astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 9/1/2017 έως 15/1/2017

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 9/1/2017 έως 15/1/2017


Κάθε εβδομάδα η Σία Γαλάτη ανοίγει για σένα την περίφημη τράπουλα της Madame Lenormand. Τα χαρτιά τα σχεδίασε η ίδια η Madame Lenormand και έχει μείνει γνωστή στην ιστορία καθώς την συμβουλεύονταν πρωτεργάτες της Γαλλικής Επανάστασης, όπως ο Ροβεσπιέρος και ο Μαρά, αλλά και η ίδια η Αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα.
Δες τα αισθηματικά σου μέσα από το αστρολογικό κλίμα της εβδομάδας και την Αθηνά Δούκα.


 • Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δαχτυλίδι
Σε σχέση:
Το αίσθημα της δέσμευσης ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο και θα νιώσεις ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο με το άλλο σου μισό. Ίσως η σχέση σας επισημοποιηθεί και περάσει στο άλλο στάδιο, μπορεί να δοθούν μελλοντικές υποσχέσεις πάνω σε επίσημη κατάσταση. Θα αισθανθείς πως υπάρχει κοινή πορεία και θα ατενίσεις το μέλλον της σχέσης σου πιο αισιόδοξα. Αν ήδη είσαι μέσα σε επισημοποιημένη δέσμευση, θα έχεις αυτή την εβδομάδα την ευκαιρία να αναθερμάνεις την σχέση με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά όπως τον πρώτο καιρό.

Χωρίς σχέση: Αν θέλεις να μπεις σε μια σχέση, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να κάνει την επιθυμία σου πραγματικότητα. Θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα ενδιαφερθεί να κάνετε σχέση ή αν ήδη βγαίνεις με κάποιο πρόσωπο, θα σου κάνει πρόταση για σχέση με σοβαρές προοπτικές. Σε κάθε περίπτωση, θα έχεις μια πιο σταθερή εξέλιξη στις ερωτικές υποθέσεις σου και θα αισθανθείς πως όλα αρχίζουν σιγά σιγά και μπαίνουν σε μια τάξη στη ζωή σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση:
 Δύσκολα τα πράγματα στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να αδυνατείς να καταλάβεις το ταίρισου ή να δυσπιστείς για τα συναισθήματα του, καθώς η συμπεριφορά του απέναντι δεν θα είναι ξεκάθαρη. Αυτό θα σε αγχώσει αρκετά και θα σε κάνει να αμφισβητήσεις την ποιότητα της σχέσης σου. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να διατηρήσεις είναι η ψυχραιμία σου, ανέβαλλε συζητήσεις που θες να κάνεις και περίμενε μέχρι το τοπίο να είναι πιο ξεκάθαρο.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις μια απογοήτευση για τα αισθηματικά σου και η ψυχολογία σου θα είναι κάπως πεσμένη. Οι υποθέσεις της καρδιάς σου δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείς και αυτό θα σου φέρει μεγάλη ανησυχία. Ίσως η μοναξιά να σε έχει κάνει να χάσεις κάθε ελπίδα ότι θα αλλάξει κάτι ή μπορεί το άτομο που σε ενδιαφέρει να μην σου δίνει καθαρά σημάδια. Προσπάθησε να κάνεις δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά για να ξεχαστείς και να βρίσκεσαι με θετικά άτομα για να ανακτήσεις τη θετική ενέργεια που σου λείπει. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση:
Εάν μέχρι τώρα η σχέση σου πέρασε από διάφορες τρικυμίες αυτή την εβδομάδα θα αράξει σε ασφαλές λιμάνι. Οι ασάφειες ξεκαθαρίζονται και αποκτάς μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης. Αν ένιωσες έντονη ανασφάλεια,το άλλο σου μισό με τις κινήσεις του θα σε κάνει να ξεχάσεις τις κακές στιγμές και να αισθανθείς πως έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που θα σε στηρίξει σε κάθε σου βήμα. Μέσα από συζητήσεις θα βάλετε νέα όρια στη σχέση σας και θα εστιάσετε στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης.

Χωρίς σχέση: Ηεβδομάδα αυτή σου φέρνει θετικά μηνύματα και διώχνει τις ανασφάλειες σου μακριά. Θα πάρεις το πράσινο φως για να κινηθείς προς το πρόσωπο που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο μια και καλή. Η αβεβαιότητα τερματίζεται και πλέον μπορείς να βαδίσεις με σιγουριά προς μια νέα σταθερή αρχή στα ερωτικά σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση:
Χαρά, ικανοποίηση και ευτυχία βιώνεις αυτή την εβδομάδα με το ταίρι σου. Το άλλο σου μισό σου θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδικά με διάφορους τρόπους, είτε κάνοντας σου κομπλιμέντα, δώρα ή οργανώνοντας ρομαντικές εξόδους. Θα περάσετε διασκεδαστικές και χαλαρές στιγμές οι δυο σας, θα ανανεώσετε τον έρωτα σας και θα μπορέσετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας με τον πιο γλυκό και ρομαντικό τρόπο.

Χωρίς σχέση:
Αναντιμετώπισες κακοτυχία στις ερωτικές σου υποθέσεις ή δυσαρεστήθηκες έντονα με την τροπή που είχε μια κατάσταση, ετοιμάσου αυτή την εβδομάδα να δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Καταρχήν θα αισθανθείς πιο όμορφα με τον εαυτό σου και η αυτοπεποίθηση σου θα είναι στα ύψη, πράγμα που θα φέρει νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Ένα νέο φλερτ που θα σε αναζωογονήσει είναι πάρα πολύ πιθανό.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση:
Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη από πολλές απόψεις. Η σχέση σου θα περάσει από μια κρίση. Αμφιβολίες για την πίστη του αγαπημένου σου προσώπου σου θα σε καταδιώκουν και μπορεί να έχεις κάποια ξεσπάσματα ζήλιας και να έχεις μεγάλη καχυποψία απέναντι του. Αυτό θα σε φέρει σε έντονη σύγκρουση μαζί του με αποτέλεσμα οι λογομαχίες και οι τσακωμοί να γίνουν καθημερινότητα. Κάνε μια προσπάθεια να κοντρολάρεις τα αρνητικά σου συναισθήματα για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή και επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέα άτομα που γνωρίζεις, διότι τα κίνητρα τους δε θα είναι τόσο καθαρά όσο νομίζεις. Επίσης πρόσεχε σε ποιον και τι εμπιστεύεσαι. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σου που δεν θα έχει τις καλύτερες προθέσεις με κίνδυνο να δημιουργήσει εμπόδια για μια νέα κατάσταση στα αισθηματικά σου. Τέλος, αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, προτού αποκαλύψεις πως σου αρέσει, κάνε μια έρευνα πρώτα για το παρελθόν του και μάθε περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη ζωή του και το χαρακτήρα του. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως η σχέση σου δεν βασίζεται απλώς σε σεξουαλική χημεία αλλά σε κάτι πολύ παραπάνω. Μεταξύ σας υπάρχει πίστη και αφοσίωση. Το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου σε οτιδήποτε χρειαστείς και θα στο αποδείξει με πολλούς τρόπους. Αν αμφέβαλλες για την ειλικρίνεια του προηγούμενο διάστημα, θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην του δείξεις την εμπιστοσύνη σου.

Χωρίς σχέση: Αν σε έχει πάρει από κάτω, μην ανησυχείς καθόλου, η ψυχολογία σου θα αλλάξει πολύ γρήγορα και σε αυτό θα παίξουν ρόλο φιλικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα. Θα έχεις αρκετές προτάσεις για να βγεις έξω και να περάσεις καλά. Φυσικά δε θα αφήσεις καμία αν εκμετάλλευτη και θα επιδοθείς σε νύχτες απόλυτης διασκέδασης. Κάπου εκεί έξω δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σου αρέσει ή μπορεί κάποιο τρίτο πρόσωπο να μεσολαβήσει σε αυτή την γνωριμία. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Επειδή πολλές φορές παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις, καλό θα ήταν να μην βιαστείς και να εξετάσεις με προσοχή όλα τα δεδομένα πρώτα. Μην πιεστείς να πάρεις μια απόφαση που δεν σε ικανοποιεί πραγματικά. Συζήτη σε ανοιχτά ό,τι σε προβληματίζει με το ταίρι σου για να βρείτε από κοινού μια λύση ή να καταλάβεις καλύτερα τις προθέσεις του.

Χωρίς σχέση:
Μια δύσκολη επιλογή σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα. Ειδικά ανέμεινες για μεγάλο διάστημα στη μοναξιά, η επιλογή να ξεκινήσεις μια σχέση θα σε προβληματίσει αρκετά ή μπορεί να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο άτομα. Θα τα λαντεύεσαι αρκετά και δε θα ξέρεις τι να κάνεις. Ζύγισε καλά τα δεδομένα και μην αφήσεις κανέναν να επηρεάσει την κρίση σου. Πάρε μια απόφαση που θα είναι συμβατή με τα θέλω σου και δε θα απογοητευτείς. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα εντάσεις και διαφορές με το ταίρι σου ,θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά για το δεσμό σου και την συμπεριφορά σου. Οι τσακωμοί μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που απέφευγες να αντιμετωπίσεις. Μην αφήσεις το θυμό σου να σε κυριαρχήσει γιατί θα χάσεις το παιχνίδι. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου όσο μπορείς και προσπάθησε να εξηγήσεις με ηρεμία αυτά που σε ενοχλούν.

Χωρίς σχέση:
Τα ερωτικά σου θα πάρουν μια πολύ δυναμική τροπή αυτή την εβδομάδα. Διευθετήσεις και ξεκαθαρίσματα θα ανοίξουν το πεδίο για να μπορέσεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα σου εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ερωτική επιτυχία. Είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο παθιασμένο έρωτα κάτω από εκρηκτικές καταστάσεις. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση:
Θα υπάρξει μια πιο έντονη και ερωτική διάθεση και από εσένα και το ταίρι σου, κάτι που θα φέρει πολύ χαρά, ενθουσιασμό και θα τονώσει τη σχέση σας. Θα περάσετε ευχάριστο χρόνο μαζί και θα προσπαθήσετε να εστιάσετε στην θετική πλευρά της ζωής. Θα νιώσετε και οι δύο την ανάγκη να κάνετε μια νέα φρέσκια αρχή στο δεσμό σας. Τέλος, αν θέλετε να αποκτήσετε απόγονο είναι μια πολύ καλή περίοδος για να το προσπαθήσετε.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή φέρνει στο δρόμο σου ένα καινούργιο πρόσωπο που θα ξυπνήσει το παιδί μέσα σου. Θα σε ανανεώσει από όλες τις απόψεις και θα σε κάνει να αισθανθείς πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μαζί του θα ξεκινήσεις μια πολύ όμορφη ερωτική κατάσταση που θα κάνει και πάλι την καρδιά σου να χτυπά. Από την άλλη, αν το πρόσωπο που σου αρέσει σε απογοήτευσε με την στάση του, αυτή την εβδομάδα θα κάνεις μαζί του μια νέα αρχή. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα θα διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω στη σχέση σου, καθώς συνειδητοποιείς πως δεν σε ικανοποιεί η τωρινή κατάσταση και χρειάζεσαι αλλαγές. Θα θελήσεις να δεσμευτείς βαθύτερα με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του απέναντι σου. Σου είναι σημαντικό να ξέρεις τι θέλει για να δεις αν τα θέλω του εναρμονίζονται με τα δικά σου. Έχε κατά νου πως για να δεις τα αποτελέσματα που θες, χρειάζεται να βελτιωθείς εσύ πρώτα.

Χωρίς σχέση:
Ετοιμάσου να υποδεχτείς αλλαγές στα αισθηματικά σου. Ευχάριστες ή δυσάρεστες θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, το σημαντικό είναι πως θα δεις κίνηση σε παγωμένες καταστάσεις. Αν σου αρέσει κάποιο πρόσωπο, αλλά με το οποίο δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης, αυτή την εβδομάδα θα έχεις εξελίξεις και θα ξέρεις προς το τέλος της εβδομάδας, αν προχωράει εκεί που θες ή όχι. Αν πάλι δεν υπάρχει κάτι στο προσκήνιο, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα φέρει σημαντικές
αλλαγές στη ζωή σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις μεγάλα ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Πιο συγκεκριμένα, θα πεις ξεκάθαρα και χωρίς ενδοιασμούς όλα όσα σε πειράζουν και θα απαιτήσεις να σταματήσουν συμπεριφορές που σε ενοχλούν. Ο τρόπος βέβαια που θα διεκδικήσεις τις συμπεριφορές που θες, ίσως είναι λίγο απότομος με αποτέλεσμα να μην λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ψυχραιμία για να μην χάσεις το δίκιο σου.

Χωρίς σχέση:
Θα αποκοπείς από καταστάσεις του παρελθόντος που σε κρατάνε πίσω και δε σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, επειδή έχεις βαρεθεί την αναμονή, θα απαιτήσεις να πάρεις ξεκάθαρες απαντήσεις. Από την άλλη τώρα μπορεί να έρθει στη ζωή σου ένα νέο ανοιχτόχρωμο πρόσωπο κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 • Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να ενισχύσεις το δεσμό σου με το άλλο σου μισό και να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Θα έχεις την υποστήριξη και τη προστασία από πλευράς του, κάνοντας σε να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Αυτό θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου και να χαλαρώσεις. Από την άλλη το πάθος θα χτυπήσει κόκκινο και θα έρθετε πιο κοντά και στον σεξουαλικό τομέα.

Χωρίς σχέση:
Αυτή την εβδομάδα εκπέμπεις έντονη αυτοπεποίθηση που θα τραβήξει κοντά σου νέα πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονα το θαυμασμό τους στο πρόσωπο σου. Πολλά άτομα θα θελήσουν να κάνουν μια ερωτική σχέση μαζί σου, εσύ όμως θα δώσεις ευκαιρία εκεί που θα αισθανθείς ηρεμία και ασφάλεια. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις καλά στον ερωτικό τομέα, χωρίς προβλήματα και εντάσεις. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: