astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 2/1/2017 έως 8/1/2017

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 2/1/2017 έως 8/1/2017


Κάθε εβδομάδα η Σία Γαλάτη ανοίγει για σένα την περίφημη τράπουλα της Madame. Lenormand. Τα χαρτιά τα σχεδίασε η ίδια η Madame Lenormand και έχει μείνει γνωστή στην ιστορία καθώς την συμβουλεύονταν πρωτεργάτες της Γαλλικής Επανάστασης, όπως ο Ροβεσπιέρος και ο Μαρά, αλλά και η ίδια η Αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα.
Δες τα αισθηματικά σου μέσα από το αστρολογικό κλίμα της εβδομάδας και την Αθηνά Δούκα.


 • Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση:
Θα έχεις την ευκαιρία την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς να βάλεις την σχέση σου σε μια καινούργια βάση. Βέβαια, αυτό θα γίνει μέσα από δυσκολίες και εντάσεις. Δε θα ανεχτείς συμπεριφορές που δεν δείχνουν σεβασμό και κατανόηση στο πρόσωπο σου, ακόμη κι αν αυτό σε φέρει σε ρήξη με το ταίρι σου. Ξέρεις τι θέλεις και δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσεις αν δεν το κατακτήσεις. Οι αντιξοότητες στο τέλος θα σε ανταμείψουν αρκεί να δείξεις υπομονή και επιμονή.

Χωρίς σχέση:
Θα αισθανθείς πως τα άτομα που σε πλησιάζουν αυτό το διάστημα, είτε το κάνουν με λάθος τρόπος ή δεν δείχνουν σεβασμό για το άτομο σου. Ανεβάζεις τα στάνταρ σου γιατί ξέρεις τι σου αξίζει και δεν βολεύεσαι με κάτι λιγότερο. Αν είχες γνωρίσει κάποιο πρόσωπο, αλλά η κατάσταση βλέπεις πως δεν προχωράει, δε θα κάτσεις να περιμένεις αλλά θα δώσεις ένα τέλος και θα κοιτάξεις μπροστά. Σου είναι σημαντικό να απομακρύνεις αρνητικούς ανθρώπους και καταστάσεις από τη ζωή σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση: 
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας υπάρχει σοβαρή περίπτωση να έρθεις σε απομάκρυνση με το ταίρι σου και αυτό θα σε στεναχωρήσει πολύ, αλλά δεν θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Θα αναζητήσεις τους λόγους που ευθύνονται γι αυτό και θα προσπαθήσεις να κρίνεις την κατάσταση όσο πιο αντικειμενικά μπορείς. Θα καταλάβεις πως έχεις ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης και θα πρέπει να αρχίσεις να επικοινωνείς πιο ανοιχτά αυτά που αισθάνεσαι στο ταίρι σου.

Χωρίς σχέση: Υπάρχει μια στασιμότητα στα ερωτικά σου θέματα που ωστόσο σου δίνεται ο κατάλληλος χρόνος για να επεξεργαστείς τις ανάγκες, τα θέλω σου και όσα σου συμβαίνουν με πιο καθαρό μυαλό. Ίσως έχεις γνωρίσει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά για κάποιο λόγο αισθάνεσαι πως δε μπορείς να το προσεγγίσεις. Από την άλλη αν κάνεις μια νέα γνωριμία αυτή την εβδομάδα άφησε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους και μην πιέσεις τις εξελίξεις. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση:
Η πρώτη εβδομάδα του 2017 φέρνει στα χέρια σου πληροφορίες για το ταίρι σου που δεν ήξερες μέχρι τώρα. Αυτές τις πληροφορίες μπορεί να σου γνωστοποιηθούν μέσω μιας κατ’ιδίαν συζήτησης που θα έχεις με το ταίρι σου ή μέσω κάποιου τρίτου προσώπου. Θα αποκτήσεις μια καλύτερη αντίληψη της κατάστασης και αυτό θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο και να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Η εμπιστοσύνη σιγά σιγά ενδυναμώνεται και νιώθεις ότι μπορείς και εσύ να αποκαλύψεις κάποιες κρυφές πτυχές του εαυτού σου.

Χωρίς σχέση: Θα μάθεις κάποιες πληροφορίες που αφορούν την προσωπική σου ζωή, που αγνοούσες μέχρι σήμερα, είτε γιατί εθελοτυφλούσες είτε γιατί τρίτα πρόσωπα προσπαθούσαν να τις κρατήσουν μυστικές από εσένα. Η ερωτική ζωή μπαίνει σε αναμονή, καθώς έχεις την ανάγκη να βεβαιωθείς πρώτα για τα κίνητρα, τις διαθέσεις αλλά και το ποιόν του ατόμου που σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, πριν αποκαλύψεις το ενδιαφέρον σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση:
Θα επιδείξεις την εβδομάδα αυτή αρκετή αποφασιστικότητα και δυναμισμό στη σχέση σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα και να αποφύγεις τις εντάσεις. Θα μπορέσεις να βοηθήσεις το άλλο σου μισό σου να βρει λύσεις στα προβλήματα του καθώς και θα εστιάσεις στην εύρεση λύσεων σε θέματα που ταλαιπωρούν τον δεσμό σου. Το Κλειδί σου δίνει γνώση και δύναμη ώστε να μπορέσεις να χειριστείς τις καταστάσεις με έξυπνο τρόπο και να πάρεις αυτό που θες.

Χωρίς σχέση: Σου ανοίγεται η πόρτα του έρωτα αυτή την εβδομάδα, ετοιμάσου να τον υποδεχτείς και να κάνεις ένα νέο βήμα στη ζωή σου. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για περιπέτειες σύντομης διάρκειας αλλά αν κάποια από αυτές μεταμορφωθεί σε σχέση ή όχι εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου ανάγκες. Αν αντιμετώπιζες διλήμματα, τώρα θα βρεις τις απαντήσεις που θες και δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες προς τα που πρέπει να κινηθείς. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα η σχέση θα μπει στο μικροσκόπιο. Θα βρεθείς να αξιολογείς συνεχώς τις κινήσεις του αγαπημένου σου προσώπου, γιατί θα θελήσεις να βεβαιωθείς για την πίστη και την αφοσίωση του. Βέβαια πρέπει και εσύ να αναρωτηθείς κατά πόσο εντάξει είσαι απέναντι του πριν του κάνεις υποδείξεις . Μπορεί επίσης να πάρεις μια δύσκολη απόφαση που αφορά τη σχέση σου. Ωστόσο, φιλικά άτομα θα είναι δίπλα σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις την σωστή επιλογή.

Χωρίς σχέση: Η φιλία περιπλέκεται με τον έρωτα αυτές τις μέρες. Μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο άτομο, το οποίο αρχικά θα σε προσεγγίσει με φιλικές διαθέσεις όμως έπειτα θα σου αποκαλύψει τα πραγματικά του συναισθήματα. Από την άλλη ίσως καταλάβεις πως εσύ τρέφεις ερωτικά συναισθήματα για κάποιο φιλικό σου πρόσωπο και αυτό σε μπερδέψει αρκετά. Πριν εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου, βεβαιώσου πως διαθέτεις την απαιτούμενη αποφασιστικότητα να περάσεις τα όρια της φιλίας χωρίς επιστροφή. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση:
Η εβδομάδα αυτή προμηνύει το τέλος καταστάσεων και συνθηκών που επικρατούν στη σχέση σου και δε σου επιτρέπουν να την ευχαριστηθείς όσο θα ήθελες. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα φέρουν ριζικές αλλαγές, ακόμη κι αν υπάρξουν διαφωνίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια προσωρινή απομάκρυνση με το ταίρι σου που θα σου επιτρέψει να δεις τη σχέση σου πιο αντικειμενικά και να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου για να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου.

Χωρίς σχέση:
Θα κάνεις μια εσωτερική ανασκόπηση και θα αξιολογήσεις την μέχρι τώρα κατάσταση στα ερωτικά σου. Μέσα από αυτό το εσωτερικό ταξίδι θα ανακαλύψεις τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου, αλλά και τις λανθασμένες συμπεριφορές που βάζουν φραγμούς στην ερωτική σου ευτυχία. Ακόμη κι αν εμφανιστούν κάποια φλερτ, εσύ δε θα βιαστείς, αλλά θα βάλεις στο μικροσκόπιο το άλλο άτομο γιατί αυτό που σε νοιάζει τώρα πιο πολύ από ποτέ είναι να υπάρχει ουσία. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Όρος
Σε σχέση:
Στο διάστημα αυτών των ημερών φαίνεται πως θα εμφανιστούν κάποιες δυσκολίες και κάποια από τα σχέδια σου θα αναβληθούν. Οι δυσκολίες που ανακύπτουν είναι επικοινωνιακού επιπέδου και για να ξεπεραστούν θα χρειαστεί προσπάθεια και υπομονή. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και προσπάθησε να κατανοήσεις καλύτερα το ταίρι σου. Από την άλλη, βαριές υποχρεώσεις στην οικογένεια και η πίεση σταε παγγελματικά σου βάζουν πάγο στην ερωτική επιθυμία προς το παρόν.

Χωρίς σχέση:
Αυτό το επταήμερο έρχονται στην επιφάνεια παράγοντες που λειτουργούν ανασταλτικά στα ερωτικά σου σχέδια. Κάνε υπομονή και μην χάνεις το κουράγιο σου. Μην πιέζεις μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί, αλλά άσε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους. Μπορεί να αισθανθείς έντονα αυτή την εβδομάδα συναισθήματα μοναξιάς και απογοήτευσης. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας με άτομα που θα θέλουν να σε πλησιάσουν. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση:
Η σχέση σου μπαίνει σε μια πολύ χαρούμενη τροχιά αυτή την εβδομάδα. Θα βρεθείς να ανταλλάζεις δώρα με το ταίρι σου και να εκδηλώνονται με όμορφο και τρυφερό τρόπο τα συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλο. Το άλλο σου μισό δε θα χάσει την ευκαιρία για να σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικά με τον οποιοδήποτε τρόπο. Ως αποτέλεσμα θα έρθετε πιο κοντά, θα χαρείτε τον έρωτα και θα ενδυναμώσετε την σχέση σας ακόμα περισσότερο.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Κερδίζεις τον θαυμασμό και την προσοχή στο περιβάλλον σου, τα φλερτ εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο άτομο με το οποίο διατηρείς φιλικές επαφές να σου εκδηλώσει ερωτικά συναισθήματα που τρέφει εδώ και καιρό. Αν ενδιαφέρεσαι για νέα γνωριμία, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες καθώς θα εμφανιστούν πολλά άτομα στο προσκήνιο. Εσένα όμως θα σε κερδίσει το πρόσωπο που θα επιμείνει παραπάνω και με τρόπο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση:
Η εβδομάδα αυτή προμηνύεται άκρως καυτή και ζωηρή στα αισθηματικά σου. Η ερωτική σου επιθυμία χτυπάει κόκκινο, αισθάνεσαι πιο σέξι και ωθείσαι σε πιο τολμηρές και φλογερές κινήσεις στον σεξουαλικό τομέα, φέρνοντας ανανέωση στο δεσμό σου. Κάποιες μικρο εντάσεις θα ανάψουν ξανά τη φλόγα στη σχέση σου και οι εξελίξεις θα σας οδηγήσουν να νιώσετε ερωτευμένοι ξανά όπως τον πρώτο καλό καιρό.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα μπαίνεις στη διαδικασία αναζήτησης για τον παθιασμένο έρωτα. Θα αφήσεις στην άκρη πράγματα που δεν γεμίζουν το ενδιαφέρον σου και γι’αυτό και δε θα ενδώσεις σε καταστάσεις που δεν υπόσχονται έντονο συναίσθημα και περιπέτεια. Έχεις τις πιθανότητες να βρεις επιτέλους αυτό που πραγματικά θα σε συγκινήσει και θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά. Μπορεί να βρεθείς από εκεί που δε το περιμένεις μέσα σε μια ερωτική θύελλα και να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια μακρινή μετακίνηση που θα έχει αντίκτυπο στη σχέση σου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια θέματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Όταν επιστρέψεις θα έχεις ηρεμήσει ψυχικά και το μυαλό σου θα έχει απαλλαχθεί από αρνητικές σκέψεις και έτσι θα μπορέσεις να κάνεις τα βήματα για μια νέα καλύτερη αρχή στο δεσμό σου.

Χωρίς σχέση:
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψει κάποιο ταξίδι, πιθανότατα θαλασσινό και στο οποίο θα γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Μπορεί αυτό το άτομο να ταξιδεύει συχνά για επαγγελματικούς λόγους ή να προέρχεται από διαφορετική κουλτούρα. Εσύ βρίσκεις το θάρρος να βουτήξεις στο άγνωστο και να ανακαλύψεις ένα νέο έρωτα. Έχεις κλείσει μια αρνητική περίοδο της ζωής σου και από δω και πέρα εστιάζεις στο μέλλον. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση:
Θα διαπιστώσεις πως η σχέση σου αλλάζει σταδιακά είτε ως αποτέλεσμα των δικών σου ενεργειών είτε λόγω εξωτερικών παραγόντων και θα αισθανθείς φόβο για το τι θα φέρει το μέλλον στη σχέση σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσαρμοστείς σε αυτές τις αλλαγές, διότι υπάρχει περίπτωση αν εναντιωθείς, να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου και να χαλάσεις το καλό κλίμα που υπάρχει. Μην αφήνεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου να σε αποτραβήξουν από τον τελικό στόχο.

Χωρίς σχέση:
Αρχίζεις και κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να υποδεχτείς ένα νέο έρωτα στη ζωή σου. Η ψυχολογία σου είναι ήδη ανεβασμένη, ασχολείσαι περισσότερο με την προσωπική σου βελτίωση και ευεξία. Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα ενισχύσει το κίνητρο σου για αυτές τις αλλαγές. Η σχέση αυτή μπορεί να μην ξεκινήσει ερωτικά, αλλά φιλικά ή επαγγελματικά και σταδιακά να μεταμορφωθεί σε έντονο έρωτα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση:
Τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να αισθάνεσαι άβολα με κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν και να πηγαίνεις κόντρα σε όσα πρέπει να αλλάξουν, όμως με αυτό το μόνο που καταφέρνεις είναι να πηγαίνεις πίσω τη σχέση σου. Από την άλλη, μπορεί να έχεις γνωρίσει κάποιο άτομο το οποίο να σε έχει αναστατώσει και να σε έχει απομακρύνει λίγο από το άλλο σου μισό και εκεί υπάρχει κίνδυνος να βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα.

Χωρίς σχέση:
Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα αυτή την εβδομάδα αλλά εσύ δε θα ξέρεις τι να επιλέξεις. Απόφυγε να το παίξεις σε διπλό ταμπλό γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Δώσε χρόνο στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις να σου δείξουν ποιοι πραγματικά είναι και μη βιαστείς να εκτιμήσεις μια κατάσταση. Όσο η εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο και θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις για το τι πρέπει να επιλέξεις σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: