astropedia.gr

Ο αριθμός 2 και οι σχέσεις του

Ο αριθμός 2 και οι σχέσεις του
2 με 1
Είναι ένας καλός συνδυασμός που μπορεί να δώσει μια ισορροπημένη σχέση, αρκεί βέβαια ο σύντροφος που έχει τον αριθμό ένα να μπορεί να καταλαβαίνει τον σύντροφο δύο και να μην λειτουργεί ατομιστικά. Αν καταφέρει  να αφήσει τον έλεγχο στον σύντροφο δύο, τότε η σχέση θα οδηγηθεί στο καλύτερο αποτέλεσμα.

2 με 2 
Ένας συνδυασμός για γερά νεύρα και οριακές στιγμές. Και οι δύο σύντροφοι είναι έντονα ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αρκετά ασταθείς από μόνοι τους. Χρειάζονται κάποιον που να είναι πιο σταθερός και πιο λογικός για να μπορούν να βρουν ισορροπία στην σχέση. Ο συνδυασμός λοιπόν μπορεί να φέρει εντάσεις, νεύρα, αίσθηση ανικανοποίητου και γενικότερα δεν είναι από τους πιο ενδεδειγμένους συνδυασμούς για σχέση με μακροημέρευση.Ένωση και χωρισμός.

2 με 3 
Ένας καλός συνδυασμός αριθμών που μπορεί να φέρει ευτυχία και μακροημέρευση στους συντρόφους και στην σχέση τους. Ο σύντροφος δύο, ασχέτως αν είναι άνδρας ή γυναίκα, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και προστατευτικός και δίνει το ψυχικό υλικό στην σχέση. Ο σύντροφος τρία είναι αυτός που θα υλοποιήσει και θα εξελίξει την σχέση μέσα από τα δημιουργικά του ταλέντα φτιάχνοντας ένα ζεστό περιβάλλον για την σχέση και ενισχύοντας την κοινωνικότητα και την διάδραση του συντρόφου δύο.

2 με 4 
Γενικότερα πρόκειται για έναν καλό συνδυασμό αριθμών που φέρνει δημιουργικά αποτελέσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Όταν η σχέση όμως είναι συναισθηματική και όχι επαγγελματική, τότε μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στην σοβαρότητα και στην έλλειψη της εκδήλωσης του συναισθήματος από τον σύντροφο τέσσερα, ο οποίος σκέφτεται και λειτουργεί με γνώμονα το πρακτικό κομμάτι της σχέσης. Ο σύντροφος δύο είναι φυσικά υπομονετικός και περιβάλλει με αγάπη τις απόψεις του συντρόφου τέσσερα, αλλά κάποια στιγμή δε θα αντέξει και θα βγάλει ό,τι έχει μέσα του με ορμητικότητα και σφοδρότητα. Το μέλλον μιας τέτοιας σχέσης εξαρτάται κατά πολύ από το να μπορέσει ο σύντροφος τέσσερα να αντιληφθεί τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου δύο.

2 με 5 
Ο συνδυασμός των αριθμών δημιουργεί μια πολύ έντονη σχέση, με εξάρσεις που στην αρχή μπορεί να έχουν ενδιαφέρον και να αναζωπυρώνουν την σχέση, αλλά στην πορεία θα εξαντλήσουν τους συντρόφους ψυχολογικά και πιθανότατα να φέρουν το τέλος της σχέσης. Είναι ασύμβατοι αριθμοί καθώς ο σύντροφος δύο ψάχνει την ένωση, την συμφωνία και την αρμονική ισορροπία που θα τον κάνει να αισθανθεί ασφάλεια, ενώ ο σύντροφος πέντε αναζητά την αλλαγή, την ανανέωση συνεχώς και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την σταθερότητα. Μέσα σε αυτή την σχέση ο σύντροφος πέντε θα ασφυκτιά και δε θα μπορεί να καταλάβει την σταθερότητα του δύο, ενώ ο σύντροφος δύο θα βιώσει πολλά σοκ από την συμπεριφορά και το σκεπτικό που έχει ο σύντροφος πέντε για την ίδια την ζωή.

2 με 6
Ένας πολύ καλός συνδυασμός αριθμών για αισθηματικά ζητήματα και σχέσεις που μπορούν να έχουν εξέλιξη και αίσιο τέλος. Και οι δύο σύντροφοι βέβαια μπορεί να είναι επιφυλακτικοί στην αρχή και να κινούνται με αργά και νωχελικά βήματα, κάτι που αν δεν υπάρχει η υπομονή και ο χρόνος μπορεί να αποκαρδιώσει τους μελλοντικούς συντρόφους. Όμως από την στιγμή που γίνει η σχέση, τότε τα συναισθήματα είναι δυνατά και η πρόθεση και των δύο είναι να σταθεροποιήσουν την σχέση και να γεράσουν μαζί.

2 με 7
Ο συνδυασμός δεν είναι κακός, αν και ίσως δεν ευνοεί ξεκάθαρα μια ερωτική/συναισθηματική σχέση, αλλά περισσότερο μια πλατωνική επαφή ή μια πολύ στενή φιλία με ερωτικές αποχρώσεις. Και οι δύο σύντροφοι είναι εσωτερικοί, ζουν μέσα τους, σκέφτονται και αισθάνονται πιθανότητες και αποχρώσεις και αυτό δυσκολεύει το πρακτικό μέρος της δημιουργίας ή της διατήρησης μιας σχέσης. Σίγουρα πάντως, η επαφή αυτών των δύο προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη και συνειδητοποιήσεις για την ζωή και το νόημα και δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αλλά θα συνεχίσει με κάποια μορφή για πολύ καιρό.

2 με 8 
Ένας πολύ καλός συνδυασμός αριθμών. Το οκτώ είναι ο μαθηματικός κύβος του δύο (2χ2χ2=8) και αυτό δημιουργεί στον σύντροφο δύο έντονο θαυμασμό και δέος, κάτι που από την αρχή θα φανεί και θα οδηγήσει άμεσα σε μια έντονη ερωτική εκδήλωση και έλξη. Ο σύντροφος δύο θα ξετρελαθεί με τον σύντροφο οκτώ και ο σύντροφος οκτώ θα κολακευτεί ιδιαίτερα από αυτό το γεγονός, κάτι που θα τον κάνει να θέλει να παραμείνει κοντά σε αυτή την πηγή ενθουσιασμού και βαθιάς αγάπης σχεδόν για πάντα. Όσο περνάει ο χρόνος αυτή η έντονη ερωτική έλξη μετουσιώνεται σε αγάπη, σεβασμό και συντροφικότητα και έτσι η σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους αριθμούς έχει την βάση να κρατήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Συνήθως σε αυτές τις σχέσεις υπάρχει μια κάποια διαφορά ηλικίας ή κοινωνικού επιπέδου.

2 με 9
Δεν πρόκειται για τον καλύτερο συνδυασμό αριθμών και καλό είναι να αποφεύγουν την στενή επαφή ο ένας με τον άλλο. Βέβαια αυτό δεν είναι πάντα στο χέρι τους και όταν οι σύντροφοι βρεθούν κοντά και δημιουργήσουν μια σχέση, τότε θα βιώσουν την πλήρη ασυμφωνία των χαρακτήρων τους, εντάσεις και εξάρσεις που θα κουράζουν και τις δύο πλευρές εξίσου και θα δουν ότι η σχέση τους δεν έχει προστασία από κινήσεις και διεκδικήσεις από τρίτες πλευρές. Οι οικογένειες ανακατεύονται με τον τρόπο τους στην σχέση αυτή και πολλές φορές δημιουργούν τα τελειωτικά χτυπήματα πού φέρνουν το τέλος της σχέσης. Σχέση για γερά νεύρα.Newsletter