Θεμέλιος λίθος 6
Προκλητικός μήνας κατά τον οποίο χρειάζεται η υπομονή σου και η αντοχή σου. Οι ρυθμοί μπορεί να φανούν πιο απαιτητικοί από το συνηθισμένο και να παρατηρήσεις ότι ενώ προσπαθείς, δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις ή τα αποτελέσματα έρχονται με καθυστέρηση.. Είναι μια περίοδος που θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις καταστάσεις όμως και η κούραση σου, αξίζει!

Θεμέλιος λίθος 7

Κατάλληλος μήνας για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητα και τις ρουτίνες σου σε αυτόν τον τομέα, αλλά και να εξετάσεις καινούργιες προοπτικές και αλλαγές που θα ανανεώσουν και θα κάνουν πιο παραγωγική την επαγγελματική σου ζωή. Η περίοδος φέρνει αλλαγές ούτως ή άλλως, μπορείς να τις κάνεις να δουλέψουν για σένα.

Θεμέλιος λίθος 8
Οικονομικά ζητήματα φέρνει στο προσκήνιο ο μήνας και έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς με μια καινούργια ιδέα που μπορεί να σου αποφέρει έσοδα ή να αποτελέσει μια καλή επένδυση για το μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες καταλαβαίνοντας τον σύντροφό σου περισσότερο…

Θεμέλιος λίθος 9
Μήνας κατά τον οποίο η ψυχολογία δεν σε βοηθά να συγκεντρωθείς στους στόχους σου και οι σκέψεις σου μπορεί να γυρίζουν γύρω από αρνητικά σενάρια και προβολές. Φρόντισε να αποφύγεις τις απώλειες που προέρχονται από την δική σου λανθασμένη και μη θετική χρήση της ενέργειάς σου και μην απομονώνεσαι πολύ από το περιβάλλον σου. Η περίοδος ευνοεί έρευνα και αναζήτηση πληροφοριών που είναι χρήσιμες στο επάγγελμά σου ή σε κάποιο σχέδιο σου.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: