astropedia.gr

Δίας στον Ζυγό & οι τάσεις για το ζώδιό σου

Δίας στον Ζυγό & οι τάσεις για το ζώδιό σου
Η επιρροή του Δία από τον Ζυγό στα ζώδια
από τον Athan

Το άρθρο αφορά για την επίδραση του Δία όσο είναι ευθύδρομος.
Για την επίδραση που θα έχει στο ζώδιό σου όταν θα είναι ανάδρομος (Φεβρουάριος - Ιούνιος 2017), δες το ειδικό άρθρο εδώ

Για να πας πάλι στην βασική σελίδα για το αφιέρωμα στον Δία πάτησε εδώ


Κριός

Ο Δίας με την νέα του θέση αρχίζει και κινείται απέναντί σου και σε ευνοεί παρουσιάζοντας ευκαιρίες στα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών, του γάμου ή των σημαντικών συμφωνιών που μπορείς να επιτύχεις αυτή την περίοδο. Με αυτή την θέση είναι η περίοδος που μπορείς να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία ή να κάνεις μια πολύ σημαντική συνεργασία, αλλά και γενικότερα οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες ενισχύονται και τονίζονται. Η ικανότητά σου για διαπραγμάτευση γίνεται καλύτερη και έχεις έυνοια σε νομικά ζητήματα ή σε επίσημες διαδικασίες με το κράτος ή με μεγάλες επιχειρήσεις.

Η ανάγκη σου για ελευθερία στις κοινωνικές σου σχέσεις μεγαλώνει και αν η συμπεριφορά και η στάση του συντρόφου ή του συνεργάτη σε περιορίζουν, τ΄τοε δεν είναι απίθανο αυτή την περίοδο να αισθανθείς παγιδευμένος ή φυλακισμένος σε ένα κλουβί από το οποίο φυσικά και θα θελήσεις να βγεις με οποιοδήποτε τρόπο χρειαστεί. Όπως και να έχει πάντως, μπορείς να περιμένεις ανεβασμένη δημοτικότητα και αν η δουλειά σου έχει να κανει με το κοινό, τότε θα έχεις αύξηση πελατείας και πολύ θετικά σχόλια.
Τόσο στις συνεργασίες σου, οι οποίες θα πάνε πολύ καλά φέτος, όσο και στην σχεση σου, θα παρατηρήσεις ότι οι συνθήκες και το κλίμα είναι θετικό, χαλαρό και άνετο και πως παίρνεις χαρά και ευχαρίστηση από αυτά τα πρόσωπα, καθώς και αυτά και εσύ είστε ανεκτικοί ο ένας προς τον άλλον. Είναι σημαντικό να είσαι σωστός και δίκαιος με τον συνεργάτη ή τον σύντροφό σου και να μοιράζεσαι μαζι τους τις ιδέες σου και τα σχέδια σου ή τα όραμά σου για το μέλλον.

Οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς.Η επιρροή του Δία θεωρείται πάντα θετική και όντως είναι. Όμως, επειδή ο πλανήτης μεγεθύνει ό,τι ακουμπάει, κατά την περίοδο της διέλευσης αυτής ενδέχεται να τονιστούν τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν και να διογκωθούν είτε για να βρεθούν οι λύσεις είτε για να κλείσει ο κύκλος τους και να μπορέσεις να προχωρήσεις σε νέες σχέσεις και συνεργασίες με πιο θερμή και πιο ανεκτική διάθεση.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις με αυτή την διέλευση είναι να μην παρασυρθείς  και χάσεις ευκαιρίες, χρόνο και χρήμα επειδή απλά αισθάνεσαι θετικά και έχεις αισιόδοξο βλέμμα για το μέλλον. Η αίσθηση ότι όλα τα μπορείς και πως όλα θα γίνουν τελικά σίγουρα είναι βοηθητική ψυχολογικά, αλλά μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές ή σε αναβολές, κάτι που θα χρειαστεί να το προσέξεις και γενικότερα αλλά και ειδικότερα κατά την ανάδρομη πορεία του Δία. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες:
 Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.
 


Ταύρος

Ο Δίας από την καινούργια του ζωδιακή θέση μπορεί να σου φέρει οφέλη και επέκταση στον επαγγελματικό σου τομέα, να ευνοήσει κάποια θέματα υγείας και γενικότερα να αλλάξει θετικά την καθημερινότητά σου. Αυτή η διέλευση ενδυναμώνει την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να εκτελέσεις ένα έργο ή να φέρεις εις πέρας μια δουλειά, με αποτέλεσμα οι άλλοι να διακρίνουν και να αναγνωρίζουν τις ικανότητές σου και τις δεξιοτεχνίες σου. Με αυτή την διέλευση έρχονται οφέλη από την ίδια την εργασία, από τους συνεργάτες σου ή από τους υπαλλήλους σου. Αν είσαι άνεργος, τώρα θα είναι πιο εύκολο να βρεις δουλειά και αν δουλεύεις, τότε η εργασία σου θα σου δώσει περισσότερη χαρά και θα την κάνεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αισιοδοξία. Να είσαι περήφανος και να αναγνωρίσεις εσύ ο ίδιος την αξία σου και την χρησιμότητά σου για να μπορέσεις να ωφεληθείς πλήρως από αυτή την διέλευση.

Θέματα υγείας που υπάρχουν και που σε απασχολούν αυτή την περίοδο μπορούν να βελτιωθούν ή μπορεί να προγραμματιστούν οι κατάλληλες εξετάσεις ή επεμβάσεις για την θεραπεία τους. Υπάρχει φυσικά η τάση να πάρεις βάρος αν δεν προσέξεις την δίαιτά σου. Ο έκτος οίκος κυβερνά τα κατοικίδια ζώα, δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο αυτή την περίοδο, κάτι που θα σου φέρει μεγάλη χαρά.

Όλες οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς. Ο Δίας βέβαια μπορεί να τα φέρει μια πληθώρα από ευκαιρίες όλες μαζί και να μπεις σε διαδικασία να αναλάβεις περισσότερα από ό,τι μπορείς να διεκπεραιώσεις ή να αντέξεις, να χαθείς σε έναν ωκεανό λεπτομερειών και στην προσπάθεια να συντονίζεις την καθημερινότητα της ζωής σου. Με αυτή την διέλευση χρειάζεται να θέσεις όρια, καθώς θα δεις ότι επειδή θα χαίρεσαι να βοηθάς τους άλλους, οι άλλοι θα σου ζητάνε συνεχώς βοήθεια.

Επειδή ο Δίας κυβερνά τον ηλιακό σου όγδοο οίκο, η ενασχόληση με την δουλειά και την καθημερινότητα θα γίνει με αρκετά έντονο τρόπο και θα σε αλλάξει πολύ και σε βάθος σαν προσωπικότητα. Στην εργασία σου είναι περίοδος που μπορείς να κάνεις οικονομικές επενδύσεις οι οποίες θα έχουν μακροπρόθεσμη απόδοση. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Δίδυμος

Ο Δίας κινείται από διέλευση μέσα από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο και κατά την περίοδο αυτή είναι πιθανόν να δεις επέκταση και οφέλη σε θέματα αισθηματικά, απόλαυσης, δημιουργικής έκφρασης, στην διασκέδασή σου, στα παιδιά και στα χόμπι σου. Η θέλησή σου και η απόφαση να εξερευνήσεις την δημιουργικότητά σου και να ευχαριστηθείς τον εαυτό σου φέρνουν τώρα πολλές ευκαιρίες και πολλοί νέοι δρόμοι θα ανοίξουν. Τα δημιουργικά σχέδια και οι δράσεις πάνω σε αυτά θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης και δεν είναι απίθανο να οδηγήσουν σε διάκριση, ανταμοιβή ή σε κάποιο είδος φήμης. Γεμίζεις με ιδέες και όνειρα που θες να τα υλοποιήσεις.

Η αισθηματική σου ζωή ζωντανεύει και παίρνει τα πάνω της. Μια καινούργια σχέση εμφανίζεται στον ορίζοντα ή η σχέση που έχεις ζωντανεύει και ενισχύεται με χαρά, χιούμορ και ζεστασιά. Οι πιθανότητες για περιστασιακές σχέσεις μεγαλώνουν και οι επιλογές που θα έχεις θα είναι αρκετές ώστε να σε μπερδέψουν. Η κοινωνικότητά σου είναι στα φόρτε της και το πιο πιθανό είναι να κάνεις μια σχέση μέσα από γνωριμία που γίνεται σε κοινωνικό περιβάλλον.

Αν και ο Δίας κάνει την διέλευσή του από τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο που συνδέεται με τα ευχάριστα φλερτ και τον έρωτα, ο Δίας κυβερνά τον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της δέσμευσης και της συνεργασίας. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν να προκύψει μια σταθερή σχέση μέσα από όλα αυτά και να δεσμευτείς σοβαρά.

Οι σχέσεις με τα παιδιά γίνονται σημαντικές και πιο ζεστές και θετικές με αυτή την διέλευση. Αν σε ενδιαφέρει, είναι μια κατάλληλη περίοδος για να φέρεις στον κόσμο τον δικό σου απόγονο ή για να μείνεις έγκυος. Κατάλληλη περίοδος επίσης για να κάνεις εκείνο το ταξίδι που πάντα ήθελες. Πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις τον εαυτό σου, την δημιουργικότητά σου, τα ταλέντα σου. Έχεις λιγότερες αναστολές και δεύτερες σκέψεις και γίνεσαι πόλος έλξης και ενδιαφέροντος για τους άλλους.

Όλες οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς. Ο Δίας αρκετές φορές τα φέρνει όλα μαζί ή κάνει τις συνθήκες υπερβολικές και θα χρειαστεί να είσαι επιλεκτικός και όχι ασύδοτος. Με αυτή την διέλευση μαθαίνεις να εκφράζεις πιο ανοιχτά και άνετα, χωρίς ενοχές, τον δημιουργικό σου εαυτό και θα χρειαστεί να πάρεις κάποια ρίσκα για να το πετύχεις αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αμελήσεις όμως υποχρεώσεις και ευθύνες. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Καρκίνος

Ο Δίας μέσα από την νέα ζωδιακή θέση, κάνει την διέλευσή του από τον τέταρτο σου ηλιακό οίκο και το πιθανότερο είναι να δεις επέκταση και οφέλη σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι, την οικιακή άνεση και με θέματα κληρονομικά ή ακινήτων. Οι σχέσεις με την οικογένεια θα σου δώσουν χαρά και ευχαρίστηση κατά την διάρκεια του κύκλου αυτής της διέλευσης, αλλά να είσαι προετοιμασμένος κάποια θέματα που είναι προβληματικά να επιδεινωθούν και να μεγαλώσουν στα μάτια σου αρκετά, τουλάχιστον αρχικά, μέχρι να επέλθει η ισορροπία μέσα από την επίλυση των προβληματικών περιοχών.

Αυτή την περίοδο επικεντρώνεσαι περισσότερο στην βελτίωση των συνθηκών στο σπίτι, ώστε να νοιώσεις ασφάλεια, πρακτικά, υλικά και ψυχολογικά. Η επέκταση και η αύξηση που συνδέονται με τον Δία δεν είναι έννοιες που λειτουργούν μόνο συμβολικά, αλλά μπορεί πολύ κυριολεκτικά να μεγαλώσει το σπίτι σου είτε γιατί προστίθεται και κάποιος άλλος είτε γιατί κάνεις επεκτάσεις στο οικοδόμημα όπου ζεις. Μπορεί επίσης να εμφανιστούν ευκαιρίες για να πουλήσεις ή να αγοράσεις ακίνητη περιουσία και ευνοούνται οι ενέργειες για επιδιόρθωση ή βελτίωση της ήδη υπάρχουσας περιουσίας ή ακόμη και το να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο και πιο άνετο σπίτι.

Οι σχέσεις με γονείς και με μέλη της οικογένειας μπορούν τώρα να βελτιωθούν και να ξεπεραστούν προβλήματα, παρεξηγήσεις και έχθρες, καθώς το ενδιαφέρον σου βρίσκεται στο να ανακαλύψεις την ρίζα των προβλημάτων και να βελτιώσεις τις καταστάσεις. Οι συναντήσεις με συγγενείς και τα οικογενειακά γεύματα για παράδειγμα, τώρα αποκτούν μια άλλη σημασία και σου κάνουν να αισθάνεσαι ενωμένος και κομμάτι μια μακραίωνης παράδοσης. Μέσα από την οικογένεια με αυτή την διέλευση μπορείς να περιμένεις την οικονομική ή άλλου είδους βοήθεια από την οικογένεια ή ακόμη και μια κληρονομιά.

Η αίσθηση και ο προσανατολισμός σου γενικότερα πάντως θα είναι περισσότερο προς τα μέσα, προς την ψυχή σου και την εσωτερική σου εξέλιξη και καλή κατάσταση, ισορροπία, ασφάλεια και ευτυχία και όχι τόσο προς τα έξω και τις επίγειες καταστάσεις και δραστηριότητες.

Όλες οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς. Ο Δίας κυβερνά τον έκτο σου ηλιακό οίκο και τώρα με αυτή την διέλευση μπορεί να φέρει θέματα υγείας κάποιου προσώπου της οικογένειάς σου στο προσκήνιο ή να χρειαστεί να ασχοληθείς με σημαντικές και πολλές λεπτομέρειες σε σχέση με την οικογένεια, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτή η διέλευση έχει βαθύτερο στόχο να σου γαληνέψει την ψυχή και να σε κάνει να αισθανθείς ασφαλής μέσα και έξω. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Λέων

Ο Δίας από τον Ζυγό κάνει την διέλευσή του από τον τρίτο σου ηλιακο οίκο και σου εμφανίζει ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με θέματα επικοινωνίας, μετακίνησης και εκπαίδευσης. Μπορείς αυτή την περίοδο λοιπόν να αυξήσεις τις γνώσεις σου πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο. Κοντινά πρόσωπα, γείτονες ή συγγενείς μπορούν α είναι βοηθητικοί και υποστηρικτικοί όσο ο Δίας βρίσκεται στον Ζυγό. Εκφράζεις τις ιδέες σου με θετικό τρόπο και ενθουσιασμό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνονται δεκτές από τους άλλους ποολύ πιο εύκολα. Η συλλογιστική σου ικανότητα επίσης είναι πολύ καλύτερη και πιο γρήγορη τώρα, οπότε εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι μπορείς να κατανοήσεις πιο σύνθετα θέματα και προβλήματα και μπορε΄ςι να τα εξηγήσεις στους άλλους με τέτοιο τρόπο που μπορούν να τα καταλάβουν. Έτσι λοιπόν, ευνοοείται οτιδήποτε έχει να κάνει με διδασκαλία, δυγγραφή ή μετάδοση πληροφορίας και σε αυτόν τον κύκλο του Δία μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες για ανώτερες σπουδές, σειρά μαθημάτων ή ακομη και για ταξίδια που σκοπό έχουν την γνώση συν τοις άλλοις. Αν ήδη είσαι σε ένα κύκλο μαθημάτων ή σπουδών, θα δεις ότι οι καταστάσεις και η ψυχολογία σου σε ευνοούν για να προοδεύσεις.

Με αυτή την διέλευση μπορεί να αποφασίσεις να αγοράσες ένα αυτοκίνητο ή να βελτιώσεις τις συνθήκες υπό τις οποίες μετακινείσαι. Οφέλη μπορούν να προκύψουν από μετακινήσεις, σύντομα ταξίδια, μηνύματα και επικοινωνίες, αλλά και από την επαφή με αδέλφια και γείτονες. Αν από διέλευση όμως ο Δίας κάνει δύσκολες όψεις με κάποιον πλανήτη σου, τότε μπορεί να μπεις στον πειρασμό να μιλήσεις άκομψα και σκληρά, χωρίς διάκριση και σκέψη.

Αν το επάγγελμά σου έχει να κάνει με επικοινωνία, συγγραφή ή διδασκαλία θα δεις ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ανέβουν οι πωλήσες σου μέσα από την δικτύωση και την επικοινωνία με τους πελάτες σου ή το αγοραστικό σου κοινό που τώρα θα γίνεται πιο εύκολα, πιο δημιουργικά και πιο ευχάριστα.

Όλες οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς.  Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Δίας είναι ο πλανήτης που μεγεθύνει τα πράγματα και αυτό σημαίνει ότι παρότι η επιρροή του είναι θετική, μπορεί να μεγαλώσει κατά πολύ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στους συγκεκριμένους τομείς, μέχρι να βρεις τις λύσεις. Αν για παράδειγμα υπάρχουν θέματα με κάποιον αδελφό, μπορεί κατά την διέλευση να ενταθούν οι δυσκολίες στην σχέση σας, ώστε να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα φέρουν σε ισορροπία την σχέση σας.

Μη φορτώνεσαι αυτή την περίοδο με πάρα πολλά πράγματα. Οι πολλές επικοινωνίες, οι υπερβολικές μετακινήσεις και τα πολλά καινούργια ενδιαφέροντα μπορεί να σε μπερδέψουν και να σε κάνουν να μην εντοπίσεις τελικά τις ευκαιρίες και να χαθείς. Τέλος πρόσεξε κατά την περίοδο που θα είναι ανάδρομος ο Δίας, καθώς τότε οι αρνητικές πλευρές και οι δυσκολίες μπορεί να τονιστούν, να έχεις την τάση για ατυχήματα, να θελήσεις να αναβάλεις πράγματα για αργότερα ή να είσαι υπερβολικός στις κινήσεις σου.  Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Παρθένος

Η διέλευση του Δία από τον Ζυγό επηρεάζει τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και το πιο πιθανό είναι να παρατηρήσεις εύνοια και οφέλη σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με την ικανότητά σου να κερδίζεις χρήματα και με το σύστημα των αξιών σου. Η περίοδος που ξεκινά τώρα είναι μια περίοδος παραγωγική, δημιουργική και με πολλά κέρδη. Έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και με το δεδομένο φυσικά ότι θα παραμείνεις ρεαλιστής και θα έχεις τα πόδια σου στην γη, θα μπορέσεις να έλξεις ευκαιρίες και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Κατά την διάρκεια αυτού του κύκλου του Δία μπορεί να αποφασίσεις να καλλιεργήσεις, να αναπτύξεις και να επεκτείνεις τα ταλέντα σου, κάτι που φυσικά θα ενισχύσει την αγοραστική σου αξία, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να βελτιώσεις κατά πολύ την οικονομική σου κατάσταση στο μέλλον. Από την άλλη βέβαια, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις φιγούρα και να φουσκώσεις κατά πολύ την εικόνα σου, χρησιμοποιώντας τα λεφτά για να αισθανθείς ασφάλεια.

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ζητήσεις αύξηση ή για να αυξήσεις με κάποιο τρόπο τον λογαριασμό σου στην τράπεζα, μέσα από ένα μπόνους ή κάποιο δώρο σημαντικής αξίας ή κάποια σημαντική πώληση. Προβλήματα και δυσκολίες που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν σε σχέση με τα οικονομικά σου, τώρα είναι η περίοδος που θα βρουν την λύση τους και θα έρθουν σε ισορροπία.

Οι αρνητικές επιπλοκές από αυτή την διέλευση βρίσκονται στο γεγονός ότι λόγω της ανάγκης σου για ασφάλειας και του ότι είναι μια περίοδος που νοιώθεις σημαντικά ότι αξίζεις και ότι πρέπει να φανεί αυτό, μπορεί να ξοδέψεις περισσότερα από αυτά που χρειάζεσαι και να μπεις σε μια διαδικασία ψυχικής ευφορίας τέτοια που να μην καταλαβαίνεις ότι ουσιαστικά ξοδεύεις από αυτά που πρόκειται να έρθουν και όχι από αυτά που ήδη έχεις. Όλες οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς.

Αν έχεις μια υπερβολική πίστη και αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα, χωρίς να έχεις εκτιμήσει τις αντικειμενικές συνθήκες, τότε μπορεί να πάρεις παράλογα ρίσκα που δε θα σου βγουν σε καλό. Αυτή την τάση να την προσέξεις ειδικότερα κατά την περίοδο που ο Δίας είναι ανάδρομος. Οι αξίες σου μπορεί να αλλάξουν, να βάλεις νερό στο κρασί σου σε πολλά ηθικά ζητήματα ή να βρεθείς σε καταστάσεις που οι άλλοι κινούνται με τέτοιο τρόπο που περιορίζει και φέρνει σε δύσκολη θέση την δική σου δυνατότητα για κέρδος. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Ζυγός

Η διέλευση του Δία από το ζώδιό σου και από τον πρώτο σου ηλιακό οίκο είναι ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά κάθε δώδεκα χρόνια. Ευνοείται η βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου γενικότερα και η αύξηση της αυτοπεποίθησης που έχεις. Η προσωπικότητά σου γίνεται πιο εκδηλωτική, εκφραστική και γενναιόδωρη και κινείσαι με τρόπους που ενθουσιάζουν τους άλλους. Η διέλευση στο σύνολό της προμηνύει μια πιο χαμογελαστή, τυχερή και αισιόδοξη περίοδο για σένα. Αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν, δεν έχουν σημασία τώρα, καθώς αντιμετωπίζεις την ζωή με φρέσκο βλέμμα και έχεις την ενέργεια να κάνεις πολλά και να πετύχεις περισσότερα κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον.

Η δημοτικότητά σου αυξάνεται και η πρώτη εντύπωση που δημιουργείς στους άλλους είναι ιδιαίτερη. Ο κόσμος αισθάνεται άνετα γύρω σου, όχι γι’αυτό που κάνεις, αλλά γι’αυτό που είσαι. Μπορείς λοιπόν να επεκτείνεις πολύ πιο εύκολα τα ενδιαφέροντά σου κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης και να φτάσεις πιο κοντά σοτυς στόχους σου. Πρόσεξε απλά να μην χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα υπερεκτιμώντας το ποιος είσαι και κινουμενος αποκλειστικά γύρω από την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας σου. Απόφυγε επίσης την υπερβολική ενασχόληση μόνο με τις δικές σου ανάγκες ή τις υπερβολές οποιουδήποτε είδους. Ο Δίας φέρνει το τέλος σε κάποιες καταστάσεις, όχι με τρόπο που πονάει όπως ο Κρόνος, αλλά με τρόπο σχετικά ευχάριστο ή πιο εύκολο, μόνο και μόνο για να αρχίσουν καινούργια κεφάλαια στην ζωή σου και να μπορέσεις να συνεχίσεις την εξέλιξή σου.

Σίγουρα πλέον μπορείς να αισθάνεσαι πιο άνετα με τον εαυτό σου και να κινείσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να σε αποδέχονται πιο άνετα και οι άλλοι, εσένα και τις ιδέες σου, αλλά μην νομίζεις ότι όλα αυτές οι θετικές εξελίξεις θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς. Το να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου μέσα από σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια ή με την μελέτη κάποιου αντικειμένου όχι μόνο είναι ευνοϊκό, αλλά θα σου αποδώσει οφέλη μακροπρόθεσμα.
 
Με αυτόν τον κύκλο το Δία αρχίζει μια περίοδος που κάνει καινούργια ξεκινήματα και η επιθυμία σου να κάνεις τα πράγματα σωστά είναι ισχυρή. Σχέδια τα οποία μελετούσες τον τελευταίο χρόνο μόνος σου μέσα στο μυαλό σου και δεν τα έχεις μοιραστεί ακόμη με άλλους, τώρα είναι η ώρα για να τα κοινοποιήσεις και να αρχίσεις να τα θέτεις σε εφαρμογή. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να θέσεις σε εφαρμογή μακροπρόθεσμα σχέδια που χρειάζονται τον χρόνο τους για να αποδώσουν και να τελεσφορήσουν. Νοιώθεις ιδιαίτερα δυναμικός και γεμάτος ενέργεια και μπορείς να τα καταφέρεις.

Τέλος, είναι η καλύτερη περίοδος για να φέρεις ισορροπία και να θέσεις ένα τέλος σε διαμάχες, συγκρούσεις, σχέσεις και καταστάσεις που σταματούσαν ή καθυστερούσαν την πρόοδο και την εξέλιξή σου και δεν σου επέτρεπαν να επενδύσεις στον εαυτό σου, στην προσωπικότητά σου και στην προσωπική σου αξία.Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Σκορπιός

Ο Δίας με την είσοδό του στον Ζυγό αρχίζει την διέλευσή του από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πλέον θα αρχίσεις να απολαμβάνεις πράγματα που γίνονται μυστικά και πίσω από τις κουρτίνες και δεν θα επιζητάς τόσο την δημοσιότητα. Με αυτόν τον κύκλο του Δία γίνεσαι περισσότερο συμπονετικός και ευαίσθητος και δημιουργείς βαθύτερη επαφή με το υποσυνείδητο κομμάτι σου.  Η διέλευση του Δία σου χαρίζει πνευματική προστασία και είναι η περίοδος που μπορείς να απαλλαγείς από αρνητικές και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, από φόβους εδραιωμένους στην ψυχή σου και από ενοχικά συναισθήματα. Με αυτόν τον Δία μπορείς τώρα να βρεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις όλες τις σκιές και τα φαντάσματα και μάλιστα να το κάνεις παίρνοντας μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση από την διαδικασία.

Μεγάλη ικανοποίηση θα βρεις και από την έννοια της προσφοράς, μέσα από αγαθοεργίες, ανώνυμη προσφορά, εθελοντισμό και γενικά βοήθεια όπου χρειάζεται. Με το να βοηθάς τους άλλους κατά κάποιο τρόπο βοηθάς και τον εαυτό σου να εξελιχθεί. Ο κόσμος της φαντασίας και των ονείρων θα ξυπνήσει και θα είναι πολύ ενεργός και δραστήριος. Ο διαλογισμός μπορεί να φανεί πάρα πολύ χρήσιμος και ενισχυτικός αυτή την περίοδο, καθώς η διαίσθησή σου θα αυξάνεται μέρα με την μέρα. Η ανάπτυξή σου θα γίνεται εσωτερικά κυρίως και θα θελήσεις να απομονωθείς από τα γήινα για να μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου. Δεν είναι διόλου απίθανο μάλιστα να ασχοληθείς πιο πρακτικά με τον πνευματισμό, με τα όνειρα ή με κάποιο είδος μαντικής τέχνης.

Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικές διεργασίες μπορεί να σε οδηγήσει στο να συνάψεις κάποια σχέση που δεν είναι φανερή και που θα θελήσεις να την κρύψεις από την κοινωνία ή τον δικό σου προσωπικό κύκλο. Οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες, κυρίως οικονομικές καθώς ο Δίας κυβερνά τον γενέθλιο δεύτερο οίκο σου ή να βάλεις τις προσωπικές σου αξίες ένα βήμα πίσω για να μπορέσεις να βοηθήσεις και να προσφέρεις στο σύνολο.

Η επιρροή του Δία θεωρείται πάντα θετική και όντως είναι. Όμως, επειδή ο πλανήτης μεγεθύνει ό,τι ακουμπάει, μπορεί κατά την περίοδο της διέλευσης αυτής να αισθανθείς υπερβολικά μόνος και χωρίς βοήθεια. Η βοήθεια, όταν την χρειαστείς, θα έρχεται και τα θέματα της μοναξιάς θα φαίνονται μεγάλα και δυσβάσταχτα, μόνο και μόνο για να γίνουν ορατά και να μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία βρίσκοντας τις λύσεις στα προβλήματα. Αν έχει δυσκολία να αντιμετωπίσεις και να αποδεχτείς το παρελθόν σου, τώρα είναι η στιγμή να καταφέρεις να το κοιτάξεις κατάματα και να προχωρήσεις μπροστά. Με αυτή την διέλευση το σύμπαν σου ζητά να αφήσεις πίσω σου τις προσκολλήσεις και να παραδοθείς στο άγνωστο. Το να μετριάσεις την ανάγκη σου για έλεγχο είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την εξελικτική διαδικασία. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις τώρα είναι να ενισχύσεις την πίστη σου στα αόρατα νήματα που κινούν την ζωή σου και να εμπιστευτείς τον ανώτερο εαυτό σου ή τον φύλακα άγγελό σου.

Η τάση να παρέχεις βοήθεια και υποστήριξη στους άλλους θα είναι βασική και έντονη. Καλό και χρήσιμο είναι να βάλεις κάποια όρια σε αυτή την τάση σου, ώστε να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης ούτε να χάνεις πολύτιμο και χρήσιμο χρόνο και ενέργεια, ειδικότερα κατά την περίοδο της αναδρομής του πλανήτη. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Τοξότης

Ο πλανήτης που σε κυβερνά περνάει στον Ζυγό και με βάση την ηλιακή οικοθεσία του χάρτη σου έρχεται να επηρεάσει και να ανανεώσει θέματα που έχουν να κάνουν με μεγαλόπνοα και μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχους, με τους φίλους σου και την κοινωνική σου δράση μέσα σε ομάδες και με τις γνωριμίες που θα κάνεις γενικότερα αυτή την περίοδο. Η βοήθεια και η υποστήριξη που μπορείς να περιμένεις τώρα από φίλους θα είναι ορατή και χειροπιαστή και μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Ο κύκλος των φίλων και των γνωριμιών μάλιστα πρόκειται να διευρυνθεί κατά πολύ κατά την διάρκεια αυτής της παραγωγικής και ενδιαφέρουσας περιόδου.

Τα σχέδιά σου και οι στόχοι που βάζεις αυτή την περίοδο θα είναι μεγάλα και ίσως ασυνήθιστα και θα προπορεύονται αρκετά από την εποχή, καθώς το μυαλό σου δε θα σταματά να σκέφτεται και να γεννά ιδέες για το μέλλον. Η επίτευξη των στόχων τώρα θα είναι μια πιο εύκολη υπόθεση και οι άλλοι θα στρέφονται σε σένα για καθοδήγηση, συμβουλές και λύσεις. Η συμμετοχή σε ομαδικά σχέδια θα σου φέρει εύνοια και θα μπορέσεις μέσα από τις ομάδες να πετύχεις και προσωπικούς στόχους, βρίσκοντας την θέση σου και με την φωνή σου να αποκτά δύναμη.

Γενικότερα η στάση σου προς τους άλλους θα γίνει πιο ανεκτική και θα μπορείς να δέχεσαι τις διαφορετικές αξίες ή τις διαφορετικές απόψεις που αυτοί μπορεί να έχουν. Αυτή σου η στάση θα σε βοηθήσει στο να κάνεις επαφή με περισσότερους και διαφορετικούς ανθρώπους που θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι, προσωπικά ή επαγγελματικά, καθώς θα έρθεις σε επαφή με καινούργιες ιδέες ή τρόπους διαχείρισης. 

Οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς.Η επιρροή του Δία θεωρείται πάντα θετική και όντως είναι. Όμως, επειδή ο πλανήτης μεγεθύνει ό,τι ακουμπάει, μπορεί κατά την περίοδο της διέλευσης αυτής να βρεθείς με μια ατζέντα που κάθε μέρα έχει ένα ραντεβού και κάθε μέρα υπάρχει κάποιος να δεις, να συναντήσεις ή να βγεις μαζί του. Φρόντισε να μπορείς να  συναναστρέφεσαι ποιοτικά τις καινούργιες γνωριμίες, ώστε να υπάρχει ο χρόνος για να βγουν οι ευκαιρίες από αυτούς.

Επίσης φρόντισε να μην αφιερώνεις τεράστια ποσά χρόνου σε δραστηριότητες που είναι ευχάριστες και δημιουργικές, αλλά σε αποσπούν από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχεις ή από την πρακτική εφαρμογή των σχεδίων σου. Κατά την περίοδο που ο Δίας είναι ανάδρομος η κοινωνική σου ζωή και η δικτύωση μπορεί να σου φέρουν προβλήματα και δυσκολίες στην προσωπική σου σχέση ή να διαταράξουν οικογενειακούς δεσμούς, γι’ αυτό φρόντισε να μην το παρακάνεις. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Αιγόκερως

Ο πλανήτης της εύνοιας, της επέκτασης και της αύξησης κάθε είδους με την είσοδό του στον Ζυγό αρχίσει να επιδρά και να επηρεάζει οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου, το επάγγελμά σου και την αναγνώριση που παίρνεις από την κοινωνία και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να αναγνωριστούν αποτελεσματικά τα ταλέντα σου και η προσωπικότητά σου. Με τον Δία στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου αρχίζει μια περίοδος επιτυχιών και εύνοιας στην εργασία σου και μπορείς να αγγίζεις περισσότερους πελάτες ή να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Μέσα σε αυτόν τον κύκλο του Δία δεν είναι απίθανη μια προαγωγή, νέες επαγγελματικές δυνατότητες, το να αποκτήσεις ένα δίπλωμα ή πτυχίο ή ακόμη και να προχωρήσεις σε έναν καλό γάμο.

Μπορείς πλέον να βγάζεις μια εικόνα προς τα έξω περισσότερο επαγγελματική και σοβαρή, οι άνθρωποι θα σε σέβονται περισσότερο και θα αναγνωρίσουν τους κόπους σου και την σκληρή εργασία των προηγούμενων ετών. Θα έχεις καλή και ευνοϊκή μεταχείριση από πρόσωπα κύρους και εξουσίας, τα οποία θα αναγνωρίσουν το δυναμικό και τις δυνατότητες που έχεις ως άτομο και θα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Το επάγγελμά σου και η καριέρα σου παίρνουν κατά πολύ τα πάνω τους και εσύ ο ίδιος βρίσκεις μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά από την δουλειά σου. Αλλαγές που θα συμβούν σε αυτόν τον τομέα είναι ευκαιρίες για μεγαλύτερη εξέλιξη.

Είναι σημαντικό σε αυτόν τον κύκλο του Δία να είσαι έντιμος, ευθύς, ξεκάθαρος και τίμιος. Αυτές οι αρετές θα σου ανοίξουν όλες τις πόρτες που χρειάζεσαι και θα σε φέρουν στο προσκήνιο. Όσο δεν αποφεύγεις το φως και τις ευθύνες που μπορεί να αποκτήσεις, τόσο θα πετυχαίνεις και θα ανεβαίνεις επαγγελματικά και ψυχολογικά και όσο περισσότερο πιστεύεις στον εαυτό σου και στην ικανότητά σου να οδηγείς, τόσο περισσότερο θα πετυχαίνεις κατά την διάρκεια της διέλευσης του Δία από τον Ζυγό.

Ένα σημαντικό σχέδιο ή ένας μεγαλόπνοος στόχος μπορεί να γίνει πραγματικότητα τώρα και σχέδια που άρχισαν να υλοποιούνται πριν από έξι ή ακόμη και δώδεκα χρόνια, τώρα θα πάρουν μια σημαντική ώθηση και θα ανανεωθούν. Οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς.Η επιρροή του Δία θεωρείται πάντα θετική και όντως είναι. Όμως, επειδή ο πλανήτης μεγεθύνει ό,τι ακουμπάει, κατά την περίοδο της διέλευσης αυτής είναι καλό και φρόνιμο να επιλέξεις με προσοχή τα σχέδια σου και να μην αναλάβεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να υλοποιήσεις. Φρόντισε επίσης να προφυλαχτείς από κουτσομπολιά και φήμες γύρω από το άτομό σου ή να διορθώσεις πληροφορίες που ίσως είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Υδροχόος

Ο Δίας από τον Ζυγό επιδρά και ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές, εξωτερικό και γενικότερα οτιδήποτε σχετίζεται με το να ανοίξουν οι ορίζοντές σου. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις ανθρώπους με εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σου και το πιο πιθανό με αυτή την διέλευση είναι να μεγαλώσει η περιέργειά σου για οτιδήποτε ασυνήθιστο και διαφορετικό. Επαγγελματικές συμφωνίες, ειδικά αν πρόκειται με το εξωτερικό, ευνοούνται, όπως επίσης οι σπουδές σου και ειδικότερα αυτές που είναι σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Μπορεί να παρατηρήσεις ότι έρχεται η στιγμή που σταματάς σιγά-σιγά να ασχολείσαι με το επαγγελματικό σου αντικείμενο, καθώς ετοιμάζεσαι να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθείς με κάτι άλλο που σε διεγείρει περισσότερο το μυαλό σου και σου δίνει ευχαρίστηση.

Αυτός ο κύκλος του Δία σε φέρνει σε επαφή με τον νόμο και δεν είναι απίθανο για κάποιο λόγο να αναζητήσεις νομική βοήθεια στις υποθέσεις σου. Η διέλευση ευνοεί επίσης το να λυθούν και να έρθουν σε ισορροπία νομικά ζητήματα που  μπορεί να υπήρχαν σε εκκρεμότητα καιρό τώρα και να σε εμπόδιζαν να προχωρήσεις τις υποθέσεις και τα σχέδιά σου.

Η διάθεσή σου γενικότερα ανεβαίνει και έχεις την πεποίθηση πως όλα τα προβλήματα στο τέλος βρίσκουν την λύση τους. Αυτό το σκεπτικό σε κάνει να βρίσκεις λύσεις όντως και να προχωράς εκεί που υπήρχαν εμπόδια και καθυστερήσεις. Τα ταξίδια είναι κάτι που μπορεί να γίνει με μεγαλύτερη ευκολία τώρα, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση. Μέσα από ταξίδια ή μέσα από εκπαίδευση και μάθηση οι ορίζοντές σου ανοίγουν και έρχονται πολλές ευκαιρίες για εσωτερική αλλά και για πρακτική εξέλιξη. Αν είσαι ήδη σε κύκλο σπουδών και αισθάνεσαι ότι έχεις κολλήσει και δεν προχωράς, ο Δίας από τον Ζυγό θα σου φέρει την ώθηση που χρειάζεσαι για να πάρεις και πάλι μπρος και να πετύχεις. Επίσης, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τις σχέσεις σου με πεθερικά και συγγενείς εξ αγχιστείας.

Το μυαλό σου πετάει μακριά και είσαι περισσότερο ανεκτικός με τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας ή με τους χαρακτήρες των ανθρώπων. Έχεις λιγότερο άγχος γενικότερα και αυτό φέρνει θετικές εξελίξεις. Οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς.Η επιρροή του Δία θεωρείται πάντα θετική και όντως είναι. Όμως, επειδή ο πλανήτης μεγεθύνει ό,τι ακουμπάει, κατά την περίοδο της διέλευσης αυτής θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός να μην συμπεριφέρεσαι βασιλικότερα του βασιλέως, ειδικότερα κατά την περίοδο που ο Δίας είναι ανάδρομος και που τότε μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα σε σχέση με την ανωτερότητα της δικής σου σκέψης έναντι των άλλων. Φυλάξου για παρεξηγήσεις και πολλές παρανοήσεις εκείνο το διάστημα. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.


Ιχθύες

Η είσοδος του Δία στον Ζυγό φέρνει επέκταση και ευκαιρίες στο ζώδιό σου σε σχέση με θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και κυρίως τα οικονομικά του συντρόφου, με δάνεια, φορολογία, αλλά και με την σεξουαλικότητά σου, την βαθύτερη κατανόηση των αναγκών σου και ψυχολογικά θέματα που θα έχεις την ευκαιρία να τα διερευνήσεις εκτενέστερα. Είναι μια περίοδος έντονης ψυχολογικής κατανόησης του εαυτού, θεραπείας τραυμάτων, δημιουργίας στενότερων σχέσεων, αλλά και δημιουργίας πλούτου, αν βέβαια χειριστείς τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες σωστά. Μια κατάλληλη περίοδος για να σχεδιάσεις την οικονομική σου στρατηγική.

Με αυτή την διέλευση του Δία μπορείς πιο εύκολα πλέον να καταλαβαίνεις και να βοηθάς τους φίλους σου και όσους έχουν ανάγκη τις συμβουλές σου λόγω του ότι μπορεί να περνάνε μια σημαντική κρίση στην ζωή τους. Το στοιχείο που συνειδητοποιείς αυτή την περίοδο είναι ακριβώς το ότι για να έρθει η θεραπεία και η αποκατάσταση χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου κατάματα. Από τους άλλους να περιμένεις μια καλύτερη και βαθύτερη κατανόηση των δικών σου προβλημάτων.

Δεν είναι απίθανο να έχεις επιστροφή φόρου ή κάποια κληρονομιά κατά την διάρκεια αυτού του κύκλου του Δία και γενικότερα οφέλη που προέρχονται από οικονομικούς οργανισμούς ή από άλλους. Οφέλη μπορούν να έρθουν και από τον σύντροφο καθώς υπάρχει άνοδος και αύξηση των οικονομικών του. Η ερωτική σου ζωή επίσης πρόκειται να ζωντανέψει, καθώς παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε η επαφή σου με τον σύντροφο γίνεται περισσότερο θερμή και εκδηλωτική.

Η περίοδος αυτή σε ευνοεί και σου παρουσιάζει πάρα πολλές ευκαιρίες για να καθαρίζεις τον εαυτό σου και την αύρα σου από τοξικά σκουπίδια και ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν συσσωρευτεί καιρό τώρα, κάτι που θα είναι θεραπευτικό για την συναισθηματική σου ζωή και για την ψυχολογία σου. Όλες οι θετικές εξελίξεις δε θα έρθουν φυσικά από μόνες τους. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και μην τα περιμένεις να γίνουν όλα μονομιάς.

Κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία ειδικότερα, αλλά και γενικά, καλό είναι να προσέξεις να μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις στα οικονομικά σου που θα επηρεάσουν αρνητικά το εισόδημά σου και να φροντίζεις πάντα να κρατάς τις ισορροπίες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην αφήνεις τα χρέη να μαζεύονται και δάνεισε ή δανείσου με προσοχή. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760
Ο Δίας αναδρομεί τον Φεβρουάριο του 2017 για τέσσερις μήνες: Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.