astropedia.gr

Αστρολογικές προβλέψεις - ΔΙΔΥΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Στις 5/9 το πέρασμα του Ερμή, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στον Ζυγό κάνει το νου σου δημιουργικό και, ταυτόχρονα, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Στις 6/9 η είσοδος της Αφροδίτης στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει τις σχέσεις σου με τα αδέλφια σου (αν υπάρχουν) και λοιπούς μακρινούς συγγενείς, πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να πραγματοποιήσεις ένα κοντινό ταξίδι. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 10/9 μπορεί να σου φέρει προστριβές με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο εξαιτίας κάποιου παρελθοντικού συμβάντος που έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Στις 22/9 η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου να εκφραστείς και να διασκεδάσεις ενώ στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό σε προτρέπει να ασχοληθείς με τον τομέα της υγείας καθώς και με διάφορα πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να απειλεί τη φήμη σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο σκάνδαλο ή να βιώσεις αρνητική δημοσιότητα. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί την επιθυμία να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να μετακομίσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι Δεσμοί της Σελήνης συνεχίζουν και αυτόν τον μήνα τη διέλευση τους από τον άξονα 1ου-7ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου δημιουργώντας σου την ανάγκη να συνάψεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σου επιτρέπουν να νιώθεις πιο ανεξάρτητος και να κινείσαι με περισσότερη ελευθερία. Γύρω στις 2/9 μπορεί να βιώσεις ένα απροσδόκητο περιστατικό στον εργασιακό σου χώρο, το οποίο θα σε ταράξει και θα σου προκαλέσει ανασφάλεια. Όμως, γενικά μέχρι τις 6/9 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο θα μπορούσες να πετύχεις κάποια μισθολογική αύξηση. Στις 5/9 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σου χαρίζει εμπνεύσεις και αυξημένη δημιουργική διάθεση, τις οποίες διοχετεύεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να προωθήσεις την ευρύτερη διαδικασία της επαγγελματικής σου ανέλιξης. Ο Άρης στον Κριό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι θα κληθείς να εργαστείς ομαδικά με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται για κάποιο λόγο να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ιδίως από τις 10/9 και ύστερα που ο Άρης γυρίζει ανάδρομος. Ευτυχώς, στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο την ευελιξία σου και τις έμφυτες διπλωματικές σου ικανότητες. Ως εκ τούτου, οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου αρχίζουν σταδιακά να εξομαλύνονται και να βελτιώνονται. Η δε ευρηματικότητα του νου σου σε βοηθάει ώστε να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 6 του μήνα εμφανίζεσαι αρκετά κτητικός, ζηλιάρης και φιλήδονος…Δες περισσότερα

AstraCard 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.