astropedia.gr

Ο αριθμός 9 και οι σχέσεις του

Ο αριθμός 9 και οι σχέσεις του
9 με 1 
Επικίνδυνη και οριακή σχέση αριθμών. Τα δύο άκρα συναντιούνται μέσα σε αυτή την σχέση και το ζητούμενο είναι ο ένας να γίνει ο άλλος. Ο σύντροφος εννιά μπορεί να βοηθήσει και να περιβάλει με αγάπη τους στόχους του συντρόφου ένα, αλλά θα χρειαστεί να γίνει και ο ίδιος αρκετά δυνατός ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον εγωισμό του ένα. Από την άλλη, ο σύντροφος ένα μπορεί να ενδυναμώσει και να εμπνεύσει όραμα στον σύντροφο εννέα, αλλά από την άλλη θα χρειαστεί να βάλει πίσω τον εαυτό του σε κάποια θέματα και να παλέψει με την τάση να χρησιμοποιήσει τον σύντροφο εννέα προς ίδιος όφελος. Σε αυτόν τον συνδυασμό η διαφορά ηλικίας είναι βοηθητικός παράγοντας.

9 με 2

Δεν πρόκειται για τον καλύτερο συνδυασμό αριθμών και καλό είναι να αποφεύγουν την στενή επαφή ο ένας με τον άλλο. Βέβαια αυτό δεν είναι πάντα στο χέρι τους και όταν οι σύντροφοι βρεθούν κοντά και δημιουργήσουν μια σχέση, τότε θα βιώσουν την πλήρη ασυμφωνία των χαρακτήρων τους, εντάσεις και εξάρσεις που θα κουράζουν και τις δύο πλευρές εξίσου και θα δουν ότι η σχέση τους δεν έχει προστασία από κινήσεις και διεκδικήσεις από τρίτες πλευρές. Οι οικογένειες ανακατεύονται με τον τρόπο τους στην σχέση αυτή και πολλές φορές δημιουργούν τα τελειωτικά χτυπήματα πού φέρνουν το τέλος της σχέσης. Σχέση για γερά νεύρα.

9 με 3

Ένας πολύ καλός συνδυασμός αριθμών πού μπορεί να δημιουργήσει μια σχέση που θα κρατήσει για πάρα πολύ και θα είναι ικανοποιητική και δημιουργική και για τους δύο. Ο σύντροφος τρία είναι ζωντανός, ενεργός, κοινωνικός και δημιουργικός και αυτά τα στοιχεία του βρίσκουν το σωστό έδαφος στον χαρακτήρα του συντρόφου εννέα, ο οποίος είναι αρκετά ανοιχτός και δοτικός για να ακολουθήσει, να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τις προσπάθειες και τις ανάγκες του συντρόφου τρία. Πολύ καλή ερωτική χημεία η οποία όμως δεν δεσμεύει την σχέση και την επαφή των συντρόφων μόνο στο σαρκικό επίπεδο, αλλά την απογειώνει σε πνευματικές σφαίρες με αποτέλεσμα να έχουμε την δυνατότητα για έναν μακροχρόνιο δεσμό.

9 με 4
Ένας πολύ καλός συνδυασμός αριθμών που δημιουργεί μια σχέση ικανή να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και να είναι δημιουργική και παραγωγική. Ο σύντροφος εννέα έχει το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση, οδηγώντας και εμπνέοντας τον σύντροφο τέσσερα. Η σχέση είναι αρκετά ερωτική, οι σύντροφοι όμως δε θα μείνουν μόνο εκεί και θα επιχειρήσουν να συνεργαστούν ή να ασχοληθούν με μια επιχειρηματική δραστηριότητα από κοινού.

9 με 5 
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών μιλάει για δύο ανθρώπους που έρχονται κοντά μέσα από την μεγάλη εμπειρία που έχουν αποκομίσει από την ζωή, ο καθένας τους με τον δικό του τρόπο και μαζί μπορούν να λειτουργήσουν γύρω από ένα όραμα και μια μεγάλη ιδέα. Είναι μια σχέση που μπορεί να διαρκέσει στον χρόνο και να φανεί ωφέλιμη και ικανοποιητική και για τους δύο συντρόφους. Μέσα από αυτή την σχέση οι σύντροφοι θα ταξιδέψουν, θα έρθουν σε επαφή με μεγαλύτερα σύνολα από τους εαυτούς τους και θα κινηθούν σίγουρα φιλανθρωπικά βοηθώντας όσους μπορούν και με διάφορους τρόπους, καθώς αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει και τους δύο.

9 με 6 
Ένας πολύ θετικός και αρμονικός συνδυασμός αριθμών ο οποίος υπόσχεται μια όμορφη και ζέστη σχέση γεμάτη κατανόηση, αγάπη και πολλά συναισθήματα. Ο σύντροφος έξι βρίσκει κατανόηση από την ευρύτερη αντίληψη που έχει ο σύντροφος εννέα και μπορεί να κινηθεί σε ανώτερα επίπεδα εκδήλωσης και δημιουργίας μέσα από αυτή την σχέση. Ο σύντροφος εννέα ενδιαφέρεται ούτως ή άλλως για θέματα φιλανθρωπικά, κοινωνικά και καλλιτεχνικά και θα βρει στον σύντροφο έξι έναν πιστό ακόλουθο και βοηθό.

9 με 7 
Είναι μια ιδιαίτερη σχέση αριθμών η συγκεκριμένη και χρειάζεται κάποιος χρόνος ώστε οι σύντροφοι να τα βρουν και να πούμε ότι η σχέση τους λειτουργεί αρμονικά. Και οι δύο σύντροφοι κατέχουν ένα είδος σοφίας και δεν βιάζονται να προχωρήσουν. Ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους και την κοινωνία και τα ενδιαφέροντά τους αυτά θα τους φέρουν κοντά. Όμως για τα πρακτικά θέματα ο συνδυασμός δεν βοηθά και η σχέση τους θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα ή επαγγελματικά. Με τον καιρό όλα μπορούν να διορθωθούν, αλλά χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια.

9 με 8 
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών είναι ή του ύψους ή του βάθους. Η σχέση θα περάσει δια πυρός και δια σιδήρου και το βάρος πέφτει περισσότερο στον σύντροφο οκτώ για την διατήρηση και την συνέχεια της σχέσης. Όχι ότι ο σύντροφος εννέα είναι αμέτοχος, αλλά από την πλευρά του δίνονται αυτά που χρειάζεται μια σχέση: αγάπη, ενδιαφέρον, χρόνος και υπομονή. Είναι στο χέρι του οκτώ να αγαπήσει αληθινά τον σύντροφό του, να τον καταλάβει και να τον δεχτεί. Ο σύντροφος οκτώ αρχικά θα εστιαστεί στο όφελος και στις απολαβές που έχει ο ίδιος μέσα από αυτή την σχέση και θα κινηθεί εγωιστικά. Αν μπορέσει να αγαπήσει πραγματικά τον σύντροφο εννέα γι’αυτό που είναι και όχι για αυτά που του προσφέρει τότε η σχέση θα έχει και διάρκεια και επιτυχίες.

9 με 9 
Ουδέτερη έως και αρνητική η σχέση αυτών των δύο. Σαν φίλοι ή σαν γνωστοί, σαν συνεργάτες ή σαν συγγενείς αυτοί οι δύο είναι καλά και βοηθάνε ο ένας τον άλλο, όταν χρειάζεται. Σαν ζευγάρι όμως δεν μπορούν να λειτουργήσουν καλά μαζί και η ισορροπία της σχέσης είναι τόσο λεπτή που με το παραμικρό μπορεί αυτό που χτίζουν να γκρεμιστεί. Τρίτα πρόσωπα θα επηρεάσουν το ζευγάρι πάρα πολύ και οι συνθήκες θα δημιουργούν ανταγωνισμούς, ζήλιες, παρεξηγήσεις και ανομολόγητα πάθη, με αποτέλεσμα η σχέση αυτή αν διατηρηθεί για άλλους λόγους να είναι συνεχώς ένα αχανές ναρκοπέδιο.Newsletter