astropedia.gr

Η πρώτη μέρα στην δουλειά & τα ζώδια

 Η πρώτη μέρα στην δουλειά & τα ζώδια
Η πρόσληψη έγινε! Επιτέλους, μετά από τόσο καιρό βρήκες εργασία! Έχεις φορέσει το T-shirt που σου είχαν δώσει ήδη με την ανακοίνωση της πρόσληψης, ως ενδυμασία εργασίας με το ζώδιό σου σε στάμπα στην πλάτη, έχεις στα χείλη το καλύτερό σου χαμόγελο και με σύμμαχο την θετική σου ενέργεια φτάνεις στη δουλειά σου!

Κοιτάς το ρολόι και αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου μιας και έφτασες νωρίτερα, όπως ακριβώς είχες υπολογίσει να κάνεις την πρώτη μέρα της πρόσληψής σου. Σκέφτεσαι πως κανείς δεν θα έχει έρθει ακόμα, αλλά δεν σε νοιάζει. Ίσως να είναι και μια καλή ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στους χώρους και να φτιάξεις έναν ζεστό καφέ στο κουζινάκι που σου είχαν δείξει πως υπάρχει για το προσωπικό και από αύριο θα έρχεσαι κανονικά στην προκαθορισμένη ώρα. Το δεξί πόδι μπροστά λοιπόν…και μπήκες! Άντε και καλή αρχή!

Προς έκπληξή σου, δεν είσαι το πρώτο άτομο που έφτασε. Και δείχνει "παλιό" γιατί κινείται άνετα και γνώριμα μες στο χώρο...  Βλέπεις την πλάτη του Τ-shirt που φοράει, και διακρίνεις το σύμβολο της Παρθένου. "Ε, ναι", σκέφτεσαι, "σίγουρα θα έχει έρθει νωρίτερα ένας Παρθένος". Χαμογελάς και παρακολουθείς τις κινήσεις του. Φτιάχνει καφέ, αφού πρώτα καθάρισε καλά τον μικρό πάγκο στο κουζινάκι, το φλυτζάνι, το κουτάλι κι ό,τι άλλο απαραίτητο στη διαδικασία του καφέ... και τα αφήνει όλα πλυμένα και τακτοποιημένα στη θέση τους μετά την ολοκλήρωση του καφέ.

Έχουν ξεκινήσει και οι άλλες αφίξεις του προσωπικού. Ήδη υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι στον χώρο. Κάποιος πιο ‘κει τσακώνεται! Φωνάζει εκνευρισμένα τουλάχιστον στους μισούς που είναι ήδη εκεί… Το Τ-shirt του γράφει Κριός! "Τα χάπια του", σκέφτεσαι, "τα πήρε το πρωί;"

Ο Ζυγός από την άλλη χαμογελά σε όλους και δείχνει να τα πηγαίνει με όλους καλά, όμως το δεξί σου αυτί τον άκουσε μόλις να κράζει τους συναδέλφους του πίσω από την πλάτη τους παρέα με τον Δίδυμο! "Τα φτυάρια, παιδιά", σκέφτεσαι, και παίρνεις το βλέμμα σου από την δυάδα αυτή...

Βλέπεις μια άλλη δυάδα, τον Υδροχόο με τον Τοξότη. Έχουν πλησιάσει κάποιους άλλους συναδέλφους και με τον καφέ στο χέρι συνδικαλίζονται και συνδικαλίζουν! "Αχ Ελλάδα, σ ‘αγαπώ", σκέφτεσαι.

Ο Ιχθύς είναι ένα μόλις βήμα πριν την ανακοίνωση της απόλυσής του γιατί κάνει συνεχώς λάθη... "Συγκεντρώσου καλύτερα, συνάδελφε", σκέφτεσαι. Ο Αιγόκερως πασχίζει να εξολοθρεύσει τον Σκορπιό που όμως κοιμάται με το αφεντικό και, δυστυχώς για τον Αιγόκερω, είναι ο ευνοούμενος του αφεντικού! "Πάει η καριέρα Αιγόκερε", σκέφτεσαι και στρέφεις το βλέμμα σου μακρύτερα από το σκληρό "αιματοκύλισμα"...

Βλέπεις τον Ταύρο που μόλις έφτασε και κρατά πιροσκί στο χέρι. "Άργησες Ταυράκο, καλή όρεξη", σκέφτεσαι. Κάποιος κλαίει! Μα ποιος κλαίει; Διακρίνεις το T-shirt που γράφει Καρκίνος. Κλαίει ο Καρκίνος γιατί τον μάλωσε το αφεντικό...

Ο Λέων είναι το αφεντικό.
Καλή σταδιοδρομία, λοιπόν!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter