astropedia.gr

Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στους 12 οίκους

Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στους 12 οίκους
Ο 3ος οίκος κυβερνά την επικοινωνία, την ομιλία, το γράψιμο, τα σύντομα ταξίδια, τα αδέλφια, τα ξαδέλφια και τους γείτονες, τις σκέψεις, τις αποφάσεις, τις διανοητικές ικανότητες και τις ιδέες. Σηματοδοτεί όλα τα είδη επικοινωνίας, όπως την αλληλογραφία και ανταλλαγή πληροφοριών, τις επιστολές, το φαξ, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις ειδήσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το τηλέφωνο κλπ.

Διέπει επίσης τις κοντές διαδρομές, τις μικρές μετακινήσεις, τα λεωφορεία, τα πλοία και το σιδηρόδρομο. Δείχνει την νοητική κατάσταση ενός ατόμου, τη δύναμη και την αδυναμία της σκέψης του, τα γνωστικά του ενδιαφέροντα και τις νοητικές κλίσεις του. Τα μέρη του σώματος που κυβερνώνται από τον τρίτο οίκο είναι τα αυτιά, τα χέρια, τα δάχτυλα, το αναπνευστικό και το νευρικό σύστημα. Στην Πολιτική αστρολογία, ο τρίτος οίκος σηματοδοτεί τις γειτονικές χώρες, τα μέσα μεταφοράς και το σύστημα της επικοινωνίας, όπως το ταχυδρομείο, το ραδιόφωνο, το τηλέφωνο, την τηλεόραση και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αντιπροσωπεύει επίσης τις βιβλιοθήκες και τη δημόσια εκπαίδευση. Κυβερνά ό, τι συσχετίζεται με την επικοινωνία, την τεχνολογία, τις πληροφορίες, τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, τις μεταφορές και τις εθνικές οδούς. Διέπει το Υπουργείο Μεταφορών. Είναι ο φυσικός οίκος των Διδύμων.Για να βρεις πού αρχίζει ο 3ος οίκος στον γενέθλιό σου χάρτη και σε ποιόν οίκο πέφτει ο κυβερνήτης του συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χαρτη.

Διάβασε παρακάτω τι σηματοδοτεί ο κυβερνήτης του 3ου οίκου
στον καθένα από τους 12 οίκους του Ωροσκοπίου

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 1ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 1ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, επιδρούν στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σου. Τα κοντινά ταξίδια ασκούν επιρροή, θετική αρνητική, στον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους αλλά και τη συμπεριφορά σου.

Η επικοινωνία με τους άλλους είναι πολύ σημαντική για σένα και όταν μιλάς και γράφεις δείχνεις στους γύρω σου την προσωπικότητά σου. Σου αρέσει το διάβασμα, το γράψιμο και το κουτσομπολιό, τα οποία είναι έκδηλα στους άλλους. Σου αρέσει να ασχολείσαι με πολλαπλές δραστηριότητες και να κάνεις νέες γνωριμίες σε καθημερινή βάση. Οι ποικίλες γνωριμίες ενισχύουν τη δημόσια εικόνα σου.

Είσαι ομιλητικός και λες ξεκάθαρα στους άλλους αυτό που σκέπτεσαι. Η επικοινωνία με τους άλλους επηρεάζει το πώς βλέπεις τον εαυτό σου. Τα αδέλφια σου και οι συγγενείς σου επηρεάζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις από τη γνώση και την εκπαίδευση διαμορφώνουν τον τρόπο που παρουσιάζεις την προσωπικότητά σου. Σου αρέσει να μιλάς για τον εαυτό σου.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 2ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 2ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, συσχετίζονται με τα οικονομικά σου και εξυπηρετούν την ανάγκη σου να αισθάνεσαι ασφαλής, οικονομικά και συναισθηματικά. Η ικανότητα που έχεις να επικοινωνείς ή να γράφεις σε βοηθά να βγάλεις χρήματα. Οι εμπειρίες που έχεις από τα σχολικά σου χρόνια επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σου και το σύστημα των αξιών σου.

Οι γνωριμίες που κάνεις σε καθημερινή βάση και τα αδέλφια σου έχουν αντίκτυπο στην αυτοεκτίμησή σου. Η συλλογή πληροφοριών είναι προσανατολισμένη προς την παραγωγή χρημάτων. Η ικανότητά σου να θέλεις να μάθεις και να μεταφέρεις πληροφορίες μπορεί να γίνει πηγή εισοδήματος. Το γράψιμο, η ομιλία και η διδασκαλία μπορεί να είναι ένας τρόπος για να κερδίζεις τα προς το ζην. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς επηρεάζει το αν θα νιώσεις ασφάλεια ή όχι. Το μυαλό σου σκέφτεται πολύ το πώς θα βγάλεις περισσότερα χρήματα και την εκπλήρωση των αναγκών της επιβίωσής σου.

Το γράψιμο και η ομιλία μπορεί να σου φέρουν προσωπικό εισόδημα και όταν γράφεις ή μιλάς προβάλεις τις προσωπικές αξίες σου. Μιλάς και γράφεις για ό, τι σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής και όταν επικοινωνείς νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Το γράψιμο, η ομιλία, η διδασκαλία και η μάθηση οικοδομούν την  αυτοεκτίμησή σου και τις αξίες σου. Συζητάς για θέματα αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 3ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 3ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, είναι αυτοσκοπός στη ζωή σου. Νιώθεις έντονη την ανάγκη να κάνεις νέες διασυνδέσεις και να χρησιμοποιείς το μυαλό σου. Είσαι εύστροφος και εύγλωττος και σου αρέσει να προβάλεις τις ιδέες σου. Μιλάς μόνο και μόνο γιατί σου αρέσει να ακούς τον εαυτό σου!

Οι συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από τα κοντινά ταξίδια, τους συγγενείς και τα αδέλφια σου. Έχεις καθημερινή επικοινωνία με τα αδέλφια σου ή/και τους συγγενείς σου και σου αρέσει να συζητάς με  ανθρώπους στο καθημερινό περιβάλλον σου. Η συλλογή πληροφοριών ικανοποιεί την περιέργειά σου και νιώθεις την ανάγκη να μεταφέρεις πληροφορίες ή να κάνεις κουτσομπολιό. Κάνοντας πολλές διασυνδέσεις κρατά το μυαλό σου απασχολημένο.

Ίσως είσαι υπερβολικά ομιλητικός, κουτσομπόλης και επικεντρώνεσαι σε μη ουσιώδη πράγματα. Ο τρόπος που επικοινωνείς έχει επιπτώσεις, θετικές ή αρνητικές, στις καθημερινές σχέσεις σου. Σου αρέσει να γράφεις, να ασχολείσαι με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή να μεταδίδεις τις ιδέες σου σε ένα blog και να προβάλεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Μιλάς ασταμάτητα και έχεις ακατάπαυστη φλυαρία ή ακόμα μπορεί να κάνεις μονόλογο.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 4ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 4ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, εξυπηρετούν την ανάγκη σου να αισθάνεσαι συναισθηματικά ασφαλής και συσχετίζονται με την οικογένειά σου, τις ρίζες και την πατρίδα σου. Μπορεί να συγκεντρώνεις πληροφορίες για να βοηθήσεις ή να βλάψεις τη χώρα σου ή κοινοποιείς και μιλάς για θέματα που επηρεάζουν την οικογένεια και την πατρίδα σου.

Αναφέρεις, συζητάς και γράφεις για θέματα οικογένειας, ακίνητης περιουσίας ή για την πατρίδα σου σε ένα blog ή περιοδικό ή εφημερίδα και εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου για την οικογένειά σου και την πατρίδα σου. Μπορεί να κρατάς ημερολόγιο ή μιλάς και γράφεις για να αισθάνεσαι ασφαλής. Η οικογένειά σου και οι ρίζες σου επηρεάζουν τον τρόπο που επικοινωνείς και γράφεις. Η ικανότητά σου να επικοινωνείς φαίνεται περισσότερο όταν συζητάς με τα μέλη της οικογένειάς σου και τους ανθρώπους που αισθάνεσαι σαν οικογένεια.

Το ύφος της επικοινωνίας σου δείχνει αν νιώθεις ή όχι συναισθηματική ασφάλεια. Οι γονείς σου μπορεί να καθορίσουν το ύφος της επικοινωνίας σου. Οι ρίζες σου και οι πολιτιστικές παραδόσεις έχουν καθορίσει τον τρόπο που μιλάς και γράφεις. Μιλάς πολύ στο σπίτι σου και οι καθημερινές συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από την οικογένεια και το σπίτι.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 5ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 5ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, εξυπηρετούν την ανάγκη σου για δημιουργικότητα και συσχετίζονται με τους ερωτικούς σου συντρόφους και τα παιδιά. Το ύφος της επικοινωνίας σου μπορεί να είναι δραματικό και αλαζονικό, δημιουργικό και διασκεδαστικό. Μιλάς ή γράφεις για τη σεξουαλική σου ζωή, τους ερωτικούς σου συντρόφους και τα παιδιά.

Μπορεί να γράφεις σε ένα blog για θέματα ερωτικών σχέσεων ή για τα παιδιά ή την τέχνη ή δίνεις ερωτικές συμβουλές. Μέσα από το γράψιμο και την ομιλία προβάλεις τα δημιουργικά ταλέντα σου. Τα αδέλφια σου και οι συγγενείς σου επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση με τα παιδιά σου. Χρησιμοποιείς τις ιδέες και τις πληροφορίες για να τροφοδοτήσεις τη δημιουργικότητά σου. Οι εμπειρίες της σχολικής εκπαίδευσης επηρεάζουν τις ερωτικές σχέσεις σου ή τη σχέση σου με τα παιδιά σου.

Μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση των παιδιών ή να ασχοληθείς με τη διδασκαλία για τα παιδιά. Έχεις ένα παιχνιδιάρικο στυλ επικοινωνίας ή ακόμα και παιδιάστικο. Οι άνθρωποι στο καθημερινό σου περιβάλλον μπορεί να είναι τα παιδιά. Οι καθημερινές συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από τους έρωτες, τα παιδιά, τα χόμπι, τη δημιουργικότητα, το θέατρο και τις τέχνες.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 6ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 6ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, συσχετίζονται με την υγεία, την εργασία, την καθημερινή ρουτίνα και τις σχέσεις σου με τα ζώα. Μιλάς και συλλέγεις πληροφορίες για την υγεία και τη διατροφή. Ο τρόπος επικοινωνίας σου επηρεάζει την καθημερινή απόδοση της εργασίας σου και έχει επιπτώσεις στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και τους εργαζομένους σου.

Οι σκέψεις σου περιστρέφονται γύρω από την καθημερινότητα και την εργασία ή γύρω από ζητήματα υγείας. Μπορεί να κάνεις καθημερινές μετακινήσεις στην εργασία σου ενώ οι άνθρωποι που συναντάς σε καθημερινή βάση επηρεάζουν τις συνήθειές σου, την εργασία σου ή την υγεία σου. Το μυαλό σου είναι στραμμένο στην καθημερινή ζωή, τη δίαιτα και τη διατροφή ή ακόμα και τα ζώα.

Έχεις πρακτικό, οργανωτικό και αποτελεσματικό μυαλό και αναλύεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Τα αδέλφια σου ή/και οι συγγενείς σου έχουν επιπτώσεις στην υγεία σου και την καθημερινή εργασία σου. Επίσης, ο τρόπος που σκέφτεσαι έχει επίδραση στην υγεία σου. Οι καθημερινές συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από την εργασία και την υγεία.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 7ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 7ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, εξυπηρετούν την ανάγκη σου να δημιουργήσεις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες και συσχετίζονται με το γάμο σου.

Μιλάς για λογαριασμό του συντρόφου σου ή των συνεργατών σου και χρειάζεσαι ένα σύντροφο για να επικοινωνείς και να μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Έχεις την ανάγκη να μάθεις πολλά πράγματα για το σύντροφό σου και σου αρέσει να τον ακούς. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς επηρεάζει τις σχέσεις σου με το σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου. Τα αδέλφια σου ή οι συγγενείς σου επηρεάζουν τις σημαντικές σχέσεις σου.

Το ύφος της επικοινωνίας σου μπορεί να είναι υπερβολικά συμβιβαστικό ή αντίθετα ανταγωνιστικό. Το μυαλό σου επικεντρώνεται στις σημαντικές σχέσεις σου και το σύντροφό σου ή σκέφτεσαι συνέχεια το γάμο και το διαζύγιο. Μιλάς, διαβάζεις, γράφεις και θέλεις να μάθεις πολλά για τις σχέσεις. Οι άνθρωποι που γνωρίζεις στο καθημερινό σου περιβάλλον, τα αδέλφια σου ή οι συγγενείς σου μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις τον/την σύζυγό σου. Οι καθημερινές συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 8ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 8ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, εξυπηρετούν την ανάγκη σου να δημιουργήσεις βαθύτερες σχέσεις  με τους άλλους και συσχετίζονται με τις αποταμιεύσεις σου, τα χρέη σου και το σεξ.  Τα αδέλφια σου και οι συγγενείς σου μπορεί να σε βοηθήσουν ή αντίθετα να σου δημιουργήσουν συναισθηματικά προβλήματα.

Η γνώση σε βοηθά να αποκαλύψεις τα κρυμμένα ταλέντα σου και τη σεξουαλική σου ταυτότητα. Σου αρέσει να μιλάς για το σεξ, το θάνατο ή μεταφυσικά ζητήματα. Έχεις την ικανότητα να μιλάς και να ακούς σε βάθος τους άλλους και να αποκαλύπτεις τα βαθύτερα κίνητρά τους. Η επικοινωνία σου είναι συγκαλυμμένη και δεν αποκαλύπτεις τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Το  μυαλό σου ασχολείται συνεχώς με αυτό που δεν είναι άμεσα εμφανές.

Μπορεί να γράψεις για τον αποκρυφισμό και το σεξ σε ένα blog. Το ύφος της επικοινωνίας σου και οι καθημερινές συναναστροφές με τους άλλους επηρεάζουν τη σεξουαλική σου ζωή. Η επικοινωνία σου εξαρτάται από το πόσο βαθιά και οικεία αισθάνεσαι με τους άλλους. Έχεις περιέργεια να μάθεις τι κρύβουν οι άλλοι και συγκεντρώνεις πληροφορίες για να κατανοήσεις τα πράγματα σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 9ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 9ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, εξυπηρετούν την ανάγκη σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις ταξίδια και να εξερευνήσεις ξένους πολιτισμούς και φιλοσοφίες. Ο τρόπος σκέψης σου αντανακλά το σύστημα των πεποιθήσεων σου. Οι καθημερινές μετακινήσεις, τα αδέλφια σου και η γνώση διαμορφώνουν το σύστημα των πεποιθήσεων σου και τη φιλοσοφία της ζωής σου.

Το ύφος της επικοινωνίας σου είναι επεκτατικό και βλέπεις την ευρεία εικόνα των πραγμάτων. Έχεις έντονη περιέργεια για ανώτερη γνώση ενώ σου αρέσουν οι φιλοσοφικές συζητήσεις. Γενικά οι συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από ζητήματα που αφορούν τη θρησκεία, τους ξένους πολιτισμούς και τις πεποιθήσεις. Η ικανότητα που έχεις για γράψιμο μπορεί να σε οδηγήσει να εκδόσεις ένα βιβλίο ή να ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία. Μεταδίδεις τις προσωπικές σου ιδέες και τις σκέψεις σου έξω, στον ευρύτερο κόσμο και επηρεάζεις άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου.

Τα αδέλφια σου ή/και οι συγγενείς σου μπορεί να είναι από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή να ζουν σε άλλη χώρα. Η θρησκεία και η φιλοσοφία της ζωής σου επηρεάζουν τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που συναντάς καθημερινά. Στην επικοινωνία σου φαίνεται πολύ έντονα το σύστημα των πεποιθήσεων σου και σου αρέσει να μαθαίνεις για τις ξένες χώρες και τις θρησκείες. Η εκπαίδευση και τα αδέλφια σου έχουν αντίκτυπο στο σύστημα των πεποιθήσεων σου.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 10ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 10ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, εξυπηρετούν την ανάγκη σου να αποκτήσεις φήμη και αναγνώριση για τα επιτεύγματά σου και δημοτικότητα. Χρησιμοποιείς τις καθημερινές συνομιλίες σου για να οικοδομήσεις φήμη και αναγνώριση ή μιλάς κυρίως με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ανεβείς επαγγελματικά και κοινωνικά.

Μπορεί να αποκτήσεις δημοσιότητα για τις προσωπικές σου σκέψεις και ιδέες. Ο τρόπος που γράφεις και μιλάς γίνεται αντιληπτός από όλο τον κόσμο γενικότερα. Η ικανότητά σου να γράφεις, να διδάσκεις και να συνομιλείς μπορεί να σου φέρει βραβεία και επαίνους. Ο τρόπος που επικοινωνείς χτίζει τη φήμη σου ή η επικοινωνία είναι εμφανής στο επάγγελμά σου. Οι ιδέες και οι σκέψεις σου ενισχύουν ή αποδυναμώνουν τη φήμη σου. Ο τρόπος που επικοινωνείς επηρεάζει την κοινωνική σου θέση, για καλύτερα ή χειρότερα.

Οι σκέψεις σου επηρεάζουν την ικανότητά σου για μεγάλα επιτεύγματα και κοινωνική άνοδο. Σου αρέσει να συγκεντρώνεις πληροφορίες για το επάγγελμά σου και το ύφος της επικοινωνίας σου είναι επαγγελματικό. Οι καθημερινές συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από την καριέρα, τις φιλοδοξίες και τους τρόπους με τους οποίους επιδιώκεις την επίτευξη των στόχων σου.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 11ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 11ο γενέθλιο οίκο σου, η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, συσχετίζονται με τις φιλίες σου και τις ομάδες όπου ανήκεις και επιδρούν θετικά ή αρνητικά στην εκπλήρωση των ελπίδων και των ονείρων σου. Οι καθημερινές συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις και τα κινήματα ή γύρω από τους φίλους και τις ομάδες με τις οποίες έχετε αμοιβαία συμφέροντα.

Η επικοινωνία σου είναι κάπως ψυχρή και αποστασιοποιημένη συναισθηματικά. Η ικανότητα της ομιλίας και της συγγραφής που έχεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συσπειρώσεις γύρω σου άτομα με τα οποία έχεις παρόμοιες ιδέες και ιδανικά. Σκέφτεσαι συνεχώς τα όνειρά σου και σου αρέσει να μιλάς γι’ αυτά. Με τις δεξιότητες της επικοινωνίας σου μπορείς να συγκεντρώσεις πολλούς οπαδούς ή να οργανώσεις κινήματα.

Οι ιδέες σου δεν περνούν απαρατήρητες από τους φίλους σου και τις ομάδες όπου ανήκεις. Μπορεί να γράφεις σε ένα blog για τις φιλίες και τις ομάδες ή ακόμα και να ξεσηκώσεις ένα ολόκληρο κοινό για έναν κοινωνικό ή ανθρωπιστικό σκοπό. Μπορεί να βρεις φιλίες και ομάδες μέσα από τα αδέλφια σου ή τους συγγενείς σου. Γράφεις, μιλάς και σκέφτεσαι για κοινωνικές μεταρρυθμίσεις.

 • Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 12ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 3ου οίκου σου είναι στον 12ο γενέθλιο οίκο σου,η επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, η μάθηση, τα αδέλφια, οι συγγενείς και το καθημερινό περιβάλλον σου, εξυπηρετούν την ανάγκη σου να βοηθήσεις τα άτομα που έχουν την ανάγκη σου και συσχετίζονται με τη λύπη, την απώλεια και τους φόβους σου. Θέλεις να μάθεις για τον πνευματικό κόσμο και οι καθημερινές διασυνδέσεις σου είναι με άτομα που είναι περίεργα ή έχουν κάποιου είδους εθισμό. Οι ιδέες σου και ο τρόπος επικοινωνίας σου μπορεί να φαίνονται στους άλλους ασαφή, αόριστα και ομιχλώδη.

Οι καθημερινές συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από τη μεταφυσική, το θείο και το άγνωστο ή μπορεί να είναι ασαφείς και συγκεχυμένες. Ο τρόπος σκέψης σου επηρεάζει την ικανότητά σου να αναγνωρίσεις και να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου ή υπάρχουν στιγμές που φοβάσαι να μιλήσεις. Σκέφτεσαι τις θλιβερές εμπειρίες του παρελθόντος και έχεις ισχυρή  φαντασία. Γράφεις και σκέφτεσαι καλύτερα στη μοναξιά.

Τα αδέλφια και οι συγγενείς σου επιδρούν στους φόβους σου και τον πόνο σου. Έχεις προφητικά όνειρα και μπορεί να γράφεις σε ένα blog για τα όνειρά σου και τους φόβους σου. Δεν σου αρέσει να μιλάς και σε ενδιαφέρει περισσότερο ο διαλογισμός ή η επικοινωνία με το θείο.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: