astropedia.gr

Αριθμολογία & προηγούμενες ζωές

Αριθμολογία & προηγούμενες ζωές
Υπάρχει μια αριθμολογική φόρμουλα με την οποία μπορούμε να προσεγγίσουμε προηγούμενες ζωές και να δούμε τι μπορεί να ήμασταν ή τι ρόλο παίξαμε. Φυσικά οι πληροφορίες που αντλούμε είναι χρήσιμες για το εδώ και τώρα και μας βοηθάνε να ανακαλύψουμε τι αφήσαμε ανολοκλήρωτο κάποτε και τώρα αυτό να δημιουργεί στον ψυχισμό μας την ανάγκη να στραφούμε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, να μας ελκύουν συγκεκριμένα πράγματα ή και να συνειδητοποιούμε ότι ακόμη και τώρα παίζουμε έναν παρόμοιο ρόλο…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 


‘‘Αριθμός Πεπρωμένου + Αριθμός Ψυχής = Αριθμός Προηγούμενης Ζωής’’

Για να βρούμε τον αριθμό που μας δίνει στοιχεία από προηγούμενες ζωές αρκεί να προσθέσουμε τον αριθμό πεπρωμένου με τον αριθμό ψυχής. Για να δείτε πώς υπολογίζονται οι παραπάνω αριθμοί, συμβουλευτείτε τα αντίστοιχα άρθρα. Αφού προσθέσουμε τους δύο αριθμούς, ανάγουμε το αποτέλεσμα σε μονοψήφια μορφή, εκτός αν έχουμε κύριο αριθμό. Σε αυτή την περίπτωση κρατάμε τον κύριο αριθμό. Οι κύριοι αριθμοί είναι το 11 και το 22 και περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Ας δούμε τώρα συνοπτικά τι θα μπορούσε
να σημαίνει ο κάθε αριθμός


Αριθμός 1

Προφανώς αυτός ο αριθμός δείχνει ότι σε προηγούμενη ζωή υπήρξες αρχηγός και ηγετική μορφή στο περιβάλλον που ζούσες. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήσουν βασιλιάς ή βασίλισσα, αλλά σίγουρα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω σε σένα και στις κινήσεις σου. Σε σέβονταν και αναζητούσαν την βοήθεια ή τις συμβουλές σου. Μπορεί να έγραφες τους νόμους ή να τους εκτελούσες. Πιθανοί ρόλοι: Νομικός, δικηγόρος, δικαστής ή και αστυνομικός, πρόεδρος ή και μαφιόζος. Αν σε αυτή την ζωή έχεις θέματα εγκατάλειψης και δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την απόρριψη, αυτό μπορεί να σχετίζεται με μια πιθανή εξορία σε προηγούμενη ζωή ή με ένα ορφάνεμα.

Αριθμός 2

Το βασικό θέμα της προηγούμενης ζωής σου δεν ήταν άλλο από το θέμα των σχέσεων και της αγάπης. Θα μπορούσε να είχες δίδυμο αδελφό σε προηγούμενη ζωή και τώρα να έχεις την αίσθηση ότι κάτι ή κάποιος συνεχώς λείπει από την ζωή σου. Η ζωή σου τότε ήταν γεμάτη από δύσκολες αποφάσεις και διλήμματα στα οποία έπρεπε να βρεις απαντήσεις, κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Δεν είναι διόλου απίθανο τότε να έπρεπε λοιπόν να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο πρόσωπα και τώρα ένα από αυτά να έχει βρεθεί και πάλι στην ζωή σου.Αναζητούσες και αναζητάς την αδελφή ψυχή και την δίδυμη φλόγα.

Αριθμός 3

Το σίγουρο είναι ότι στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν αρκετά δημιουργικός. Μπορεί να ήσουν καλλιτέχνης ή και συγγραφέας. Είχες σίγουρα μια μεγάλη οικογένεια με πολύ καλές σχέσεις, ενώ σαν γονιός ήσουν πάρα πολύ καλός και ζεστός. Μπορεί επίσης, να είχες ασχοληθεί με την γεωργία και την καλλιέργεια φυτών και βοτάνων. Για κάποιο λόγο πάντα είχες στενή επαφή και τιμούσες το σπίτι σου, την πατρίδα σου και τους προγόνους σου. Μπορεί να ήσουν μάγειρας, μάγος ή Δρυίδης.

Αριθμός 4

Είχες μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή, αλλά όχι απαραίτητα εύκολη. Ζούσες περιορισμένος ή εγκλωβισμένος κάπου. Μπορεί λοιπόν να ήσουν σκλάβος ή στην φυλακή. Μπορεί από την άλλη όμως, να ήσουν αυτός που κρατούσε τα κλειδιά μιας φυλακής. Η ένδεια ήταν κάτι χαρακτηριστικό της προηγούμενης ζωής σου και η ψυχή σου, ακόμη και τώρα μπορεί να αισθάνεται ότι ζεις σε συνθήκες περιθωριακές και να νοιώθεις γκετοποιημένος. Αλλό ένα θέμα που προβάλει από προηγούμενη ζωή είναι αυτό του στρατού. Μπορεί να ήσουν απλός στρατιώτης, κυρίως του στρατού ξηράς ή του ναυτικού, όχι της αεροπορίας ή μπορεί να ήσουν ένα πρόσωπο με εξουσία και με την θέση από την οποία οδηγούσες και διηύθυνες τους άλλους.

Αριθμός 5
Σε προηγούμενη ζωή πρέπει να έζησες σε μια εποχή με έντονο κλίμα, με πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις και σίγουρα σε περίοδο πολέμου, στον οποίο μάλιστα έλαβες και μέρος. Μπορεί να ήσουν επαναστάτης και πολεμιστής λοιπόν. Μπορεί επίσης να ήσουν μηχανικός, κατασκευαστής, χτίστης ή ακόμη και ένας οποροτυνιστής και καιροσκόπος πολιτικός. Μετά τον πόλεμο έπρεπε να ξαναφτιάξεις την ζωή σου από το μηδεν. Στην ζωή σου η επικοινωνία είχε μεγάλη σημασία και δούλευες πάνω σε μεγάλα σχέδια.

Αριθμός 6

Σε προηγούμενη ζωή πρέπει να ήσουν Βουδιστής ή ένας από τους πρώτους Χριστιανούς. Η ζωή σου και η κοσμοθεωρία σου ήταν γεμάτες από την ιδέα της ανιδιοτελούς αγάπης και της συγχώρεσης. Ο διαλογισμός και η πνευματικότητα ήταν μια καθημερινή πράξη. Επίσης, μπορεί να είχες ασχοληθεί με την ηθοποιία ή με τομείς που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση. Σίγουρα είχες οικογένεια και κυρίως παιδιά.

Αριθμός 7
Η προηγούμενη σου ζωή ήταν άκρως πνευματική και είχες τον σεβασμό και την βαθιά εκτίμηση της κοινωνίας όπου ζούσες ή της φυλής σου, καθώς θα μπορούσες να ήσουν αυτόχθων Ινδιάνος της Αμερικής. Σίγουρα δίδασκες και ήσουν ένας υπέροχος δάσκαλος με την φήμη του γνώστη. Πέρασες από εκπαίδευση και μάλιστα ανέβηκες ψηλά και έμαθες περισσότερα από τους συνομήλικούς σου. Μπορεί επίσης να ήσουν δικηγόρος ή άτομο που είχε να παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στην νομοθεσία και στην αλλαγή κάποιων νόμων που επηρέασαν την κοινωνία. Μπορεί τέλος να ήσουν ένας ένθερμος θρησκευτικός ζηλωτής που καταπίεσε αλλόθρησκους ή να υπέστης εσύ θρησκευτικό φανατισμό και διωγμό λόγω της ομάδας στην οποία ανήκες.

Αριθμός 8

Σε προηγούμενη ζωή ήσουν γιατρός ή θεραπευτής. Επίσης το χρήμα και η οικονομική άνεση έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Από την θετική πλευρά αυτό σημαίνει πως κατείχες γη ή κάποιο μεγάλο σε έκταση ακίνητο, μπορεί να ήσουν έμπορος ή τραπεζικός. Το χρήμα και η δύναμη που έρχεται με αυτό έπαιζαν σημαντικό ρόλο είτε γιατί υπήρχαν σε αφθονία είτε γιατί ήταν έντονη η έλλειψή τους. Στην δεύτερη περίπτωση μπορεί να πέρασες μια δύσκολη ζωή, με κακουχίες, πείνα και δυστυχία.

Αριθμός 9
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ερμηνευτεί αυτός ο αριθμός σε σχέση με τις προηγούμενες ζωές. Θα μπορούσες να ήσουν ταξιδιώτης, δημοσιογράφος, πνευματιστής ή αστρολόγος, ένας ανθρωπιστής ή κάποιος που πάσχιζε για να φέρει ομόνοια και ειρήνη στους ανθρώπους. Από την άλλη θα μπορούσες να έχεις αναχωρητικές τάσεις, να ήσουν ένας καλόγερος, ένας μοναχός ή ένας ερημίτης. Μπορεί να είχες κάποιο πρόβλημα εκ γενετής όπως για παράδειγμα να ήσουν κουφός ή μουγκός. Μπορεί τέλος να είχες εργαστεί σε νοσοκομείο ή να χρειαζόταν να βοηθήσεις ανθρώπους που ήταν κοντά στο τέλος της ζωής τους.

Αριθμός 11

Ήσουν ένας προφήτης, ένας άνθρωπος που είχε οράματα, πνευματιστής ή μέντιουμ. Κάποιος με διευρυμένη αντίληψη της πραγματικότητας οπωσδήποτε. Μπορεί να ασχολήθηκες με τις τέχνες, κυρίως με την μουσική ή την ποίηση. Από την άλλη, μπορεί να έχεις υπάρξει ως δικαστής ή να είχες δικαιοδοσία, εκτελεστικά δικαιώματα πάνω σε μια μεγάλη μερίδα ατόμων και να έπαιρνες αποφάσεις που επηρέαζαν πνευματικά και πρακτικά ένα μεγάλο σύνολο. Η προηγούμενη ζωή σου ήταν μια από τις πιο πνευματικές ζωές που θα μπορούσε να ζήσει κανείς.

Αριθμός 22

Σε προηγούμενη ζωή είχες μια τεράστια γνώση και δύναμη στα χέρια σου την οποία όμως ποτέ δεν χρησιμοποίησες, καθώς επέλεξες να μείνεις στο περιθώριο της κοινωνίας και στο σκοτάδι. Πότε δεν έδειξες στους άλλους τα ταλέντα σου και τις δυνάμεις σου, ίσως γιατί βαθύτερα φοβόσουν ότι η απελευθέρωση των δυνατοτήτων σου και η πρακτική τους χρήση θα μπορούσε να φέρει καταστροφικά αποτελέσματα. Έμενες μακριά από τον προβολέα και την προσοχή των άλλων και μείωνες τον εαυτό σου ή την αξία σου.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter