astropedia.gr

Ο 5ος οίκος και ο κυβερνήτης του

Ο 5ος οίκος και ο κυβερνήτης του
Ο 5ος οίκος στην Αστρολογία κυβερνά το πάθος, τον έρωτα, τα συναισθήματα, τη  δημιουργικότητα, την προσωπική έκφραση, τα παιδιά, το ρομαντισμό, την κερδοσκοπία, τα χόμπι, τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, τα παιχνίδια και τα αθλήματα. Ως οίκος της δημιουργικότητας περιλαμβάνει όλα όσα δημιουργούμε, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, δηλαδή δηλώνει αν θα έχουμε παιδιά ή όχι ή πότε θα γίνει σύλληψη εγκυμοσύνης. Αναφέρεται στην ευχαρίστηση και την κοινωνικότητα, τα γούστα μας και τα καλλιτεχνικά ταλέντα.

Δηλώνει ποιό είδος αναψυχής, διασκέδασης, ψυχαγωγίας μας αρέσει και συνδέεται με όλες τις απολαύσεις της ζωής, όπως τα τυχερά παιχνίδια, τον αθλητισμό, τον κινηματογράφο, την όπερα, το θέατρο, το χορό και τη διασκέδαση. Όλα τα τυχερά παιχνίδια όπως τα ζάρια, τα άλογα, τα λαχεία και τα στοιχήματα εμπίπτουν στο πεδίο του πέμπτου οίκου.

Ο βαθμός της επιτυχίας ή της αποτυχίας στις ερωτικές σχέσεις, τα φλερτ και οι σχέσεις που γίνονται πριν το γάμο  καθώς επίσης και η σεξουαλική έλξη μεταξύ των δύο φύλων υπάγονται σε αυτόν τον οίκο. Το μέρος του σώματος που κυβερνάται από τον πέμπτο οίκο είναι η καρδιά και το άνω και μεσαίο τμήμα της πλάτης και της σπονδυλικής στήλης. Είναι ο φυσικός οίκος του Λέοντα.

Διαβάστε παρακάτω τι σηματοδοτεί ο κυβερνήτης
του 5ου οίκου στον καθένα από τους 12 οίκους του Ωροσκοπίου.

Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 1ο γενέθλιο οίκο.

Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 1ο γενέθλιο οίκο σας είστε δημιουργικοί, δυναμικοί και αναλαμβάνετε ρίσκα στη ζωή σας. Τα χόμπι, οι έρωτες  και τα παιδιά επιδρούν καταλυτικά στη δημόσια εικόνα σας και την προσωπικότητά σας. Είστε διασκεδαστικοί και χαρούμενοι, εκφραστικοί, παιχνιδιάρικοι και σας αρέσει πολύ να διασκεδάζετε.

Οι ερωτικές σχέσεις που θα συνάψετε και οι σχέσεις σας με τα παιδιά θα έχουν αντίκτυπο στην προοπτική σας στη ζωή. Σας ενδιαφέρουν οι τέχνες, το θέατρο, η μουσική και ο χορός και έχετε έντονη την επιθυμία για σεξ αλλά και να είστε πάντα σε σχέση. Βλέπετε τη ζωή ρομαντικά και συναισθηματικά, είστε πολύ ερωτικοί αλλά κάποιες φορές γίνεστε δραματικοί.

Δεν περνάτε απαρατήρητοι καθώς ο τρόπος που εκφράζεστε είναι κάπως παιδικός και παιχνιδιάρικος. Τραβάτε την προσοχή των άλλων μόνο με τον τρόπο που παρουσιάζεστε στους άλλους. Σας αρέσουν τα σπορ και ίσως έχετε πολλά χόμπι. Ενδιαφέρεστε για τον αθλητισμό ή το χορό και μπορεί να έχετε μια καλή εξωτερική εμφάνιση.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.

Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 2ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 2ο γενέθλιο οίκο σας, οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και οι σχέσεις σας με τα παιδιά εξυπηρετούν την ανάγκη σας να αποκτήσετε περιουσία, να κερδίσετε χρήματα και αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές σας αξίες. Μπορείτε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να βγάλετε λεφτά. Η ενασχόληση με τις τέχνες, τη μουσική και το θέατρο είναι τρόποι που μπορείτε να κερδίσετε τα προς το ζην και να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας.

Έχοντας παιδιά ή μια ερωτική σχέση, αυτό επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμησή σας. Μπορεί τα παιδιά ή οι ερωτικές σας σχέσεις να προσθέσουν στο προσωπικό σας εισόδημα, να σας βοηθήσουν να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας αλλά παράλληλα επηρεάζουν τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Το θέατρο, η μουσική, η τέχνη, ο χορός και ο αθλητισμός είναι όλα τα μέσα για να βγάλετε λεφτά και να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Παίρνετε ρίσκα με τα χρήματά σας και μπορεί να κάνετε ριψοκίνδυνες αγορές ή ακόμα μπορεί να κερδίσετε χρήματα από ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις. Η διασκέδαση και οι ερωτικές σας σχέσεις θέλετε να σας παρέχουν οικονομική σταθερότητα. Μπορεί να βγάλετε χρήματα με τα χόμπι σας ή οι αγορές είναι ένα χόμπι για εσάς.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.

Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 3ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 3ο γενέθλιο οίκο σας οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και οι σχέσεις σας με τα παιδιά εξυπηρετούν την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε, να συλλέξετε πληροφορίες και να κοινωνικοποιηθείτε. Είστε δημιουργικοί όταν βρίσκεστε σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους και έχετε έναν εκφραστικό και δραματικό τρόπο επικοινωνίας.

Οι έρωτες και τα παιδιά συνδέονται με τα ταξίδια ή επηρεάζουν το γράψιμο, την ομιλία και την επικοινωνία σας. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον έρωτα σε χώρο εκπαίδευσης, διδασκαλίας και μάθησης ή τα χόμπι σας να περιλαμβάνουν τη συγγραφή, τη μάθηση και τη διδασκαλία. Ο ερωτισμός σας και τα συναισθήματά σας εκφράζονται άμεσα, μέσα από την επικοινωνία ή τη συγγραφή, έτσι έχετε την ικανότητα να γράψετε ερωτικά μυθιστορήματα.

Τα χόμπι σας περιστρέφονται γύρω από την ανάγνωση, τη συγγραφή και τη συνομιλία και βρίσκετε πολύ διασκεδαστικό το κουτσομπολιό. Χαλαρώνετε συναισθηματικά διαμέσου της ανάγνωσης επιμορφωτικών βιβλίων ή άρθρων ή διαμέσου της συγγραφής. Παίρνετε ρίσκα στον τρόπο που επικοινωνείτε και δε φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας. Μιλάτε με έναν παιγνιώδη και ανάλαφρο τρόπο.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.


Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 4ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 4ο γενέθλιο οίκο σας οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και οι σχέσεις σας με τα παιδιά εξυπηρετούν την ανάγκη σας να αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς. Θέλετε να αναπτύξετε οικείες οικογενειακές σχέσεις και να οικοδομήσετε γερά θεμέλια με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Τα χόμπι σας και τα ενδιαφέροντά σας επιδιώκονται στην ησυχία του σπιτιού σας όπου μέσα σ’ αυτό είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Είστε πολύ συναισθηματικοί και πολλές φορές πάτε στο παρελθόν, στις αναμνήσεις της οικογένειας και της παιδικής σας ηλικίας. Σας αρέσει να χαλαρώνετε και να διασκεδάζετε με την οικογένειά σας ή στο σπίτι σας. Νιώθετε ολοκληρωμένοι μόνο αν έχετε παιδιά και μια οικογένεια. Τα παιδιά ή οι ερωτικοί σας σύντροφοι μπορεί να μένουν στο σπίτι σας. Τα χόμπι σας μπορεί να περιλαμβάνουν επισκευές στο σπίτι, ακίνητα ή τη διακόσμηση του σπιτιού.

Μπορεί να βρείτε έναν έρωτα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή με κάποιον που προέρχεται από το ίδιο πολιτιστικό υπόβαθρο με το δικό σας. Ίσως συμμετέχετε σε παραδοσιακούς χορούς ή παίζετε παραδοσιακή μουσική. Αγαπάτε την πατρίδα σας και την οικογένειά σας και δε φοβάστε να πάρετε ρίσκα για την οικογένειά σας, το σπίτι σας ή τη χώρα σας. Θέλετε η οικογένειά σας να εγκρίνει τα χόμπι σας, τα ενδιαφέροντά σας και τους ερωτικούς σας συντρόφους.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.


Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 5ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 5ο γενέθλιο οίκο σας οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και τα παιδιά είναι ο σκοπός της ζωής σας. Σας αρέσει να είστε δημιουργικοί και κάνετε τα πάντα για να αποκτήσετε φήμη. Είστε εκφραστικοί, διασκεδαστικοί και  προσελκύετε την προσοχή. Τα παιδιά και οι έρωτες σας κάνουν να αισθάνεστε δημιουργικοί. Είστε χαρούμενοι και παιχνιδιάρικοι και ερωτευμένοι με τον έρωτα!

Ζείτε για το σήμερα, για τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση. Βλέπετε τα παιδιά ως μια δημιουργική προέκταση του εαυτού σας. Σας αρέσει το δράμα και η ανάληψη δημιουργικών ρίσκων. Οι έρωτες και τα παιδιά σας κάνουν να χαλαρώνετε ενώ η δημιουργικότητα είναι διασκέδαση για σας. Σας αρέσει κάποιες στιγμές να μην κάνετε τίποτα, να ασχολείστε με τα χόμπι σας και τη δική σας ικανοποίηση. Αγαπάτε τη δημιουργικότητα, τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, τα παιδιά και τους ερωτικούς σας συντρόφους.

Παίρνετε ρίσκα για δημιουργικά έργα ή μπορεί να έχετε ριψοκίνδυνες ερωτικές σχέσεις. Ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια είναι διασκέδαση για σας. Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από τη μουσική, την τέχνη, το χορό και το θέατρο. Είστε επιδεικτικοί, ρομαντικοί και διασκεδαστικοί και παίρνετε ρίσκα για χάρη των παιδιών και της αγάπης.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.
 

Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 6ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 6ο γενέθλιο οίκο σας οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και τα παιδιά είναι σημαντικά στην καθημερινή σας ρουτίνα. Είστε δημιουργικοί στη δουλειά σας ή έχετε μια θέση εργασίας που σας ευχαριστεί. Μπορεί και να νιώθετε ότι η εργασία σας είναι διασκέδαση ή βρίσκετε την ευχαρίστηση μέσα από την αγάπη για τα ζώα.

Αντιμετωπίζετε χαρούμενα τους εργαζόμενους σας και τους συναδέλφους σας και χαλαρώνετε μέσα από την ενασχόληση με τα κατοικίδια ζώα. Τα παιδιά ή οι έρωτες μπορεί να έχουν μια επίδραση στο είδος της εργασίας που θα επιλέξετε ή την υγεία σας. Επίσης η διασκέδαση μπορεί να έχει επιπτώσεις στην καθημερινή σας απασχόληση, στη ρουτίνα σας ή την υγεία σας.

Μπορεί να δουλεύετε με τα παιδιά ή να έχετε ένα επάγγελμα που αφορά το θέατρο ή το χορό. Μπορεί να βρείτε έναν έρωτα και την ευχαρίστηση στην εργασία σας. Θέλετε μια επικίνδυνη δουλειά ή σας αρέσει να εργάζεστε με επικίνδυνα ζώα. Είστε δημιουργικοί και εκφραστικοί στην εργασία σας και παίρνετε ρίσκα για την υγεία σας.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.


Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 7ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 7ο γενέθλιο οίκο σας οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και τα παιδιά εξυπηρετούν την ανάγκη σας να κάνετε μακροχρόνιες σχέσεις. Έχετε δημιουργικότητα στις συνεργασίες σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας στο γάμο. Αναζητάτε οικείες σχέσεις και ο έρωτας ή μια εγκυμοσύνη μπορεί να καταλήξουν σε γάμο.

Αναζητάτε και προσπαθείτε να διατηρήσετε ισότιμες σχέσεις και εκφράζετε άμεσα τα συναισθήματά σας στις  σημαντικές σας σχέσεις. Ο έρωτας και η διασκέδαση έχουν ως στόχο την εξεύρεση της αγάπης που θα μείνει για πάντα κοντά σας. Νιώθετε ευχαρίστηση με το σεξ και η διασκέδαση είναι ένας τρόπος για να βρείτε μια νέα αγάπη. Ίσως ακόμα βρείτε κάποιον μέσα από τις ασχολίες σας και τα ενδιαφέροντά σας. Η συμμετοχή στον αθλητισμό, το χορό, το θέατρο, την τέχνη και τη μουσική είναι τα μέσα για να κάνετε σημαντικές σχέσεις.

Ίσως συμμετέχετε στα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του συντρόφου σας και κάνετε τα πάντα για να ανταποκριθείτε στις επιθυμίες του. Θέλετε ένα σύντροφο με τον οποίον να έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή ασχολείται με τις τέχνες ή τα σπορ. Είστε πολύ καλός διαπραγματευτής και δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας και να πάρετε ρίσκα στο γάμο σας.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.


Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 8ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 8ο γενέθλιο οίκο σας οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και τα παιδιά εξυπηρετούν τις βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες και συσχετίζονται με τα χρέη σας, τις κληρονομιές, το απόκρυφο και τη σεξουαλικότητα. Βρίσκετε ευχαρίστηση να ασχολείστε με το σεξ και τα περιουσιακά στοιχεία των άλλων ανθρώπων. Εκφράζεστε έντονα συναισθηματικά μέσω της σεξουαλικής επαφής και αναζητάτε βαθιά συναισθηματικές σχέσεις.

Ο τρόπος έκφρασής σας εξαρτάται από την υποστήριξη που παίρνετε από τους άλλους ανθρώπους. Στενοχωριέστε αν έχετε  χρέη και η διάθεσή σας εξαρτάται από το πόσο κοντά νιώθετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι εμπειρίες σας στις ερωτικές σχέσεις ή με τα παιδιά μπορεί να είναι συναισθηματικά δύσκολες και δεν εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Τα παιδιά και οι ερωτικές σας σχέσεις πρέπει να προσαρμοστούν για να ταιριάξουν στην ανάγκη σας για μετασχηματισμό και έντονες εμπειρίες.

Τα δημιουργικά ταλέντα σας είναι κρυφά και πολλές φορές είστε δραματικοί στην έκφραση των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας. Βρίσκετε ευχαρίστηση στην έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και στη διαχείριση των χρημάτων των άλλων ανθρώπων. Ρισκάρετε στη ζωή σας και κάνετε το παν για να κερδίσετε την υποστήριξη από τους άλλους ανθρώπους.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.


Ο κυβερνήτης το 5ου οίκου στον 9ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 9ο γενέθλιο οίκο σας η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και τα παιδιά εξυπηρετούν την ανάγκη σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Νιώθετε ευχαρίστηση με τα ταξίδια και τη γνώση και ίσως κερδίσετε κάποια βραβεία. Σας αρέσει να συσχετίζεστε με ανθρώπους από ξένες χώρες, θρησκείες και πολιτισμούς και μπορεί να ερωτευτείτε ένα τέτοιο άτομο, είτε εσείς, είτε τα παιδιά σας. Παίρνετε ευχαρίστηση ασχολούμενοι με τη θρησκεία και το μυστικισμό και ίσως δεν παίρνετε και τόσο στα σοβαρά τις σπουδές σας.

Το ενδιαφέρον σας για το χορό, το θέατρο, τη τέχνη και τη μουσική προέρχεται από άλλους πολιτισμούς. Μπορεί να εξερευνήσετε το χορό, το θέατρο, την τέχνη και τη μουσική μέσα από τα ταξίδια. Όντας δημιουργικοί σας βοηθά να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Επίσης, οι έρωτες και τα παιδιά διευρύνουν τους ορίζοντές σας και επηρεάζουν το σύστημα των πεποιθήσεων σας.

Ίσως ταξιδεύετε για να συμμετέχετε σε αθλητικές δραστηριότητες ή οι έρωτες ή τα παιδιά σας έχουν σχέση με το εξωτερικό. Τον ελεύθερο χρόνο σας, σας αρέσει να  ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή να διαβάζετε φιλοσοφικά ή πνευματικά βιβλία. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή με ένα άτομο από άλλον πολιτισμό, θρησκεία ή δόγμα.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.


Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 10ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 10ο γενέθλιο οίκο σας οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και οι σχέσεις σας με τα παιδιά υπηρετούν την ανάγκη σας να αποκτήσετε φήμη, να κερδίσετε αναγνώριση και καλή κοινωνική θέση. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να αποκτήσετε κύρος και δόξα και να συσχετιστείτε με την κοινωνική ελίτ. Όντας δημιουργικοί, αυτό σας χαρίζει βραβεία και επαίνους.

Οι έρωτες και τα παιδιά επηρεάζουν την επιλογή σας στην καριέρα ή μπορεί να ερωτευτείτε κάποιον μέσα από την καριέρα σας. Μπορείτε να βρείτε τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση μέσα από το επάγγελμά σας ή ένα χόμπι σας να γίνει επάγγελμα. Η τέχνη, το θέατρο, ο χορός ή ο αθλητισμός μπορεί να γίνουν επάγγελμα. Τόσο οι έρωτες όσο και τα παιδιά σας πρέπει να ικανοποιούν τις ανάγκες σας για αναγνώριση και κοινωνική θέση.

Τα δημιουργικά ταλέντα σας και οι έρωτες σας βοηθούν στην κοινωνική θέση σας και μπορεί να αποκτήσετε φήμη μέσα από τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, το χορό, τη μουσική, το θέατρο, την τέχνη, τον αθλητισμό ή άλλες δημιουργικές ασχολίες. Οι έρωτες επηρεάζουν το κοινωνικό κύρος και τη φήμη σας ή ακόμα μπορεί να σας ανεβάσουν μέχρι τη σκάλα της επιτυχίας. Αναλαμβάνετε ρίσκα στην επαγγελματική σας ζωή κι αυτό επηρεάζει τη φήμη σας. Σας αρέσει να φλερτάρετε στη δουλειά, θεωρήστε ρομαντικοί και διασκεδαστικοί στον επαγγελματικό σας χώρο.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.


Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 11ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 11ο γενέθλιο οίκο σας οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και οι σχέσεις σας με τα παιδιά συσχετίζονται με τις κοινωνικές ομάδες και τις φιλίες σας. Εκδηλώνετε τη δημιουργικότητά σας σε ομαδικές καταστάσεις ή όταν είστε με τους φίλους σας ή όταν αγωνίζεστε για ένα ιδανικό, για μια αιτία.

Βρίσκετε ευχαρίστηση όταν είστε σε ομάδες ή με φίλους με τους οποίους μοιράζεστε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Νιώθετε ευχαρίστηση κάνοντας μακροπρόθεσμους στόχους και όνειρα και οι έρωτες και τα παιδιά έχουν μια επίδραση στους μακροπρόθεσμους στόχους που επιλέγετε ή επηρεάζουν τις φιλίες σας και τις κοινωνικές ομάδες που συμμετέχετε.

Νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάζετε με το σύντροφό σας και τους φίλους σας μαζί. Μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα όταν συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Ίσως ερωτευτείτε κάποιον φίλο σας ή αντίθετα οι εραστές σας γίνονται φίλοι σας. Δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα για λογαριασμό των φίλων σας ή μιας κοινωνικής ομάδας.

Μάθε πώς επηρεάζει τη ζωή σου ο κυβερνήτης του 5ου οίκου καλώντας στο
  901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760.


Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου στον 12ο γενέθλιο οίκο.
Αν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας βρίσκεται στον 12ο γενέθλιο οίκο σας οι έρωτες, η δημιουργικότητα, η προσωπική σας έκφραση, η ανάληψη ρίσκων, τα χόμπι και οι σχέσεις σας με τα παιδιά εξυπηρετούν την ανάγκη σας να απελευθερώσετε τη θλίψη και το πόνο σας. Νιώθετε ευχαρίστηση να περνάτε το χρόνο σας μόνοι, να ονειρεύεστε και να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας περιστρέφονται γύρω από την πνευματικότητα και τη μεταφυσική.

Ο χορός, η τέχνη, η μουσική και το θέατρο σας βοηθούν να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και λαμβάνετε ευχαρίστηση βοηθώντας αυτούς που σας έχουν ανάγκη. Οι ερωτικές σχέσεις και τα παιδιά σας έχουν μια καταλυτική επίδραση στην ψυχοσύνθεσή σας ή συσχετίζονται με τον πνευματικό κόσμο ή το διαλογισμό. Μπορεί να ασχοληθείτε με νοσοκομεία για παιδιά ή φιλανθρωπικά ιδρύματα. Έχετε έντονες ερωτικές φαντασιώσεις και μπορεί να συσχετιστείτε με κάποιον με τον οποίον η σχέση για κάποιους λόγους θα παραμείνει κρυφή.

 Παίρνετε ρίσκα προκειμένου να ξεφύγετε από την πραγματικότητα ή ρίσκα που δυστυχώς προκαλούν τη δική σας καταστροφή. Η συμμετοχή σε κρυφές δραστηριότητες και ερωτικές σχέσεις ή τα παιδιά μπορεί να έχουν καταστροφική επιρροή στην ψυχολογία σαςΕγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: