astropedia.gr

8+1 χαρακτηριστικά του Κριού

8+1 χαρακτηριστικά του Κριού

Τα νεύρα του! τα χάπια του! κι ένα ταξί να φύγει!!!


1. Γεννημένος αρχηγός και κατακτητής. Ένας ανεμοστρόβιλος ενέργειας, επιδίδεται στο κυνήγι και την απόκτηση του οτιδήποτε έλκει το ενδιαφέρον και την προσοχή του. Όμως, συχνά χάνει γρήγορα το ενθουσιώδες ενδιαφέρον του και προσανατολίζεται σε άλλες κατακτήσεις...

2. Απεχθάνεται τη ρουτίνα μιας καθημερινότητας. Πλήττει αφόρητα από ό,τι επαναλαμβάνεται και μάλιστα χωρίς να εμπεριέχεται πρωτοβουλία και δράση. Η μιζέρια, η σταθερότητα και η ανία, είναι καταστάσεις που τις ξορκίζει ακόμα και με σκόρδα!

3. Περιπετειώδης, πρωτοπόρος, θαρραλέος και δυναμικός, ο Κριός ηδονίζεται με το καινούριο, το άπιαστο, το μυστηριώδες, αυτό που είναι πιθανόν δύσκολο να αποκτηθεί. Όσο πιο δύσκολο, τόσο περισσότερο επιθυμητό!

4. Ο Κριός δεν έχει καλές σχέσεις με το παρελθόν. Ό,τι πέρασε πέρασε. Ζει στο παρόν και για το παρόν. Ονειρεύεται και σχεδιάζει το κοντινό μέλλον, αλλά κι αν δεν βγει το όνειρο δεν χαλάει τη ζαχαρένια του. Θα βγει κάτι άλλο βρε αδερφέ!

5. Η παρορμητικότητα, η επιπολαιότητα και η ανυπομονησία στις συμπεριφορές του, τον οδηγούν συχνά σε λάθη, που πολλά από αυτά μπορεί να είναι και λάθη ζωής... Καλό θα ήταν όμως να μην του τα υπενθυμίζουν! γιατί σαν να πήρε το αυτί μου πως ο Κριός είναι ευέξαπτος, εγωιστής, επιθετικός και συγκρουσιακός, οπότε η σιωπή είναι χρυσός σε αυτή την περίπτωση.

6. Αγαπά το σεξ, το πολύ σεξ, το συνεχόμενο, το ασταμάτητο, το διαφορετικό, το σεξ εν πολλοίς! Παράλληλα δεν του αρέσει να αλλάζει συντρόφους, όμως ταυτόχρονα απεχθάνεται και τη ρουτίνα. Οπότε... ανανεώστε τις προκλήσεις σας σε διαφορετικά μέρη, με διαφορετικές στάσεις, με ποικιλία εσωρούχων και φαντασιώσεων ώστε να τον κρατήσετε στο κρεβάτι σας (στον καναπέ σας, στον πάγκο της κουζίνας, στο... ψυγείο κτλ). Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...

7. Δεν του αρέσουν οι περιορισμοί σε καμία πτυχή της ζωής του. Αγαπά την ελευθερία και δεν δέχεται όχι ως απάντηση. Οτιδήποτε θέλει να έχει πρέπει να το έχει. Ο Κριός, ως απαιτητικό και ζωηρό μικρό παιδί, θέλει να υπερισχύουν οι δικές του ανάγκες και προτεραιότητες, και πολλές φορές δύναται να οδηγήσει τους άλλους στην τρέλα γιατί θα πρέπει εκείνοι να υποβαθμίσουν τις δικές τους προτεραιότητες και τους δικούς τους περιορισμούς.

8. Ζηλιάρης, κυριαρχικός, εγωπαθής αλλά και γενναιόδωρος, κοινωνικός, πρόθυμος, ο Κριός θέλει φροντίδα αλλά όχι καταπίεση, θέλει να είστε εκεί όταν θέλει εκείνος και όχι όταν θέλετε εσείς, να σας τηλεφωνεί για να μαθαίνει τα πάντα για σας αλλά το αντίθετο τον εκνευρίζει νιώθοντας πως απειλείται η ανεξαρτησία του. Θέλει ζωή διασκεδαστική, θετική, με ενέργεια και ένταση, τρυφερότητα, γέλιο και να καίνε τα παπλώματα!


8+1. Μπορεί να κλάψει, αλλά δεν θα κλαφτεί.
Μπορεί να έχει τσέπες, αλλά τρύπιες θά'ναι.
Μπορεί αν δεν βρει το ιδανικό ταίρι, να ξεπεράσει και την αντζέντα του Σπαλιάρα!
Μπορεί τα πάντα, γιατί είναι γεννημένος αρχηγός