astropedia.gr

Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
Ως εραστές είναι φλογεροί, δυναμικοί, αισιόδοξοι και παθιασμένοι, μαζί τους ποτέ δε θα βαρεθείς. Προσεγγίζουν τον έρωτα με ενθουσιασμό και φυσικά δεν νοείται έρωτας δίχως έστω λίγο δράμα. Ερωτεύονται εύκολα και έχουν επίγνωση της γοητείας που ασκούν στους άλλους. Είναι ειλικρινή, τίμια και καλοπροαίρετα, αλλά αν τα προδώσεις ή τα πληγώσεις, αντιδρούν με άσχημο τρόπο. Έχουν την τάση να κυριαρχούν συναισθηματικά στο ταίρι τους, ωστόσο αν το ταίρι τους προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, δεν το δέχονται.

Η έντονη αίσθηση της προσωπικής τους ελευθερίας μπορεί να εκδηλωθεί με αυταρχικό τρόπο προς το ταίρι τους. Χρειάζονται κάποιον που θα τους θαυμάζει, να τους εκτιμάει και θα τους αφήνει να τραβούν όλα τα φώτα πάνω τους. Το αδύνατο σημείο τους είναι η κολακεία και εύκολα μπορεί να οδηγηθούν σε λάθος επιλογές. Όταν ερωτεύονται, είναι γενναιόδωρα και ρομαντικά. Πληγώνονται πολύ όταν μια σχέση τελειώνει, όμως γρήγορα ανακτούν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία τους και προχωρούν μπροστά. Μερικές φορές συμπεριφέρονται με απόλυτο τρόπο και είναι λίγο οξύθυμα, αλλά ποτέ δεν κρατάνε κακίες και συγχωρούν.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 
 

Ταιριάσματα

 • Φωτιά με Φωτιά
  Δημιουργούν μια φλογερή, παθιασμένη και συναρπαστική σχέση. Μαζί δε θα πλήξουνε ποτέ, αλλά τα παιχνίδια εξουσίας θα είναι συχνά και μερικές φορές εξουθενωτικά. Στη σχέση αυτή υπάρχει σιγουριά, δυναμισμός και ξεκάθαρες προθέσεις. Το θέμα είναι να μην αφήσουν τον εγωισμό τους να υποσκάψει την ευτυχία τους.

 • Φωτιά με Αέρα
  Η σχέση αυτή είναι συμβατή, θα εμπνέουν ο ένας τον άλλο και θα υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Η φωτιά θα εξοργίζεται μερικές φορές με τον αέρα λόγω του ότι έχει την τάση να είναι πιο συναισθηματικά αποστασιοποιημένος. Ο αέρας μπορεί να δει τις ιδέες του να υλοποιούνται από την φωτιά.

 • Φωτιά με Νερό
  Δύο επιλογές υπάρχουν. Είτε να δημιουργηθεί μια πολύ έντονη και παθιασμένη σχέση αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα ή κάτι τελείως χλιαρό που δεν θα έχει και μεγάλη διάρκεια. Η πύρινη Σελήνη θα νιώθει πολλές φορές πως δεν μπορεί να καταλάβει το νερό. Από την άλλη η υδάτινη Σελήνη θα πληγώνεται από την απόλυτη και κυριαρχική τάση της φωτιάς.

 • Φωτιά με Γη
  Δύσκολος συνδυασμός. Το άτομο με την πύρινη Σελήνη θα θεωρεί το άτομο με την γήινη Σελήνη καθόλου διασκεδαστικό, πολύ σοβαρό και ανασφαλές. Η πύρινη Σελήνη έχει ανάγκη από περιπέτεια, από παρορμητισμό και μερικές φορές θέλει τα πράγματα να μην είναι προβλέψιμα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη της γης για σταθερότητα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.