astropedia.gr

Οι διελεύσεις του Ερμή από τα 12 ζώδια

Οι διελεύσεις του Ερμή από τα 12 ζώδια
Ο Ερμής είναι ο πιο κοντινός πλανήτης στον Ήλιο και κυβερνά την επικοινωνία, τις διανοητικές ικανότητές μας, την αντίληψη, τη λογική, τη μνήμη, την ομιλία και τη γραφή. Σηματοδοτεί τον τρόπο που βλέπουμε, ακούμε, κατανοούμε και αφομοιώνουμε τις πληροφορίες.

Ο Ερμής έχει να κάνει με τις μεταφορές, τα σύντομα ταξίδια, το νευρικό σύστημα, τα αδέλφια, τους συγγενείς και το εμπόριο. Κυβερνά τους Διδύμους και την Παρθένο και είναι σε έξαρση στον Υδροχόο. Είναι σε αδυναμία στον Τοξότη και σε πτώση στους Ιχθύς.

Οι θετικές εκδηλώσεις του Ερμή περιλαμβάνουν την έξυπνη ομιλία, την ευγλωττία, την πειστικότητα, την επιτυχία στη δημόσια ομιλία και τη γρήγορη αντίληψη. Οι αρνητικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την ανησυχία, την αυστηρή κριτική, το σαρκασμό, την αδιαλλαξία, την πονηριά, το ψέμα και την απάτη.

Διαβάστε παρακάτω τη διέλευση του Ερμή
από το κάθε ζώδιο και την επίδραση που έχει στη ζωή μας.


 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, γινόμαστε περισσότερο εγωκεντρικοί και εγωιστές και επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας. Διακόπτουμε τους άλλους όταν μιλάνε σε σημείο μάλιστα να είμαστε αγενείς, μειώνοντας τους άλλους ανθρώπους. Μας αρέσουν οι λεκτικές κόντρες και δεν παραδεχόμαστε τα λάθη μας.

Έχουμε ένα γρήγορο τρόπο σκέψης, είμαστε πνευματικά οξυδερκείς αλλά στερούμαστε ανάλυσης και συγκέντρωσης. Επειδή βλέπουμε τα πράγματα μόνο από τη δική μας σκοπιά, δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε οποιεσδήποτε εναλλακτικές γνώμες. Το μυαλό μας απαιτεί συνεχή διανοητική διέγερση και οι αποφάσεις παίρνονται στη στιγμή. Το θετικό της διέλευσης του Ερμή στον Κριό είναι ότι υπάρχει ειλικρίνεια και αμεσότητα στα λόγια και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Λέμε την αλήθεια και όχι αυτό που θέλουν ν’ ακούσουν οι άλλοι.

Οι απαντήσεις μας είναι αυθόρμητες και έξυπνες και μιλάμε με έναν παθιασμένο τρόπο που εμπνέει ενθουσιασμό αλλά μερικές φορές και εκνευρισμό. Θέλουμε πάντα να είμαστε οι πρώτοι σε μια νέα ιδέα ή γνώμη. Έχουμε επίσης την τάση να βγάζουμε στη φόρα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τις συνέπειες. Οι ιδέες μας εμπνέουν τους άλλους ανθρώπους και είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας κατά τη λήψη μιας απόφασης. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, οι σκέψεις μας είναι πρακτικές και προσγειωμένες ενώ οι συζητήσεις μας περιστρέφονται σε θέματα που αφορούν οικονομικά, επιχειρήσεις, επενδύσεις και αξίες. Έχουμε ευγένεια στον τρόπο επικοινωνίας μας, καλούς τρόπους και δεν διακόπτουμε τους άλλους όταν μιλάνε. Οι αποφάσεις μας στηρίζονται στην κοινή λογική αλλά λείπει η φαντασία και η πρωτοτυπία. Γινόμαστε περισσότερο παραδοσιακοί και συντηρητικοί στον τρόπο σκέψης μας και πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις μας καθώς αργούμε να τις πάρουμε.

Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να εξετάσουμε διεξοδικά όλες τις πρακτικές συνέπειες ενός ζητήματος. Υλικά, οικονομικά και ρεαλιστικά δεδομένα είναι οι κύριοι παράγοντες που εμπλέκονται στη διαμόρφωση των απόψεών μας και το μυαλό μας σκέφτεται υπερβολικά τα χρήματα και πώς θα αποκτήσουμε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Ο τρόπος επικοινωνίας μας είναι αργός και κάπως επιφυλακτικός.

Δύσκολα εκφράζουμε τη γνώμη μας και σκεφτόμαστε την πρακτικότητα ενός ζητήματος, πριν μιλήσουμε και εκφέρουμε την άποψή μας. Επίσης, δεν απαντάμε αμέσως σε ερωτήματα που μας τίθενται, αλλά εκφέρουμε πρακτικές και λογικές συμβουλές. Το αρνητικό είναι ότι στις συζητήσεις μας υπάρχει πείσμα και άρνηση να δούμε την αλήθεια και εμμένουμε στη δική μας άποψη. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, στο ζώδιο το οποίο ο Ερμής είναι κυβερνήτης, γινόμαστε άκρως ορθολογιστές και γρήγοροι στον τρόπο σκέψης. Επειδή τα συναισθήματα δεν έχουν καμία θέση στον Ερμή στους Διδύμους, φαινόμαστε στους άλλους ψυχρά λογικοί. Έχουμε ισχυρή πειθώ και ετοιμότητα στην ομιλία και ασχολούμαστε περισσότερο με τη γνώση και τη μελέτη. Έχουμε ακόρεστη δίψα για νέες ειδήσεις και πληροφορίες.

Το μυαλό μας λειτουργεί με ταχύτερο ρυθμό και ταυτόχρονα μπορούμε να επεξεργαστούμε δεδομένα από πολλαπλές πηγές αλλά και να πηγαίνουμε από το ένα θέμα στο άλλο. Γινόμαστε πιο ομιλητικοί και πνευματώδεις και έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε πληροφορίες με ένα ιδιαίτερα λογικό, περιεκτικό και ενδιαφέροντα τρόπο. Είμαστε περισσότερο ευέλικτοι στη συνομιλία και έχουμε πάντα κάτι διασκεδαστικό να πούμε.

Ωστόσο, είμαστε επιρρεπείς σε υπερβολική πολυλογία και δύσκολα κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Είμαστε ανυπόμονοι και απορρίπτουμε τους ανθρώπους που είναι σαρκαστικοί και αγενείς. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία συνομιλούμε περισσότερο με τ’ αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους γείτονες ή με νεότερα άτομα από μας. Επίσης έχουμε μια διάθεση να φλερτάρουμε και να παίξουμε περισσότερο. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.
 
 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, τα λόγια μας χρωματίζονται από τα συναισθήματα και υποσυνείδητα απορροφούμε την ενέργεια των γύρω μας. Δεν σκεφτόμαστε λογικά αλλά χρησιμοποιούμε τα συναισθήματα και το ένστικτό μας για να προβούμε σε αποφάσεις. Η έντονη διαίσθησή μας, μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να κατανοήσουμε κρυφές πληροφορίες που δεν μπορούν να ανιχνευθούν με τη λογική.

Κρύβουμε την αλήθεια και αγνοούμε πλήρως γεγονότα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν με τις προσωπικές μας πεποιθήσεις. Έχουμε δυσκολία να προσαρμοστούμε σε νέους τρόπους σκέψης και θυμόμαστε το συναισθηματικό περιεχόμενο των γεγονότων του παρελθόντος, τις προσβολές και τις ύβρεις. Μιλάμε περισσότερο για το σπίτι, την οικογένειά μας και το παρελθόν μας.

Είμαστε καλοί ακροατές και μιλάμε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούμε ένα οικείο και άνετο περιβάλλον. Μπορούμε αυτό το χρονικό διάστημα να κατανοήσουμε τα κρυμμένα κίνητρα πίσω από τα λόγια των άλλων αλλά τα συναισθήματά μας επηρεάζουν την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε λογικά και αντικειμενικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε το συναίσθημα προκειμένου να επηρεάσουμε τις απόψεις των άλλων. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο φλογερό και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα, το μυαλό μας είναι δημιουργικό και είμαστε σίγουροι και αποφασιστικοί στα λόγια μας. Είμαστε περήφανοι για τις γνώσεις και τις πεποιθήσεις μας και πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο. Έχουμε αυτοπεποίθηση στον τρόπο που μιλάμε και την ικανότητα να εμπνέουμε εμπιστοσύνη διαμέσου της επικοινωνίας.

Έχουμε μια στρατηγική για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων αλλά την ίδια στιγμή, εμμένουμε σε ήσσονος σημασίας ζητήματα, παραβλέποντας σημαντικές λεπτομέρειες, επειδή λανθασμένα θεωρούμε ότι είναι ασήμαντες. Υπάρχει σταθερότητα στον τρόπο σκέψης μας αλλά τάση προς την αλαζονεία καθώς νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Από την άλλη πλευρά, η θετική και αισιόδοξη στάση μας ανεβάζει το ηθικό των γύρω μας.

Μιλάμε με αυτοπεποίθηση και με ένα επιδεικτικό τρόπο και μοιραζόμαστε τις ιδέες και εμπειρίες μας με τους άλλους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο. Παρουσιάζουμε με δραματικό τρόπο τις ιδέες μας και δεν είμαστε και τόσο καλοί ακροατές, δεδομένου ότι μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μας χωρίς να δείχνουμε ενδιαφέρον στα λόγια των άλλων. Τα λόγια μας είναι υπερβολικά και η υπερηφάνειά μας, μας κάνει να μην αποδεχόμαστε τις επικρίσεις τις οποίες παίρνουμε προσωπικά. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο λογικό και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου, στο ζώδιο το οποίο ο Ερμής είναι κυβερνήτης, σκεφτόμαστε πρακτικά και λογικά και είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που παίρνουμε ενώ παράλληλα κοιτάμε οι αποφάσεις μας να έχουν πρακτική εφαρμογή. Εστιαζόμαστε στις λεπτομέρειες και δεν μπορούμε να δούμε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων με αποτέλεσμα, να χάνουμε το κύριο θέμα ενός προβλήματος ή μιας κατάστασης. Από την άλλη πλευρά, η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου είναι καλή για κάθε είδους εργασία που απαιτεί ανάλυση ή είναι πολύπλοκη.

Έχουμε ακρίβεια στα λόγια μας και είμαστε ευσυνείδητοι και επιμελείς, ιδιαίτερα στην εργασία μας. Όμως από την άλλη πλευρά, έχουμε σαρκασμό και κριτικάρουμε όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις μας ή όσους είναι ασαφείς ή λένε ανακρίβειες, με αποτέλεσμα να χαρακτηριζόμαστε από το περιβάλλον μας ως αγενείς και σχολαστικοί. Επίσης, η υπερβολική έμφαση στην ορθή χρήση της γλώσσας και της γραμματικής έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορούμε να δούμε το πραγματικό νόημα και το περιεχόμενο των όσων λέγονται.

Αδιαφορούμε να συζητάμε ανούσια θέματα που δεν έχουν συγκεκριμένο σκοπό και αισθανόμαστε άβολα όταν συζητάμε συναισθηματικά θέματα. Από την άλλη πλευρά, βρίσκουμε λογικές λύσεις σε πρακτικά προβλήματα και δίνουμε χρήσιμες συμβουλές. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο συνεργατικό και αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, έχουμε ένα δίκαιο και ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Θέλουμε να εξετάσουμε προσεκτικά και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος ή να ακούσουμε πολλές διαφορετικές απόψεις πριν καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα. Αυτό όμως δημιουργεί αναποφασιστικότητα στη λήψη αποφάσεων και πίεση στο μυαλό, πράγμα το οποίο αφενός μεν αναστατώνει την ψυχική ισορροπία μας και αφετέρου είναι πιθανό να έχει ως αποτέλεσμα μια κακή απόφαση.

Το μυαλό μας λειτουργεί καλύτερα σε συνεργασία με τους άλλους και αυτό μας βοηθά να έχουμε θάρρος και πίστη στις δικές μας πεποιθήσεις. Αυτή τη χρονική περίοδο έχουμε όμορφες σκέψεις και έναν ειρηνικό και αρμονικό τρόπο επικοινωνίας. Οι συζητήσεις μας είναι ευχάριστες, ευγενικές και ισορροπημένες και είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τι μας λένε οι άλλοι. Είμαστε δίκαιοι στις αποφάσεις μας και μπορούμε να γίνουμε μεσολαβητές δυο αντιμαχόμενων πλευρών.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε την τάση να αποφεύγουμε σκόπιμα να συζητήσουμε επίμαχα ζητήματα, λόγω του ότι θέλουμε να αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λέμε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν και όχι να μιλάμε και τόσο ειλικρινά. Επίσης, φοβόμαστε να ακούσουμε δυσάρεστες αλήθειες και πραγματικότητες. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού, το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και προσπαθούμε να δούμε σε βάθος οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα. Αυτή τη χρονική περίοδο παίρνουμε τη ζωή στα σοβαρά και έχουμε μια καχυποψία σε ό, τι ακούμε που όμως μας βοηθάει να σκεφτούμε πέρα από τα προφανή γεγονότα και να κατανοήσουμε ό, τι είναι κρυμμένο ή πολύπλοκο ή ό, τι δεν είναι άμεσα κατανοητό.

Στην προσπάθειά μας να αποκαλύψουμε κρυμμένες αλήθειες, δεν φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και την πιο άσχημη κατάσταση. Αυτό το διάστημα καθοδηγούμαστε από τα συναισθήματα και τη διαίσθησή μας η οποία είναι σχεδόν αλάνθαστη. Γινόμαστε πεισματάρηδες και κάποιες φορές βασανίζουμε τους γύρω μας καθώς δεν εκδηλώνουμε αυτό που υπάρχει στις σκέψεις μας.

Είμαστε αδυσώπητα ειλικρινείς με αποτέλεσμα να πληγώνουμε τους άλλους. Οι ιδέες και οι αποφάσεις μας είναι εμποτισμένες με έντονα συναισθήματα και ψάχνουμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα πάντα και τους άλλους, ενώ αποκαλύπτουμε ελάχιστα πράγματα για τον εαυτό μας. Στις συζητήσεις μας είμαστε άκαμπτοι και δογματικοί και βγαίνουμε στην επίθεση αν μας αμφισβητούν. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο φιλοσοφικό και πνευματικό ζώδιο του Τοξότη, στο ζώδιο το οποίο ο Ερμής είναι σε αδυναμία, μπορούμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τις λεπτομέρειες. Αναζητούμε νέες πληροφορίες για να διευρύνουμε το μυαλό μας και είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία αναζητάμε τις απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα της ζωής.

Έχουμε μια έντονα φιλοσοφική νοοτροπία αλλά με μια έντονη ειρωνεία και την ικανότητα να βλέπουμε τα πράγματα από τη χιουμοριστική πλευρά τους πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τις δύσκολες συνθήκες της ζωής. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε, παραβλέπουμε σημαντικές λεπτομέρειες, πράγμα το οποίο επηρεάζει αρνητικά την κρίση μας.

Έχουμε αισιόδοξες σκέψεις και αυτοπεποίθηση κατά τη λήψη αποφάσεων, αλλά ή ωμή ειλικρίνειά μας μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω μας. Η ελευθερία του λόγου που προσδίδει ο Ερμής στον Τοξότη δημιουργεί άνεση στην ομιλία αλλά και άρνηση να αποσιωπήσουμε, ειδικά όταν θίγονται τα ιδανικά μας ή εντοπίζουμε αδικία ή υποκρισία στο περιβάλλον μας. Αυτή τη χρονική περίοδο συζητάμε πνευματικά θέματα όπως η θρησκεία, η φιλοσοφία και η μεταφυσική και μπορεί να είμαστε δογματικοί στις απόψεις μας. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο σοβαρό και συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερου, το μυαλό μας μπορεί να αναλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα με συστηματικό τρόπο. Είμαστε προσγειωμένοι στον τρόπο σκέψης και λαμβάνουμε τις αποφάσεις βασιζόμενοι στη λογική. Σκεφτόμαστε τα πράγματα πολύ προσεκτικά και υπεύθυνα πριν προβούμε σε οποιοδήποτε είδους συμπέρασμα.

Μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να πειθαρχήσουμε τα λόγια μας και μιλάμε με σοβαρό και συγκρατημένο τρόπο κυρίως για ζητήματα που συσχετίζονται με την καριέρα, την κοινωνική καταξίωση και τις επιχειρήσεις. Αποδεχόμαστε μόνο τις παραδοσιακές και καλά δοκιμασμένες ιδέες και μπορεί να γίνουμε λίγο σνομπ διανοητικά και στενόμυαλοι καθώς δεν μπορούμε να δούμε πέρα από τις καθιερωμένες απόψεις.

Μιλάμε πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη για ό, τι λέμε και γενικά προτιμούμε να σιωπήσουμε παρά να πούμε κάτι που αργότερα θα το μετανιώσουμε. Έχουμε διακριτικότητα και διπλωματία, εχεμύθεια και επιφυλακτικότητα. Θέλουμε αυτό που λέμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη και τα λόγια μας είναι υπερβολικά σοβαρά και χωρίς χιούμορ. Γινόμαστε απόμακροι και τα λόγια μας έχουν μια χροιά απαισιοδοξίας και κατάθλιψης. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο φιλελεύθερο και πρωτότυπο ζώδιο του Υδροχόου, στο ζώδιο το οποίο ο Ερμής είναι σε έξαρση, το μυαλό μας λειτουργεί τόσο σε λογική όσο και σε διαισθητική βάση. Μπορούμε να δούμε τα πράγματα καθαρά και αντικειμενικά και δεν επιτρέπουμε στα συναισθήματα να παρεμβαίνουν στις αποφάσεις μας. Μπορούμε να δούμε ένα πρόβλημα από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες προκειμένου να το κατανοήσουμε πληρέστερα.

Ταυτόχρονα, βλέπουμε τα πράγματα σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης ενώ τα λόγια μας έχουν πρωτοτυπία αλλά και μια ψύχραιμη λογική. Σκεφτόμαστε αντισυμβατικά και δεν αποδεχόμαστε τις καθιερωμένες ιδέες ενώ από την άλλη πλευρά, αν μας πιέσουν να αλλάξουμε απόψεις ή να ακολουθήσουμε μια διαφορετική ιδέα από τη δική μας επαναστατούμε. Έχουμε κάτι ενδιαφέρον να πούμε και οι συζητήσεις μας περιστρέφονται γύρω από ανθρωπιστικά ζητήματα, τις φιλίες, τις κοινωνικές ομάδες και τη μοντέρνα τεχνολογία.

Αποφεύγουμε να μιλάμε για τα συναισθήματα και φαινόμαστε στους γύρω μας υπερβολικά εγκεφαλικοί και κάπως απόμακροι. Μπορεί επίσης να γίνουμε αρκετά παράλογοι και ασυμβίβαστοι, καθώς διαφωνούμε με τις απόψεις των άλλων απλά και μόνο για τη διασκέδαση μιας λεκτικής κόντρας. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία η διόραση και η τηλεπάθεια είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 • ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ
Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο ευαίσθητο και διαισθητικό ζώδιο των Ιχθύων, στο ζώδιο το οποίο ο Ερμής είναι σε πτώση, έχουμε ζωηρή φαντασία και ένα ιδιαίτερα διαισθητικό τρόπο σκέψης. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας διέπονται περισσότερο από το ένστικτό μας και τα συναισθήματά μας και όχι από τη λογική. Έχουμε πολλές δημιουργικές και εμπνευσμένες ιδέες αλλά είμαστε επιρρεπείς σε κακές αποφάσεις οι οποίες στερούνται λογικής και πρακτικότητας.

Αυτή τη χρονική περίοδο είναι δύσκολο να εστιάσουμε την προσοχή μας στα πραγματικά γεγονότα και παρασυρόμαστε στον κόσμο των ονείρων και τις φαντασιώσεις μας. Επειδή δεν μπορούμε να οργανώσουμε τις σκέψεις μας, το μυαλό μας βρίσκεται σε σύγχυση αλλά όμως μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε ασαφή μηνύματα και να ανιχνεύσουμε κρυφές πληροφορίες. Μπορεί να δώσουμε την εντύπωση ότι δεν δίνουμε αρκετή προσοχή σε ό, τι λένε οι γύρω μας αλλά μπορούμε να κατανοήσουμε τις σκέψεις και τα λόγια των άλλων με έναν τρόπο διαισθητικό και τηλεπαθητικό.

Συζητάμε κυρίως για θέματα του παρελθόντος ή για πνευματικά ζητήματα και μας αγγίζουν συναισθηματικά τα προβλήματα των άλλων, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε τις σωστές λέξεις για να ανακουφίσουμε τον πόνο των άλλων. Μπορεί επίσης να πούμε ψέματα ή ασάφειες καθώς έχουμε σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: