astropedia.gr

Οι φόβοι των 12 ζωδίων

Οι φόβοι των 12 ζωδίων
Όλοι οι άνθρωποι, ακόμη και εκείνοι που χαρακτηρίζονται από υψηλή αυτοπεποίθηση και αξιοσημείωτη αποφασιστικότητα, έχουν –ως ένα βαθμό- φόβους και ανασφάλειες. Οι φοβίες του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικές και σχετίζονται με τις προσωπικές του εμπειρίες, την ανατροφή του, τη σχέση του με το μητρικό και το πατρικό πρότυπο, τα βιώματά του κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του και το είδος της παιδικής του ηλικίας.

Στο γενέθλιο ωροσκόπιο υπάρχουν δείκτες οι οποίοι αποκαλύπτουν τους φόβους μας καθώς και τους τομείς εκείνους της δράσης μας στους οποίους είμαστε διστακτικοί και ανασφαλείς και αισθανόμαστε ευάλωτοι και αδύναμοι. Όμως, στο παρόν άρθρο πρόκειται να αναλυθούν οι φοβίες και οι ανασφάλειές μας, σύμφωνα με τις αρχετυπικές ιδιότητες του ηλιακού ζωδίου μας. Ας δούμε, λοιπόν, κάθε ένα από τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα   
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
 Aπό Κύπρο  900 90 980 ή στείλε SMS τη λεξή Α1 στο 6699  Τι φοβάται ο Κριός

Ο Κριός είναι εκ φύσεως ανεξάρτητος, δραστήριος, βιαστικός, ανταγωνιστικός και παρορμητικός. Οι φόβοι του επικεντρώνονται, ως επί το πλείστον, στην απώλεια της ανεξαρτησίας του και στον περιορισμό της δράσης του. Tρέμει τα όρια και την αδράνεια. Επίσης, φοβάται μήπως χάσει την πρωτιά σε χώρους και δραστηριότητες όπου αισθάνεται ότι υπερέχει έναντι των «αντιπάλων» του.

 
Τι φοβάται ο Ταύρος

Ο Ταύρος είναι σταθερός, αξιόπιστος, πεισματάρης και ισχυρογνώμων. Χρειάζεται οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, για να αισθανθεί εσωτερική πληρότητα. Φοβάται σε υπερβολικό βαθμό τις αλλαγές, την φτώχεια και την απιστία από τη μεριά του/της συντρόφου του. Επίσης, τον φοβίζουν η ασυνέπεια, η διπροσωπία και η ανηθικότητα των άλλων.

 
Τι φοβάται ο Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, ομιλητικός, ευφυής και ευμετάβλητος. Έχει ανάγκη την ποικιλία και την αλλαγή. Φοβάται μήπως «εγκλωβιστεί» στη ρουτίνα άθελά του, διότι κάτι τέτοιο θα τον έκανε δυστυχισμένο. Επίσης, φοβάται μήπως οι γύρω του κάποια στιγμή βαρεθούν να τον ακούνε και πάψουν να είναι το πιστό ακροατήριό του. Επιπλέον, χωρίς την ανθρώπινη επικοινωνία η ζωή δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα για έναν Δίδυμο.

 
Τι φοβάται ο Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, νοσταλγικός και δεμένος με το σπίτι και την οικογένεια. Κυριολεκτικά τρέμει μήπως πάθουν κάτι τα μέλη της οικογένειάς του. Επίσης, φοβάται μήπως μείνει άστεγος κάποια στιγμή, πράγμα που θα τον καταρράκωνε. Επιπλέον, φοβάται μήπως κατά τα γηρατειά του (ή και νωρίτερα) πάθει αλτσχάιμερ και χάσει έτσι όλες τις –πολύτιμες γι’ αυτόν- αναμνήσεις του.

 
Τι φοβάται ο Λέων

Ο Λέων είναι δημιουργικός, εγωκεντρικός, ηγετικός και γενναιόδωρος. Του αρέσει να τραβάει την προσοχή και οι «προβολείς» να είναι στραμμένοι επάνω του. Φοβάται τις προσβολές και την αυστηρή κριτική, καθώς υπάρχει κίνδυνος να «γκρεμοτσακιστεί» η αυτοεκτίμησή του. Επίσης, τον φοβίζει και του προκαλεί ανασφάλεια η τσιγκουνιά των γύρω του, ενώ ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι κάποια στιγμή θα πάψει να εμπνέει το θαυμασμό και οι άλλοι δεν θα ασχολούνται πια μαζί του.

 
Τι φοβάται η Παρθένος

Η Παρθένος είναι αναλυτική, εργατική, επικριτική και προγραμματισμένη. Δείχνει, συνήθως, μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία, την υγιεινή και την καθαριότητα. Ο μεγαλύτερος φόβος της εντοπίζεται στην απώλεια της υγείας και στις αρρώστιες. Επίσης, φοβάται την ανεργία, το χάος και τις μπερδεμένες καταστάσεις.

 
Τι φοβάται ο Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ισορροπημένος, δίκαιος, καλαίσθητος, ωραιοπαθής και συντροφικός. Πάνω απ’ όλα, τρέμει την μοναξιά και την κοινωνική απόρριψη. Επιπρόσθετα, φοβάται την αδικία και τις ακραίες καταστάσεις από τις οποίες απουσιάζουν η ισορροπία και η αρμονία. Τέλος, τον φοβίζουν πολύ τα γηρατειά, καθώς δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι κάποια στιγμή θα χάσει την γοητεία και την ομορφιά του.

 
Τι φοβάται ο Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι διαισθητικός, υπέρμετρα σεξουαλικός, μυστικοπαθής, συναισθηματικός και καχύποπτος. Αγαπά την εξιχνίαση μυστηρίων και του αρέσει να εμβαθύνει στα πράγματα και στις καταστάσεις. Φοβάται μήπως κάποια στιγμή μειωθεί η λίμπιντό του και σταματήσει η απρόσκοπτη σεξουαλική λειτουργία του. Επίσης, φοβάται πολύ την προδοσία και την εξαπάτηση και ανησυχεί μήπως αποκαλυφθούν τα μυστικά του και η ιδιωτική του ζωή.

 
Τι φοβάται ο Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ενθουσιώδης, αισιόδοξος, φιλοσοφημένος,  περιπετειώδης, ειλικρινής και φιλελεύθερος. Φοβάται όσο τίποτε άλλο τη δέσμευση και την απώλεια της προσωπικής του ελευθερίας. Επίσης, φοβάται το ψέμα, τη στασιμότητα και την απουσία νέων εμπειριών. Τρέμει στην ιδέα ότι κάποια στιγμή μπορεί να πάψει να διευρύνει τους ορίζοντές του και να βιώνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

 
Τι φοβάται ο Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνος, φιλόδοξος, ρεαλιστής, οργανωτικός και ώριμος. Δεν του αρέσει να εκτίθεται και ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό για την δημόσια εικόνα του. Τρέμει στην ιδέα και μόνο ότι θα μπορούσε να βιώσει δημόσιο εξευτελισμό. Επίσης, φοβάται τους ανεύθυνους ανθρώπους καθώς και την πιθανότητα να μείνει στάσιμος επαγγελματικά και να μην ανέβει στη διοικητική ιεραρχία. Επιπλέον, φοβάται μήπως κάποια στιγμή στη ζωή του χάσει την αυτοπειθαρχία του, βιώσει κάποιο είδος «καθυστερημένης εφηβείας» και αρχίσει να συμπεριφέρεται με παλιμπαιδισμό.

 
Τι φοβάται ο Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι προοδευτικός, φιλελεύθερος, ομαδικός, αντισυμβατικός και επαναστατικός. Έχει κοινωνικούς προβληματισμούς, χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία και ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό για τον τομέα της φιλίας. Φοβάται την μαζοποίηση και τρέμει στην ιδέα και μόνο ότι το ίδιο το οικονομικοπολιτικό σύστημα μπορεί να του αφαιρέσει την δυνατότητα να ονειρεύεται. Επίσης, φοβάται τον συντηρητισμό των άλλων, την αδιαφορία τους για τα κοινά και, γενικότερα, την τάση των συνανθρώπων του να συμβιβάζονται με «νοσηρές» καταστάσεις. Τέλος, φοβάται τους προσκολλητικούς ανθρώπους.

 
Τι φοβάται ο Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι συναισθηματικός, συμπονετικός, ρομαντικός, εσωστρεφής, διαισθητικός και καλλιτεχνικός. Χαρακτηρίζεται από μια μόνιμη εσωτερική σύγχυση και σπάνια υπάρχει τάξη στη ζωή του. Φοβάται πολύ τους υπέρμετρα ρεαλιστές και πεζούς ανθρώπους, διότι τον γειώνουν, του υπενθυμίζουν την πραγματικότητα και άθελά τους τον πληγώνουν. Συν τοις άλλοις, φοβάται τους αυστηρούς ανθρώπους και εκείνους που ασκούν σκληρή κριτική. Επίσης, φοβάται τον προγραμματισμό διότι περιέργως τον αποσυντονίζει. Τέλος, τρέμει στην ιδέα ότι κάποια στιγμή οι τέχνες μπορεί να εκλείψουν, καθώς θεωρεί ότι η ανθρωπότητα σε μια τέτοια περίπτωση θα έμοιαζε με «φυλακή» και θα ήταν άσχημη, ανελέητη και εγκλωβιστική.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter