astropedia.gr

Αστρολογικές προβλέψεις - ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 16/2 ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στη δημόσια εικόνα σου και στο κοινωνικό προφίλ σου, για το οποίο παλεύεις με νύχια και με δόντια. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, γίνεσαι πιο ομιλητικός, επικοινωνιακός και φιλομαθής. Στις 7/2 η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό βελτιώνει την οικονομική σου ζωή και «τονώνει» την αυτοεκτίμησή σου. Στις 16/2 ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και, έτσι, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και ότι δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με τον περίγυρό σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 9/2 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να σου προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 23/2 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει μεν κάπως κυκλοθυμικό αλλά σε γενικές γραμμές ευνοεί νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις στυλ στην εμφάνιση και γενικά επιλογές και πορεία ζωής. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα που σε απασχολούν.
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης σου, διελαύνει και αυτόν τον μήνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, συνεχίζεις να αισθάνεσαι την ανάγκη να συμβάλλεις με τον τρόπο σου στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας και στο «χτίσιμο» του οράματος της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Ταυτόχρονα, νιώθεις έτοιμος να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα, ενώ την ίδια στιγμή έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ομαδικότητά σου. Ωστόσο, οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα 5ου-11ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνιστούν υπομονή στις συνεργασίες σου με ομάδες ανθρώπων (οι οποίες μπορεί να σου εναντιωθούν ή να σε απογοητεύσουν κάποιες φορές) και δείχνουν ότι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι να διοχετεύσεις τις εμπνεύσεις σου και τη δημιουργική σου διάθεση στον επαγγελματικό σου χώρο. Μάλιστα, με τον Άρη στον Τοξότη και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 16/2, εμφανίζεσαι ιδιαίτερα φιλόδοξος και παλεύεις με νύχια και με δόντια για την επίτευξη των στόχων σου. Δεν αποκλείονται συγκρούσεις με ανθρώπους από τον επαγγελματικό σου χώρο και ιδίως με άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας (πχ προϊστάμενους ή εργοδότες). Έτσι, προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν παρορμητισμούς. Ευτυχώς, στις 3/2 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, χειρίζεσαι και πλασάρεις έξυπνα και σωστά τον εαυτό σου. Στις 7/2 η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να λάβεις κάποιο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας. Γύρω στις 9/2 είναι πιθανές ξαφνικές αλλαγές στον εργασιακό τομέα, οι οποίες αρχικά σε δυσαρεστούν αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ότι δε σε βλάπτουν. Οι προαναφερθείσες αλλαγές μπορεί να σχετίζονται με αλλαγή πόστου στην τωρινή σου δουλειά, αλλαγή γραφείου, απόσπαση, μετάθεση, αλλαγή ωραρίου κτλ). Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17/2 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου για κάποιο λόγο υπολειτουργεί ή είναι μπλοκαρισμένη κι αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αποδοτικότητά σου.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 7 του μήνα, η γοητεία σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός απογειώνονται…Δες περισσότερα