astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 4 του μήνα σε βοηθά να γεμίσεις έμπνευση και θετικές ιδέες που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των οικονομικών σου και μπορείς πλέον σταδιακά να μειώσεις το άγχος που προκύπτει από οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα.

Ο Ερμής από τις 7 του μήνα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και το μυαλό σου κινείται άμεσα και πρακτικά γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την δουλειά σου, παίρνεις σημαντικές και έξυπνες αποφάσεις που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την ποιότητα και την αποδοτικότητά σου, προσοχή όμως θα χρειαστεί από τα τέλη του μήνα, καθώς ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 29 και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις σχέδια ή να αναθεωρήσεις αποφάσεις σου σχετικά με τα παραπάνω θέματα, με την αρχή της νέας χρονιάς. 

Από τις 10 του μήνα και η Αφροδίτη περνάει στον έκτο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που σε κάνει να αισθάνεσαι ικανός να πετύχεις και να βλέπεις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με  την εργασία σου να προχωράνε θετικά και να έχεις εύνοια, ενώ και τα αισθηματικά παίρνουν τα πάνω τους καθώς διορθώνονται προβλήματα που υπάρχουν μέσα από καλή διάθεση και θετικές συζητήσεις. Η θετική διάθεση και η αποφασιστικότητα ενισχύονται και από τον Ήλιο που περνά στον έκτο ηλιακό σου οίκο από τις 21 του μήνα και μετά, κάτι που βοηθά αρκετά την υγεία σου και την γενικότερη σωματική σου κατάσταση.
 
Στις 20 του μήνα, ο ευεργέτης Δίας περνά πλέον στον Κριό και το μυαλό σου γεμίζει από πολλές καινούργιες ιδέες, οι ορίζοντές σου επεκτείνονται και έχεις ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό ή από πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα από την δική σου. Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η νέα θέση του Δία στο ειδικό άρθρο εδώ.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8 του μήνα φέρνει εντάσεις και ανάγκη ισορροπίας και εύρεσης λύσεων σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σου κύκλο ή με τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις φιλοδοξίες της περιόδου, ενώ η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23 του μήνα σου παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για να θέσεις καλύτερες βάσεις στην καθημερινότητά σου, στην εργασία σου, στο πρόγραμμά σου αλλά και στην υγεία σου, καθώς χρειάζεσαι περισσότερη ξεκούραση.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας  εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας έρχεται για να ρίξει φως πάνω στα επαγγελματικά σου σχέδια και ν α σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα σημεία που χρειάζονται διόρθωση ή προσαρμογή ώστε να έχεις την μεγαλύτερη επιτυχία και ικανοποίηση. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου και να διορθώσεις συνήθειες που δεν προάγουν την αποδοτικότητα, με θετικά αποτελέσματα, παρά την κούραση και τις πιθανές αντιδράσεις από συνεργάτες ή πελάτες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια των πρώτων δέκα ημερών του μήνα αναζητάς τον ερωτικό ενθουσιασμό, τη διασκέδαση και το πάθος ενώ από τις 10 του μήνα και ύστερα μπαίνεις σε μια περίοδο κατά την οποία δίνεις μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες της σχέσης και θέλεις να φωτίσεις ακόμη και την παραμικρή «σκιά» που μπορεί να βαραίνει το αισθηματικό σου κομμάτι. Ο σύντροφός σου πλέον μοιάζει επικεντρωμένος στα εργασιακά του ζητήματα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κρύβει κάτι από εσένα και ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, θα σε διαφωτίσει σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει. Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του μήνα δεν είναι τα πιο ρομαντικά, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες να βελτιώσεις την σχέση σου και να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου χάρη στην ευεργετική παρουσία του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να δημιουργηθεί φλερτ στον εργασιακό σου χώρο ή γενικά με κάποιο άτομο με το οποίο συνδέεσαι επαγγελματικά με κάποιο τρόπο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.