astropedia.gr

Ο Δίας στον Σκορπιό & το ζώδιό σου

Ο Δίας στον Σκορπιό & το ζώδιό σου
Δίας και ζώδια από τον Athan

Επιστροφή στο βασικό αφιέρωμα για τον Δία στον Σκορπιό

Ο Δίας δίνει κάθε χρόνο μια ευκαιρία ανάπτυξης και αισιοδοξίας σε έναν τομέα της ζωής μας. Αυτή η ευκαιρία θα ξαναέρθει μετά από δώδεκα χρόνια… Διάβασε για τις τάσεις που δημιουργούνται για το ζώδιό σου με τον Δία από τον Σκορπιό και ποια είναι μερικά σημαντικά διαστήματα που ευνοείσαι ή πρέπει να προσέξεις. Λάβε υπόψη σου την βασική λειτουργία που αναφέρεται στην αρχή κάθε ζωδίου. Αυτή είναι που θα δώσει τον γενικό τόνο στις τάσεις που διαμορφώνονται μέσα από την διέλευση για το ζώδιό σου.

            ΚΡΙΟΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί την ανάγκη προσαρμογής και διόρθωσης καταστάσεων και αυξάνει την διανοητική σου λειτουργία.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό ανασύρει θαμμένα ένστικτα και σε κάνει να θέλεις να ζήσεις την ζωή σου πλέον με έναν πιο βαθύ, ουσιαστικό και έντονο τρόπο πηγαίνοντας βαθύτερα στις ανάγκες σου και κατανοώντας καλύτερα κρυμμένους μηχανισμούς της προσωπικότητάς σου, αλλά και της προσωπικότητας του συντρόφου σου. Οι σημαντικές σου σχέσεις θα αποκτήσουν άλλη διάσταση και η δέσμευση θα γίνει βαθύτερη με τρόπο που συγχωνεύει την ενέργειά σου με την ενέργεια του συντρόφου. Το διάστημα της διέλευσης σχετίζεται με θέματα οικονομικά, δικά σου ή του συντρόφου, στα οποία θα υπάρξουν ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη. Επίσης ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει βοηθητικές ευκαιρίες σε οτιδήποτε έχει να κάνει με δάνεια, φόρους, κληρονομιές και διακανονισμούς και αυξάνει την επιχειρηματικότητά σου. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από 25 Δεκεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είναι μια ιδανική περίοδος για να αναλάβεις ένα εγχείρημα που απαιτεί ενέργεια, κουράγιο, δύναμη ή για να αρχίσεις μια δραστήρια και παραγωγική διεργασία που σχετίζεται με τα οικονομικά σου ή με την επέκτασή σου στο εξωτερικό.  Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα καριέρας, οικογένειας και ακινήτων.  Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου,  στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
            ΤΑΥΡΟΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί την ανάγκη να αντιμετωπίσεις ξεκάθαρα καταστάσεις και να αλλάξεις συμπεριφορά και θέση. Αυξάνεται και παράλληλα απαιτείται η ικανότητα για δράση και αποφάσεις.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό ευνοεί και φέρνει θετικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων τόσο των αισθηματικών, όσο και των επαγγελματικών. Η διέλευση θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις καλύτερους και πιο ευχάριστους δεσμούς με τον σύντροφο και μπορεί να είναι ακόμη και η περίοδος που επισημοποιείται η σχέση σου ή που αποκτά με κάποιον επίσημο ή τελετουργικό τρόπο κοινωνική υπόσταση. Έρχονται συνεργασίες και συνεταιρισμοί με ενθουσιασμό που φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα ή αποκατάσταση των σχέσεων σε επαγγελματικό επίπεδο. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από 20-25 Δεκεμβρίου οι αποφάσεις που παίρνεις επηρεάζουν βαθύτερα στο μέλλον το επάγγελμα, τις σχέσεις ή την οικογένεια. Από 25 Δεκεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είναι μια ιδανική περίοδος για να αναλάβεις ένα εγχείρημα που απαιτεί ενέργεια, κουράγιο, δύναμη ή για να αρχίσεις μια δραστήρια και παραγωγική συνεργασία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 4-11/5. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα επικοινωνίας με στενούς συγγενείς, τον σύντροφο, να κλείσεις ένα σημαντικό μακρινό ταξίδι ή μια συμφωνία με μακροπρόθεσμα οφέλη. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου,  στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


       ΔΙΔΥΜΟΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί την ανάγκη προσαρμογής και διόρθωσης καταστάσεων και αυξάνει την διανοητική σου λειτουργία.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και σου δίνει την δυνατότητα να βελτιώσεις τις εργασιακές σου σχέσεις αλλά και την καθημερινότητά σου με καλά αποτελέσματα σε τομείς όπως η υγεία ή η διατροφή. Βρίσκεις πιο εύκολα βοήθεια στα καθημερινά σου ζητήματα και οι άνθρωποι σε διευκολύνουν στις υποθέσεις σου, ενώ οι μικρές λεπτομέρειες της ζωής σου αποκτούν μεγαλύτερο νόημα πλέον και μπορείς να εφαρμόσεις πιο πρακτικά την φιλοσοφία σου και να φτιάξεις μια όμορφη καθημερινότητα. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από 25 Δεκεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είναι μια ιδανική περίοδος για να αναλάβεις ένα εγχείρημα που απαιτεί ενέργεια, κουράγιο, δύναμη ή για να αρχίσεις μια δραστήρια και παραγωγική διεργασία που σχετίζεται με την εργασία σου ή την υγεία σου ή με ιδέες που έρχονται από σύντροφο ή συνεργάτη. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα οικονομικά, να κάνεις έναν συμφέροντα διακανονισμό, να κλείσεις μια καλή συμφωνία με μακροπρόθεσμη δέσμευση και αποτελέσματα ή να διεκπεραιώσεις και να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό ζήτημα, ανακτώντας την αισιοδοξία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


        ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί συνθήκες που διευκολύνουν την επίλυση θεμάτων και η κατανόηση γίνεται πιο εύκολα. Παρουσιάζονται γενικότερα ευκαιρίες και αυξάνεται ο αισθησιασμός σου.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό φέρνει χαρά, ευτυχία και δημιουργικότητα στην ζωή σου και κυρίως στον ερωτικό/αισθηματικό τομέα. Έχεις τώρα μια ευκαιρία που έρχεται κάθε δώδεκα χρόνια, μια ευκαιρία να λάμψεις και να κινηθείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση προσκαλώντας την επιτυχία στις επιχειρηματικές σου δράσεις και στα επαγγελματικά σου ανοίγματα, αλλά και στα προσωπικά σου, μιας και η διέλευση αυτή του Δία φέρνει θετικές εξελίξεις σε σχέση με τα ερωτικά σου, θέματα παιδιών και εγκυμοσύνες. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από τα μέσα Νοέμβρη έως τα μέσα Δεκέμβρη το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα και αισθησιακά. Χρησιμοποίησε το διάστημα ώστε να έχεις όφελος στις υποθέσεις σου ή απλά απόλαυσε μια περίοδο χαράς και δημιουργίας. Επιδρά ειδικότερα στους γεννημένους 28/6/6/7. Από τις αρχές Μάη μέχρι και μέσα Ιούλη θέματα που είναι σημαντικά για εσένα και που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη και την επέκταση και στα οποία έχεις επενδύσει χρόνο και ενέργεια περνάνε από φάση αναθεώρησης και καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσπάθεια σε αυτά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 6-12/7.  Από τα μέσα Ιούλη μέχρι και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι ένα διάστημα που λειτουργεί θετικά και ενδυναμώνει την ελπίδα σου, την γενναιοδωρία σου, το πνεύμα της ανθρώπινης συλλογικότητας και η ανάγκη σου στρέφεται περισσότερο προς την αναζήτηση μιας πνευματικής αλήθειας πίσω από την δράση σου. Το όραμα που έχεις για την ζωή σου γίνεται πιο βαθύ και τα όνειρά σου πιο μεγάλα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 5-11/7. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τον σκοπό ή την αποστολή που έχεις στην ζωή. Ένας νέος κύκλος εμπειρίας πρόκειται να αρχίσει. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


            ΛΕΩΝ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί την ανάγκη να αντιμετωπίσεις ξεκάθαρα καταστάσεις και να αλλάξεις συμπεριφορά και θέση. Αυξάνεται και παράλληλα απαιτείται η ικανότητα για δράση και αποφάσεις.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό σε δραστηριοποιεί και σου φέρνει ευκαιρίες επέκτασης και αισθητής βελτίωσης στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα είναι μια περίοδος αλλαγών, ανακαινίσεων, επέκτασης του χώρου σου ή προσθήκης νέων μελών στην οικογένειά σου. Η διέλευση ευνοεί ζητήματα κληρονομικών ή θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα, οικόπεδα και κτήρια ή εκτάσεις που μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις. Ανοίγεσαι συναισθηματικά, βιώνεις την ευτυχία σε βαθιά επίπεδα που ικανοποιούν την ψυχή σου, ενώ παράλληλα βλέπεις αλλαγές και στην καριέρα σου. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από 20-25 Δεκεμβρίου οι αποφάσεις που παίρνεις επηρεάζουν βαθύτερα στο μέλλον το επάγγελμα, τις σχέσεις ή την οικογένεια. Από 25 Δεκεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είναι μια ιδανική περίοδος για να αναλάβεις ένα εγχείρημα που σχετίζεται με το σπίτι σου, την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο και που απαιτεί ενέργεια, κουράγιο, δύναμη ή για να αρχίσεις μια δραστήρια και παραγωγική διαδικασία που αφορά το παρελθόν σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 6-13/8. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα από το παρελθόν σου και να υπερπηδήσεις αφήνοντας πίσω σου εμπόδια και σοβαρά προβλήματα στην εργασία σου καθώς αντιλαμβάνεσαι την εσωτερική δύναμη που έχεις.  Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


          ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί συνθήκες που διευκολύνουν την επίλυση θεμάτων και η κατανόηση γίνεται πιο εύκολα. Παρουσιάζονται γενικότερα ευκαιρίες και αυξάνεται ο αισθησιασμός σου και η επιχειρηματικότητά σου, ενώ καλείσαι να αναπτύξεις πρωτοβουλία.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό σε ενεργοποιεί και βάζει σε διαδικασία να μάθεις περισσότερα, να αναπτύξεις βαθύτερα τις νοητικές σου λειτουργίες και να επεκτείνεις τον λόγο σου ή την επιρροή που έχεις στο άμεσο περιβάλλον σου. Το μυαλό σου κινείται πιο θετικά, κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και βελτιώνονται οι σχέσεις που έχεις με τα αδέλφια σου και με τους κοντινούς σου συγγενείς. Το πέρασμα του Δία σε ευνοεί σε αγορές γενικά και ειδικότερα σε αγορές μεταφορικού μέσου ή ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η επικοινωνία και η μετακίνηση στα φόρτε τους! Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Ο Γενάρης και ο Σεπτέμβρης σου δίνουν ευκαιρίες επιτυχίας μέσα από θετικές αλλαγές. Αυτούς τους μήνες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις σκληρά ή να πιέσεις τις καταστάσεις ώστε να αλλάξουν, αντιθέτως οι αλλαγές έρχονται σχεδόν από μόνες τους ή με πολύ εύκολο τρόπο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 10-14/9. Από τα μέσα του Μάρτη μέχρι και τις αρχές του Μάη είναι μια περίοδος που παρουσιάζονται δεύτερες ευκαιρίες ώστε να καταφέρεις να επαναπροσδιορίσεις την δράση σου και το γενικότερο πνεύμα και σκεπτικό που έχεις σε σχέση με επαγγελματικά εγχειρήματα και σχέδια που άρχισαν να εφαρμόζονται τον Γενάρη του έτους, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 12-16/9. Το τρίτο δεκαήμερο του Απρίλη δίνει την ευκαιρία για επιτυχία και σε γεμίζει με αισιοδοξία, διαίσθηση που την εφαρμόζεις, πρωτοβουλία και προθυμία για ανάληψη ρίσκων. Τώρα όμως μπορεί να είναι και η περίοδος που παρουσιάζονται δεύτερες ευκαιρίες ή που χρειάζεται να προσαρμόσεις την δράση σου για να διορθώσεις ή να βελτιώσεις επιχειρηματικά σου σχέδια ή πρωτοβουλίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 11-15/9. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία επικοινωνιακά προβλήματα και θέματα με φίλους ή ομοϊδεάτες ή να λήξεις μια ερωτική σχέση που πλέον ξέρεις ότι δεν είναι γραφτό να συνεχίσει. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677          ΖΥΓΟΣ


Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί την ανάγκη προσαρμογής και διόρθωσης καταστάσεων και αυξάνει την διανοητική σου λειτουργία. Παράλληλα μεγαλώνει τις εσωτερικές εντάσεις ώστε να μπορέσεις να τις εντοπίσεις καλύτερα και να τις διαχειριστείς και σε καλεί να συνειδητοποιήσεις και να φέρεις στο φως αυτό που σε εμποδίζει ψυχολογικά να ακμάσεις.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό, καθώς αφήνει το ζώδιό σου και τις ευκαιρίες που σου έφερε για προσωπική ανάπτυξη, τώρα εστιάζεται στα οικονομικά σου θέματα και η ανάπτυξη εντοπίζεται μέσα από ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα έσοδά σου και να διευρύνεις τους οικονομικούς και υλικούς σου πόρους. Μπορείς να κάνεις σημαντικές αγορές ή πωλήσεις και να κινηθείς με περισσότερη αυτοπεποίθηση στα οικονομικά σου και στην διαχείριση αυτού του τομέα. Σε ψυχολογικό επίπεδο αυξάνει η αυτοπεποίθησή σου και αντιλαμβάνεσαι βαθύτερα την αξία που έχεις. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από 25 Δεκεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είναι μια ιδανική περίοδος για να αναλάβεις ένα εγχείρημα που απαιτεί ενέργεια, κουράγιο, δύναμη ή για να αρχίσεις μια δραστήρια και παραγωγική διεργασία που σχετίζεται με οικονομικές απολαβές μέσα από μια δημιουργική συνεργασία. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα καριέρας, οικογένειας και ακινήτων. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


 
        ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί την ανάγκη να αντιμετωπίσεις ξεκάθαρα καταστάσεις και να αλλάξεις συμπεριφορά και θέση. Αυξάνεται και παράλληλα απαιτείται η ικανότητα για δράση και αποφάσεις.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από το ζώδιό σου είναι κάτι που συμβαίνει κάθε δώδεκα χρόνια και φυσικά είναι μια σημαντική επιρροή για την προσωπική σου ανάπτυξη και τις επιτυχίες που μπορείς να έχεις σε πολλά θέματα. Οι ιδιότητες του Δία όπως η γνώση, η αφθονία, η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία και το θάρρος μπορούν να γίνουν κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης κτήμα σου και να ενσωματωθούν στην προσωπικότητά σου δίνοντας εξελίξεις στο μέλλον. Πρόκειται για ένα γενικότερα θετικό διάστημα που μπορείς να κάνεις πράξη και να υλοποιήσεις τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από τα μέσα Νοέμβρη έως τα μέσα Δεκέμβρη το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα και αισθησιακά. Χρησιμοποίησε το διάστημα ώστε να έχεις όφελος στις υποθέσεις σου ή απλά απόλαυσε μια περίοδο χαράς και δημιουργίας. Επιδρά ειδικότερα στους γεννημένους 1-7/11. Από 20-25 Δεκεμβρίου οι αποφάσεις που παίρνεις επηρεάζουν βαθύτερα στο μέλλον το επάγγελμα, τις σχέσεις ή την οικογένεια. Από 25 Δεκεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είναι μια ιδανική περίοδος για να αναλάβεις ένα εγχείρημα που απαιτεί ενέργεια, κουράγιο, δύναμη ή για να αρχίσεις μια δραστήρια και παραγωγική συνεργασία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 6-13/11. Ολόκληρος ο Γενάρης σου δίνει ευκαιρίες επιτυχίας μέσα από θετικές αλλαγές. Αυτό το διάστημα δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις σκληρά ή να πιέσεις τις καταστάσεις ώστε να αλλάξουν, αντιθέτως οι αλλαγές έρχονται σχεδόν από μόνες τους ή με πολύ εύκολο τρόπο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 10-14/11. Από τα μέσα του Μάρτη μέχρι και τις αρχές του Μάη είναι μια περίοδος που παρουσιάζονται δεύτερες ευκαιρίες ώστε να καταφέρεις να επαναπροσδιορίσεις την δράση σου και το γενικότερο πνεύμα και σκεπτικό που έχεις σε σχέση με επαγγελματικά εγχειρήματα και σχέδια που άρχισαν να εφαρμόζονται τον Γενάρη του έτους, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 12-16/11.

Το τρίτο δεκαήμερο του Απρίλη δίνει την ευκαιρία για επιτυχία και σε γεμίζει με αισιοδοξία, διαίσθηση που την εφαρμόζεις, πρωτοβουλία και προθυμία για ανάληψη ρίσκων. Τώρα όμως μπορεί να είναι και η περίοδος που παρουσιάζονται δεύτερες ευκαιρίες ή που χρειάζεται να προσαρμόσεις την δράση σου για να διορθώσεις ή να βελτιώσεις επιχειρηματικά σου σχέδια ή πρωτοβουλίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 11-15/11. Από τις αρχές Μάη μέχρι και μέσα Ιούλη θέματα που είναι σημαντικά για εσένα και που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη και την επέκταση και στα οποία έχεις επενδύσει χρόνο και ενέργεια περνάνε από φάση αναθεώρησης και καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσπάθεια σε αυτά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 6-11/11. Από τα μέσα Ιούλη μέχρι και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι ένα διάστημα που λειτουργεί θετικά και ενδυναμώνει την ελπίδα σου, την γενναιοδωρία σου, το πνεύμα της ανθρώπινης συλλογικότητας και η ανάγκη σου στρέφεται περισσότερο προς την αναζήτηση μιας πνευματικής αλήθειας πίσω από την δράση σου. Το όραμα που έχεις για την ζωή σου γίνεται πιο βαθύ και τα όνειρά σου πιο μεγάλα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 5-11/11. Από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και τα τέλη Σεπτέμβρη είναι ένα θετικό διάστημα με αλλαγές, συνειδητοποιήσεις και θετικές εξελίξεις που τα πράγματα τρέχουν στρωτά και ευχάριστα. Υπάρχουν όμως και ευκαιρίες που αν τις χρησιμοποιήσεις θα πας ακόμη πιο μπροστά, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί 10-14/11 και οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με θέματα που ενεργοποιήθηκαν τον Γενάρη. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας το ζώδιό σου,  σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα επικοινωνίας με στενούς συγγενείς, τον σύντροφο, να κλείσεις ένα σημαντικό μακρινό ταξίδι ή μια συμφωνία με μακροπρόθεσμα οφέλη. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


       ΤΟΞΟΤΗΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί την ανάγκη προσαρμογής και διόρθωσης καταστάσεων και αυξάνει την διανοητική σου λειτουργία. Παράλληλα μεγαλώνει τις εσωτερικές εντάσεις ώστε να μπορέσεις να τις εντοπίσεις καλύτερα και να τις διαχειριστείς και σε καλεί να συνειδητοποιήσεις και να φέρεις στο φως αυτό που σε εμποδίζει ψυχολογικά να ακμάσεις.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό σε ενδυναμώνει εσωτερικά, ψυχικά και πνευματικά. Διευρύνεται η αντίληψη που έχεις και αποκτάς μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου ή σε αυτό το αόρατο κάτι που σε προστατεύει. Είναι διάστημα κατά το οποίο εμφυτεύονται ιδέες στο μυαλό σου και αρχίζεις να επεξεργάζεσαι εσωτερικά ιδέες και σχέδια που θα έρθουν σε εκδήλωση αργότερα, όταν ο Δίας περάσει στο δικό σου ζώδιο. Η παρούσα διέλευση σου δίνει την εύνοια και τις ευκαιρίες να κλείσεις υποθέσεις και να απομακρυνθείς από αρνητικές επιρροές και άσχημες συνήθειες. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από 25 Δεκεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είναι μια ιδανική περίοδος για να αναλάβεις ένα εγχείρημα που απαιτεί ενέργεια, κουράγιο, δύναμη ή για να αρχίσεις μια δραστήρια και παραγωγική διεργασία που σχετίζεται με αισθηματικό ζήτημα ή με επένδυση που προϋποθέτει ρίσκο. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα οικονομικά, να κάνεις έναν συμφέροντα διακανονισμό, να κλείσεις μια καλή συμφωνία με μακροπρόθεσμη δέσμευση και αποτελέσματα ή να διεκπεραιώσεις και να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό ζήτημα, ανακτώντας την αισιοδοξία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


        ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί συνθήκες που διευκολύνουν την επίλυση θεμάτων και η κατανόηση γίνεται πιο εύκολα. Παρουσιάζονται γενικότερα ευκαιρίες και αυξάνεται ο αισθησιασμός σου και η επιχειρηματικότητά σου, ενώ καλείσαι να αναπτύξεις πρωτοβουλία.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό ευνοεί την δικτύωση με άτομα ή με ομάδες που σχετίζονται και επεκτείνουν τις ατομικές σου ιδέες, τα πιστεύω και τους στόχους και σκοπούς που έχεις στην ζωή σου αυτό το διάστημα. Είναι περίοδος που θα έρθουν στην ζωή σου νέα πρόσωπα, επαφές, γνωριμίες και φίλοι, που θα σου δώσουν αισιοδοξία και θα σε διευκολύνουν στις επιδιώξεις σου. Αυξάνεται η αισιοδοξία σου, γίνεσαι πιο συλλογικός και συμμετοχικός σε δραστηριότητες και βλέπεις το μέλλον με πιο φωτεινά χρώματα. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από τα μέσα Νοέμβρη έως τα μέσα Δεκέμβρη το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα και αισθησιακά. Χρησιμοποίησε το διάστημα ώστε να έχεις όφελος στις υποθέσεις σου ή απλά απόλαυσε μια περίοδο χαράς και δημιουργίας. Επιδρά ειδικότερα στους γεννημένους 8-14/1. Ολόκληρος ο Γενάρης και ο Σεπτέμβρης σου δίνουν ευκαιρίες επιτυχίας μέσα από θετικές αλλαγές. Αυτούς τους δύο μήνες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις σκληρά ή να πιέσεις τις καταστάσεις ώστε να αλλάξουν, αντιθέτως οι αλλαγές έρχονται σχεδόν από μόνες τους ή με πολύ εύκολο τρόπο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 8-12/1. Από τα μέσα του Μάρτη μέχρι και τις αρχές του Μάη είναι μια περίοδος που παρουσιάζονται δεύτερες ευκαιρίες ώστε να καταφέρεις να επαναπροσδιορίσεις την δράση σου και το γενικότερο πνεύμα και σκεπτικό που έχεις σε σχέση με επαγγελματικά εγχειρήματα και σχέδια που άρχισαν να εφαρμόζονται τον Γενάρη του έτους, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 10-14/1. Το τρίτο δεκαήμερο του Απρίλη δίνει την ευκαιρία για επιτυχία και σε γεμίζει με αισιοδοξία, διαίσθηση που την εφαρμόζεις, πρωτοβουλία και προθυμία για ανάληψη ρίσκων. Τώρα όμως μπορεί να είναι και η περίοδος που παρουσιάζονται δεύτερες ευκαιρίες ή που χρειάζεται να προσαρμόσεις την δράση σου για να διορθώσεις ή να βελτιώσεις επιχειρηματικά σου σχέδια ή πρωτοβουλίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 9-13/1.

Από τις αρχές Μάη μέχρι και μέσα Ιούλη θέματα που είναι σημαντικά για εσένα και που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη και την επέκταση και στα οποία έχεις επενδύσει χρόνο και ενέργεια περνάνε από φάση αναθεώρησης και καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσπάθεια σε αυτά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 4-9/1. Από τα μέσα Ιούλη μέχρι και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι ένα διάστημα που λειτουργεί θετικά και ενδυναμώνει την ελπίδα σου, την γενναιοδωρία σου, το πνεύμα της ανθρώπινης συλλογικότητας και η ανάγκη σου στρέφεται περισσότερο προς την αναζήτηση μιας πνευματικής αλήθειας πίσω από την δράση σου. Το όραμα που έχεις για την ζωή σου γίνεται πιο βαθύ και τα όνειρά σου πιο μεγάλα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 3-8/1. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τον σκοπό ή την αποστολή που έχεις στην ζωή. Ένας νέος κύκλος εμπειρίας πρόκειται να αρχίσει που σχετίζεται με τον σύντροφο ή με μια συνεργασία σου και τώρα είναι η ώρα για να απαλλαγείς από αρνητικά και άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα σου για να συνεχίσεις. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί την ανάγκη να αντιμετωπίσεις ξεκάθαρα καταστάσεις και να αλλάξεις συμπεριφορά και θέση. Αυξάνεται και παράλληλα απαιτείται η ικανότητα για δράση και αποφάσεις.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου και σου παρέχει εύνοια και πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξεις και να επεκτείνεις την θέση σου στην επαγγελματική αγορά ή για να γίνεις πιο δημοφιλής σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Δημοσιότητα και πολλές επαφές που θα αποδειχτούν χρήσιμες, αποτελεσματικές και συμφέρουσες, ενώ παράλληλα τα πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά και γενικότερα η εξουσία θα είναι με το μέρος σου για να σε υποστηρίξουν ή να σε διευκολύνουν. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από 20-25 Δεκεμβρίου οι αποφάσεις που παίρνεις επηρεάζουν βαθύτερα στο μέλλον το επάγγελμα, τις σχέσεις ή την οικογένεια. Από 25 Δεκεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είναι μια ιδανική περίοδος για να αναλάβεις ένα εγχείρημα στα επαγγελματικά σου που απαιτεί ενέργεια, κουράγιο, δύναμη ή για να αρχίσεις μια δραστήρια και παραγωγική συνεργασία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 1-10/2. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα από το παρελθόν σου και να υπερπηδήσεις αφήνοντας πίσω σου εμπόδια και σοβαρά προβλήματα στην εργασία σου καθώς αντιλαμβάνεσαι την εσωτερική δύναμη που έχεις. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


        ΙΧΘΥΕΣ

Βασική λειτουργία
Η θέση του Δία σε σχέση με τον Ήλιο σου δημιουργεί συνθήκες που διευκολύνουν την επίλυση θεμάτων και η κατανόηση γίνεται πιο εύκολα. Παρουσιάζονται γενικότερα ευκαιρίες και αυξάνεται ο αισθησιασμός σου.
Γενική τάση
Η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό σε ευνοεί και σου παρουσιάζει ευκαιρίες για να επεκταθείς και να αναπτυχθείς μέσα από σεμινάρια, μαθήματα, διδασκαλία και μέσα από ανοίγματα που θα θελήσεις να κάνεις. Ιδέες, φιλοσοφία ζωής και μακροπρόθεσμοι στόχοι ευνοούνται και οι πνευματικοί σου ορίζοντες ανοίγουν μέσα από μελέτη, από μακρινά ταξίδια ή από την επαφή σου με πρόσωπα που έχουν διαφορετική κουλτούρα ή που έρχονται από το εξωτερικό. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (9/3-10/7/2018) θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναμονές στους παραπάνω τομείς και θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο δράσης για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η γενική τάση που μόλις διάβασες θα χρωματιστεί από την βασική λειτουργία της σχέσης Ήλιου-Δία. Μην μένεις στα γενικά, συμβουλέψου έναν αστρολόγο για τις λεπτομέρειες του χάρτη σου.
Στιγμές στον χρόνο
Από τα μέσα Νοέμβρη έως τα μέσα Δεκέμβρη το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα και αισθησιακά. Χρησιμοποίησε το διάστημα ώστε να έχεις όφελος στις υποθέσεις σου ή απλά απόλαυσε μια περίοδο χαράς και δημιουργίας. Επιδρά ειδικότερα στους γεννημένους 27/2-/3. Ολόκληρος ο Γενάρης και ο Σεπτέμβρης σου δίνουν ευκαιρίες επιτυχίας μέσα από θετικές αλλαγές. Αυτό το διάστημα δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις σκληρά ή να πιέσεις τις καταστάσεις ώστε να αλλάξουν, αντιθέτως οι αλλαγές έρχονται σχεδόν από μόνες τους ή με πολύ εύκολο τρόπο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 8-12/3. Από τα μέσα του Μάρτη μέχρι και τις αρχές του Μάη είναι μια περίοδος που παρουσιάζονται δεύτερες ευκαιρίες ώστε να καταφέρεις να επαναπροσδιορίσεις την δράση σου και το γενικότερο πνεύμα και σκεπτικό που έχεις σε σχέση με επαγγελματικά εγχειρήματα και σχέδια που άρχισαν να εφαρμόζονται τον Γενάρη του έτους, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 10-14/3. Το τρίτο δεκαήμερο του Απρίλη δίνει την ευκαιρία για επιτυχία και σε γεμίζει με αισιοδοξία, διαίσθηση που την εφαρμόζεις, πρωτοβουλία και προθυμία για ανάληψη ρίσκων. Τώρα όμως μπορεί να είναι και η περίοδος που παρουσιάζονται δεύτερες ευκαιρίες ή που χρειάζεται να προσαρμόσεις την δράση σου για να διορθώσεις ή να βελτιώσεις επιχειρηματικά σου σχέδια ή πρωτοβουλίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί 9-13/3.

Από τις αρχές Μάη μέχρι και μέσα Ιούλη θέματα που είναι σημαντικά για εσένα και που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη και την επέκταση και στα οποία έχεις επενδύσει χρόνο και ενέργεια περνάνε από φάση αναθεώρησης και καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσπάθεια σε αυτά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 4-9/3. Από τα μέσα Ιούλη μέχρι και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι ένα διάστημα που λειτουργεί θετικά και ενδυναμώνει την ελπίδα σου, την γενναιοδωρία σου, το πνεύμα της ανθρώπινης συλλογικότητας και η ανάγκη σου στρέφεται περισσότερο προς την αναζήτηση μιας πνευματικής αλήθειας πίσω από την δράση σου. Το όραμα που έχεις για την ζωή σου γίνεται πιο βαθύ και τα όνειρά σου πιο μεγάλα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 3-8/3. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δίας αποχαιρετώντας τον Σκορπιό σου δίνει μια τελευταία καρμική ευκαιρία να βελτιώσεις και να φέρεις σε ισορροπία επικοινωνιακά προβλήματα και θέματα με φίλους ή ομοϊδεάτες ή να λήξεις μια ερωτική σχέση που πλέον ξέρεις ότι δεν είναι γραφτό να συνεχίσει. Μάθε περισσότερα για τον Δία στο ζώδιο σου, στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: