astropedia.gr

Ο έβδομος οίκος και η ερωτική μας ζωή!

Ο έβδομος οίκος και η ερωτική μας ζωή!
Σε ένα γενέθλιο χάρτη, ο Ωροσκόπος συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο κάποιος προβάλλει τον εαυτό του στο περιβάλλον του. Αντιπροσωπεύει την προσωπική του ταυτότητα η οποία έχει αντίκτυπο στους άλλους και δείχνει τον τρόπο που βλέπει την ερωτική του ζωή και το γάμο.

Απέναντι από τον Ωροσκόπο βρίσκεται ο έβδομος οίκος ο οποίος είναι πολύ σημαντικός διότι μας δίνει στοιχεία για τις σοβαρές ερωτικές σχέσεις και το γάμο. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η ακμή του εβδόμου οίκου αποκαλύπτει πολλά για το πώς συμπεριφερόμαστε στις σχέσεις μας και το είδος της σχέσης που επιθυμούμε για να λάβουμε συναισθηματική ικανοποίηση.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 
Διαβάστε παρακάτω τι σηματοδοτεί το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η ακμή του εβδόμου οίκου σας, απλά διαβάζοντας το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. Συμβουλευτείτε τον δωρεάν αστρολογικό χάρτη.εδώ
 

 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Κριό,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στο Ζυγό.
 Είστε πολύ ρομαντικοί και δεν αντέχετε να είστε μόνοι, χωρίς σύντροφο. Πιστεύετε στη ρομαντική ατμόσφαιρα των παραμυθιών και κάνετε ό, τι μπορείτε για να διασφαλίσετε την ειρήνη και την αρμονία ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Η σχέση σας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα ενεργήσετε στους άλλους τομείς της ζωής σας. Συνήθως έχετε στο μυαλό σας τη δέσμευση και το γάμο.

 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Ταύρο, 
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στο Σκορπιό.
Δεν είναι εύκολο για σας να δεσμευτείτε και περιμένετε, αν χρειαστεί, μέχρι να βρείτε το σωστό σύντροφο για εσάς. Θέλετε να ζήσετε το πάθος αλλά και τη βαθιά ένταση των συναισθημάτων. Ο γάμος ή οι σημαντικές σχέσεις σας θα είναι πάντα έντονες καθώς εκδηλώνετε ζήλεια, κτητικότητα και διαμάχες για την εξουσία, μέχρι να αποφασίσετε να δεσμευτείτε. Κάνετε τα πάντα για να αποκαλύψετε τι βρίσκεται στο κάτω μέρος των πραγμάτων αλλά και τα βαθύτερα κίνητρα της συμπεριφοράς του συντρόφου σας.

   
 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στον Τοξότη.
Είστε άστατοι και επιπόλαιοι στην ερωτική σας ζωή και έχετε αισιοδοξία καθώς ποτέ μια ερωτική αποτυχία δεν στέκεται εμπόδιο για να χαρείτε και πάλι τον έρωτα. Ο έρωτας είναι για σας ένα ταξίδι ανακάλυψης και περιπέτειας. Χρειάζεστε κάποιον με τον οποίο να έχετε κοινές πεποιθήσεις και ίδια φιλοσοφία ζωής. Μπορεί να συσχετιστείτε με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες ή ακόμα και πρόσωπα που ζουν μακριά σας ή στο εξωτερικό.

   
 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Καρκίνο,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στον Αιγόκερω.
Έλκεστε από άτομα που θεωρούνται επιτυχημένα ή έχουν μια καλή κοινωνική θέση. Ψάχνετε για έναν πλούσιο ερωτικό σύντροφο και είστε σταθεροί αν και όχι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί. Για να οικοδομήσετε μια σταθερή σχέση ή να κάνετε γάμο χρειάζεστε αρκετό χρόνο. Μπορεί να είστε ερωτευμένοι με ένα σύντροφο μεγαλύτερης ηλικίας από τη δική σας ή ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει στο επάγγελμά σας και την καλή κοινωνική θέση σας.

   
 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στο Λέοντα,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στον Υδροχόο.
Ο σύντροφός σας πρέπει να είναι ο καλύτερος φίλος σας. Δεν εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και συνήθως δεν μπορείτε να λειτουργήσετε κάτω από συμβατικούς κανόνες. Θέλετε ενθουσιασμό και περιπέτεια και πολλές φορές επαναστατείτε όταν νιώθετε να περιορίζεται η ελευθερία σας ή νιώθετε ανία από την προβλεπτικότητα στη σχέση σας. Ψάχνετε για κάποιον που να είναι κοινωνικός και να έχει εμπειρίες ζωής.

   
 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στην Παρθένο,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στους Ιχθύς.
Είστε πολύ ρομαντικοί και ψάχνετε την ιδανική αγάπη. Εξιδανικεύετε τους ερωτικούς σας συντρόφους, αποδίδοντάς τους ιδιότητες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θυσιάζετε τον εαυτό σας για τη σχέση σας και θέλετε ένα σύντροφο που να σας παρέχει υποστήριξη στις προκλήσεις της ζωής. Στη ζωή σας μπορεί να εμπλακείτε σε μυστικές ή παράλληλες σχέσεις.

   
 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στο Ζυγό, 
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στον Κριό.
Είστε τολμηροί στην διεκδίκηση της αγάπης στη σχέση σας και μπορεί να κάνετε παράτολμα πράγματα για να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Είστε πολύ μαγνητικοί και θα προβάλετε τη ζεστασιά και τη γοητεία σας, προκειμένου να παρασύρετε τους θαυμαστές σας κοντά σας. Συνήθως δεν φοβάστε να κάνετε μια σταθερή σχέση ή ακόμα κι ένα γρήγορο γάμο.

 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στο Σκορπιό,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στον Ταύρο.
Είστε αργοί στο να δεσμευτείτε, αλλά μόλις το αποφασίσετε, μένετε με το σύντροφό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και πολύ δύσκολα θα χωρίσετε. Είστε πιστοί αλλά ζηλεύετε ή δείχνετε κτητικότητα. Χρειάζεστε σταθερότητα στη σχέση σας και πρέπει ο σύντροφός σας να σας βοηθά σε πρακτικά ζητήματα στη ζωή και να σας προσφέρει άνεση και υλικά αγαθά.

   
 •  Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Τοξότη,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στους Διδύμους.
Εσείς ψάχνετε ένα σύντροφο ο οποίος μπορεί να διεγείρει το μυαλό σας και με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε. Είστε ερωτύλοι και μπορεί να κάνετε πολλές σχέσεις πριν καταλήξετε στη μία και μοναδική. Η επικοινωνία είναι πολύ βασικός παράγοντας για τη μακροβιότητα της σχέσης σας, θέλετε κάποιον που μπορεί να σας μιλά ατελείωτα, και ακόμη πιο σημαντικό, θα πρέπει να μπορεί να σας ακούει και να σας κατανοεί.

 •   Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Αιγόκερω,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στον Καρκίνο.
Ψάχνετε για ένα σύντροφο με τον οποίο θα είστε συνδεδεμένοι σε ένα βαθύ συναισθηματικό επίπεδο και κυρίως να κατανοεί την ανάγκη σας για ασφάλεια και οικογένεια. Είναι πιθανό να έχετε περισσότερες από μία σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας δεδομένου ότι η Σελήνη, ο κυβερνήτης του Καρκίνου, δείχνει μεταβλητές καταστάσεις. Θέλετε μια σχέση όπου μπορείτε πραγματικά να αισθάνεστε «ένα» με το σύντροφό σας και δείχνετε την φροντίδα σας.

   
 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Υδροχόο,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στο Λέοντα.
Η αγάπη είναι για σας μια περιπέτεια, ένα ρομαντικό ταξίδι, μια διασκεδαστική εμπειρία. Θέλετε κάποιον με τον οποίον μπορείτε να διασκεδάσετε αλλά και ο οποίος εκφράζει το εσωτερικό παιδί που κρύβει μέσα του, να έχει μια παιδική αθωότητα. Πολλές φορές γίνεστε αλαζονικοί και δημιουργείτε δράμα αν ο σύντροφός σας δεν σας επιδεικνύει τα συναισθήματά του. Θέλετε κάποιον που κυριολεκτικά να σας λατρεύει.

   
 • Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στους Ιχθύς,
  η ακμή του εβδόμου οίκου σας είναι στην Παρθένο.
Είστε επιλεκτικοί στην αγάπη, και έχετε πολύ υψηλά πρότυπα με τα οποία αναλύετε τους εκάστοτε συντρόφους σας. Θέλετε κάποιον που μπορεί να αντιμετωπίσει τη πρακτική πλευρά της ζωής, να είναι προσγειωμένος και ο οποίος δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να προσπαθήσει για τη βελτίωσή τους. Πολλές φορές αρνείστε να δεσμευτείτε ή ακόμα και να παντρευτείτε.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter