astropedia.gr

Ζώδια, προτερήματα και ελαττώματα

Ζώδια, προτερήματα και ελαττώματα
Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια θετικά σημεία και κάποια χτυπητά ελαττώματα. Διαβάστε το ζώδιό σας και δείτε ποια είναι τα δικά σας. Είναι καιρός να τα δείτε, να τα παραδεχτείτε και γιατί όχι… να τα διορθώσετε.


Κριός
Φημίζεστε για τη δυναμικότητα και εργατικότητά σας, όταν όμως κάτι σας μπει στο κεφάλι, δεν λέει να σας φύγει με τίποτα! Μερικές φορές φτάνετε ακόμα και στην εμμονή. Ξεκολλήστε λιγάκι!


Ταύρος
Σαν παιδιά της Αφροδίτης δεν θα μπορούσατε να μη διακρίνεστε για την ευγένεια και το καλό γούστο σας. Αυτά είναι τα μεγάλα χαρίσματά σας, όσο για τα ελαττώματα… η τεμπελιά σας και η λατρεία σας στο φαγητό χτυπάει κόκκινο. Κινηθείτε λιγάκι για να χάσετε και κανένα κιλό.


Δίδυμοι
Σίγουρα είστε από τους πιο πνευματώδεις τύπους του ζωδιακού. Τις περισσότερες φορές είστε η ψυχή της παρέας και της καλής συζήτησης. Αν θέλαμε να σας βρούμε ένα αρνητικό στοιχείο, σίγουρα θα λέγαμε πως δεν δίνεστε ολόψυχα ποτέ και σε κανέναν!


Καρκίνος
Τρυφεροί και ευαίσθητοι αποτελείτε μια ζεστή αγκαλιά για όποιον σας ξέρει. Σίγουρα είστε από τους πιο πιστούς φίλους και σύντροφους και τρυφερούς γονείς. Βέβαια έχετε κι εσείς τα ελαττωματάκια σας…. Αν είστε γυναίκα τσακίζετε τα νεύρα των άλλων με την γκρίνια και το μελόδραμά σας κι αν είστε άντρας με την αδυναμία που έχετε στη μαμά σας. Έλεος!


Λέων
Η γενναιοδωρία σίγουρα έχει βρει στο πρόσωπό σας τον τέλειο εκπρόσωπό της. Όπου κι αν πάτε ξεχωρίζετε με την άνεση που σας διακρίνει και ξέρετε πώς να κάνετε όποιον είναι δίπλα σας να περνάει υπέροχα. Μόνο που μερικές φορές ο εγωισμός σας ξεφεύγει από τα όρια κι εκεί πραγματικά χάνετε όλα όσα έχετε δημιουργήσει.


Παρθένος
Όταν θέλει κάποιος να νιώσει σίγουρος δεν έχει παρά να στηριχτεί πάνω σ’ έναν Παρθένο. Η φιλοτιμία του και η εργατικότητά του είναι απαράμιλλη γι’ αυτό και δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ο τελειότερος υπάλληλος του ζωδιακού. Όσο για τα ελαττώματά του… και μόνο η εμμονή του στη λεπτομέρεια φτάνει για να διαλύσει και το πιο ισχυρό νευρικό σύστημα.


Ζυγός
Η αρμονία και η ισορροπία που φέρνετε μόνο με την παρουσία σας είναι και τα μεγαλύτερα ατού σας. Δύσκολα αδικείτε άνθρωπο και γι’ αυτό φημίζεστε για την αντικειμενικότητά σας. Όλα καλά μέχρι εδώ… τα δύσκολα αρχίζουν όταν πρέπει να πάρετε μια απόφαση… Η αναβλητικότητά σας είναι και το χειρότερο από τα ελαττώματά σας.


Σκορπιός
Το γερό χαρτί σας είναι… τι άλλο… το σεξ. Αποπνέετε σεξουαλικότητα και με την παραμικρή σας κίνηση προκαλείτε ερωτικά σκιρτήματα στο αντίθετο φύλο. Όμως κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος και έτσι κι εσείς έχετε την απαισιοδοξία για να σας χαλάει το προφίλ και από τα ουράνια της ηδονής να σας κατεβάζει στα τάρταρα.
Τοξότης: Δύσκολα μπορεί να βρει κανείς απαισιόδοξο Τοξότη. Γελαστοί και αισιόδοξοι αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες αφού σχεδόν πάντα έχετε και την τύχη με το μέρος σας. Ελαττώματά σας… η ακατάπαυστη φλυαρία και η δυσκολία σας να προσγειώνεστε στην πραγματικότητα.


Αιγόκερως
Πιστοί και εργατικοί γίνεστε από τους καλύτερους συζύγους και επιχειρηματίες. Δύσκολα εγκαταλείπετε την προσπάθεια και η φιλοδοξία σας σας οδηγεί σχεδόν πάντα στην επιτυχία. Από τα χειρότερα ελαττώματά σας… η έλλειψη φαντασίας και η ανικανότητά σας να αφήσετε τον εαυτό σας πραγματικά ελεύθερο, μακριά από κανόνες και πρέπει.Υδροχόος
Η φιλανθρωπία σας είναι παροιμιώδης και η αγάπη σας για την πρόοδο απαράμιλλη. Ανήσυχα πνεύματα τα καταφέρνετε θαυμάσια με την παγκοσμιοποίηση, τα χαλάτε όμως όταν πρόκειται για τα προσωπικά σας. Ποιο είναι το ελάττωμά σας; Πολύ συχνά μπορεί να πάτε να σβήσετε μια φωτιά στον Αμαζόνιο την ώρα που το σπίτι σας έχει γίνει κάρβουνο! Ασχοληθείτε και λιγάκι με τους δικούς σας ανθρώπους!


Ιχθύες
Η διαίσθηση και η καλλιτεχνική σας φύση είναι μερικά από τα πολλά σας προτερήματα. Στις αδυναμίες σας θα συγκαταλέγαμε την δυσκολία που έχετε να ζείτε προσγειωμένοι και τις έντονες ψυχολογικές σας μεταπτώσεις.Newsletter