astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον όγδοό σου ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια περίοδος σοβαρής ενδοσκόπησης και κυρίως διάκρισης των ορίων που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου και του κατά πόσο διατηρείς την αυτονομία σου ή αναγκάζεσαι να κινηθείς σύμφωνα με το πώς θέλει ο σύντροφος για παράδειγμα ή ο συνεργάτης σου. Επίσης είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει αναστάτωση, καθυστερήσεις και αναβολές σε οικονομικά ζητήματα, πράγμα που θα σου δημιουργήσει άγχος, αλλά θα σε σπρώξει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο να ψάξεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να καταφέρεις να βρεις τρόπους για να μειώσεις το άγχος σου και να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς λογικά και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον ένατο ηλιακό σου οίκο παρέχοντας μια ευχάριστη κοσμοθεώρηση που σε φέρνει πιο κοντά ακόμη και με τα πρόσωπα που υπήρχε απόσταση και το μυαλό σου βρίσκει τρόπους  που κάνουν την ζωή σου πιο ευχάριστη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 7 του μήνα που η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, οι συνθήκες αλλάζουν και αφοσιώνεσαι στην εργασία σου και την κοινωνική σου άνοδο. 

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση αλλά και άγχος γύρω από οικονομικά θέματα και πρέπει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις λογαριασμούς που δεν σε βοηθάνε πλέον να προχωρήσεις θετικότερα στο μέλλον.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου, ενώ οι σκέψεις που κάνεις και οι συλλογισμοί που ακολουθείς δεν σε οδηγούν στην άκρη του τούνελ, αλλά αντιθέτως σε περιορίζουν ακόμη περισσότερο και σκέφτεσαι μόνο το αρνητικό σενάριο ακούγοντας περισσότερο τους φόβους σου, παρά ακολουθώντας την λογική. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τις φιλοδοξίες σου και τα σχέδιά σου. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές σου εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα τα συναισθήματα ζήλιας και έντονης ανασφάλειας παίρνουν το πάνω χέρι. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό σε απελευθερώνει από δεσμά και σου αποκαλύπτει την αξία σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Νέες ιδέες αρχίζουν να σε απασχολούν και το μυαλό σου κινείται με πιο γρήγορους ρυθμούς πράγμα που σε κάνει να πετάς κυριολεκτικά στην δουλειά και να βλέπεις τα πράγματα να προχωρούν θετικά και να παρουσιάζονται ευκαιρίες που τις εκμεταλλεύεσαι και σε βοηθάνε να φτάσεις ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην επιτυχία.  Τα οικονομικά σου από την άλλη θέλουν προσοχή και καλό προγραμματισμό γιατί αυτόν τον μήνα ξαφνικά και απρόβλεπτα έξοδα σε βγάζουν εκτός οικονομικού πλάνου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή γίνεται μια από τις σημαντικές σου προτεραιότητες αυτόν τον μήνα και η νέα θέση της Αφροδίτης σε κάνει να θέλεις να προχωρήσει η σχέση που έχεις ένα βήμα ακόμη σε μια κατεύθυνση πιο ξεκάθαρη και πιο σταθερή. Τα μυστικά που σου κρατά ο σύντροφος σαφώς δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι, αλλά υπάρχουν και αυτή την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις που θα φέρουν στο φως λεπτομέρειες που έχουν σημασία τόσο για σένα όσο και για την εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, ο μήνας δεν φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία, αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον ενός προσώπου που ήδη γνωρίζεις θα εξελιχθεί σε κάτι πιο προσωπικό. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.