astropedia.gr

Μάθε σε ποιο στάδιο της σχέσης βρίσκεσαι!

Μάθε σε ποιο στάδιο της σχέσης βρίσκεσαι!
Έφτασε η στιγμή που πρέπει να τα βάλετε κάτω και να κάνετε τη σοβαρή συζήτηση για τη σχέση σας; Ή θα χαλάσεις την έκπληξη που ο σύντροφός σου σχεδιάζει εδώ και καιρό; Αν πάλι η σχέση είναι ακόμα φρέσκια κι αναρωτιέσαι αν αυτός ο έρωτας θα εξελιχθεί σε βαθύτερη αγάπη, ο ακόλουθος οδηγός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πότε και πώς κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει σοβαρά έναν δεσμό.

 

Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Ο Κριός δεν περιπλέκει τα πράγματα. Ξεκάθαρα κι άμεσα θα εκφράσει αν από την πλευρά του η σχέση έχει προοπτικές και πρόκειται να γίνει πιο σοβαρή. Στα λόγια του όμως, κράτα μικρό καλάθι γιατί ο αυθόρμητος και παρορμητικός Κριός εύκολα εκδηλώνει τον έρωτά του. Θα είσαι σίγουρη για τα συναισθήματα και τις προθέσεις του όταν σου φανερώσει την ευγενική και ευαίσθητη πλευρά του. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Μήπως ο Ταύρος σου σχεδιάζει ένα λίγο διαφορετικό και ίσως πιο επίσημο ραντεβού χωρίς κανένα προφανή λόγο;  Ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για μια βαθύτερη δέσμευση. Αυτό το ζώδιο είναι της παλιάς σχολής και του αρέσει να πηγαίνει τη σχέση στο επόμενο στάδιο με τον παραδοσιακό και δοκιμασμένο τρόπο, λουλούδια, σοκολάτες, ένα επίσημο δείπνο κι όλα τα υπόλοιπα κλισέ. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Παρατήρησε και ψάξε τις γραπτές επικοινωνίες του Διδύμου σου προς εσένα για τα στοιχεία που προδίδουν πως έχει αρχίσει πραγματικά να αναπτύσσει σοβαρά συναισθήματα για εσένα. Οι λέξεις ειδικά όταν αποτυπώνονται γραπτώς είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για τους Διδύμους. Αυτό το «σε θέλω» και «σ’ αγαπώ» στο τέλος ενός μηνύματος ή σημειώματος δεν είναι καθόλου επιπόλαιο, ούτε κατά λάθος. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου  

Όταν ένας Καρκίνος σου ζητήσει να βρεθείτε σήμερα και αύριο και μεθαύριο και πάει λέγοντας, προσπαθεί να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί σου ώστε να βεβαιωθεί για τα συναισθήματά σας, αλλά και για να δηλώσει με αυτό τον τρόπο πως επιθυμεί να προχωρήσετε τη σχέση σε κάτι πιο σταθερό κι ουσιαστικό. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  

Έχεις αρχίσει να συσσωρεύεις δωράκια από τα ραντεβού με το λιονταράκι σου; Μερικά από αυτά τα δωράκια γίνονται όλο και πιο ακριβά όσο περνάει ο καιρός; Ο Λέων δεν προσπαθεί να εξαγοράσει την αγάπη σου. Η ασυγκράτητη γενναιοδωρία του σε χρήματα και υλικά αγαθά, είναι ο τρόπος του για να σου δείξει ότι έχεις πραγματικά κερδίσει την καρδιά του. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Αν και ειρωνικό, ένας Παρθένος γίνεται περισσότερο επικριτικός προς ένα πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεται πραγματικά, παρά για κάποιον που δεν τον συγκινεί. Οι διαφωνίες και τα αρνητικά σχόλια συμβαίνουν μόνο και μόνο επειδή ο Παρθένος νοιάζεται πολύ. Οπότε, όταν σε μαλώνει ή σε κρίνει μπορείς από μέσα σου να χαμογελάς γνωρίζοντας πως ο Παρθένος σου θέλει να μείνεις κοντά του. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 

 
Ζυγός  23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Όταν ένας Ζυγός βλέπει σοβαρά μια σχέση, αρχίζει να προσκολλάται στο σύντροφό του, έχοντας την ανάγκη να λειτουργείτε ως ομάδα και όχι ως μονάδες. Όταν λοιπόν ο Ζυγός σου θελήσει να παίρνετε από κοινού αποφάσεις ή να μοιράζεστε αντικείμενα και μένετε όλο και πιο συχνά στο ίδιο σπίτι, είναι σίγουρο πως τα πράγματα σοβαρεύουν. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου   

Ο Σκορπιός έχει την τάση να γίνεται λιγάκι υπερευαίσθητος όταν αρχίσει να αναπτύσσει συναισθήματα για κάποιον. Όταν λοιπόν τα συνηθισμένα σου πειράγματα φαίνεται πως ξαφνικά ενοχλούν ή πληγώνουν το σύντροφό σου δεν είναι επειδή εσύ έγινες πιο σκληρή, αλλά γιατί ο Σκορπιός πλέον νοιάζεται για σένα πολύ περισσότερο. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Το πιο πιθανό είναι πως ο Τοξότης θα σου πει ευθέως πότε μια σχέση εξελίσσεται σε κάτι πιο σοβαρό. Παρόλα αυτά θα μπορούσε έντεχνα να το κρύβει στο χιούμορ του. Αν ο Τοξότης σου κάνει πυκνά συχνά διάφορα ανόητα αστεία γύρω από το γάμο και τα παιδιά, μπορείς να στοιχηματίσεις πως μέσα του αντιμετωπίζει τα συγκεκριμένα θέματα πολύ πιο σοβαρά. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Αιγόκερου. Σημάδια εμπιστοσύνης από την πλευρά του αποτελούν ενδείξεις πως σε βλέπει σοβαρά. Αν δεις πως ο Αιγόκερως σύντροφος σου, σου επιτρέπει να στέκεσαι δίπλα του όταν πληκτρολογεί κωδικούς πρόσβασης ή σε αφήνει να έχεις η ίδια πρόσβαση στα χρήματά του, τότε σύντομα θ’ ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 

Ίσως είναι δύσκολο να διακρίνεις πότε ένας Υδροχόος αντιμετωπίζει σοβαρά μια σχέση, αφού είναι σοβαροφανής με όλα συνεχώς. Αλλά ο Υδροχόος θα σου δηλώσει πότε είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα, προτείνοντας πρακτικές λύσεις όπως κοινή τηλεφωνική σύνδεση ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, πράγματα που σηματοδοτούν την κοινή πορεία σας. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 

Μήπως τώρα τελευταία το ψαράκι σου έχει αρχίσει να γίνεται κάπως πιο κτητικό και ζηλιάρικο; Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είναι αφόρητα ερωτευμένο μαζί σου. Το πάθος του Ιχθύος μπορεί να γίνει φοβερά εμμονικό και εξουσιαστικό όταν μεταβαίνει συναισθηματικά από τον έρωτα στην αγάπη! Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: