astropedia.gr

Κλασικές ενδείξεις διαζυγίου σε έναν χάρτη

Κλασικές ενδείξεις διαζυγίου σε έναν χάρτη
Οι χωρισμοί και τα διαζύγια είναι δύο αναπόφευκτα «δυσάρεστα» βιώματα στη ζωή πολλών ανθρώπων. Ένα ζευγάρι μπορεί να καταφύγει στο διαζύγιο για πολλούς λόγους, όπως η ασυμβατότητα μεταξύ τους, η έλλειψη επικοινωνίας, τα οικονομικά προβλήματα, η απιστία, η αποφυγή ευθυνών μέσα στο γάμο και πολλά άλλα. Επίσης, πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να μένουν σε ένα γάμο ασχέτως των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και της δυστυχίας που βιώνουν για λόγους όπως τα παιδιά που βρίσκονται στη μέση, για το αν θα καταφέρει οικονομικά ο ένας από τους δύο να τα αναθρέψει, η πίεση από την οικογένεια να μην διαλυθεί ο γάμος, ο εξαναγκασμός.
 
Ο φόβος του να καταφύγει κάποιος σε διαζύγιο που υπήρχε σε παλιότερες εποχές πλέον έχει εξασθενήσει και οι άνθρωποι δεν ανέχονται πια, δεν προσπαθούν να βρουν «κοινά» πράγματα να δουλέψουν πάνω στη σχέση αλλά δίνουν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που τους χωρίζουν, λέξεις όπως συντροφικότητα και οικογένεια έχουν χάσει το πραγματικό τους νόημα, με αποτέλεσμα στην εποχή που ζούμε, ο αριθμός των διαζυγίων να αυξάνεται δραματικά. Ο γάμος αποτελεί ένα σοβαρό θέμα και πριν την πραγματοποίηση του δεν πρέπει ποτέ να υπάρχει βιασύνη, απαιτείται «ωριμότητα» και από τα δύο άτομα.  
 
Μέσα από την Αστρολογία και συγκεκριμένα μέσα από ένα γενέθλιο χάρτη, μπορούμε να εντοπίσουμε τα «πλεονεκτήματα» και τα «μειονεκτήματα» ενός ανθρώπου, πάνω σε τι πρέπει να δουλέψει για να μετριάσει ή και να αποφύγει κάποιες αρνητικές «επιρροές» του χαρακτήρα του που θα του παρουσιάσουν συγκεκριμένα προβλήματα στο μέλλον και τις πιθανότητες επιτυχίας ή αποτυχίας σε όλους τους τομείς της ζωής του! Συγκεκριμένα μπορούμε να προβλέψουμε τις «πιθανότητες» ενός διαζυγίου και την ποιότητα του γάμου μέσα από το γενέθλιο χάρτη!  

Οι αστρολογικοί δείκτες που πρέπει να ληφθούν υπόψη αποτελούν βέβαια σοβαρές ενδείξεις αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να διαβάσουμε αυτά τα σημάδια ως δίκην τυφλοσούρτη και να αποκλείουμε άτομα. Ένας άνθρωπος είναι το σύνολο του χάρτη του και όχι μόνο κάποιες επιλεκτικές όψεις και θέσεις πλανητών.
Συμβουλευτείτε τον δωρεάν αστρολογικό μας χάρτη  εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Ο πλανήτης Ουρανός.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης  των απρόβλεπτων αλλαγών, της ανεξαρτησίας, της «ελευθερίας», της επανάστασης, των «ιδεών», της εκκεντρικότητας αλλά και της απελευθέρωσης από καθετί που μας καταπιέζει. Δρα καταλυτικά σε ότι καταστροφικό και πιεστικό υπάρχει στη ζωή μας και φοβόμαστε να το αλλάξουμε. Εστιάζει στα «θέλω» και όχι στα «πρέπει» όπως ο Κρόνος. Φέρνει τα πάνω κάτω, ανατρέπει καταστάσεις, ιδανικά και αξίες, αντικαθιστά το παλιό, το παραδοσιακό και ανοίγει ορίζοντες για κάτι καινούργιο και διαφορετικό.

Αυτός ο πλανήτης, των «απρόβλεπτων γεγονότων» φέρνει την μεγαλύτερη ευθύνη για τα διαζύγια και τους χωρισμούς.Ο Ουρανός στον 7ο οίκο δημιουργεί σοβαρές πιθανότητες διαζυγίου. Αυτή η θέση  δείχνει ότι το άτομο έχει τάσεις να διαλύει τις σχέσεις του τελείως «ξαφνικά» και αναπάντεχα. Επιθυμεί αρκετή «ελευθερία», αναζητά τον «ιδανικό»σύντροφο ,δεν συμβιβάζεται και διακατέχεται από το φόβο της δέσμευσης. Με λίγα λόγια είναι μια ατυχής τοποθέτηση όσον αφορά το γάμο.

Ειδικά άμα ο Ουρανός έχει δυνατή θέση μέσα στο χάρτη, μας δείχνει έναν σύντροφο που είναι αρκετά «φιλελεύθερος» και δε μπορεί να ανταποκριθεί στις ευθύνες μιας τέτοιας παραδοσιακής δέσμευσης όπως ο γάμος. Επίσης ο Ουρανός σε αυτόν τον οίκο μας δείχνει ένα γάμο που πραγματοποιήθηκε πολύ «ξαφνικά» με κάποιο πολύ μεγαλύτερο η μικρότερο άτομο. Βέβαια υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα το άτομο να μην ανέβει ποτέ τα σκαλιά της εκκλησιάς.

Ο πλανήτης Αφροδίτη.
Η Αφροδίτη ως γνήσιος κυβερνήτης του 7ου οίκου πρέπει να παρατηρείται σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται και τι όψεις κάνει. Με δυσαρμονικές όψεις (τετράγωνο ή αντίθεση) με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα φέρνει σκαμπανεβάσματα, συνεχόμενους τσακωμούς, καταπίεση και αστάθεια.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Ουρανό δείχνει ένα άτομο ανεξάρτητο, εκκεντρικό και αυθόρμητο. Στις διαπροσωπικές του σχέσεις συνειδητά η ασυνείδητα κρατάει μια απόσταση. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα αλλά οι σχέσεις του αρχίζουν και τελειώνουν απότομα. Στο γάμο και γενικότερα στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο αντιμετωπίζει προβλήματα.  

Ο πλανήτης Ποσειδώνας.
Ο Ποσειδώνας σε δυνατή θέση μέσα στο χάρτη, μας δείχνει ένα άτομο το οποίο τείνει να εξιδανικεύει το σύντροφο του, να τα βλέπει όλα μέσα από ένα «ροζ σύννεφο» και να μην δέχεται την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να έχει πολλές συναισθηματικές απογοητεύσεις.  

Ο πλανήτης Πλούτωνας.

Ο Πλούτωνας επίσης σε δυνατή θέση μέσα στο γενέθλιο ωροσκόπιο, δίνει τάσεις ελέγχου και εξαναγκασμού του συντρόφου, τάσεις για ψυχολογική βία έως και σωματική..  

'Αλλες ενδείξεις που θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν:

  • Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σε τετράγωνο η αντίθεση με τον Ουρανό.
  • Ο Ήλιος σε τετράγωνο η αντίθεση με τη Σελήνη προμηνύει δυσκολίες.
  • Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου όταν βρίσκεται στον 6ο και 12ο οίκο φέρνει  κακοτυχία μέσα στο γάμο. 
  • Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σε σκληρές όψεις με Άρη και Κρόνο.      
  • Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σε τετράγωνο η αντίθεση με τον κυβερνήτη του 7ου οίκου. 
  • Η Σελήνη στον Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύς και Τοξότη «διψάει» για ένα δεύτερο γάμο!   
  • Η ακμή του 7ου οίκου σε διπλό ζώδιο επίσης το ίδιο.
     
Οι παραπάνω ενδείξεις για να οδηγήσουν σε ένα διαζύγιο θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθούν από μια σκληρή διέλευση η πρόοδο του Κρόνου, του Ουρανού, του  Ποσειδώνα η του Πλούτωνα.   

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.  
   Newsletter