astropedia.gr

Αριθμολογία Νοεμβρίου

Αριθμολογία Νοεμβρίου
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο Νοέμβριος φέρνει την ενέργεια της τάξης και της δομής. Είναι ένας μήνας με μυστήριο, κρύβει περισσότερα πίσω από αυτά που δείχνει. Αυτόν τον μήνα υπάρχει η δυνατότητα να τακτοποιήσουμε τα θέματα που τρέχουν στην ζωή μας με τέτοιο τρόπο όμως που είναι σύμφωνος με τις επιταγές της πραγματικότητας. Χρειάζεται να αποφύγουμε την παγίδα του υπέρμετρου εγωισμού και της άκαμπτης στάσης και θα βοηθήσει περισσότερο ο καλόβουλος διάλογος και η ήρεμη και αληθινή συζήτηση. Η περίοδος ευνοεί τις επικοινωνίες κάθε είδους και η αλήθεια απελευθερώνει και βάζει πράγματα και πρόσωπα στην θέση που τους αρμόζει.
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 1, 2, 4, 7, 10, 11, 13, 14, 16, 19, 21, 22 και 28.

Αισθηματικά
Οι αισθηματικές υποθέσεις αυτόν τον μήνα έχουν την τάση να οδηγηθούν σε ολοκλήρωση και ξεκαθάρισμα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και όποιος δεν ήταν σωστός, τώρα είναι η στιγμή που θα το πληρώσει με κάποιον τρόπο. Το σύμπαν θέλει να φέρει ισορροπία μέσα από την θεϊκή τάξη και αρμονία, κάτι που μπορεί και να πονέσει μερικούς ανθρώπους. Οι ίδιοι, ίσως επειδή έχουμε κουραστεί από καταστάσεις που δεν προχωράνε, καταλαβαίνουμε ότι δεν πάει άλλο και προχωράμε μπροστά. Στην αιώνια πάλη του συναισθήματος με την λογική όμως, το συναίσθημα είναι σχεδόν πάντα λίγο πιο ισχυρό. Υπάρχει σίγουρα για κάποιους λοιπόν αυτόν τον μήνα η τάση να ξανακάνουν την ίδια κουβέντα με άλλες λέξεις τώρα, μήπως και το αποτέλεσμα βγει διαφορετικό… Οι σχέσεις που έχουν σταθερότητα και έχουν ξεπεράσει τα θέματά τους μπορούν αυτόν τον μήνα να δουν πάθος και αγάπη και να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς το μέλλον.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27 και 30. Έλεγξε αν ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω.  

Επαγγελματικά
Ζωηρός μήνας που κάτι αρχίζει να λειτουργεί επιτέλους και να ξεμπλοκάρει. Μετά από ατέρμονες αναμονές και σκέψεις, η περίοδος τώρα φέρνει κίνηση, επικοινωνίες που οδηγούν κάπου και δεν παραμένουν στον αέρα, κλείνουν συμφωνίες, το σκηνικό στην εργασία μας ανανεώνεται και προοιωνίζεται ένα καλό μέλλον. Μήνας που μπαίνει τάξη, ξεκαθαρίζουν εκκρεμότητες που μας άγχωναν ή που μας κρατούσαν πίσω από το να ξεδιπλώσουμε πλήρως το δυναμικό μας και μια περίοδος που έχει πολλές ευκαιρίες, αρκεί να τις εκμεταλλευτούμε καταλλήλως, έξυπνα και κυρίως αποφασιστικά. Δεν είναι ο μήνας για σκέψεις, πισωγυρίσματα και αμφιβολίες, αλλά για δράση και πρακτική εφαρμογή. Στρωνόμαστε στην δουλειά λοιπόν!
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28 και 29. Έλεγξε αν ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω.  

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Τα πράγματα σοβαρεύουν και αυτόν τον μήνα προσπαθείς και πετυχαίνεις κάτι σημαντικό. Κυρίως στον τομέα της εργασίας η ενέργεια του μήνα σε βοηθά να αποκτήσεις την ασφάλεια και την σταθερότητα που χρειάζεσαι, αλλά και να δείξεις το ποιος είσαι και τι αξίζεις. Αυτό δεν γίνεται φυσικά χωρίς κόπο και ιδρώτα, ο μήνας είναι περιοριστικός για τον ελεύθερο σου χρόνο και κουραστικός για το σώμα και το πνεύμα σου. Όμως τα αγαθά κόποις κτώνται και αυτό θα αποδειχτεί ακριβώς αυτή την περίοδο. Υπομονή, αντοχή, επιμονή και εισπνοή-εκπνοή.
Ευνοϊκές ημέρες: από 10 έως 18
Δύσκολες ημέρες: 1, 3, 6, 9, 20, 27
Επαγγελματικά: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27, 28
Αισθηματικά: 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26, 29


Θεμέλιος λίθος 2
Περίοδος αλλαγών και καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και το μυαλό σου να μην θολώσει από ψυχολογικά άγχη ή από αμφιβολίες συναισθηματικού τύπου. Είναι μήνας που δεν έχει σταθερότητα και πολλά από αυτά που θεωρούσες γνώριμα ή ακόμη και προβλέψιμα, αλλάζουν χρώμα, άρωμα και γεύση. Όλο αυτο που συμβαίνει κρύβει μια μεγάλη ευκαιρία για σένα, να μπορέσεις επιτέλους να δεις αλλιώς κάποια πρόσωπα και να κάνεις επαφή πολύ πιο απλά, πιο αληθινά και πιο απελευθερωτικά. Απόλαυσε και γίνε απόλαυση!
Ευνοϊκές ημέρες: από 9 έως 17
Δύσκολες ημέρες: 2, 5, 8, 19, 26
Επαγγελματικά: 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26, 27
Αισθηματικά: 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25, 28


Θεμέλιος λίθος 3
οι υποχρεώσεις που σε κυνηγάνε δεν πρόκειται να εξαφανιστούν αυτόν τον μήνα. Απλά παίρνουν μια ανάσα κατά το πρώτο δεκαήμερο και κάνουν πάλι την εμφάνισή τους στην ζωή σου. Χρησιμοποίησε τις αρχές του μήνα για να γεμίσεις μπαταρίες και να κάνεις κάτι που θες, έτσι όπως το θες και μετά στρώσου σε εργασία και χαρά. Σπίτι και οικογένεια, αλλά και οι ευθύνες που προκύπτουν από την εργασία σου σε σπρώχνουν αυτόν τον μήνα να διεκπεραιώσεις και να επιτυχείς πολύ περισσότερα από ό,τι συνήθως. Μέσα σε όλα, ο έρωτας σου χτυπά ή σου ξαναχτυπά την πόρτα.
Ευνοϊκές ημέρες: από 8 έως 16
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 7, 18, 25, 29
Επαγγελματικά: 4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25, 26
Αισθηματικά: 5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24, 27


Θεμέλιος λίθος 4
Οι απαιτήσεις των άλλων είναι κουραστικές, ειδικά όταν είναι παράλογες ή υπερβολικές και σαν χαρακτήρας μπορείς να βάζεις τα όρια και να λες όχι, όταν χρειάζεται. Αυτόν τον μήνα δεν θα είναι καθόλου εύκολο να αποφύγεις όμως την ικανοποίηση των απαιτήσεων του κοινού σου και οι ευθύνες γενικότερα αυξάνονται. Είναι η στιγμή που θα θελήσεις να κλείσεις τον διακόπτη, να εξαφανιστείς, να αλλάξεις χρώμα μαλλιών και εμφάνιση ώστε να μην σε αναγνωρίζουν ούτε καν τα ίδια σου τα παιδιά. Δεν είναι αυτή η λύση φυσικά και το ξέρεις. Φρόντισε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου αυτόν τον μήνα και να αφήσεις το μυαλό σου να φύγει και να ταξιδέψει, αλλά μην αμελήσεις τίποτα και να είσαι σωστός, έγκαιρος, έγκυρος και πραγματικά παρών στο καθετί, όσο εξοντωτικό και αν φαίνεται. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…ξέρεις εσύ!
Ευνοϊκές ημέρες: από 7 έως 15
Δύσκολες ημέρες: 3, 6, 17, 24, 28

Επαγγελματικά: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25, 30
Αισθηματικά: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23, 26

Θεμέλιος λίθος 5
Ικανοποιητικός και αποδοτικός μήνας που φέρνει αποτελέσματα στις μέχρι τώρα προσπάθειές σου και σου δίνει την δυνατότητα να οργανωθείς καλύτερα πρώτα εσύ ο ίδιος και να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου με διαφορετικό και πιο αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για επιχειρηματικά σχέδια και εγχειρήματα και μπορείς να δεις αύξηση στο πορτοφόλι σου και στην αυτοπεποίθησή σου. Ο ερωτικός τομέας μπορεί να μην ευνοείται τόσο πολύ αυτόν τον μήνα, αλλά μπορείς να έλξεις καλύτερα πράγματα ή να αφήσεις αποφασιστικά πίσω σου πράγματα που δεν σου είναι χρήσιμα. Η ατομική ελευθερία είναι κάτι ανεκτίμητο και εσύ το έχεις πληρώσει ήδη ακριβά!
Ευνοϊκές ημέρες: από 6 έως 14
Δύσκολες ημέρες: 2, 5, 16, 23, 25, 27
Επαγγελματικά: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24, 29
Αισθηματικά: 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25


Θεμέλιος λίθος 6
Υπέροχος μήνας που σου δίνει ευκαιρίες για να κάνεις ένα βήμα μπροστά, να απολαύσεις κάνοντας ένα βήμα πίσω το παρελθόν σου και αυτό που έχεις πετύχει και να μην κάνεις κανένα βήμα, ούτε μπροστά, ούτε πίσω και απλά να βιώσεις το τώρα μέσα από αγάπη και από κατανόηση. Είναι μήνας που καταλαβαίνεις την αξία των άλλων και οι άλλοι την δική σου αξία. Είναι περίοδος που νοιώθεις περισσότερο έτοιμος από ποτέ να αφήσεις την σκιά και να λουστείς στο φως. Είναι μέρες που έχεις την δύναμη να πεις ναι και να πεις όχι. Είναι ο μήνας σου, αξιοποίησέ τον για σένα.
Ευνοϊκές ημέρες: από 5 έως 13
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 15, 22, 24, 26
Επαγγελματικά: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 28
Αισθηματικά: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24

Θεμέλιος λίθος 7
Δυναμική ενέργεια σε ξυπνά και σε τραντάζει. Ο μήνας έχει πολλή δράση και πολλές εντάσεις ταυτόχρονα. Τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, καταστάσεις βγαίνουν από τον βάλτο που βρίσκονταν και η ζωή σε παίρνει από το χέρι τραβώντας σε στον δρόμο που έχεις να περπατήσεις. Η περίοδος έχει ενέργεια, ερωτισμό, ανανέωση σε πολλά επίπεδα, ξύπνημα των αισθήσεων, αλλά και εντάσεις που μπορεί να οφείλονται στον εγωισμό κάποιου άλλου ή στον δικό σου εγωισμό. Για τους άλλους δεν θα μπορέσεις, αλλά για τον δικό σου εγωισμό που μπορεί φυσικά εσύ να τον βαφτίζεις αγανάκτηση ή και δικαίωμα, όλο και κάτι μπορείς να κάνεις. Αυτή την περίοδο γίνεται μια σημαντική αρχή, κάν’την σωστά!
Ευνοϊκές ημέρες: από 4 έως 12
Δύσκολες ημέρες: 3, 14, 21, 23, 25
Επαγγελματικά: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 30
Αισθηματικά: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28


Θεμέλιος λίθος 8
Τα συναισθήματα, η τέχνη, οι άνθρωποι σε κάνουν πιο ευάλωτο και πιο δεκτικό αυτή την περίοδο. Πολλές οι σκέψεις και πολλές οι αμφιβολίες, αλλά τις κρύβεις πιο βαθιά μέσα σου, γιατί πολύ απλά μπορείς. Αυτόν τον μήνα βάζεις έναν σκοπό και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο σκοπός σου είναι η πληρότητα. Η καρδιά σου έχει ανάγκη να γεμίσει από κάποιον ο οποίος δεν είναι ιδέα, δεν είναι πρόσωπο από ταινία, δεν είναι αέρας. Είναι κάποιος υπαρκτός και είναι κάποιος που εσύ τον έχεις ανάγκη για να τον φροντίσεις, να τον προστατέψεις και να τον αγαπήσεις. Για να τον περιορίσεις. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο σκοπός αυτόν τον μήνα πηγάζει από την ανάγκη. Αν θες κάποιον, άφησε τον να έρθει ελεύθερα προς τα σένα, δεν είναι όμορφο να φυλακίζεις την επιθυμία. Αν συνεχίζεις να διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις, τότε αυτό τον μήνα θα σε απασχολήσουν αλλαγές στο σπίτι και δεν είναι ο μήνας για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και πρόσεχε τα οικονομικά σου. 
Ευνοϊκές ημέρες: από 3 έως 11
Δύσκολες ημέρες: 2, 13, 20, 22, 24
Επαγγελματικά: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26, 29, 30
Αισθηματικά: 1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 27, 29


Θεμέλιος λίθος 9
Διεγερτικός μήνας και για το σώμα και για την ψυχή. Ερωτεύεσαι, εκφράζεσαι και δημιουργείς. Οι λέξεις είναι πάντα αφροδισιακές με την σωστή προφορά και ανέκαθεν ο λόγος ήταν το μαγικό εργαλείο της δημιουργίας. Χρησιμοποιείς τον λόγο σου, μιλάς, ανοίγεσαι και ακόμη και αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχεις το αποτέλεσμα που θες, δεν πτοείσαι, αλλά σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Θα λέγαμε ότι σε έχει αγγίξει η αισιοδοξία του Δία, αλλά βρισκόμαστε σε αριθμολογική στήλη και όχι σε αστρολογική. Επιτρέπεις στον εαυτό σου να ανασάνει, να ηρεμήσει, να ακούσεις την ανάσα σου και την ανάσα κάποιου άλλου.
Ευνοϊκές ημέρες: από 2 έως 10
Δύσκολες ημέρες: 1, 12, 19,21, 23
Επαγγελματικά: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25,28, 2
9
Αισθηματικά: 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 28Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: