astropedia.gr

Αριθμολογία: Καρμικά Μαθήματα

Αριθμολογία: Καρμικά Μαθήματα
Τα καρμικά μαθήματα που έχουμε να πάρουμε σε αυτή τη ζωή δεν είναι κάτι κακό, δεν πρόκειται για κάποια τιμωρία που μας επιβάλλεται γιατί ήμασταν κακοί άνθρωποι σε κάποια άλλη ζωή και τώρα έχουμε έρθει για να το πληρώσουμε!

Είναι περισσότερο θέματα που ακόμη δεν έχουμε συνειδητά επεξεργαστεί και αφομοιώσει και άρα χρειάζεται να δώσουμε σε αυτά ιδιαίτερη σημασία. Η ζωή θα μας τα φέρει έτσι τα γεγονότα και τις καταστάσεις που θα ζήσουμε, ώστε αν κάποιος καθήσει και ασχοληθεί αριθμολογικά με αυτά θα καταλήξει στο γνωστό: Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Τα καρμικά μαθήματα βρίσκονται από τους αριθμούς που λείπουν από το ονοματεπώνυμό μας. Μπορεί να έχουμε έναν ή και περισσότερους αριθμούς που απουσιάζουν από το όνομά μας και αυτοί είναι που δείχνουν ποια είναι τα στοιχεία που μας λείπουν και θα πρέπει να τα αναπτύξουμε είτε μέσα από δική μας συνειδητή προσπάθεια εξέλιξης του εαυτού μας είτε μέσα από τις συνθήκες και τα γεγονότα της ζωής μας όπως για παράδειγμα ο γάμος μας ή η εργασία μας.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τις
αντιστοιχίες γραμμάτων και αριθμών:

 
 1  2 3
4
 5  6  7  8 9
 Α  Β  Γ  Δ  Ε  -  Ζ  Η  Θ
 Ι  Κ  Λ  Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  -
 Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω  -


Για τη διευκόλυνσή σας βάλτε νοητά (ή αν προτιμάτε σημειώστε σε ένα κομμάτι χαρτί) ένα αστεράκι δίπλα στο κουτάκι με τους αριθμούς κάθε φορά που εμφανίζεται κάποιο αντίστοιχο γράμμα με τον αριθμό στο ονοματεπώνυμό σας. Έτσι θα βρείτε πόσους άσσους έχει το όνομά σας, πόσα δυάρια, τριάρια κτλ. Οι αριθμοί που δε θα έχουν κανένα αστεράκι θα αντιστοιχούν στα καρμικά σας μαθήματα.

Ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό το παραπάνω:
 
 Ας υποθέσουμε ότι λέγεστε Μαρία Παπαδοπούλου. 
 
 
 1  2  3 
4
 5 
  6  7  8
 Α.Ρ.Ι.Α.Α.Α -
Λ
Μ.Δ.Υ.Υ
-
 - Ο.Ο.Ο
Η.Η.Η
-
 * * * * * * - * * * * *
 -  -  * * *  * * * -

 
Από τον παραπάνω πίνακα βλέπουμε ότι η Μαρία Παπαδοπούλου έχει στο όνομά της 6 άσσους, 1 τριάρι, 4 τεσσάρια, 3 επτάρια και 3 οκτάρια. Οι αριθμοί που λείπουν είναι το 2, το 5, το 6 και το 9. Αυτοί οι αριθμοί συμβολίζουν τα καρμικά μαθήματα της Μαρίας Παπαδοπούλου.

Καρμικό Μάθημα 1
Αν από το όνομά σας απουσιάζει η δόνηση του αριθμού αυτού τότε το μάθημα που πρέπει να μάθετε είναι να είστε ανεξάρτητοι και να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Το να παίρνετε και μια πρωτοβουλία μια στις τόσες δεν κάνει καθόλου κακό, ξέρετε! Πρέπει να αφομοιώσετε την έννοια της φιλοδοξίας γιατί διαφορετικά θα άγεστε και θα φέρεστε από τους άλλους.

Καρμικό Μάθημα 2
Αν από το όνομά σας απουσιάζει η δόνηση του αριθμού αυτού τότε το μάθημα που πρέπει να μάθετε είναι να είστε συνεργατικοί και ταυτόχρονα διπλωμάτες. Πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες και να δείχνετε ευαισθησία προς τα θέματα των άλλων. Η εργασία και οι ευθύνες θα είναι κάτι μέσα από το οποίο θα μάθετε πολλά αν αποφασίσετε να τις αναλάβετε. Θα πρέπει επίσης να μάθετε να μοιράζεστε μέσα σε μια σχέση.

Καρμικό Μάθημα 3
 
Αν από το όνομά σας απουσιάζει η δόνηση του αριθμού αυτού τότε το μάθημα που πρέπει να μάθετε είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και να εκφράζεστε περισσότερο. Θα πρέπει να κοινωνικοποιείστε περισσότερο και να γίνετε πιο αισιόδοξοι. Επίσης μέσα από τα πρόσωπα που θα περάσουν από τη ζωή σας θα μάθετε πώς να προβάλλετε τον εαυτό σας και πώς να πλασάρετε μια καλή εικόνα του ατόμου που είστε.

Καρμικό Μάθημα 4
Αν από το όνομά σας απουσιάζει η δόνηση του αριθμού αυτού τότε το μάθημα που πρέπει να μάθετε θα το πάρετε μέσα από την εργασία σας και γενικότερα μέσα από τις δυσκολίες της ζωής. Πρέπει να μάθετε να είστε επίμονος και εργατικός χωρίς να υποκύπτετε στους περιορισμούς. Πρέπει να αναπτύξετε την οργανωτικότητα σας και να γίνετε πιο προσεκτικοί σε λεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά.

Καρμικό Μάθημα 5
 
Αν από το όνομά σας απουσιάζει η δόνηση του αριθμού αυτού τότε το μάθημα που πρέπει να μάθετε είναι να κινείστε και να δράτε ελεύθερα. Η ελευθερία είναι κάτι σημαντικό για εσάς και θα πρέπει να την αναπτύξετε. Ζείτε μια περιορισμένη ζωή μέσα σε κανόνες και πρέπει και θα χρειαστεί να μάθετε πώς να αποδέχεστε τις αλλαγές που σας συμβαίνουν και σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Το μάθημά σας είναι η διεύρυνση των οριζόντων σας!

Καρμικό Μάθημα 6
Αν από το όνομά σας απουσιάζει η δόνηση του αριθμού αυτού τότε το μάθημα που πρέπει να μάθετε είναι να αναλαμβάνετε ευθύνες που μερικές φορές μπορεί και να μην είναι εντελώς δικές σας. Θα χρειαστεί να αναλάβετε ευθύνες μέσα από τον γάμο σας, μέσα από τις ζωές των παιδιών σας ή και μέσα από τις ζωές των γονιών σας. Θα πρέπει να μάθετε να είστε αυτός που φέρνει την ισορροπία.

Καρμικό Μάθημα 7 
Αν από το όνομά σας απουσιάζει η δόνηση του αριθμού αυτού τότε το μάθημα που πρέπει να μάθετε είναι να πιστεύετε και να δείτε ότι η ουσία δεν είναι μόνο στην ύλη αλλά και στο πνεύμα. Θα χρειαστεί να εμβαθύνετε, να μελετήσετε και να απομονωθείτε. Θα πρέπει να μάθετε τον κρυφό μηχανισμό πίσω από την φαινομενικότητα. Το υδάτινο στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Καρμικό Μάθημα 8 
Αν από το όνομά σας απουσιάζει η δόνηση του αριθμού αυτού τότε το μάθημα που πρέπει να μάθετε είναι να χειρίζεστε τα οικονομικά σας θέματα μόνοι σας και με σωστό τρόπο. Χρειάζεται να καταλάβετε την πραγματική αξία του χρήματος και ότι για να πολλαπλασιαστεί θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένοι και σωστοί χειρισμοί. Γενικότερα θα πρέπει να μάθετε να αποκτάτε τον έλεγχο των πραγμάτων γιατί διαφορετικά θα χάσετε την ανεξαρτησία σας.

Καρμικό Μάθημα 9 
Αν από το όνομά σας απουσιάζει η δόνηση του αριθμού αυτού τότε το μάθημα που πρέπει να μάθετε είναι να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και να είστε δεκτικοί απέναντι στα συναισθήματα των άλλων. Μέχρι να το μάθετε αυτό θα χρειαστεί να περάσετε από πολλές απογοητεύσεις και χωρισμούς.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter