astropedia.gr

Ζώδια και Διακόσμηση!

Ζώδια και Διακόσμηση!
Το κάθε σπίτι έχει το δικό του χαρακτήρα όπως και το κάθε ζώδιο έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Διακοσμήστε λοιπόν το σπίτι σας σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του ζωδίου σας και το σίγουρο είναι πως έτσι θα ζείτε μέσα στο ιδανικό για εσάς περιβάλλον!
 

Κριός

Ο Κριός ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που βαριούνται εύκολα γι’ αυτό το σπίτι του θέλει να έχει ποικιλία και έντονα χρώματα.  Φυσικά ένας κόκκινος καναπές, τις περισσότερες φορές, δεσπόζει στο σαλόνι του, ενώ ακόμα και οι τοίχοι του σπιτιού του είναι διακοσμημένοι με πίνακες  με περίεργα θέματα και σε έντονα χρώματα.


Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ο κατεξοχήν παραδοσιακός τύπος. Το ιδανικό γι’ αυτόν σπίτι διαθέτει βιβλιοθήκες γεμάτες βιβλία και δερμάτινους καναπέδες. Τα λαμπατέρ και τα ξύλινα αντικείμενα είναι το φετίχ του και είναι τα στοιχεία που δίνουν στο σπίτι του μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.


Δίδυμοι

Για τον Δίδυμο το τέλειο σπίτι είναι αυτό που δεν διαθέτει βαριά επίπλωση. Θέλει να κινείται άνετα στους χώρους του σπιτιού του και πάνω απ’ όλα του αρέσουν οι φωτεινοί χώροι. Σπάνια θα διαλέξει ένα βαρύ κομμάτι για να επιπλώσει το σπίτι του, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο για τα μικροαντικείμενα τα οποία λατρεύει και αγοράζει διαρκώς!


Καρκίνος

Ο κλασσικός σπιτόγατος του ζωδιακού κύκλου δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει ένα από τα πιο ζεστά σπίτια. Λατρεύει τα παλιά αντικείμενα, αφού το παρελθόν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή του, και διακοσμεί το σπίτι του μόνο με πράγματα που έχουν συναισθηματική αξία γι’ αυτόν. Το αποτέλεσμα είναι όσοι επισκέπτονται το σπίτι του να νιώθουν αμέσως άνετα και ζεστά.


Λέων

Ένας βασιλιάς σαν τον Λέοντα δεν θα μπορούσε να έχει ένα συνηθισμένο σπίτι. Αυτό λοιπόν που του ταιριάζει απόλυτα είναι ένα σπίτι σε στιλ μπαρόκ ή ροκοκό. Αγαπάει τα αντικείμενα αξίας, όπως και ό,τι έχει να κάνει με την αρχαιότητα. Σε όλες πάντως τις περιπτώσεις το σπίτι του είναι πάντα διακοσμημένο με γούστο.


Παρθένος

Όποιο στιλ κι αν επιλέξει για το σπίτι του ο Παρθένος, το μόνο σίγουρο είναι πως η τάξη και η καθαριότητα θα το διακρίνει πάντα. Η μεγάλη αδυναμία του είναι το λευκό χρώμα και η συλλογή αντικειμένων από διάφορα μέρη που έχει επισκεφτεί. Τα πάντα συνδυάζονται στο σπίτι του με λεπτότητα και… χειρουργική ακρίβεια!


Ζυγός

Αν δεν έχει ο Ζυγός όμορφο σπίτι, που είναι το κατεξοχήν ζώδιο της αισθητικής και της ομορφιάς, τότε ποιος θα έχει; Ο Ζυγός είναι διατεθειμένος να κάνει πολλές θυσίες προκειμένου να επιπλώσει το σπίτι του με αντικείμενα του απόλυτου γούστου του. Τα πάντα στο σπίτι του μαρτυρούν την υψηλή αισθητική του, ενώ το βάζο με τα ολόφρεσκα λουλούδια είναι το σήμα κατατεθέν του σπιτιού του.


Σκορπιός

Το μυστήριο είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σπιτιού αυτού του ζωδίου. Είναι σίγουρο πως στο σπίτι ενός Σκορπιού υπάρχει πάντα χαμηλός φωτισμός και μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, ενώ η κρεβατοκάμαρά του είναι μακράν η πιο ατμοσφαιρική του ζωδιακού κύκλου. Ο Σκορπιός προτιμάει τα σκούρα χρώματα, όπως το βυσσινί και φυσικά το μαύρο, ενώ λατρεύει και τα μικροαντικείμενα που συνήθως αγοράζει από αντικερί.


Τοξότης

Ο ταξιδιάρης Τοξότης είναι φυσικό να διαθέτει ένα σπίτι γεμάτο ενθύμια και αναμνηστικά από τα ταξίδια του. Όποιος επισκεφτεί το σπίτι του είναι σίγουρο πως θα ταξιδέψει και ο ίδιος στα μέρη που έχει επισκεφτεί ο ιδιοκτήτης του. Εκτός από τα αναμνηστικά των ταξιδιών του έχει μεγάλη αδυναμία και στους καθρέφτες που τους κρεμάει με μεγάλη ευκολία σε όλους τους χώρους του σπιτιού!


Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι σίγουρο πως δεν διαθέτει ιδιαίτερη φαντασία οπότε και αποφεύγει τους περίεργους συνδυασμούς και τα εξεζητημένα αντικείμενα. Ωστόσο έχει καλό γούστο και προτιμάει τη λιτή και απλή διακόσμηση. Κάτι που απεχθάνεται είναι οι συχνές μετακομίσεις και οι αλλαγές των επίπλων.


Υδροχόος

Κουλτουριάρης και προχωρημένος ο Υδροχόος διαθέτει πάντα από τα πιο καλαίσθητα σπίτια, εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία. Το σπίτι του αποπνέει πάντα έντονη προσωπικότητα και ο συνδυασμός του παλιού με το καινούργιο είναι η αδυναμία του. Απεχθάνεται τους κλειστούς χώρους και γι’ αυτό προτιμάει σπίτια με μεγάλες βεράντες τις οποίες και διακοσμεί ανάλογα!


Ιχθύες

Τρυφερός και με πολύ καλό γούστο ο Ιχθύς διακοσμεί το σπίτι του με πολλή αγάπη και φινέτσα. Φυσικά στο σπίτι του κυριαρχεί το μπλε χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις, ενώ το σαλόνι του είναι γεμάτο από μαξιλάρες έτοιμο να υποδεχτεί τους καλεσμένους και να τους κάνει να νιώσουν όσο πιο άνετα γίνεται.Newsletter