astropedia.gr

Η Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος)

Η Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος)
Τα άτομα με Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα είναι ρομαντικά, ιδεαλιστικά και αναζητούν τον τέλειο έρωτα. Στην πραγματικότητα ξοδεύουν αρκετό χρόνο οραματιζόμενα τον ιδανικό σύντροφο. Δεν δεσμεύονται εύκολα ωστόσο. Διαθέτουν ανεξαρτησία και δε τους αρέσει να περιορίζονται. Διακατέχονται από μια βαθιά ανάγκη για επικοινωνία και καθημερινή επαφή και είναι ανοιχτά σε νέες εμπειρίες. Δεν επικοινωνούν όμως μέσα από την καρδιά τους.

Έχουν την τάση να εκλογικεύουν τα συναισθήματα τους, να τα αναλύουν και όχι να τα αισθάνονται και για αυτό εύκολα μπορεί κάποιος να τα θεωρήσει ψυχρά ή αναίσθητα άτομα. Μπορεί να είναι κάπως συναισθηματικά απόμακρα και να φοβούνται να εξερευνήσουν τις βαθύτερες πλευρές των συναισθημάτων τους. Σε μια σχέση επιδιώκουν την φιλία και την διανόηση που την μετατρέπουν σε συντροφικότητα. Χρειάζονται μια ενεργή κοινωνική ζωή, ποικιλία εμπειριών και συζητήσεις που θα διεγείρουν το νου τους για να είναι ευτυχισμένα. Αναζητούν ένα σύντροφο που θα είναι εύστροφος, επικοινωνιακός, ευχάριστος και δε θα περιορίζει την ελευθερία τους.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Ταιριάσματα


Αέρας με Αέρα

Η επικοινωνία είναι το βασικό στοιχείο αυτής της σχέσης. Μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο χωρίς καν να μιλήσουν. Η ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και η συζητήσει τους φέρνει πιο κοντά και χτίζει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Υπάρχει αρκετή ζωντάνια και διασκέδαση σε αυτή τη σχέση. Ωστόσο τα εγκεφαλικά παιχνίδια στο τέλος μπορεί να καταλήξουν αρκετά ψυχοφθόρα και για τους δύο.

Αέρας με Φωτιά

Η αέρινη Σελήνη γοητεύεται από την ζωντάνια και την δυναμική προσωπικότητα της φωτιάς. Μαζί μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ διασκεδαστική σχέση. Ο αέρας δίνει ιδέες, η φωτιά της υλοποιεί. Μόνο που τα προβλήματα ξεκινάνε όταν η φωτιά αρχίζει και εξοργίζεται με την συναισθηματική αποστασιοποίηση του αέρα και την τάση του να μένει περισσότερο στα λόγια.

Αέρας με Γη
Αταίριαστος συνδυασμός που οδηγεί σε ασυνεννοησία και εντάσεις. Η αέρινη Σελήνη θα τείνει να βλέπει την γήινη ως βαρετή, προβλέψιμη και υλιστική, ενώ η γήινη τον αέρα ως ανεύθυνο και ουτοπιστή. Χρειάζονται αρκετές υποχωρήσεις και κυρίως να αποδεχτούν ο ένας τον άλλο όπως είναι.

Αέρας με Νερό

Συνήθως δημιουργούνται παρεξηγήσεις και ασάφειες εξαιτίας διαφορετικού τρόπου επικοινωνίας και αντίληψης. Πολύ συχνά δεν θα μπορούν να κατανοούν τα συναισθήματα ο ένας του άλλου. Ο αέρας χρειάζεται ανεξαρτησία και κρατά σε απόσταση το νερό που θα προσπαθεί ανεπιτυχώς να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.  
   Newsletter